Author |
Topic  |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:05:35
|
Poll Question:
Jaky vliv na vas bude mit tento dlooooouhy DT?
|
Results: |
Zadny |
[36%] |
10 votes |
Zjistim ze je RL |
[29%] |
8 votes |
Zjistim ze AO sucks |
[7%] |
2 votes |
Zblaznim se |
[18%] |
5 votes |
V kvetnu bude populacni exploze |
[11%] |
3 votes |
Poll Status:
Open »» |
Total Votes: 28 counted »» |
Last Vote:
05/09/2007 21:43:58 |
|
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:07:28
|
nezblaznim, bo jsem se uz davno zblaznil :)) ale MythWar mi to trosku kompenzuje ;) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:24:57
|
zblaznim se! |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:30:55
|
To z vas uz nikdo nesuka? Nebo jeste ne? :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:38:21
|
zadne sukani, me ftipne zena vcera rano odjela k rodine, tak jsem aspon dodelal resty a oprasil last chaos gimpa :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 10:39:31
|
quote: Originally posted by Deka me ftipne zena vcera rano odjela k rodine
asi ses ji venoval az moc kuli tomu DT  |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 13:05:05
|
Ty dva dny byla Manca ve fase, takze jsme ani nemohl ukazat jak jsem vzornej a klido nebudu parit, abych s ni mohl posedavat po balkone byte a venovat se ji :) Jsem proste smolar... Dneska ma rano a odpo bude doma :) Bejt ten dt delsi, tak snad tu linku kuchynskou i udelam...bleh |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 13:24:12
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Ty dva dny byla Manca ve fase, takze jsme ani nemohl ukazat jak jsem vzornej a klido nebudu parit, abych s ni mohl posedavat po balkone byte a venovat se ji :) Jsem proste smolar... Dneska ma rano a odpo bude doma :) Bejt ten dt delsi, tak snad tu linku kuchynskou i udelam...bleh
Ty 21. bych moc neveril. Ono jim to hned po nahozeni padne a pak tam bude jeste nejakej emergency patch. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 13:38:24
|
quote: Originally posted by KodoBeast
quote: Originally posted by Deka me ftipne zena vcera rano odjela k rodine
asi ses ji venoval az moc kuli tomu DT 
to je mozne, ona te pozornosti moc nesnese :PP |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 15:15:36
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
nemohl ukazat jak jsem vzornej a klido nebudu parit, abych s ni mohl posedavat po balkone byte a venovat se ji
tywe jeste by si myslela ze si joinul RL! a v tej praci je stejne jen proto ze se doslechla ze bude DT a ze by ses ji az moc venoval, podivej se na Dekazenu! |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:04:42
|
NJ vcira mi polozila otazku prej proc nemam zaplej pocitac, tak jsem musel s pravdou ven :) zahy jsem se dozvedel ze je hrooozne unavena :) tak jsem vypil kafco, skouknul Simpsony, az kviz a zatahl :) Co bych jinak mohl delat? No ceka me nahozeni pitolky pro docku abych taky mohl poradne rezat ty geny a nejen cekat na recharge...pac tam to o nicem neni :) Ale uz se tesim o5 na desitku :) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:07:26
|
quote: Originally posted by AnpetuWi nahozeni pitolky pro docku
mdej na pistolku na 150lvlu je JAME Blaster Prototype <3 pro doce! |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:32:01
|
quote: Originally posted by KodoBeast
quote: Originally posted by AnpetuWi nahozeni pitolky pro docku
mdej na pistolku na 150lvlu je JAME Blaster Prototype <3 pro doce!
pak se mi nestaci chytit debuff procka :) nez gen padne k zemi :0 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:34:34
|
Tak co decka, jak je? Uz se nasli taci co ublizili domacimu mazlickovi? |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:34:50
|
quote: Originally posted by AnpetuWi pak se mi nestaci chytit debuff procka :) nez gen padne k zemi :0
takze ti je k hovnu a de ti jen o dmg++ a proto JAME Blaster Prototype <3 |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 16:35:51
|
quote: Originally posted by tojejedno
Tak co decka, jak je? Uz se nasli taci co ublizili domacimu mazlickovi?
Ublizuju jen sam sobe  |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 21:27:42
|
stale stahuju, ale stejne vas vsechny nenavidim! |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 23:23:01
|
quote: Originally posted by tojejedno Ty 21. bych moc neveril. Ono jim to hned po nahozeni padne a pak tam bude jeste nejakej emergency patch.
