Author |
Topic  |
|
Blader
Starting Member
42 Posts |
Posted - 19/07/2007 : 09:56:25
|
nesel by se mnou dneska nekdo dodelat book 5 ze bysme slozili grupu a udelali jsme ji celou kdyz budete chtit tak mi whispnete do lotro.diky moc by se mi to hodilo,jinak ja osobne ted delam ch3!!
|
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 19/07/2007 : 10:22:11
|
Rád bych jen dodal, že Blader má i nick ve hře a hraje na RP Lorelinu nebo jak se ten server jmenuje.
Příště Bladere by jsi mohl napsat toto sám :P |
 |
|
Blader
Starting Member
42 Posts |
Posted - 19/07/2007 : 10:24:56
|
jo sry hraju na laurelinu a jsem tam jako Blader jinak dneska je 19.cervence tak doufam ze nekdo pujde!! |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 19/07/2007 : 10:45:22
|
quote: Originally posted by Blader
jo sry hraju na laurelinu a jsem tam jako Blader jinak dneska je 19.cervence tak doufam ze nekdo pujde!!
Ok, ja jsem na Snowburnu, tak ti alespon budu drzet pesti  
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 19/07/2007 : 13:49:03
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Blader
jo sry hraju na laurelinu a jsem tam jako Blader jinak dneska je 19.cervence tak doufam ze nekdo pujde!!
Ok, ja jsem na Snowburnu, tak ti alespon budu drzet pesti  
Nehral jsi na RP ze začátku? |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 19/07/2007 : 14:05:50
|
quote: Originally posted by Azkaban Nehral jsi na RP ze začátku?
Ne ne. Ja sice RP fandim, ale nejsem z tech kteri by to dokazali striktne dodrzovat.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|