Author |
Topic  |
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
| |
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 29/05/2007 : 23:10:18
|
drama inc a samozrejme --->  |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/05/2007 : 23:18:45
|
OMG, s vama je to hrozny, clovek chce proste neco udelat, aby neco bylo, a vy hned ze to ma nejaka pravidla a musi to mit smysl:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 29/05/2007 : 23:31:12
|
quote: Originally posted by tojejedno
OMG, s vama je to hrozny, clovek chce proste neco udelat, aby neco bylo, a vy hned ze to ma nejaka pravidla a musi to mit smysl:P
ze by si nam zmknul stryyycku? :) |
Mamma is playin' |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 29/05/2007 : 23:53:06
|
Alex mozna zazmatkoval a udelal chybku, ale od tebe bych ocekaval vzorny otcovský pristup - tzn lehke upozorneni "tak takhle Alexi by to neslo" a do tellu poslat nejakou tu veteranskou radu :) + opetovne pausnuti toho raidu misto stopnuti.
Pamatuju daleko horsi zacatky/prubehy raidů od nynejsich old RL vcetne mych, holt uceny z nebe nespadl. To ze raid muze byt spusten s min 6 lidech Alex dobre vedel, sam se me primo na tohle ptal.
Na druhou stranu jsem nepochopil Alexovu prvotni reakci typu <> namisto neceho lehciho jako "jsem se uklik na makru, pardon, aha a pod"
Toho RL jsi mu Pajo brat hned nemusel, kdyby kazdej old vzal RLko za nejaky zmatek v zacatcich, tak ho nemam ani ja natoz ty :) |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 00:30:12
|
pekne citanie ale lapko zacni prosim ta pisat normalne pol hodinu som rozmyslal ktory (?) co znamena |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 01:10:34
|
quote: Originally posted by snehulienka
pekne citanie ale lapko zacni prosim ta pisat normalne pol hodinu som rozmyslal ktory (?) co znamena
jj velice pekny skoro jak thriller (avska s happy endem  ) |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 01:16:01
|
Paja me opet pobavil... Nicmene bych z teto pseudo kauzy nedelal zadne ukvapene zavery a dal Alexovi druhou sanci. Precijen chybu muze udelat kazdy... Kua proc ja jsem takovej lidumil?  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 04:04:00
|
quote: Originally posted by bitch
Paja me opet pobavil... Nicmene bych z teto pseudo kauzy nedelal zadne ukvapene zavery a dal Alexovi druhou sanci. Precijen chybu muze udelat kazdy... Kua proc ja jsem takovej lidumil? 
nebyla to prvni chyba, cili druha sance to nebude. ;) ale dve hroky hlavy = spousta zabavy i nad 'vaznym' tematem
lidumil? ty si zmenil orientaci? ses uz i na chlapi? :)) |
Mamma is playin' |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 08:29:55
|
quote: Originally posted by charis
[quote]Originally posted by bitch lidumil? ty si zmenil orientaci? ses uz i na chlapi?...
to zeny casto tvrdi, ze chlapi nejsou lidi ;)
btw. pravda, prvni chyba to asi nebyla, osobne bych ted nechal alexxe pripravit se dukladne na "zaverecne zkousky z RL", jako aspon parkrat si precist ty pravidla, parkrat se mrknout z pozice trochu zasveceneho hrace, jak to delaji ostatni (hlavne ty lehci raidy, lotv, HI, AI regular). Nestracet nadeji hlavne. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 08:48:28
|
No, tak nevim no, svoje sem k tomu napsal na raid kanalu a za tim si stojim. Ze unpausne raid a nema na place 6 lidi neni podle me zas takovej prusvich aby se za to odebral RL. Stacilo pausnout raid (coz tam chtel lapka zkouset :) ) a vysvetlit mu ze takhle to nejde, pravidla rikaj neco jineho. To ze byl tak hustej (pico) byla mozna (ne)primerena reakce na to jakym zpusobem se s nim jednalo. "Vyspely" treba neni, ale nevim jestli na lotva/city raid potrebujes mit odehrano X hodin. A nevidel sem ze jinde by nejak chyboval "ale ty jich delas na muj vkus moc", nebo jestli to spojujes s chybama v navodech tady na imperku? Ono, kdyz to porovnam s tim co se delo na city raidu o 2 hodky driv.... Ze si lidi co uz nejakou dobu hrajou (deka,grasme, nano) dojdou pozde na raid a zacnou si tam solovat alieny jak nejaky namachrovany playeri... A jeste u toho rvou ze Lapka (rl tohodle raidu) je nazi atp. Nehlede na to ze diky jejich pritomnosti sem mel co delat abych Alexxxe ulecil (2 cerveny alieni navic). Co takhle odebrat RL dekovi, a dat banan grasmemu za nanoinstanci?
