Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Problem se spustenim hry
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  12:21:43  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,prave jsem si koupil Lotro a potreboval bych pomoc se spustenim hry..Hru jsem si normalne naistalovat,stahnul patch 1.12 pres LOTRO launcher nainstalovat ten patch a kdyz se mi to doinstaluje a znovu spusti launcher,tak se mi ukaze,ze mam naistalovanou verzi 0.0,kdyz pak kliknu na continue,tak se mi to vubec nepripoji a pise mi to hlasku: A connection attempt failed.
Nevite nekdo,prosim,kde je chyba??
DIKY MOC

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/06/2007 :  12:52:46  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Firewall

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2007 :  12:53:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Jaky mas OS? Nemas zapnuty firewall? Je potreba sdelit co nejvice informaci. Z toho co si napsal se neda nic vydedukovat.
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  18:06:42  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Mam Windows XP a pocitac by mi mel urcite stacit..Ted jsem vypnul firewall a zkusil to pustit znova a taky to nejde..
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2007 :  18:39:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
prijde mi divne, ze ti to pise verze 0.0

zkusil bych to odinstalovat a znovu nainstalovat, predpokladma ze mas administratorska prava
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  18:42:19  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Priznam se,ze jsem naprosty novacek v poli MMORPG,takze nevim,co obsahuji administratovska prava,zkusim to tedy cele odinstalovat a zase nainstalovat..
Go to Top of Page

Nimreth
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  19:23:33  Show Profile Send Nimreth a Private Message  Reply with Quote
ja jsem mel podobnej problem, ale daval jsem furt update ci continue ted nevim, asi trikrat to neco stahlo (docela jsem si i pockal okolo 3-5 min pokazdy) a pak nakonec uz o bylo ok

playing AoC

& waiting for WAR
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  20:03:47  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to cele odinstaloval,zase nainstaloval,pak tam updatoval ten stahlej patch a zase to nejde(porad mam vyplej firewall..)..Opravdu to nechapu..Nevite nekdo neco..Budu to zkouset pres ten update a continue,ale pochybuju,sam jsem to uz zkousel asi 10x..
Go to Top of Page

Nimreth
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  20:10:57  Show Profile Send Nimreth a Private Message  Reply with Quote
A to ti to stale neco stahuje?

playing AoC

& waiting for WAR
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2007 :  20:43:43  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by krampik

Tak jsem to cele odinstaloval,zase nainstaloval,pak tam updatoval ten stahlej patch a zase to nejde(porad mam vyplej firewall..)..Opravdu to nechapu..Nevite nekdo neco..Budu to zkouset pres ten update a continue,ale pochybuju,sam jsem to uz zkousel asi 10x..

odinstaluj to a pak znovu nainstaluj, ale NEINSTALUJ TEN PATCH, dej normalne continue at ti to opatchuje sama hra, s tim patchem jsou jenom problemy
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  20:54:11  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Nic mi to nestahuje,teda neukazuje se mi nic,ze by se neco stahovalo,ted to zkusim naposled s tim patchem,pak to zkusim zase odinstalovat a nainstalovat(bez patche) a dam vedet..
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  23:32:13  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Tak furt nic..Priznam se,ze zacinam byt trosicku nervozni..
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/06/2007 :  00:12:58  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tak ja uz nevim

jine onlinovky ti bezi
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 02/06/2007 :  05:28:42  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
To nevim,mam ted pomerne novej comp a jeste jsem nic jineho nezkousel..Mam tu ale guild wars,tak to zkusim..
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 02/06/2007 :  08:12:57  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Ted jsem zkousel to GW a to normalne bezi...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/06/2007 :  09:15:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Rozhodně tyto porty musí být otevřené
TCP: 80, 433, 5015, 8081, 9000
UDP: 2900-2910, 5015, 9000-9012
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/06/2007 :  09:37:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Stejně se mi to chová (verze 0.0), když nehraju z domova, ale jinde a tuneluju skrz proxy, která má všechno zavřené. Některé porty přesměruju na VPN, ale ne všechny a i když mi hra následně vběží, tak při patchi mi to píše verze 0.0 a chce jakoby poakždé patchovat, protože není schopen zkontrolovat verzi..
prot si myslím, že je to nastavením firewallu.
Jednak vypni firewall na compu a jednak pokud máš router, tak na routeru. Někdy se stane, že i když ti ostatní hry běží, tak Windows firewall se z nepochopitelného důvodu rozhodne jednu apliakci nepustit.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

krampik
Starting Member

11 Posts

Posted - 02/06/2007 :  19:19:37  Show Profile Send krampik a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem otevrel ty porty,co psal Spajdr a porad nic..Priznam se,ze nejsem takovej odbornik,abych se dokazal ridit radami Khostri,takze si sem pozvu kamarada a ten to snad zvladna..Pak dam vedet,jestli to nejak rozfachám..Ale všem moc dekuji..!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000