Rikal sem to? RIkal!;-) |
|
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 00:01:22
|
Aaaargh tak to uz je moc. Kdyz sem poprvy cetl ze bude downtime 2 dny, tak si rikam, jo aspon si dam konecne pauzu kdyz u toho sedim kazdej den. Prisel prvni den, pohodicka, uteklo jak prd, jen sem parkat premyslel co vylepsit. Druhej den uz sem mel vyzkouseny vsechny hry, kazda mi prisla jednoducha a o nicem. Ani to pifko bez dingu mi nechutnalo :) No nic prezil sem, rano sem si privstal na devatou a hle: FC nezklamal. Ok dalsich 12 hodin me nezabije, rikam si. Kdyz mi konecne nabehlo tlacitko patch a patchoval sem 3 posrany hodiny, uz sem ztracel trpelivost. No nic, opet sem prezil. Ale kdyz po tech 3 hodinach patchovani, jedina hlaska co dostano od FuCkomu je "RK1 (Down)" tak si rikam, platit za to, uz se jim na to vyseru! Doufam ze to bude trvat jeste tyden a behem toho zjistej ze ty zalozni disku kde byli data nekdo vyhodil spolu se starym zelezem :) |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 00:36:36
|
Jo no tak todle je taky dobry...
2007-08-09 17:59 UTC "The servers will be down for an additional 30 minutes"
2007-08-09 22:34 UTC Result: Rubi-ka 1 (Down)
Takze si proste kurva ani nelognu na dobrou noc aspon jednou... jedine ze bych byl vzhuru do rana, ale jak mam vydrzet vzhuru bez AO :) |
 |
|
Smetanek
Starting Member
54 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 01:07:32
|
Furt nic, pochybuju ze si tohle vyzehli alienim utokem na OA :) |
 |
|
Smetanek
Starting Member
54 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 01:19:25
|
Jeste jeden den DT a mate na krku dalsi Smetankovo slabou chvilku :p Uz sem na ni dokoupil lihoviny. |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 02:49:08
|
Ble, porad nic. To byl ale blbej napad zustavat vzhuru .. mel sem to vyresit jako Anpe, proste pockat do zejtra, protoze jestli to spustej v 5 rano tak si stejne zahraju pul hodky a budu mrtvej. Nicmene sem cumel na ty novy nanos a mam z toho kua radost. Konecne naky novy nana pro frooby! Treba pro myho Bubbasse tu vidim krasnej pet unsnare / unroot / uncalm (3600s s tim uz se da neco udelat!). A jeste novej Mind Quake, parada. A Anpe, ty tu mas novyho mezz peta ;) |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 02:52:23
|
Nicmene, tajne sem doufal a modlil za se novy froob NCU memorky a zase nic :/ Dyt to je sileny u froob MP. 6x Mochams + Odins Eye = 350 NCU, takze fakt ranec mista na outside buffy :/ |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 04:02:54
|
No, tak ted nevim jestli sem usnul a tohle se mi zda nebo to je pravda, ale kazdopadne servery sou UP a zdaji se byt v poradku! |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 08:24:59
|
quote: Originally posted by Metacrawen
No, tak ted nevim jestli sem usnul a tohle se mi zda nebo to je pravda, ale kazdopadne servery sou UP a zdaji se byt v poradku!
Podle tveho postu to vypada, ze to bylo kolem ctvrty rano, ale v launcheru je zprava "servers up" z 21:09 UTC WTF OMG |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 08:55:02
|
quote: Originally posted by commanche
quote: Originally posted by Metacrawen
No, tak ted nevim jestli sem usnul a tohle se mi zda nebo to je pravda, ale kazdopadne servery sou UP a zdaji se byt v poradku!
Podle tveho postu to vypada, ze to bylo kolem ctvrty rano, ale v launcheru je zprava "servers up" z 21:09 UTC WTF OMG
No prvnich 30min DT se prodlouzilo o dalsich 30min a pak jsem cekal 10min jestli se neco bude dit a nic se nedelo, porad DOWN a to bylo 1:15... takze buh vi kdy to nahodili |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 10:01:18
|
žádná možnost se mi nelíbí a hru jménem "RL" neznám |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 10:10:32
|
No měl sem za to že DT na mě nemá žádnej vliv ale včera sem klábosil s nejmenovaným AO závislákem (byl to Doktor )a při tom mě napadlo že když už teda nejede AO tak bych si mohl prohlídnout vytípaný obrázky z AO abych si trochu zavzpomínal a přiblížil si tu atmosféru no pak sem se přistihl že se na jednom obrázku snažím kliknout na Hotku, tak nevím....  |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
|
Topic  |
|