Author |
Topic  |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 12:42:51
|
Taky vás séře, jak jsme včera trapně vychcípali na té 10? Já se z toho ještě furt nedostal - po 10 hodinách furt kocovina  
Myslím, že nedojdu klidu, dokud toho parchanta nesundám(e) 
Btw mám nějaký junk, co jsem ve finále sbíral, tak se vám ozvu, jestli dnes lognu
|
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
|
| |
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 12:47:46
|
jo sere me to, spal jsem jak mimino diky spoustu uklidnujiciho chlastu, ale stejne sem nasraty, takove fopa to bylo, dneska jim natrhnem kadak vsem, citim to v kostech :P |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 12:57:45
|
NO byl to prisernej porod... ja si pak chtel zlepsit chut a sundat preci jen toho easta a jednou me team nechal chcipnout, netusil ze cekani na calm je nekdy nekonecny a ze se holt cas od casu musej pustit do fightu a setrast ze me aggro, takze ve finale jsme mel na sobe vsechnu drobotinu z okoli... a podruhe si fixer z teamu sel prohlidnout middla a samo ho naaggroval. Fakt peklo, nastesti zatahl za zachranou paku a gridnul nas...
Jen to dnes vidim spatne, tak si me lognete a odhajlujte si to... Zkuste poprosit grase, on vam to odhajli :) Jen mu reknete at vytrvale jede team hajl a ch nic jineho :) Ale ja newim mozna pred desatou bych mel byt snad doma. Nicmene bych sel opatrneji :) a pak se dostavi treba i stesti :)
BTW: Ja vam rikal ze ten gen dorazi! :) Skoda ze jsme chytli aggro tesne pred popem :( jinak by gen posel jak nic... |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 13:35:08
|
Jo a lithi, hlavni junker jsem ja :) Takze klidek, junku mam spoustu a kdyby nekdo chtel male cru tak si taky reknete... jsme tam pecenej varenej tak toho mam krapet skladem :) |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 13:54:36
|
Jsem rád, že to vidíte podobně. Ale jednu zajímavou zkušenost jsem si nakonec přeci jen odnesl:
Q: Jak spawnout apf 10 gena? A:
1. Celý tým se volně seskupí uprostřed prostoru. 2. Doc začne házet grid a do toho chatovat na czabotu 2. Crat si otevře přes celou obrazovku inv a začne si tam dělat pořádek (kokot) 3. Solda musí mít nano pod 50%, aby nemohl castnout TMS 4. Adv běhá okolo a spawnuje addy

Jestli dnes budu moct jít, tak taky cca kolem 22, zatím to ale nevím jistě |
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:09:12
|
quote: Originally posted by garbis
Jsem rád, že to vidíte podobně. Ale jednu zajímavou zkušenost jsem si nakonec přeci jen odnesl:
Q: Jak spawnout apf 10 gena? A:
1. Celý tým se volně seskupí uprostřed prostoru. 2. Doc začne házet grid a do toho chatovat na czabotu 2. Crat si otevře přes celou obrazovku inv a začne si tam dělat pořádek (kokot) 3. Solda musí mít nano pod 50%, aby nemohl castnout TMS 4. Adv běhá okolo a spawnuje addy

Jestli dnes budu moct jít, tak taky cca kolem 22, zatím to ale nevím jistě
5. MA začne castit mopy na ostatní, dojde mu nano tak sedne a čeká 6. Keeper začne hledat MP na mochy 7. Agent ve sneaku, hodí aimed genovi umře na 1 hit 8. MP zrovna spadnou peti, casti nové a jak je má, najde ho ten keep. 9. Enf omylem sundal meč a mláti gena pěstma 10. Shade hned po agentovi hodi backstab umře na 2 hit 11. Engi z dlouhé chvíle začne montit nějaký impy, aruly, cokoliv 12. NT začne kitovat všechny alieny v s10 13. Tradera požádají přes tell 3 lidi o wrangle, tak jde za creditama 14. Fixerovi uprostřed tankování spadne GA4 |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:10:49
|
Nj zda se to jako presnej popis spawnu gena, kam se hrabe spawnovani tchunete :) njn smula nas provazela od zacatku az do uuuplneho konce... Jedinej kdo to odnesl nejhur psychicky je chudak ufan :) Ale ufe vez! Jednou bude lepe :) Minule jsme stale koumali jak na to, takze wipe byl zajisten, ale vcera to byla proste soda :) |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:14:56
|
to byla cza akce? |
- |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:15:12
|
Kurna, zaplatte mi nekdo account at muzu s vama;) |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:26:36
|
Smankote krabko, tobe uz skoncila dovca a najednou jsi zjistil ze nemas money? :) Kua! Prispeju ti na prepaid, to jedine udelam :) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:53:31
|
quote: Originally posted by sleglik
to byla cza akce?
