Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Než si vyberete LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/06/2007 :  10:54:08  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:
Originally posted by Shemiramoth

Rashi tvoje posty jsou cim dal tim lepsi a lepsi. Mozna by jsi mel vylezt z te kobky na svetlo.

co se ti zas nezda ?

Třeba to, že ten kdo je věřící, než ke svému názoru dospěl, často odvedl daleko větší kus práce, než ten kdo se drží starých pohodlných kolejí ateismu. To tvoje srovnání "držet se starých kolejí = být věřící" nemá hlavu ani patu...

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)

Edited by - Firian on 05/06/2007 11:05:19
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 05/06/2007 :  14:02:53  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
Můj názor na deedy je podobný Lukasovi.

Lze je plnit v průběhu questů a párkrát se mi stalo, že jsem udělal deed aniý bych se na to zaměřoval.
Některé jsem ale "musel" vygrindovat, jelikož quest jsem na to neměl - např ten na "slimáky" v Kraji.

Co se týče přínosu deedů. Ano lze ten bonus nahradit equipem, pokud se týče +12 Might nebo Agility.
Z hlediska +0,5 Power Regeneration In-Combat je to už jiny kafe. Takového deedy hrají hlavně pro Minstrela a Lore-Mastera roli.
Osobně mám zaslotováno X deedů na Agilitu, jakožto hunter. Díky tomu bohužel "bez problémů" přebírám aggro tankovi na stejném lvlu jako jsem já.
Pak užje to na tankovi a minstrelovi, jestli mne nechají dívat šlupy za 180-250 (momentálně) nebo mne nechaj chcipnout a pak si moba "osolují"
PS: včera jsem uthl aggro i lvl 41 Championovi

Catheriel Niiniel | Elf Hunter | Explorer | vyhraněná osobnost
http://www.lotro-craft.com/artisan-1345-catheriel-explorer-en.html
http://www.treehouse.cz/yoshua/index.php?list=2&page=1
(1280×1024 High | resampled to 800×640)
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 05/06/2007 :  14:05:10  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

quote:

quote:

Rashi tvoje posty jsou cim dal tim lepsi a lepsi. Mozna by jsi mel vylezt z te kobky na svetlo.

co se ti zas nezda ?

Třeba to, že ten kdo je věřící, než ke svému názoru dospěl, často odvedl daleko větší kus práce, než ten kdo se drží starých pohodlných kolejí ateismu. To tvoje srovnání "držet se starých kolejí = být věřící" nemá hlavu ani patu...

Motat víru či ateismus do problematiky kvality her mi přijde... nesmyslné.
To je jak kdybys tvrdil, že vývojář co si jen honí udělá horší hru jak ten co pravidelně souloží

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/06/2007 :  16:40:26  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mate pravdu tahat realne nebozenstvi do her je hloupost, hold jsem neudrzel na uzde svuj antipatismus vuci nabozenstvi a cirkvi, ale jen takova malilinkata poznamka, opravdu si myslite ze cirkev pomaha lidskemu pokroku ? :)

lastfm
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/06/2007 :  17:30:27  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:

mate pravdu tahat realne nebozenstvi do her je hloupost, hold jsem neudrzel na uzde svuj antipatismus vuci nabozenstvi a cirkvi, ale jen takova malilinkata poznamka, opravdu si myslite ze cirkev pomaha lidskemu pokroku ? :)

No vidíš, a máš tu další nesmyslné rovnítko, že věřící člověk = církev, teď už mi pomalu svítá kam mířil ten předchozí argument. Nejdřív si teda ujasněme, o čem se chceš vlastně bavit...

O tom že je někdo věřící, nebo o tom co dělá církev? S církvemi taky příliš nesympatizuji.

Já myslel, že se chceš bavit o člověku a proto mi to nebylo jasné. K tomu abys byl v naší ateistické společnosti ateistou není totiž potřeba snaha žádná, stačí jen duchovní věci ignorovat nebo je navíc zesměšňovat.

