Author |
Topic  |
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 09:22:41
|
2d DT uz jede! Uz nekdo pocitujete abstinencni priznaky, nebo mate nakoupeno dostatek ao v tabletach popr. analnich sondach ?
|
|
| |
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 10:23:20
|
quote: Originally posted by KodoBeast
2d DT uz jede! Uz nekdo pocitujete abstinencni priznaky, nebo mate nakoupeno dostatek ao v tabletach popr. analnich sondach ?

omg doktor a nevi,ze analni sonda neleci zavislost, ze to jsou cipky s AO ;) mel by sis doplnit to doktorsky vzdelani teda.... :)
Edit: u nas k dostani neni vubec nic :(  |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - Wilda on 07/08/2007 10:23:49 |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 10:24:41
|
quote: Originally posted by Wilda omg doktor a nevi,ze analni sonda neleci zavislost, ze to jsou cipky s AO ;) mel by sis doplnit to doktorsky vzdelani teda.... :)
tywe nemuzes ode me cekat nejaky velky znalosti takle po ranu a hlavne kdyz nejede ao diky tomu sem uplne mimo ani prace me nejak nejde! |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 11:07:05
|
quote: Originally posted by KodoBeast tywe nemuzes ode me cekat nejaky velky znalosti takle po ranu a hlavne kdyz nejede ao diky tomu sem uplne mimo ani prace me nejak nejde!
MUHEHEHE, ja zadnej abstak nemam. ZADNEJ, CHACHACHA!!111 |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 11:20:42
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by KodoBeast tywe nemuzes ode me cekat nejaky velky znalosti takle po ranu a hlavne kdyz nejede ao diky tomu sem uplne mimo ani prace me nejak nejde!
MUHEHEHE, ja zadnej abstak nemam. ZADNEJ, CHACHACHA!!111
dlouhodoba rehabilitace zabira? ;) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 11:24:04
|
quote: Originally posted by petrpets dlouhodoba rehabilitace zabira? ;)
No lepsi je nahrada jinou drogou:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 12:21:22
|
mno to tvrdi kazdej zavislak ;))) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 12:43:02
|
co Rytom prde? ten vam jeste neshodili? :))) |
Mamma is playin' |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 12:58:58
|
quote: Originally posted by Wilda
mno to tvrdi kazdej zavislak ;)))
ja jsem v lihu tak jsem klidnej! :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 13:49:43
|
toz ja du chlastat s chlapama, a tolik prace jako dnes dopoledne jsem dlouho neudelal teda :) Uz se zase nemusim schovavat pred zakaznikama :P Cili pozitiva prevladaji zatim, co budu delat zitra to si ale vubec nejsem jisty :( |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 14:08:52
|
quote: Originally posted by Deka
toz ja du chlastat s chlapama, a tolik prace jako dnes dopoledne jsem dlouho neudelal teda :) Uz se zase nemusim schovavat pred zakaznikama :P Cili pozitiva prevladaji zatim, co budu delat zitra to si ale vubec nejsem jisty :(
Hele a kdo je tvuj zakaznik?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 14:57:53
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Deka
toz ja du chlastat s chlapama, a tolik prace jako dnes dopoledne jsem dlouho neudelal teda :) Uz se zase nemusim schovavat pred zakaznikama :P Cili pozitiva prevladaji zatim, co budu delat zitra to si ale vubec nejsem jisty :(
Hele a kdo je tvuj zakaznik?:-)
vetsinou zeny, kterym staci amaterske php na webu a jsou solventni ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 15:03:10
|
quote: Originally posted by Deka vetsinou zeny, kterym staci amaterske php na webu a jsou solventni ;)
Mas jako nejakou placenou live show v amaterskym php jo? |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 20:34:11
|
hmm, tak neska sem odvezl madr na letiste vyzvedl vaflu dojel dom postavil staje v travianu a sel si zahrat ping pong....
kdyz nejde to AO....
docela fajn.....
v osm balime pinčes dojdu dom a najednou panika.....
co ted co se deje mamjit jako spat nebo co???? 
jak se hraje ten real life rikam si......
no nic pisnu neco na forum a budu dal bloudit ve tme .... 
************************************************************ /tell czabot !join /online~!!!!!!!!
..... jezis tady nic nefunguje bot laguje???? hlaaaaaaap ************************************************************

kdy se sakra probudim z toho zlyho snu?????
|
Edited by - petrpets on 07/08/2007 20:35:06 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 20:38:36
|
quote: Originally posted by petrpets kdy se sakra probudim z toho zlyho snu?????
Prijed na colu |
|
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 20:51:10
|
Mango! Mango! Mango mango! Mango! Mangoooooooo!! |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 20:58:48
|
quote: Originally posted by Ceko
Mango! Mango! Mango mango! Mango! Mangoooooooo!!
