Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Novy UI
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 21/06/2007 :  01:42:54  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
takhle to momentalne vypada na pendragonu, celkem mi to pripomina UI z anarchy online, uvidime jak se to ujme

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired

Edited by - smajlik02 on 21/06/2007 09:00:41

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/06/2007 :  07:27:11  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
4MB screenshot ftw.

Smajlik02u, ty jses, ale pekne jelito.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 21/06/2007 :  08:48:21  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Skutecnost, ze to ma 4MB jsem si fakt nevsiml, njn ale v podstate je mi uplne volny, jestli SS ma 400KB nebo 4MB, pokud budu mit FTP full tak si to smazu a bude

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 21/06/2007 :  09:29:44  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Skutecnost, ze to ma 4MB jsem si fakt nevsiml, njn ale v podstate je mi uplne volny, jestli SS ma 400KB nebo 4MB, pokud budu mit FTP full tak si to smazu a bude

Mno, ono jde spíš o ty lidi co to musí stahovat, než o místo na Tvém FTP

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/06/2007 :  10:23:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, asi este nepochytil iste pravidla postovania obrazkov na forach

A najlepsi su este ludia ktory tych screenov tam nahadzu 20
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 21/06/2007 :  10:26:17  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
UI jsem také zkoušel, no jistěže potřebuje ještě hodně zapracovat.
Co mne zaujalo je změna systému užívání fontů ve hře, alespoň co jsem se někde dočetl, používají teď truetype. Ta možnost si nastavit ruznou velikost písma je fajn, možná půjde i změnit celou sadu, tj. třeba i čeština v chatech by mohla fungovat při použití CE verze :)

Jiak mne lehce zmátla změněná funkce pravého horního menu, kde se zapínají obrazovky se staty/styly/magií a tak - teď to nefunguje jako doposud, že klik na ikonu zapne danou obracovku a klik na jinou ji přepne .. ono to zapne i to jiné okno, takže se navzájem překrývají a lze je mít zaplé všechny, lze je posunout jinam (undocknout) ... no indikace "zapnutí" není dostatečně výrazná.

Smajlíci mi přišli málo výrazní, v 1280x1024 mám problém instantně bez chvilkového soustředění rozpoznat, jaký emote zastupuje.

Že úplně chybí target/minigroup okno s číselnými hodnotami, to je dost potíž, snad modUI komunita zareaguje v předstihu a něco s tím udělá.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000