Zatímco k tomu abych se stal věřícím a aby má víra byla pevná jako skála, ne nějaká narychlo postavená stodola která spadne při prvním větším poryvu větru, jsem potřeboval několik let studia duchovní a filozofické literatury a hodně přemýšlení o světě a debat s přáteli a myslím že pořád mám co objevovat.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/06/2007 :  19:26:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
edited:

Byl to prilis velky offtopic ...

Edited by - VT on 05/06/2007 19:48:03
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/06/2007 :  19:55:13  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Omluva se příjímá :-D

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/06/2007 :  21:44:07  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Catheriel

quote:

quote:

quote:

co se ti zas nezda ?

Motat víru či ateismus do problematiky kvality her mi přijde... nesmyslné.
To je jak kdybys tvrdil, že vývojář co si jen honí udělá horší hru jak ten co pravidelně souloží

l2read

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/06/2007 :  22:21:36  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Teď sice vůbec nevím, jak jsi to myslel, ale rozčísl jsi to pěkně

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 06/06/2007 :  09:56:58  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Nechci vypadat jako prudic ale diskuse o vire bych rekl ze patri uplne nekam jinam

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/06/2007 :  10:23:37  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Sem ateista. Díky Bohu. :D

Ad Topic: Deedy je grind jako svin, ale ted co hraju Lore-mastera tak se opravdu hodi.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 06/06/2007 :  13:55:12  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Poctivec Ferda

Něco ti řeknu Jehova, bůh neni a stejně vás všechny pozavírám !

A tebe prvního !

A vás taky všechny pozavírám vy hovna tlustý u těch televizí !

Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 06/06/2007 :  16:38:29  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
A takový pěkný OT to mohl být...
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/06/2007 :  17:44:02  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nabozenstvi je nahovno a cirkev jeste vic a nadale s k tomu vyjadrovat nehodlam protoze mam za sebou stovky debat na podobna veledulezita temata s lidmi nepomerne inteligentejsimi nez nekteri ze zdejsiho osazenstva kteri citi potrebu se vyjadrit

rekneme ze lide verici v boha/nadprirozeno maji sve krasne male dogma a ja mam zase sve krasne male dogma ze to je kokotina a zde veskera diskuse konci :) dogma je proste dogma bud nebude respektovano ani z jedne strany nebo z obou :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 06/06/2007 17:45:29
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 07/06/2007 :  11:43:15  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Příště když se nehodláš vyjadřovat, jsi se svým malým dogmatem spokojený a jsi tolerantní k jiným dogmatům, tak radši tuto zbytečnou diskusi vůbec neotvírej a už vůbec ne způsobem jakým jsi to udělal. Pak je logické že se bude bránit ten na koho neprávem pliveš.

Mimochodem nejsem dogmatik, nevěřím v něco co nelze dokázat, jen díky tomu že jsem si hodil korunou a takhle mi to vyšlo. Důkazy vidím všude kolem, jen není každému dáno je vnímat.

Edited by - Firian on 07/06/2007 11:50:58
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/06/2007 :  11:58:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Příště když se nehodláš vyjadřovat, jsi se svým malým dogmatem spokojený a jsi tolerantní k jiným dogmatům, tak radši tuto zbytečnou diskusi vůbec neotvírej a už vůbec ne způsobem jakým jsi to udělal. Pak je logické že se bude bránit ten na koho neprávem pliveš.

Mimochodem nejsem dogmatik, nevěřím v něco co nelze dokázat, jen díky tomu že jsem si hodil korunou a takhle mi to vyšlo. Důkazy vidím všude kolem, jen není každému dáno je vnímat.

Sorry, můžeme si na to založit topic, ale jen mě napadá, jestli se náhodou slovní spojení jako církev a tolerantní k jiným dogmatům vzájemě nevylučují...

