Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 12:28:15
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by nekrotyrael to je nejsmutnejsi. ze ao fora jsou zabavnejsi nez samotna hra.
No spis vykecavani s lidma z AO je zaavnejsi nez to hrat, ale to je znamy fakt uz od dob posedavani pred SS;-)
nebo :). jako graficka nadstavba chatu je to fajn ;). coz mi pripomina, funguje jeste ten xfire channel? :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 12:46:50
|
quote: Originally posted by nekrotyrael nebo :). jako graficka nadstavba chatu je to fajn ;). coz mi pripomina, funguje jeste ten xfire channel? :P
ee:( |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 15:54:21
|
Me definitivne presvedcilo o nevraceni se az posledni dva patche. LE jsem jakz-takz skousnul, ale tohle... Diablo mixnuty s WoW. Prilis mnoho dobrej itemu a hovno z toho. Zadnej content, tezsi mrchy atd.
Kazdopadne jsem se sest let kralovskyt bavil
Akorat me sere, ze jsem skoncil prave kdyz mam dobrej komp  |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 17:31:09
|
quote: Originally posted by Octopuss Akorat me sere, ze jsem skoncil prave kdyz mam dobrej komp 
Nechce se mi verit, ze takovej skalni fanda aocka jako jsi byl ty skoncil... |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 18:16:58
|
quote: Originally posted by bitch Nechce se mi verit, ze takovej skalni fanda aocka jako jsi byl ty skoncil...
Tak zrovna tomu taky nikdo neveri, ne?;-)
Nebo co myslis jako ze by Octo delal? Ucil se? Pracoval? Nasel si zenskou? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 21:18:02
|
On totiž Octo chápe význam slova "definitivně" trochu jinak, víme? ;-) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 07:26:59
|
quote: Originally posted by Ufi
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by axel999
quote: Originally posted by Octopuss
proc bys tu mrdku hral?
proc hrat ao?
proc ne?
nema co nabidnout pro dlouhodobe hrani? ;p
lol, už běž umírat někam jinam :))
já jo?  |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 08:28:28
|
quote: Originally posted by Octopuss Zadnej content
Tim myslis scheol a ado questy, albtraum a RK bossy? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 09:33:43
|
quote: Originally posted by axtheb
Tim myslis scheol a ado questy, albtraum a RK bossy?
Když vezmu že Dreadloch campy a Albtraum jsou high end encountery, tak je rozhodně za nudný nepovažuju. Naopak některý vlastnosti bossů jsou dost přehnaný (permastun majora Woona, albtraum nuke). To že konečně se objevil content kde obvyklé schéma tank + doc + dd nemusí stačit je úspěch. A reward vs risk ratio podle mě odpovídá daleko víc než třeba v sectoru 42. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 10:44:45
|
quote: Originally posted by Teos Když vezmu že Dreadloch campy a Albtraum jsou high end encountery, tak je rozhodně za nudný nepovažuju. Naopak některý vlastnosti bossů jsou dost přehnaný (permastun majora Woona, albtraum nuke). To že konečně se objevil content kde obvyklé schéma tank + doc + dd nemusí stačit je úspěch. A reward vs risk ratio podle mě odpovídá daleko víc než třeba v sectoru 42.
High end encounter si představuji jako místo, kam potřebuješ: Správně poskládaný tým lidí, co umí hrát svojí postavu a jsou oblečeni v tom nejlepším možném. To znamená rozhoduje souhra, skill a equip. Jedno nemáš a nemáš šanci
Ne jako místo, kam si zaběhnu s pár kámošema, případně s pár makrem a farmím tam nějaké věci, které si pak dám do podpisu, protože content pomlátím i bez nich.
Dá se pomlátit dradloch/Albatros bez věcí ze zodů, bísta či AI? Dá. Dá se AI/zodi/bíst pomlátit bez věcí z dreadlochu/Albatrosu? Dá. Je to content na úrovni stávajícího contentu, žádný high end. Minibossové ve 42ce jsou daleko větší výzva. Na ty už je skill, souhra a equip potřeba (ale dá se to zergnout...).
Kdybych hrál AO, tak to určitě uvítám, jako další zpestření. Ale nějak tam chybí faktor zlepšování a potřeby se zlepšovat. A že by takový systém CzA svědčil. Přeci jen je to teď jedna z nejlepších guild na serveru, takže by si dávala nový content mezi prvními a příjemně by to účastníky hřálo u srdce. |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 10:51:49
|
quote: Originally posted by Teos Když vezmu že Dreadloch campy a Albtraum jsou high end encountery, tak je rozhodně za nudný nepovažuju. Naopak některý vlastnosti bossů jsou dost přehnaný (permastun majora Woona, albtraum nuke). To že konečně se objevil content kde obvyklé schéma tank + doc + dd nemusí stačit je úspěch. A reward vs risk ratio podle mě odpovídá daleko víc než třeba v sectoru 42.