NO to vis, cza ma tolik lidi na desitku /150/ ze chodime ve trech, ctyrech lidech... nekteri maji i dva najednou a na desitce bezmala nikda nebyli, ze loni :) Pak je to holt krapet vo hubu :) Ale ten sector je fakt zabavnej... kdyz se cekas na gena tak se grindi expa, jsou tam geni ctyri...obehnes vsechny a muzes zacit znovu... strany /W E N maji 2hodiny middle ma hodku a je nejhustsi/ Z kazdeho padaj pomerne cenne veci... viralboty vseho druhu :) pravda, nad 240 jsem nevidel... ale 238 pada v poho, armorek alickej a pak krasny hud utils itemy... |
Edited by - AnpetuWi on 14/08/2007 14:53:56 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 14:55:33
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Smankote krabko, tobe uz skoncila dovca a najednou jsi zjistil ze nemas money? :) Kua! Prispeju ti na prepaid, to jedine udelam :)
Zapomnel sem kreditku na benzince a uz nemam money:( Navic sem pridrel motor a asi mi chcipla prevodovka. Coz je uz druhy auto, ktery se mi letos rozpadlo. |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 15:05:02
|
quote: Originally posted by sleglik
to byla cza akce?
akce, kterou jsem výše popisoval já, byla cza akcí, resp. akcí nás 4 komiků (Anpe, Immobile, Deka a já, všichni naloženi v luxusních 150 altech) - ikdyž, vzhledem k tomu, že přístup do sectoru 10 není (naštěstí) omezen časem, ale pouze levelem, tak se asi jednalo spíše o akci Czabotu 
A přidávám se k Anpemu, který se ve slabé chvilce přiznal, že se mu ta 10 hodně líbí - mě taky!
|
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 16:15:59
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by AnpetuWi
Smankote krabko, tobe uz skoncila dovca a najednou jsi zjistil ze nemas money? :) Kua! Prispeju ti na prepaid, to jedine udelam :)
Zapomnel sem kreditku na benzince a uz nemam money:( Navic sem pridrel motor a asi mi chcipla prevodovka. Coz je uz druhy auto, ktery se mi letos rozpadlo.
Cze? Kua! To ji nekdo zneuzil? Nebo mas jen slozitej pristup k penezum bez kreditky? Toho prvniho se bojim, pac jsi to nechal asi nekde v cechach... :( To Pridrena auta...: Na case zkusit stesti na mopedu ne? :) Obvykle dolejes olej jen jednou za dva roky a kdyz ne, tak se polibis se silnici jako ufan kdysi :) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 15/08/2007 : 11:21:11
|
ve zkratce: -popis spawnuti gena me hodil do kolen :))) -sektor je to supr (mne bavi krute) - je to dobrej pf pro tym, samozrejme zprzneny zergerama, nicmene od toho uz se take upustilo. Je tam aixp, phatz - viraly, musthave itemy (hlavne hudy), tokeny za mise, a hlavne fuuun -cza/czb/wtp ma dobrou zakladnu, ale: 1)ufana jsme asi odradili nebo jeste neni uplne twinked podle jeho predstav (nebo ho highlvl content bavi vic asi) 2)aki s cratem nevim na co ceka, ale posledni dobou stejnak na to nejak prdi celkove :P 3)peta s fixou potrebuje pro jeho uspokojeni nejdriv lognout 30 dalsich buffage postav, coz ho casto take odradi od akce (pritom buff tam je u vytahu, kdyz si to podelime, tak kazdej logne max 2 chary a sme full buffed (otazka 5-10minut max) 4)loni ted take poradne nehraje, ale jinak to MP by bylo supr, pet power ma svuj vyznam, no a NT nemame, pac ja radsi pujdu tankovat se soldou, nez delat houbelec dmg s NT, cili i to by bylo supr 5)fulltym se nas slezl s uspechem snad jednou, poprve nepocitam, to sme tam sli vsichni na jukandu poprve (aki v medsuite apod., to bylo odsouzeno k zaniku predem ;)
-jinak Ja a Revi delame solidni persistentni dmg, anpe hajluje jak o dusu, oba crati (immo, lithi) to calmuji v klidku, immo je take solidni DD s advem, peta s fixou to vsechno (krom genu) odevaduje...
bohuzel od patku jsem tejden opet bez netu - hlidam babku - tak jen doufam, ze se za ten tyden utvori na natlaky anpeho (predpokladam:) dalsi potentni killforce :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 15/08/2007 : 12:01:27
|
quote: Originally posted by AnpetuWi Cze? Kua! To ji nekdo zneuzil? Nebo mas jen slozitej pristup k penezum bez kreditky? Toho prvniho se bojim, pac jsi to nechal asi nekde v cechach... :(
Oboji.
quote: Originally posted by AnpetuWi To Pridrena auta...: Na case zkusit stesti na mopedu ne? :) Obvykle dolejes olej jen jednou za dva roky a kdyz ne, tak se polibis se silnici jako ufan kdysi :)
Ja se motorek bojim |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 15/08/2007 : 14:53:51
|
quote: Originally posted by Deka
... 2)aki s cratem nevim na co ceka, ale posledni dobou stejnak na to nejak prdi celkove :P ...
njn, nalada na AO mi posledni tyden trochu chybi.. + account je froznutej |
Mamma is playin' |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 15/08/2007 : 15:02:33
|
quote: Originally posted by charis
quote: Originally posted by Deka
... 2)aki s cratem nevim na co ceka, ale posledni dobou stejnak na to nejak prdi celkove :P ...
njn, nalada na AO mi posledni tyden trochu chybi.. + account je froznutej
v tom pripade bych to videl takhle :)
account je froznutej +nalada na AO mi posledni tyden trochu chybi..
  |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 15/08/2007 : 20:40:14
|
quote: Originally posted by charis njn, nalada na AO mi posledni tyden trochu chybi.. + account je froznutej
safra, nic sem nevedel, je toho moc ted ;p |
 |
|
|
Topic  |
|