Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Otázky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/05/2007 :  18:03:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Craft qusty jsou Teamová záležitost. Takže je to o tom to koupit v aukci nebo poprosit kamaráde. Nebo to smazat v quest logu až to bude šedé nebo zelené :))
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 12/06/2007 :  10:29:30  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jak je bezpecne kupovat lotro od bývalých hráčů??

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/06/2007 :  11:51:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mizrael

jak je bezpecne kupovat lotro od bývalých hráčů??

Nevím, ale za 600 ti prodám svoje lotro i s founder keyem a mám na tom nějakého 22 zloděje na RP serveru a 15 lvl Loremastra na NonRP serveru..
Ještě dodám, že je zaplacen do konce tohoto měsíce.

Edited by - Azkaban on 12/06/2007 11:53:15
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 12/06/2007 :  19:35:17  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
co je founder key? no co no, jsem lamka a do kdy by to bylo u me? bydlim v havirove, u ostravy

Figi-ten statnej hobit

Edited by - mizrael on 12/06/2007 19:59:20
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 12/06/2007 :  21:39:57  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
nevim jakej class zvolit.. muzou mit i ostatni povolání luk? nebo jen hunter.. a buglar..jak tezkej armor muze mit?

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/06/2007 :  21:47:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Prodáno.

Může mít snad ještě campion.. nejsem si jist
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 12/06/2007 :  22:13:15  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
kdyz si vyberu buglara.. nebudu hadrak, ze ne nemuzu se rozhosnout bud buglar nebo hunter.poradte nekdo

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/06/2007 :  01:39:00  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Hunter i burglar muzou nosit medium, takze kuze. Luk muze mit champ i guardian, ale nic moc strileni to neni

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2007 :  08:16:51  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hunter může od 20 lvl nosit brnko. Jinak vyber si buglara. Hunteru je jak nasrano :))
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  08:49:05  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Hunter může od 20 lvl nosit brnko. Jinak vyber si buglara. Hunteru je jak nasrano :))

a jak to vypada s kapitánama, tech je taky dost? bojim se, ze se mi bude spatne solovat s buglarem

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:20:16  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a jak to vypada s kapitánama, tech je taky dost? bojim se, ze se mi bude spatne solovat s buglarem

kapitana hraju ja a burglara kamarad, co vim, tak burglar soluje lepe nez ja, je rychlejsi a ma vetsi dmg.

hlavne si vyber neco co Te bude bavit, nedivej se na to kolik je kterych classu...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:26:00  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Parádně se s ním soluje. Hrál jsem ho do 22 lvl a neměl jsem problém a nebyl ani problém najít partu. Sice má jen light armor, ale má celkém dobré bonusy na to že se vyhne nebo pokryje utok. Dále má také self heal. Může stunnout potvoru na 10 sekund a dál do ní bouchá. Může si uspat libovolného humana. Má plno debufu, takže ve finále nedostáváš toliko zásahů jako ostatní chary a dává celkem solidni šlupky protože má bonus na crit.

Dále je v partě dost vyhledáván hlavně kvůli ruzným debufum. Také je dobrej jako průzkumník v instancích nebo v místech, které neznáš díky tomu, že není vidět. Hrát zloděje mě asi bavilo nejvíce dá se hrát mnoha způsoby. Místo toho Hunter je prostě jen statickej objekt, který pálí jeden šíp za druhým.. prostě pro mě nuda. Capitana hraje tak normálne lidi. Je to naopak od buglara buffer. Má nějaké buffy tuším na agility. Má svého peta a sem tam i něco healne :)

Ještě můžeš zapřemýšlet o Loremasterovi. Celkem silná postava s petem. Také debufy a umí léčit ruzné nemoci jako krvácení atd.. Celkem má i dobrej heal, který má ovšem asi 30s coldown a nedá použít na sebe.
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:37:28  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
presvedcil jsi me, myslel jsem si, ze hunteru bude plna prdel..a buglar je celkem v klidu..bal jsem se ze nenajdu partu jak ve wowku

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:43:41  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Hunteru je vazne kotel, co tak hraju na zacatku, tak jich je nejvice...nejmene co jsem si tak vsiml je Burglaru, Minstrelu a Captainu...ale jsem jen v Combe, dal nemam lvl :) takze na me rady moc nedej, ale uz se tesim, ze prijde zase nekdo novy at je nas vice
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:09:12  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
muj vyber jsem zuzil na buglar a kapitan..kazdy tvrdí o tam 30dní free neco jineho a ja jsem ted zmaten jak lesni vcela