High end encounter si představuji jako místo, kam potřebuješ: Správně poskládaný tým lidí, co umí hrát svojí postavu a jsou oblečeni v tom nejlepším možném. To znamená rozhoduje souhra, skill a equip. Jedno nemáš a nemáš šanci
Ne jako místo, kam si zaběhnu s pár kámošema, případně s pár makrem a farmím tam nějaké věci, které si pak dám do podpisu, protože content pomlátím i bez nich.
Dá se pomlátit dradloch/Albatros bez věcí ze zodů, bísta či AI? Dá. Dá se AI/zodi/bíst pomlátit bez věcí z dreadlochu/Albatrosu? Dá. Je to content na úrovni stávajícího contentu, žádný high end. Minibossové ve 42ce jsou daleko větší výzva. Na ty už je skill, souhra a equip potřeba (ale dá se to zergnout...).
Kdybych hrál AO, tak to určitě uvítám, jako další zpestření. Ale nějak tam chybí faktor zlepšování a potřeby se zlepšovat. A že by takový systém CzA svědčil. Přeci jen je to teď jedna z nejlepších guild na serveru, takže by si dávala nový content mezi prvními a příjemně by to účastníky hřálo u srdce.
No to co bolo z AO pred 3 mesiacmy raz caka aj tvojho noveho milacika vanguarda, ale ci sa z toho spameta ako AO? to je uz otazka Stava sa uplne normalne ze pokial dame nejakeho bosika vo full tyme zomrieme 3 az 5x, este som ani raz nezazil aby sme to dali na prvy krat |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 10:55:58
|
quote: Originally posted by BoSS_631 No to co bolo z AO pred 3 mesiacmy raz caka aj tvojho noveho milacika vanguarda, ale ci sa z toho spameta ako AO? to je uz otazka Stava sa uplne normalne ze pokial dame nejakeho bosika vo full tyme zomrieme 3 az 5x, este som ani raz nezazil aby sme to dali na prvy krat
Nerozumim srovnani s VG. V AOcku jsem prestal duverovat FC a to co ted predvadi mne v tom jeste utvrzuje. To ze pridavaji novy content nekritizuju, ale chvalim. Jen konstatuju, ze to nedelaj poradne.
Jaky bosiky myslis? Byl jsem na hura akci na dvou dreadlochach, jednoho sme gankli v tymu doc, smadak, fizer, solda, Revi a sel. Druhyho sme upizlali v mechach. A to ten smadak nevedel jak se to hraje;-) |
|
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 11:00:44
|
quote: Originally posted by tojejedno High end encounter si představuji jako místo, kam potřebuješ: Správně poskládaný tým lidí, co umí hrát svojí postavu a jsou oblečeni v tom nejlepším možném. To znamená rozhoduje souhra, skill a equip. Jedno nemáš a nemáš šanci
No tak tady bych se hádal. Equip v AO je to poslední. To že je někdo od hlavy k patě v ai armoru, na zádech rbp a má natwinkovaný 300 symby je v pvm úplně jedno. A je to tak podle mě i správně. Samozřejmě jiný názor asi budou mít ti co poměřují svůj e-peeen podle DD dumperu. Content pouze pro ubah hráče 220/30/70 by umřel na nedostatek hráčů. |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 11:06:22
|
quote: Originally posted by BoSS_631 No to co bolo z AO pred 3 mesiacmy raz caka aj tvojho noveho milacika vanguarda, ale ci sa z toho spameta ako AO? to je uz otazka Stava sa uplne normalne ze pokial dame nejakeho bosika vo full tyme zomrieme 3 az 5x, este som ani raz nezazil aby sme to dali na prvy krat
Nerozumim srovnani s VG. V AOcku jsem prestal duverovat FC a to co ted predvadi mne v tom jeste utvrzuje. To ze pridavaji novy content nekritizuju, ale chvalim. Jen konstatuju, ze to nedelaj poradne.