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 07/06/2007 :  13:29:01  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
... tak a teď názorně předvedu "balíček", kterým nás obšťastňují naši politici při předkládání zákonů ;)

Na to, že je LOTRO aktuálně jedna z nejprodávanějších her v Česku, se tenhle topik objevil docela brzo.
By mne zajímalo, kolik krabic vlastně prodali :)

quote:
Originally posted by Khostri
Sorry, můžeme si na to založit topic, ale jen mě napadá, jestli se náhodou slovní spojení jako církev a tolerantní k jiným dogmatům vzájemě nevylučují...
To slovní spojení je vůbec postavené na vodě, bo církev je organizace, kdežto tolerance je lidská vlastnost.

Pokud má někdo svou víru, ještě to neznamená, že má něco společného s církví. V tom osobně vidím značnou omezenost mnohých lidí, kteří ve věřícím člověku hned vidí týpka se sepjakýma rukama, který striktně odmítá racionální úvahy nad podstatami věcí.

Něco jiného by bylo "víra a tolerance k jiným dogmatům".
Z osobní zkušenosti mám ale dojem, že co se týče absence tolerance, jsou na tom lidé bez víry mnohem, mnohem hůře.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 07/06/2007 :  15:18:22  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
To je fakt, že se tento topic objevil dost brzo (4 týdny po rozjezdu hry ?) a už má 3 stránky. Je tu někdo, kdo vidí budoucnost LOTRO růžově ? Já tedy nevěřím, že u toho lidi vydrží.

Edit : Ano, je to pokus o navrácení se k tématu

Edited by - Bajaja on 07/06/2007 15:19:50
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 07/06/2007 :  15:51:12  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bajaja

To je fakt, že se tento topic objevil dost brzo (4 týdny po rozjezdu hry ?) a už má 3 stránky. Je tu někdo, kdo vidí budoucnost LOTRO růžově ? Já tedy nevěřím, že u toho lidi vydrží.

Edit : Ano, je to pokus o navrácení se k tématu

spis bych rek ze je to provokace tech co veri

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 07/06/2007 :  17:05:54  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
dejiny mame plne dukazu o toleranci vericich lidi, nezavisle na cirkvich, i kdyz je pravda ze ty sva stadecka perfektne organizuji a postrkuji tim spravnym smerem

lastfm

Edited by - Rashaverak on 07/06/2007 17:06:18
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 07/06/2007 :  18:02:05  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

nabozenstvi je nahovno a cirkev jeste vic a nadale s k tomu vyjadrovat nehodlam protoze mam za sebou stovky debat na podobna veledulezita temata s lidmi nepomerne inteligentejsimi nez nekteri ze zdejsiho osazenstva kteri citi potrebu se vyjadrit

rekneme ze lide verici v boha/nadprirozeno maji sve krasne male dogma a ja mam zase sve krasne male dogma ze to je kokotina a zde veskera diskuse konci :) dogma je proste dogma bud nebude respektovano ani z jedne strany nebo z obou :)

Pokud jde o Církev Katolickou- je pravda že to byla jedna z nejbohatších(stále je) a nejmocnějších organizací na světě- je však pravdou že v době Středověku takové organizace bylo potřeba( Mnoho válek díky výhružce papežů bylo nakonec odvoláno ale naopak zase vyvoláno)
Je také pravdou že z moderního hlediska porušovala mnohé zákony proti lidskosti- což však v té době porušovalo každé království a mnoho bezpráví bylo učiněno, nikoliv jen církví.

Proto text " nabozenstvi je nahovno" je v tomhle ohledu opravdu dost silný, nemyslíte?

Kdyby nebylo Církve a posledních 10 svatořímských císařů (zvláště v letech 1456-1721) tak dneska mluvíme turecky . Jen abych mohl zmínit o Církvi a jejich politických kroků aspon něco dobrého- co individuálně a čistě VELMI teoreticky vedlo k tomu aby vznikla debata "proč nehrát Lotro"

Doufám že se touto diskuzí míří k pointě která bude vést k tématu "proč nehrát LOTRO"

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 07/06/2007 18:11:30
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 07/06/2007 :  19:29:39  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
Je zajímavé, že většina lidí co protokují "u LOTRO nikdo dlouho nevydrží" jsou lidi co hrají World Of Warcraft.
Ještě k tomu mají tyto závěry po měsíci a půl, co hra běží.