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:11:09  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

muj vyber jsem zuzil na buglar a kapitan..kazdy tvrdí o tam 30dní free neco jineho a ja jsem ted zmaten jak lesni vcela

proste 30dni mas free a na tom se nic nemeni. Jen jde o to, ze kdyz si to koupis uplne nove a nemas treba jeste kreditni kartu, kterou to chce pro vytvoreni uctu zadat, tak muzes dat gamecard a ten mesic pojedes bez zadani kreditni karty...snad jsem to napsal pochopitelne :)
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:39:32  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
stojí ta hra za hraní? at ji nekupuji zbytecne

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:51:03  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

stojí ta hra za hraní? at ji nekupuji zbytecne

Musim rict, ze po tom co tady 2 dny spamujes otazkama co jdou s trochou snahy najit v jiz existujicich threadech (pripadne odkazech) je tahle posledni otazka skutecne zlatym hrebem.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 13/06/2007 11:51:45
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  12:33:26  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
hledal jsem, nekdy jsem nasel, nekdy ne. nikdo vas nenutil odpovídat. mohli jste me v poho prehlízet. ale jsem rad, ze to nekteri neudelali. v topicu kde psali proc nehrat lotro.. jsem se spís docetl, ze to hodne srovnávají s wowkem,ale to jsou nazory zaujaté a o takové nestojim. investice 1500 je dosti velka a jako student musim dobre zvázit, jestli ty peníze do toho vrazim nebo ne.

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 13/06/2007 :  14:42:50  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
si řekni o 7 dní free pass a můžeš vyzkoušet,otázka : bude mě ta hra bavit ? je opravdu trochu na hlavu

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2007 :  15:41:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

si řekni o 7 dní free pass a můžeš vyzkoušet,otázka : bude mě ta hra bavit ? je opravdu trochu na hlavu

To stejně po 7 dnech moc nepoznáš... Někoho to chytne až později a někoho to baví hned a po čase pozná, že to stojí za houno. Maximálně si vyzkoušet jak to tam vypadá a jestli ti to utáhne mašina.
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  16:19:58  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
tak aby mi to utahla, s tim bych nemel mit problem.. porad se chces te hry zbavit?

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 14/06/2007 :  18:57:06  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
pojede mi to na 1600 MHz??? mam amd sempron 2800+

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

samopal241
Starting Member

21 Posts

Posted - 14/06/2007 :  19:52:20  Show Profile  Send samopal241 an ICQ Message Send samopal241 a Private Message  Reply with Quote
mne to jelo na AMD athlon 2800+ fpoho

LotRo Laurelin(EN-RP)Giladren GRD elf(female) Lvl 60 The 111 Guild http://www.lotro-craft.com/artisan-2204-giladren-historian-en.html /

Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 14/06/2007 :  21:23:31  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
smazáno..

Už mám krabici!

Edited by - Stewen on 18/06/2007 12:07:03
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/06/2007 :  08:06:16  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mam dva dotazy, bude nekdo tak hodnej a odpovi?

-jak funguje farming?
staci rict v bodech treba koupis sazenice, zasadis na poli, cekas hodinu, sklidis a zpracujes tak a tak a mas to a to a hodi se to k tomu a tomu.

-co jsou to ty books na ktere porad nekdo hleda grupu? Je to neco duleziteho?

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 28/06/2007 :  08:28:24  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

-jak funguje farming?
staci rict v bodech treba koupis sazenice, zasadis na poli, cekas hodinu, sklidis a zpracujes tak a tak a mas to a to a hodi se to k tomu a tomu.

farming netusim, craft sux
books sou hlavni questovni linie, imo to nejlepsi z celyho LOTRO :)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 28/06/2007 :  08:28:41  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Farmář nevím

Books - to jsou epic questy.
Máš v journálu napsáno na začátku jak dostaneš první část třeba Book 1 chapter 1. uděláš, dostaneš chapter 2 atd.. dál Book 2 atd.

Takže někdo hledá grupu na určitou část epického questu

EDIt koukám, že Kallath psal o malinok rychleji :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/06/2007 :  09:08:48  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

-jak funguje farming?

Koupíš, zasadíš, počkáš asi 20 sekund nebo kolik to bylo a sklidíš :-)
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000