Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 To: Anpe, Immo, Deka
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 14/08/2007 :  12:42:51  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Taky vás séře, jak jsme včera trapně vychcípali na té 10? Já se z toho ještě furt nedostal - po 10 hodinách furt kocovina

Myslím, že nedojdu klidu, dokud toho parchanta nesundám(e)

Btw mám nějaký junk, co jsem ve finále sbíral, tak se vám ozvu, jestli dnes lognu

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 14/08/2007 :  12:47:46  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
jo sere me to, spal jsem jak mimino diky spoustu uklidnujiciho chlastu, ale stejne sem nasraty, takove fopa to bylo, dneska jim natrhnem kadak vsem, citim to v kostech :P

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/08/2007 :  12:57:45  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
NO byl to prisernej porod... ja si pak chtel zlepsit chut a sundat preci jen toho easta a jednou me team nechal chcipnout, netusil ze cekani na calm je nekdy nekonecny a ze se holt cas od casu musej pustit do fightu a setrast ze me aggro, takze ve finale jsme mel na sobe vsechnu drobotinu z okoli... a podruhe si fixer z teamu sel prohlidnout middla a samo ho naaggroval. Fakt peklo, nastesti zatahl za zachranou paku a gridnul nas...

Jen to dnes vidim spatne, tak si me lognete a odhajlujte si to... Zkuste poprosit grase, on vam to odhajli :)
Jen mu reknete at vytrvale jede team hajl a ch nic jineho :)
Ale ja newim mozna pred desatou bych mel byt snad doma.
Nicmene bych sel opatrneji :) a pak se dostavi treba i stesti :)

BTW: Ja vam rikal ze ten gen dorazi! :) Skoda ze jsme chytli aggro tesne pred popem :( jinak by gen posel jak nic...
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 14/08/2007 :  13:33:07  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
klidně dorazím a můj excalibur a soloakce to rozčísnou

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/08/2007 :  13:35:08  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Jo a lithi, hlavni junker jsem ja :) Takze klidek, junku mam spoustu a kdyby nekdo chtel male cru tak si taky reknete... jsme tam pecenej varenej tak toho mam krapet skladem :)
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 14/08/2007 :  13:54:36  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Jsem rád, že to vidíte podobně. Ale jednu zajímavou zkušenost jsem si nakonec přeci jen odnesl:

Q: Jak spawnout apf 10 gena?
A:

1. Celý tým se volně seskupí uprostřed prostoru.
2. Doc začne házet grid a do toho chatovat na czabotu
2. Crat si otevře přes celou obrazovku inv a začne si tam dělat pořádek (kokot)
3. Solda musí mít nano pod 50%, aby nemohl castnout TMS
4. Adv běhá okolo a spawnuje addy

Jestli dnes budu moct jít, tak taky cca kolem 22, zatím to ale nevím jistě

Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:09:12  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by garbis

Jsem rád, že to vidíte podobně. Ale jednu zajímavou zkušenost jsem si nakonec přeci jen odnesl:

Q: Jak spawnout apf 10 gena?
A:

1. Celý tým se volně seskupí uprostřed prostoru.
2. Doc začne házet grid a do toho chatovat na czabotu
2. Crat si otevře přes celou obrazovku inv a začne si tam dělat pořádek (kokot)
3. Solda musí mít nano pod 50%, aby nemohl castnout TMS
4. Adv běhá okolo a spawnuje addy

Jestli dnes budu moct jít, tak taky cca kolem 22, zatím to ale nevím jistě

5. MA začne castit mopy na ostatní, dojde mu nano tak sedne a čeká
6. Keeper začne hledat MP na mochy
7. Agent ve sneaku, hodí aimed genovi umře na 1 hit
8. MP zrovna spadnou peti, casti nové a jak je má, najde ho ten keep.
9. Enf omylem sundal meč a mláti gena pěstma
10. Shade hned po agentovi hodi backstab umře na 2 hit
11. Engi z dlouhé chvíle začne montit nějaký impy, aruly, cokoliv
12. NT začne kitovat všechny alieny v s10
13. Tradera požádají přes tell 3 lidi o wrangle, tak jde za creditama
14. Fixerovi uprostřed tankování spadne GA4

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:10:49  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Nj zda se to jako presnej popis spawnu gena, kam se hrabe spawnovani tchunete :) njn smula nas provazela od zacatku az do uuuplneho konce... Jedinej kdo to odnesl nejhur psychicky je chudak ufan :)
Ale ufe vez! Jednou bude lepe :) Minule jsme stale koumali jak na to, takze wipe byl zajisten, ale vcera to byla proste soda :)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:14:56  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
to byla cza akce?

-
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:15:12  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Kurna, zaplatte mi nekdo account at muzu s vama;)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:26:36  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Smankote krabko, tobe uz skoncila dovca a najednou jsi zjistil ze nemas money? :) Kua! Prispeju ti na prepaid, to jedine udelam :)
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:53:31  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

to byla cza akce?