Pokud mne pamět neklame, tak když začal WoW tak většina lidí tvrdila, že nikdo hrát nebude, protože se platí poplatky.
A dnes? Přibližně 8.000.000 lidí hrajících WoW.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/06/2007 :  19:57:05  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
odjakziva se plati poplatky, uz za UO se platilo a plati, prvni slusna MMO bez mesicnich poplatku bylo a je GW

pokud budou dodrzovat 2mesicni updaty a pokud se jim nejak podari zaridit, aby se lidi vice szili se svymi avatary tak se budem po stredozemy prohanet hodne dlouho
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 07/06/2007 :  20:10:06  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
Já jsem sžitý dostatečně :) Asi je to proto že nemám další postavu a věnuji se jen a pouze jedné.

Jinak, co se týče poplatků za cokoli.
Lidi jsou rasa lakotná a když to jde, tak nejlépe zadarmo. Proto se kopíruje kde co (filmy, hry, oblečení, léky) anebo se hraje na "profi" free serverech.
Ovšem jejich kvalita odpovídá onomu "free" v názvu. To už jsem tu ale tuhle rozebíral.
Jen bych dodal, že vělká část lidí co hrála WoW na free časem přešla na oficiální placené servery.

S updatama je to asi tak, že osobně mám toho ještě hodně před sebou i bez updatu.
U WoW to trvalo nějaký rok, než vůbec ohlásili BC. Tak prosím nechtějme po Turbine zázraky, jak kdyby měli už vše hotové a jen to vypouštěli do světa.
Myslím že tam někde sedí hromada lidí a maká např na Rohanu, aby ho měla za nějaký ten rok hotový.
Pak je tu otázka "jak velká bude instalace LOTRO se všemi datadisky?" 150GB??
WoW má sám o sobě 10GB + BC 10GB. Tak si to spočtěme, jak to může vypadat s LOTRO.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/06/2007 :  21:13:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Catheriel

Je zajímavé, že většina lidí co protokují "u LOTRO nikdo dlouho nevydrží" jsou lidi co hrají World Of Warcraft.
Ještě k tomu mají tyto závěry po měsíci a půl, co hra běží.

Pokud mne pamět neklame, tak když začal WoW tak většina lidí tvrdila, že nikdo hrát nebude, protože se platí poplatky.
A dnes? Přibližně 8.000.000 lidí hrajících WoW.

No pokud ti lidi "hráli" WOWko a pak LOTRO tak zjistili že vlastně krom nové krajiny, kouzel se vlastně nic moc nezměnilo, ale samozřejmě ono se toho nedá pořád moc vymýšlet.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/06/2007 :  21:16:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

odjakziva se plati poplatky, uz za UO se platilo a plati, prvni slusna MMO bez mesicnich poplatku bylo a je GW

Nesmysl.

Uz pred 20 lety tu byly mmorpg co se neplatili mesicne, ale od napr. hodiny (popr. se platil jen pristup k 'siti' (coz bylo stovky dolaru) a hra byl potom takovy bonus).

Vetsinou 10 - 30 dolaru za hodinu; lide byli napr. schopni bez problemu pri hrani DSU (prastara pvp hra, kam se hrabe newbie novinka Ultima Online) utracet az TISICE dolaru mesicne (ano slysite dobre); samozrejme v te dobe nebyl Internet tak jak ho zname dnes.

Tehdy se jednalo o hrani pres site jako je AOL, TSN, IMN apod (z techto a jinych siti pozdeji vzniknul inet).

--
Btw jeste M59 byl zpocatku placen od hodiny.

