Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Co po vypršení 7-mi denního Accountu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

spidys
Starting Member

1 Posts

Posted - 30/07/2007 :  16:55:57  Show Profile Send spidys a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
bratránek mi dal originálku s tím, že už na ní hrál nějakej jinej týpek, ale nezaplatil mu jí a tak si jí vzal od něj zpátky.
Mám ale jen DVD, manuál, a kartu se 7-mi denním trial Accountem. To lic. číslo který je k originálce už ten týpek zaregistroval a hrál na něm. Teď už hrát sice nemůže, protože sme mu změnili heslo, ale chtěl sem si udělat uplně novej Account a tak sem použil tu 7-mi denní trial kartu.
Teď sem na ní hrál 2 dny - vše je ok, rád bych to hrál i dál, ale mám takovej dotaz:
Bude mi stačit po těch 7-mi dnech koupit jenom kupon s kreditem na další měsíc nebo víc nebo to po mně bude chtít zadat nějaký číslo z tý originálky (který už je ale v mym případě využitý na tom Accountu toho týpka co hru ve finále vrátil)?
Pokud to po mně bude chtít nějaký licenční číslo z tý originálky dá se někde zrušit ten původní Account a použít na Account novej?
Nerad bych si kupoval další originálku jen proto, abych nepřišel o CHAR, kterej sem vybudoval na 7-mi dennim Accountu.
Moc díky za odpovědi

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 30/07/2007 :  20:11:31  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
omg

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/07/2007 :  20:23:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Pokud si nechces kupovat novou originalku, musis hrat na tom uctu toho manika co to hral. Na char z trialu zapomen. Cislo z uctu na ucet ti nikdo na 100% neprevede. Ostatne za 7 dni nemuzes mit moc velky lvl, to mas za chvili zpet. Pokud se chces stejne jmenovat jako v trialu, musis tu postavu v trailu smazat.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,03 seconds. on eygor Snitz Forums 2000