Jaky bosiky myslis? Byl jsem na hura akci na dvou dreadlochach, jednoho sme gankli v tymu doc, smadak, fizer, solda, Revi a sel. Druhyho sme upizlali v mechach. A to ten smadak nevedel jak se to hraje;-)
No ganknout se dá snad jen USEB boss a to stejně musí člověk tušit co umí. A to že se mjr. Woon pižlá v mechách je tím, že jinak jsou všichni permastunned (což je podle mě příklad špatnýho designu). Prostě si hráči našli nejjednodušší cestu jak se s ním vypořádat, ale tak je to všude. I ve wow jakmile někdo zjistí jak zabit bosse, tak ostatní to napodobují. Oproti předchozí praxi = novej boss má víc hp, větší dmg je to opravdu vítaná změna. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 11:19:05
|
quote: Originally posted by Teos No tak tady bych se hádal. Equip v AO je to poslední. To že je někdo od hlavy k patě v ai armoru, na zádech rbp a má natwinkovaný 300 symby je v pvm úplně jedno. A je to tak podle mě i správně. Samozřejmě jiný názor asi budou mít ti co poměřují svůj e-peeen podle DD dumperu. Content pouze pro ubah hráče 220/30/70 by umřel na nedostatek hráčů.
No prave, to posledni v praxi. Vsichni zerguji bista, zody, farmi alieny, symby jen proto, "aby si to dali do podpisu". Raidovat se da i bez top equipu. Ale k cemu tam teda ten equip je a proc se s nim vsichni patlaj? Ma to nejaky prakticky duvod?
AO bylo postaveno na jinem zakladu, nez ostatni hry. Ostatni hry stoji na "zakladni equip te dovede k equipu+1, diky nemuz mas sanci ziskat equip+2 atd. AO stavelo na tom, ze se nehuntil primarne equip, ale levely. Udelat 220 pred dvemi lety byl urcity tezko splnitelny cil. Pak prisly mise, pak prisla xp za questy a dneska je 220 samozrejmost a kazdej ma na ucte zahradku 220ek. FC zmenilo "smysl" hrani z leveleni na... honba za equipem to zatim neni. |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:26:28
|
quote: Originally posted by Teos No tak tady bych se hádal. Equip v AO je to poslední. To že je někdo od hlavy k patě v ai armoru, na zádech rbp a má natwinkovaný 300 symby je v pvm úplně jedno. A je to tak podle mě i správně. Samozřejmě jiný názor asi budou mít ti co poměřují svůj e-peeen podle DD dumperu. Content pouze pro ubah hráče 220/30/70 by umřel na nedostatek hráčů.
No prave, to posledni v praxi. Vsichni zerguji bista, zody, farmi alieny, symby jen proto, "aby si to dali do podpisu". Raidovat se da i bez top equipu. Ale k cemu tam teda ten equip je a proc se s nim vsichni patlaj? Ma to nejaky prakticky duvod?
AO bylo postaveno na jinem zakladu, nez ostatni hry. Ostatni hry stoji na "zakladni equip te dovede k equipu+1, diky nemuz mas sanci ziskat equip+2 atd. AO stavelo na tom, ze se nehuntil primarne equip, ale levely. Udelat 220 pred dvemi lety byl urcity tezko splnitelny cil. Pak prisly mise, pak prisla xp za questy a dneska je 220 samozrejmost a kazdej ma na ucte zahradku 220ek. FC zmenilo "smysl" hrani z leveleni na... honba za equipem to zatim neni.