Edited by - VT on 07/06/2007 21:24:23
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 07/06/2007 :  21:38:45  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
No vždyť v asijských MMORPG je placení od hodiny nejobvyklejší model (tuším i čínský WoW se takhle platí).

Go to Top of Page

JC68
Starting Member

4 Posts

Posted - 07/06/2007 :  21:54:43  Show Profile Send JC68 a Private Message  Reply with Quote
spat k teme, moj nazor presne vystihol Jaffa, taktiez som na 40-tom leveli a mam problem zohnat ludi na fellowship questy - takze zatial hram za alt charakter, kde ma bavi, ze hram ako a kedy chcem a nemusim sa nikomu prisposobovat (cakanie na partu)

ako uz bolo spomenute, tiez cakam na prvy update, hlavne na styl novych questov, ktore to snad opat ozivia, zatial s hrou neplanujem skoncit, takze snad s tym cosi porobia :P
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 07/06/2007 :  23:39:44  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
No pokud ti lidi "hráli" WOWko a pak LOTRO tak zjistili že vlastně krom nové krajiny, kouzel se vlastně nic moc nezměnilo, ale samozřejmě ono se toho nedá pořád moc vymýšlet.

Ano a pak se vrátili za kamarády do WoW říct, jim že udělali dobře, že hrají dál WoW :))

Mě ty souboje přijdou strašně statické.. prostě taková nuda zabíjet nějakého moba. Koukal jsem na Tubula Rasa nebo co to bylo.. panečku z toho adrenalin uplně čišel.

Edited by - Azkaban on 07/06/2007 23:43:30
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 08/06/2007 :  09:35:45  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JC68

spat k teme, moj nazor presne vystihol Jaffa, taktiez som na 40-tom leveli a mam problem zohnat ludi na fellowship questy - takze zatial hram za alt charakter, kde ma bavi, ze hram ako a kedy chcem a nemusim sa nikomu prisposobovat (cakanie na partu)

ako uz bolo spomenute, tiez cakam na prvy update, hlavne na styl novych questov, ktore to snad opat ozivia, zatial s hrou neplanujem skoncit, takze snad s tym cosi porobia :P

Otázka je, jestli ten slíbený update opravdu bude a v oznámeném čase... ty sliby chyby a přehnaně ambiciozní plány všichni známe ;-)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/06/2007 :  10:01:14  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by JC68

Otázka je, jestli ten slíbený update opravdu bude a v oznámeném čase... ty sliby chyby a přehnaně ambiciozní plány všichni známe ;-)

Turbini udělali více jak 80 takových update v AC1 a dalších asi 40 v AC2. Měsíc co měsíc. Takže o tom bych nepochyboval. Je to jejich filozofie.
Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 08/06/2007 :  11:09:53  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
...navic ten patch jiz 2 tydny bezi na americkem test serveru,takze je davno hotov,pouze se doladuje a overuje funkcnost.

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 08/06/2007 :  16:46:05  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Aha, já se na to díval optikou Blizzardu, pokud Turbine opravdu plní své plány, tak to pardon =) S něčím takovým jsem se ještě nesetkal totiž ;-)

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 09/06/2007 :  09:25:07  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
blizzard take plni sve plany dokonce s predstihem .... v poctu subscriberu

btw dost jste se odklonili od hlavniho tematu o nabozenstvi

lastfm

Edited by - Rashaverak on 09/06/2007 09:25:55
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 09/06/2007 :  09:35:57  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

blizzard take plni sve plany dokonce s predstihem .... v poctu subscriberu

btw dost jste se odklonili od hlavniho tematu o nabozenstvi

Pokud umím číst, tak hlavní téma je "proč nehrát LOTRO".
O náboženství se může udělat nový topic např. "Bůh a hry vs hry a Bůh"

