Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Destiny Points
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/08/2007 :  06:10:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ahoj vsem

chci se zeptat, jak je to stema DP. Kdyz si koupim naky ty buffy jako normal clovek, tak se daj pouzit jen kdyz je koupim? Jinak ne?

A kdyz jsem monstrum tak sou jako skilly na furt? Nebo jak to je? A proc je tam teda napsano 5 uses? jako ze se daj 5x koupit?

Jsem myslel ze se to da pouzivat na furt kdyz to clovek koupi..neco jako talenty ve wow :-DD bylo by to zpestreni

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 29/08/2007 :  09:43:58  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

ahoj vsem

chci se zeptat, jak je to stema DP. Kdyz si koupim naky ty buffy jako normal clovek, tak se daj pouzit jen kdyz je koupim? Jinak ne?

A kdyz jsem monstrum tak sou jako skilly na furt? Nebo jak to je? A proc je tam teda napsano 5 uses? jako ze se daj 5x koupit?

Jsem myslel ze se to da pouzivat na furt kdyz to clovek koupi..neco jako talenty ve wow :-DD bylo by to zpestreni

5 uses = můžeě koupit 5x a poté ti naskočí odpočet 23h 59min než získáš možnost koupit další jeden kousek, pokud počkáš 5 dní budeš mít zase 5 uses.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 29/08/2007 :  11:28:57  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Zalezi na tom, kolikrat jsi si je jiz vypotreboval. Ze zacatku je to mensi perioda nez den, postupne so doba znovuobnoveni prodluzuje az ze ustali na zminovanych 24 hodin . Jak vis za kazdy level pribude 200 bodu, po padesate urovni jiz jdou ziskat jen za questy v Etenmoors

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 29/08/2007 :  11:36:58  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

Zalezi na tom, kolikrat jsi si je jiz vypotreboval. Ze zacatku je to mensi perioda nez den, postupne so doba znovuobnoveni prodluzuje az ze ustali na zminovanych 24 hodin . Jak vis za kazdy level pribude 200 bodu, po padesate urovni jiz jdou ziskat jen za questy v Etenmoors

A nove take treba v session play, hrani se slepici :)

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 29/08/2007 :  11:39:48  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

ahoj vsem

Ne, to prirovnani k talentum ve wow neni presne. Talenty ve wow by jsi mohl prirovnat k traitum. Ty bufy jsou pro freep docasne, kdyz treba potrebujes porazit nakeho husteho moba, tak se to hodi.

U creeps si za ne kupujes skilly a evkivalenty k traitum. Ty ti po koupeni uz zustanou.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/08/2007 :  15:01:59  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ok diky

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000