Z tymto suhlasim, troska to degraduje hranie. Su tu nove pekne itemy ktore nedavaju +10 mozno +30 do abilit ale aj omnoho viac, cim sa hoci aj nasadzovanie zlahcuje ale FC zabuda pridavat aj ine itemy ktore by sme pomocov tych novych buff itemov nenasadili. Naprikald by mohli pirad 300+ symby alebo nieco ine a dohodit 3-4 naozaj tazkych bosov z nejakym dobrym ale nie +60 bufovacim itemom :) lenze o to asi ide, mat stale lepsie a lepsie veci  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:59:54
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Z tymto suhlasim, troska to degraduje hranie. Su tu nove pekne itemy ktore nedavaju +10 mozno +30 do abilit ale aj omnoho viac, cim sa hoci aj nasadzovanie zlahcuje ale FC zabuda pridavat aj ine itemy ktore by sme pomocov tych novych buff itemov nenasadili. Naprikald by mohli pirad 300+ symby alebo nieco ine a dohodit 3-4 naozaj tazkych bosov z nejakym dobrym ale nie +60 bufovacim itemom :) lenze o to asi ide, mat stale lepsie a lepsie veci 
Tak ono na tom neni nic sloziteho a mechanismus na to AO ma. Co kdyby takhle v albatrosu padal ring, co ti da 100000 AC u nejake dmg typu a zaverecnej bosik by daval AOE tohodle damage, s tim, ze by to melo rozsah neco ve smyslu 1000-10100. No a z toho bosika by padal nejakej dobrej item a dal treba specialni taunt pro tanka, na jinyho bosika jinde, kterej slysi jen na tenhle a heal taunt. Pak treba item na sundavani nejakyho heal debuffu, co hazi bosik nekde jinde atd. S tim, ze ze vsech se pak sklada klic do nejaky Albatrostype zony, kde pada pro mne za mne Burden. S tim, ze to jsou jen jednoduche kombinace. Pak muzou byt itemy, co ti u armoru co mas pridavaji nejakou specku/meni AC na max u ruznych damazi, a byly by zony, kde si bez toho neskrtnes atd. I akutalni hhab je vlastne neco podobnyho, akorat na to clovek dneska nepotrebuje zadnou force. |
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 13:30:41
|
Neni zadna umernost k mnozstvi novejch itemu. Jestli mi LE prislo, zetotalne AO zkurvilo, pak netusim co si myslet o rekneme 17.3 a 17.4.
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 13:45:53
|
quote: Originally posted by Octopuss
Neni zadna umernost k mnozstvi novejch itemu. Jestli mi LE prislo, zetotalne AO zkurvilo, pak netusim co si myslet o rekneme 17.3 a 17.4.
:) umernost moc ne no, patche/LE mi pridalo cca 1k HP ale dreadlochove hitujou aj za 13k.... alb bos nukuje za 18k....
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 21:02:19
|
quote: Originally posted by BoSS_631 ...
Tak ono na tom neni nic sloziteho a mechanismus na to AO ma. Co kdyby takhle v albatrosu padal ring, co ti da 100000 AC u nejake dmg typu a zaverecnej bosik by daval AOE tohodle damage, s tim, ze by to melo rozsah neco ve smyslu 1000-10100. No a z toho bosika by padal nejakej dobrej item a dal treba specialni taunt pro tanka, na jinyho bosika jinde, kterej slysi jen na tenhle a heal taunt. Pak treba item na sundavani nejakyho heal debuffu, co hazi bosik nekde jinde atd. S tim, ze ze vsech se pak sklada klic do nejaky Albatrostype zony, kde pada pro mne za mne Burden. S tim, ze to jsou jen jednoduche kombinace. Pak muzou byt itemy, co ti u armoru co mas pridavaji nejakou specku/meni AC na max u ruznych damazi, a byly by zony, kde si bez toho neskrtnes atd. I akutalni hhab je vlastne neco podobnyho, akorat na to clovek dneska nepotrebuje zadnou force.
Clovece nehaj vanguard napokoji a bez robit game dizajnera do FC, toto co pises by bolo perfektne. |
Ubytovanie na orave |
Edited by - BoSS_631 on 25/06/2007 21:04:13 |
 |
|
comanchero
Starting Member
54 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 09:08:01
|
Doufam ze pudou z AO prevest credity do AoC. I kdyz na mem NB s 64 MB VGA bych asi skoncil. Ze by po 5te Fallout?? |
Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 10:42:46
|
Ja hraju pod dosboxem dungeon mastera   |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 12:59:15
|
Vy taky pamatujete na Ostavsku ještě hnědý uhlí co? Jinak Fallout,DM,Ishar a Duna2 zůstanou navždycky zapsaný v mý děravý hlavě.
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 13:35:12
|
Pamatuju, kdyz Mrtvy more bylo nemocny  |
 |
|
Unforgettible
New Member

263 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:06:58
|
Hmmmm MMOčko na bázy story Dune ságy... Chcipak+unfoTM na tom vyškvaříme kámo   |
Koprová omáčka! pay me!
kapitán Musashisan - eva na drátě |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:15:14
|
quote: Originally posted by Chcipak
Vy taky pamatujete na Ostavsku ještě hnědý uhlí co? Jinak Fallout,DM,Ishar a Duna2 zůstanou navždycky zapsaný v mý děravý hlavě.
Tywe tady si nekdo plete severni moravu se severnima cechana myslim... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:19:31
|
quote: Originally posted by Pedro Tywe tady si nekdo plete severni moravu se severnima cechana myslim...
Ne, neznas uslovi. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:21:15
|
quote: Originally posted by Pedro Tywe tady si nekdo plete severni moravu se severnima cechana myslim...