Teh Best Enf song    |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 21:08:52
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by petrpets kdy se sakra probudim z toho zlyho snu?????
Prijed na colu
to je co za akci? inf? pen? nebo snad nekde na rk?? nejak netusim
:P |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 21:18:22
|
hahaaaaaaaaa
test server je UP!!!!!!! sice chat nefakci ale sem loglej :P
babaj real life! |
 |
|
Lillymilly
Starting Member
26 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 21:31:17
|
Jezkovi voka, zavislaci :), ja uz se tesim ze budu mit novou kamaradku, tedy psa, ach jo, no to zase bude neco :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 22:00:46
|
quote: Originally posted by Lillymilly
Jezkovi voka, zavislaci :), ja uz se tesim ze budu mit novou kamaradku, tedy psa, ach jo, no to zase bude neco :)
Sefik rikal ze jeho kamos co byl zavislej na online hre koupil psa a ten ho "vylecil". (rozumej nakazil chorobou: real life) Tak bacha! alert alert!!!! enemy detected  |
 |
|
Lillymilly
Starting Member
26 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 22:08:34
|
:), ja nevim, ale hraju ao uz docela dlouho, obcas me to bavi a obcas ne :), ale tenhle pes (tedy bude to holka :) bude asi docela neco, trosku z toho mam strach, ale moc se na to tesim :), proti rl nakazam jsem se zatim ukazala docela rezistentni :) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 22:50:41
|
Taky mam psa a myslim ze zadnou chorobu z lajny RL neprenasi! Mozna je na to ockovanej kdyz sme tenkrat byli u animaldoctora(nevim jaky mel lvl) tak sem mu rek at ho naockuje uplne proti vsemu, kouknul bych se do ty zluty knizky jak se pisou ockovani, ale nevim kam sem ji dal! Takze to doporucuju asi vsem co si chtej poridit nejakyho peta aby si ho nechali proti temhle vecem naockovat! |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 22:56:08
|
pes je dobry jen do gulase :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 22:57:14
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
pes je dobry jen do gulase :P
 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 07:22:50
|
Jezkovi voka, zavislaci :), ja uz se tesim ze budu mit novou kamaradku, tedy psa, ach jo, no to zase bude neco :)
No Lilly ja bych ti u tebe taky videl na zavislacinku, kdyz normalne na forum nepises a ted pri DT jo :)) A taky bych se psa nebal, neboj ona si zvykne na tvuj hraci rezim :))) |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 10:32:00
|
ze zkusenosti vim, ze pes tvuj hraci rezim nijak zvlast neovlivni a navic te dobrovolne porad dokola umyva, takze nikdaaa nebudes smrdinkat po dlouhych hodinach prosezenych u AO :)) |
Mamma is playin' |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 11:19:34
|
chtělo by to DT častěji, alespoň bych občas dohrál i nějakou offlinovku co už mám nějakej ten rok rozehranou
*samozřejmě je to jen vtip :) |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 11:21:10
|
taky sem tudle zkousel offlinovku ale s tema NPC sem si moc nepokecal no  |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 11:28:56
|
quote: Originally posted by KodoBeast
taky sem tudle zkousel offlinovku ale s tema NPC sem si moc nepokecal no 
Na to je dobrej xfire:-) |
|
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 11:31:02
|
quote: Originally posted by Nesh
chtělo by to DT častěji, alespoň bych občas dohrál i nějakou offlinovku co už mám nějakej ten rok rozehranou
*samozřejmě je to jen vtip :)
pravda, vcera jsem hral 3 minuty offline jedno rpg. pak jsem radsi vypnul PC a sel se mnozit (treba prijdu na jiny myslenky), ale i u toho jsem premyslel, kde sezenu 2k treatmentu na ten implos. pustil jsem si RD a prevaloval se v posteli.....pak nastesti zazvonil budik a ja musel do prace....ani na dovoleny jsem nezazil horsi den. dneska se jdu vylejt a budu mit klid. az prejde kocovina, prijdu z prace, zapnu ao a ono to mozna pobezi.  |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 13:08:21
|
Kdy to vlastne ma koncit, tedy zacit? Nemam razora ani xarkose... kua to musim preci odchytit :) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 13:12:59
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Kdy to vlastne ma koncit, tedy zacit? Nemam razora ani xarkose... kua to musim preci odchytit :)
omg takovej junk! pujdem taru omnaci urcite zapomeli odlognout v lairu citim to v kostech! |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 13:25:35
|
omg Kdy to vlastne ma koncit, tedy zacit? Bez vazby na money! :) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 13:26:28
|
omg Kdy to vlastne ma koncit, tedy zacit? Bez vazby na money! :)