Edited by - Catheriel on 09/06/2007 14:43:08
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/06/2007 :  17:59:09  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
S prominutim topic proc nehrat lotro je pekne na ho....uby, jmeno tohoto topicu je velmi zavadejici a pokud by nekdo chtel zacit hrat a uvidi tohle, tak ho to asi mozna trochu odradi. Proto asi budu jmeno topicu menit, na neco jako osobni dojmy z lotra nebo lotro po mesici. Neberte! to jako nejaky druh cenzury ci neco podobneho, pokud by se to nelibilo mnoho lidem, tak o tom budu uvazovat

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/06/2007 :  01:23:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Jako zakladatel tohoto topicu jsem přejmenoval topic na vhodnější název. Podle mě by měl mít každý právo se o hře dozvědět i negativní věci. Vždyt nikdo nikomu nebrání si založit topic s tím Proč Hrát Lotro a v něm vypichovat to dobré co v něm je.
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 10/06/2007 :  10:49:00  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
Nebylo by nej-nej-vhodnější pojmenovat tento topic "Dojmy z hraní LOTRO - co se mi líbí a co nelíbí"?

Edited by - Catheriel on 10/06/2007 10:49:19
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 10/06/2007 :  11:31:27  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme ze take chci aby se kazdy dozvedel co nejvice, ale topic proc nehrat o 5 strankach vypada blbe, i kdyz slusnou cast mela diskuze o nabozenstvi

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 10/06/2007 :  17:18:24  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Není klíčem informace obsah než jeho pojmenování?

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/06/2007 :  10:34:13  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
coz takhle nabozenstvi v hrach to mi prijde mnohem lepsi a i sam autor by byl prekvapen

lastfm
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/06/2007 :  13:05:04  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
To je velice zajímavé téma, založím na to topic

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 11/06/2007 :  13:14:17  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Kde ho najdu, ten topic? Chtěl jsem se připojit do flamewaru...

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/06/2007 :  13:17:16  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Už je tu

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 11/06/2007 :  15:01:34  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
LOL tak tys ho fakt vyrobil? :-D

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/06/2007 :  13:46:14  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak co toto téma oživit?

Nějaké nové zážitky s patche?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 25/06/2007 :  15:25:43  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Tak co toto téma oživit?

Nějaké nové zážitky s patche?

jasně patch nah.... protože tohle mělo bejt dávno už v plné verzi při relasu, mě jako levelu 42 tj celkem k ho....

Ale jinak Evedim je pěkná lokace.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Dari
Starting Member

22 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:35:35  Show Profile Send Dari a Private Message  Reply with Quote
evendim je super, questy tam me hodne pobavili, vcera jsme uspesne absolvovali The Tomb of Elendil a myslim, ze je to super instance. Totez ten quest se tremi campy rangeru ...vyborne. Ja jsem sel do SoE poprve na levelu 40 a udelal jsem tam tehdy behem nasledujiciho vikendu z valne caste prave jen z tamnich questu levely 41 a 42.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/06/2007 :  02:37:44  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
A: No omg ten hunter strili ale drsne, to neni jak ve WoW ze jsem omezenej a musim pak na melee, no looooool ty efekty fakt nadhera povedlo se jim to a uz se tesim az budu nekoho gankovat haha !!

B: Hh panacek je vtipalek, ze? Gankovat nekoho v tyhle hre? Dream more bitch

-> Game uninstaled.

Asi takhle nejak to vypadalo u me

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 26/06/2007 :  11:09:39  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dari

evendim je super, questy tam me hodne pobavili, vcera jsme uspesne absolvovali The Tomb of Elendil a myslim, ze je to super instance. Totez ten quest se tremi campy rangeru ...vyborne. Ja jsem sel do SoE poprve na levelu 40 a udelal jsem tam tehdy behem nasledujiciho vikendu z valne caste prave jen z tamnich questu levely 41 a 42.

jj Evendim sa mi tiez paci, kopec solo questov ale aj fellowsip, kopec hadankovych questov (s mojou anglictinou dost tazke) a ochranit tie campy rangerov drsne, urobil som to asi na 20ty pokus :-)

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000