Author |
Topic  |
|
spidys
Starting Member
1 Posts |
Posted - 30/07/2007 : 16:55:57
|
Zdravim, bratránek mi dal originálku s tím, že už na ní hrál nějakej jinej týpek, ale nezaplatil mu jí a tak si jí vzal od něj zpátky. Mám ale jen DVD, manuál, a kartu se 7-mi denním trial Accountem. To lic. číslo který je k originálce už ten týpek zaregistroval a hrál na něm. Teď už hrát sice nemůže, protože sme mu změnili heslo, ale chtěl sem si udělat uplně novej Account a tak sem použil tu 7-mi denní trial kartu. Teď sem na ní hrál 2 dny - vše je ok, rád bych to hrál i dál, ale mám takovej dotaz: Bude mi stačit po těch 7-mi dnech koupit jenom kupon s kreditem na další měsíc nebo víc nebo to po mně bude chtít zadat nějaký číslo z tý originálky (který už je ale v mym případě využitý na tom Accountu toho týpka co hru ve finále vrátil)? Pokud to po mně bude chtít nějaký licenční číslo z tý originálky dá se někde zrušit ten původní Account a použít na Account novej? Nerad bych si kupoval další originálku jen proto, abych nepřišel o CHAR, kterej sem vybudoval na 7-mi dennim Accountu. Moc díky za odpovědi
|
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/07/2007 : 20:11:31
|
omg |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 30/07/2007 : 20:23:17
|
Pokud si nechces kupovat novou originalku, musis hrat na tom uctu toho manika co to hral. Na char z trialu zapomen. Cislo z uctu na ucet ti nikdo na 100% neprevede. Ostatne za 7 dni nemuzes mit moc velky lvl, to mas za chvili zpet. Pokud se chces stejne jmenovat jako v trialu, musis tu postavu v trailu smazat. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|