NO to vis, cza ma tolik lidi na desitku /150/ ze chodime ve trech, ctyrech lidech... nekteri maji i dva najednou a na desitce bezmala nikda nebyli, ze loni :)
Pak je to holt krapet vo hubu :)
Ale ten sector je fakt zabavnej... kdyz se cekas na gena tak se grindi expa, jsou tam geni ctyri...obehnes vsechny a muzes zacit znovu... strany /W E N maji 2hodiny middle ma hodku a je nejhustsi/ Z kazdeho padaj pomerne cenne veci... viralboty vseho druhu :) pravda, nad 240 jsem nevidel... ale 238 pada v poho, armorek alickej a pak krasny hud utils itemy...

Edited by - AnpetuWi on 14/08/2007 14:53:56
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 14/08/2007 :  14:55:33  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Smankote krabko, tobe uz skoncila dovca a najednou jsi zjistil ze nemas money? :) Kua! Prispeju ti na prepaid, to jedine udelam :)

Zapomnel sem kreditku na benzince a uz nemam money:(
Navic sem pridrel motor a asi mi chcipla prevodovka. Coz je uz druhy auto, ktery se mi letos rozpadlo.

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 14/08/2007 :  15:05:02  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

to byla cza akce?

akce, kterou jsem výše popisoval já, byla cza akcí, resp. akcí nás 4 komiků (Anpe, Immobile, Deka a já, všichni naloženi v luxusních 150 altech) - ikdyž, vzhledem k tomu, že přístup do sectoru 10 není (naštěstí) omezen časem, ale pouze levelem, tak se asi jednalo spíše o akci Czabotu

A přidávám se k Anpemu, který se ve slabé chvilce přiznal, že se mu ta 10 hodně líbí - mě taky!

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/08/2007 :  16:15:59  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Zapomnel sem kreditku na benzince a uz nemam money:(
Navic sem pridrel motor a asi mi chcipla prevodovka. Coz je uz druhy auto, ktery se mi letos rozpadlo.

Cze? Kua! To ji nekdo zneuzil? Nebo mas jen slozitej pristup k penezum bez kreditky? Toho prvniho se bojim, pac jsi to nechal asi nekde v cechach... :(
To Pridrena auta...: Na case zkusit stesti na mopedu ne? :) Obvykle dolejes olej jen jednou za dva roky a kdyz ne, tak se polibis se silnici jako ufan kdysi :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 15/08/2007 :  11:21:11  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
ve zkratce:
-popis spawnuti gena me hodil do kolen :)))
-sektor je to supr (mne bavi krute) - je to dobrej pf pro tym, samozrejme zprzneny zergerama, nicmene od toho uz se take upustilo. Je tam aixp, phatz - viraly, musthave itemy (hlavne hudy), tokeny za mise, a hlavne fuuun
-cza/czb/wtp ma dobrou zakladnu, ale:
1)ufana jsme asi odradili nebo jeste neni uplne twinked podle jeho predstav (nebo ho highlvl content bavi vic asi)
2)aki s cratem nevim na co ceka, ale posledni dobou stejnak na to nejak prdi celkove :P
3)peta s fixou potrebuje pro jeho uspokojeni nejdriv lognout 30 dalsich buffage postav, coz ho casto take odradi od akce (pritom buff tam je u vytahu, kdyz si to podelime, tak kazdej logne max 2 chary a sme full buffed (otazka 5-10minut max)
4)loni ted take poradne nehraje, ale jinak to MP by bylo supr, pet power ma svuj vyznam, no a NT nemame, pac ja radsi pujdu tankovat se soldou, nez delat houbelec dmg s NT, cili i to by bylo supr
5)fulltym se nas slezl s uspechem snad jednou, poprve nepocitam, to sme tam sli vsichni na jukandu poprve (aki v medsuite apod., to bylo odsouzeno k zaniku predem ;)

-jinak Ja a Revi delame solidni persistentni dmg, anpe hajluje jak o dusu, oba crati (immo, lithi) to calmuji v klidku, immo je take solidni DD s advem, peta s fixou to vsechno (krom genu) odevaduje...

bohuzel od patku jsem tejden opet bez netu - hlidam babku - tak jen doufam, ze se za ten tyden utvori na natlaky anpeho (predpokladam:) dalsi potentni killforce :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 15/08/2007 :  12:01:27  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Cze? Kua! To ji nekdo zneuzil? Nebo mas jen slozitej pristup k penezum bez kreditky? Toho prvniho se bojim, pac jsi to nechal asi nekde v cechach... :(

Oboji.

quote:
To Pridrena auta...: Na case zkusit stesti na mopedu ne? :) Obvykle dolejes olej jen jednou za dva roky a kdyz ne, tak se polibis se silnici jako ufan kdysi :)

Ja se motorek bojim

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 15/08/2007 :  14:53:51  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

...
2)aki s cratem nevim na co ceka, ale posledni dobou stejnak na to nejak prdi celkove :P
...

njn, nalada na AO mi posledni tyden trochu chybi..
+ account je froznutej

Mamma is playin'
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 15/08/2007 :  15:02:33  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

quote:
Originally posted by Deka

...
...

+ account je froznutej

v tom pripade bych to videl takhle :)

account je froznutej
+nalada na AO mi posledni tyden trochu chybi..

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 15/08/2007 :  20:40:14  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis
+ account je froznutej

safra, nic sem nevedel, je toho moc ted ;p

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000