zitra rano v devet to nahodej, sichni lognou, spadne to, vydaji prohlaseni, za tyden v tuhle dobu uz by to teoreticky mohlo jet normos |
Edited by - KodoBeast on 08/08/2007 13:26:45 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 13:33:11
|
Uuuu sakra takze se blizi dt rl... kua, musim jeste neco stihnot :) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 13:36:15
|
Uuuu sakra takze se blizi dt rl... kua, musim jeste neco stihnot :)
  |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 19:30:57
|
Tywe tak jsem si rikal jak to bude fajn byt dva dny bez AO... Maloval jsem si jak si s pritelkou udelame pekny vecery, ozerem si tlamy a animalne zasoulozime... Co se ale nestalo... Mlada dostala kramy, do toho jeste migrenu, takze ji nemuzu primet ani k preblafnuti, zaroven v televizi davaj samej crap a k tomu vsemu jsem jeste dostal kapky v praci, bo jsem prosvihl termin na odvolani. Normalne by me to bylo u kadaku, protoze bych na to za 5s pri hrani AO zapomnel, ale takhle? Takze nevim co ted mam delat? Vsechno volne dostupne fekal pecko made in germany jsem uz sosnul a zkouknul (hukot) a nic jinyho me proste nenapada. Nekdo nejakej napad co krom zajebanyho Travianu v tehle neutesene dobe delat 
Mrdat DT!  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 08/08/2007 : 21:56:33
|
quote: Originally posted by bitch
Tywe tak jsem si rikal jak to bude fajn byt dva dny bez AO... Maloval jsem si jak si s pritelkou udelame pekny vecery, ozerem si tlamy a animalne zasoulozime... Co se ale nestalo... Mlada dostala kramy, do toho jeste migrenu, takze ji nemuzu primet ani k preblafnuti, zaroven v televizi davaj samej crap a k tomu vsemu jsem jeste dostal kapky v praci, bo jsem prosvihl termin na odvolani. Normalne by me to bylo u kadaku, protoze bych na to za 5s pri hrani AO zapomnel, ale takhle? Takze nevim co ted mam delat? Vsechno volne dostupne fekal pecko made in germany jsem uz sosnul a zkouknul (hukot) a nic jinyho me proste nenapada. Nekdo nejakej napad co krom zajebanyho Travianu v tehle neutesene dobe delat 
Mrdat DT! 
tak už zbývá jedině přeprat si ho ručně  |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
Edited by - revi on 08/08/2007 21:56:49 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 00:48:34
|
wtf, to uz nikdo necte knihy, neposloucha hudbu a nechodi do kina?  |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 07:27:34
|
wtf, to uz nikdo necte knihy, neposloucha hudbu a nechodi do kina? 
no jestli jo, tak ty to taky nebudes ;) |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 09:41:37
|
do kina bych sel ale cekam na
 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 11:09:34
|
quote: Originally posted by Wilda
no jestli jo, tak ty to taky nebudes ;)
pekny pokus wille ;) |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 14:03:26
|
uz neni co cist, co bych necetla a kino je moc drahy .. vecer v hospe prijde levneji nez 2 hodiny v kine  |
Mamma is playin' |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 14:13:20
|
quote: Originally posted by charis uz neni co cist, co bych necetla a kino je moc drahy .. vecer v hospe prijde levneji nez 2 hodiny v kine 
Jak pro koho |
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 14:46:53
|
quote: Originally posted by charis
uz neni co cist, co bych necetla a kino je moc drahy .. vecer v hospe prijde levneji nez 2 hodiny v kine 
BUAHAHAHAHAHAHA!!!111
Za kino zaplatis max. 160,-
V hospe (2 hod):
- 7 piv (x 25,-) = 175,- - 4 panaky (x 50,-) = 200,- - nejake jidlo, abych neumrel na alkoholni otravu - 150,-
Total: pres 500 :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 14:52:46
|
quote: Originally posted by commanche Total: pres 500 :)
A opicka k nezaplaceni:-) |
|
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 14:59:23
|
quote: Originally posted by commanche
.... Total: pres 500 :)
To bude asi tím že nenosíš sukni  |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 15:00:16
|
omgz.. pivo za 25? panak za 50? safra vy si zijete nejak draze :) se nedivim, ze te to vyjde draz ta hospa :) |
Mamma is playin' |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 15:10:02
|
quote: Originally posted by Ufi
quote: Originally posted by commanche
.... Total: pres 500 :)
To bude asi tím že nenosíš sukni 
No, prave ze tu sukni pak spis nenosis;-) |
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 15:15:20
|
quote: Originally posted by charis
omgz.. pivo za 25? panak za 50? safra vy si zijete nejak draze :) se nedivim, ze te to vyjde draz ta hospa :)
A to jsem pouzil dolni hranici. V Praze Plzen pod 25 tezko najdes a i panaky jsou spis 60-70...
Ad. Toje - ano, zapomnel jsem:
... a perfektni opice rano: PRICELESS! :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Topic  |
|