Ne, neznas uslovi.
Tj mozne, ale hnede je mladsi jak cerne co tu mame, tak mi to nejde moc do kupy . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:24:20
|
quote: Originally posted by Pedro
Tywe tady si nekdo plete severni moravu se severnima cechana myslim...
Doporučuju Ti zadat si ve vyhledávači Těžba uhlí v ČR Severní Čechy = těžba hnědého uhlí , Severní Morava = těžba černého uhlí (až na vyjímky) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:47:49
|
quote: Originally posted by Pedro Tj mozne, ale hnede je mladsi jak cerne co tu mame, tak mi to nejde moc do kupy .
No jo, discipl...
A kdy bylo na Severni Morave hnede uhli? A jak to zapada do tehle diskuze? |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 14:55:24
|
quote: Originally posted by tojejedno A kdy bylo na Severni Morave hnede uhli?
Jeste pred tim nez se zacalo tezit na RK notum! |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 15:15:20
|
Ve skutecnosti pravdepodobne nikdy, severomoravsky cerny uhli je primo pretvorena biomasa, bez hnedouhelnyho mezistadia ;) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 16:44:14
|
Ve skutecnosti pravdepodobne nikdy, severomoravsky cerny uhli je primo pretvorena biomasa, bez hnedouhelnyho mezistadia ;)
Fraps or didnt happen!;-) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 16:44:14
|
Ve skutecnosti pravdepodobne nikdy, severomoravsky cerny uhli je primo pretvorena biomasa, bez hnedouhelnyho mezistadia ;)
fraps or didn't happen! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 16:48:49
|
quote: Originally posted by tojejedno Fraps or didnt happen!;-)
quote: Originally posted by nekrotyrael fraps or didn't happen!
Mdat! |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 26/06/2007 : 23:53:57
|
quote: Originally posted by KodoBeast
Jeste pred tim nez se zacalo tezit na RK notum!
ROFLMAO!!! |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 08:16:47
|
quote: Originally posted by comanchero
Doufam ze pudou z AO prevest credity do AoC. I kdyz na mem NB s 64 MB VGA bych asi skoncil. Ze by po 5te Fallout??
Pro všechny RPG pozitivní a Falloutem "ozářené":http://hratelne.centrum.cz/preview/clanek.phtml?id=464379 A prej to bude běhat na enginu z Oblivoinu ,hlavně aby tam ale zůstala ta hratelnost,atmosféra a variabilita dílů předešlejch... |
Edited by - Chcipak on 10/07/2007 08:17:44 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 15:05:21
|
Doufam ze pudou z AO prevest credity do AoC. I kdyz na mem NB s 64 MB VGA bych asi skoncil. Ze by po 5te Fallout??
Pro všechny RPG pozitivní a Falloutem "ozářené":http://hratelne.centrum.cz/preview/clanek.phtml?id=464379 A prej to bude běhat na enginu z Oblivoinu ,hlavně aby tam ale zůstala ta hratelnost,atmosféra a variabilita dílů předešlejch...
mno to urcite - misto turn-based souboju fps, kratke rozhovory aby se to na konzolich vlezlo na tv apod. jednoznacne svedci o zachovani duchu falloutu ;p. mimo to, bethesda jeste nikdy neudelala dobrou hru. |
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 15:35:15
|
Pro všechny RPG pozitivní a Falloutem "ozářené":http://hratelne.centrum.cz/preview/clanek.phtml?id=464379 A prej to bude běhat na enginu z Oblivoinu ,hlavně aby tam ale zůstala ta hratelnost,atmosféra a variabilita dílů předešlejch...
mno to urcite - misto turn-based souboju fps, kratke rozhovory aby se to na konzolich vlezlo na tv apod. jednoznacne svedci o zachovani duchu falloutu ;p. mimo to, bethesda jeste nikdy neudelala dobrou hru.
Ale naslibovali to pěkně, ne? Jináč myslím že tam někde psali že u těch soubojů si budeš moc vybrat jestli fps nebo turn-based. Nevim co všechno dělala Bethesda ale první i druhá Arena byla krásná,velká a taky plná bugů. Třeba příjemně překvapí...  |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 15:48:24
|
quote: Originally posted by Chcipak snip
v.a.t.s., nebo jak tomu rikaj, je fps soubojovy system s tim rozdilem, ze kdyz se ti nabiji action pointy, muzes si souboj pauznout a zamirit. proste jen bullet-time v mnohem mene atraktivnim podani ;p. |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|