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 08:51:06
|
quote: Originally posted by Deka
[quote]Originally posted by bitch lidumil? ty si zmenil orientaci? ses uz i na chlapi?...
btw. pravda, prvni chyba to asi nebyla, osobne bych ted nechal alexxe pripravit se dukladne na "zaverecne zkousky z RL", jako aspon parkrat si precist ty pravidla, parkrat se mrknout z pozice trochu zasveceneho hrace, jak to delaji ostatni (hlavne ty lehci raidy, lotv, HI, AI regular). Nestracet nadeji hlavne.
a kerou dalsi chybu si zaregistroval? tys delal nejake zkousky z RL? rofl to cos vcera predvedl na city mi taky nepripadalo ze ses RL... jo aha ty ses uz zasvecenej a muzes si delat co chces vid?
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 09:01:24
|
quote: Originally posted by petrpets
btw. pravda, prvni chyba to asi nebyla, osobne bych ted nechal alexxe pripravit se dukladne na "zaverecne zkousky z RL", jako aspon parkrat si precist ty pravidla, parkrat se mrknout z pozice trochu zasveceneho hrace, jak to delaji ostatni (hlavne ty lehci raidy, lotv, HI, AI regular). Nestracet nadeji hlavne.
a kerou dalsi chybu si zaregistroval? tys delal nejake zkousky z RL? rofl to cos vcera predvedl na city mi taky nepripadalo ze ses RL... jo aha ty ses uz zasvecenej a muzes si delat co chces vid?
konecne nekdo kdo se zastal alexe (ne axela ) ..more drama plix |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 09:56:51
|
quote: Originally posted by petrpets Ono, kdyz to porovnam s tim co se delo na city raidu o 2 hodky driv.... Ze si lidi co uz nejakou dobu hrajou (deka,grasme, nano) dojdou pozde na raid a zacnou si tam solovat alieny jak nejaky namachrovany playeri... A jeste u toho rvou ze Lapka (rl tohodle raidu) je nazi atp. Nehlede na to ze diky jejich pritomnosti sem mel co delat abych Alexxxe ulecil (2 cerveny alieni navic). Co takhle odebrat RL dekovi, a dat banan grasmemu za nanoinstanci?
No Peto, ja chapu tvoji tehdejsi nasranost. Ze nekdo o nekom krici nazi na botech neni duvod k nicemu, maximalne se tak usmat pod fousy. Nicmene : Lapka posunul raid o hodinu (spis nechtic), uz pak byl problem pockat 10minut na dalsich cca 12 lidi co kydlilo cune? To sou 2 cele tymy, spousta fun pro tech 12 lidi. Misto toho zacal kopat lidi z bota...kurwa me je jedno ze si dal o caru vic a je prejetej jak noha, nic by se takoveho nestalo, kdyby nas nechal na czaraidu, videli bysme i komu asistovat a tak. Nicmene prisli sme tam proto, aby jsme se pripojili na lod (byly jsme 3, zbytek se na to diky lapkovi vysral uplne). Ja teda nevim, ale kdyz uz delam raid, tak ne pro vybrane jedince a za kazdou cenu, kor kdyz to resi pockat 10min s cloakem a chovat se alespon trochu s uctou k dalsim hracum. To co nasledovalo byla pitoma odvetna akce, jedinny kdo to bral jakstaks v klidu byla instance, jinak rudi az na prdeli (coz te samozrejme nezajima, pac se tu ohanime principy slusneho chovani a pod. zejo). Pote, co si ostentativne livl nas lapka vyhodil, a tak jsme sli. Nic vic v tom nehledej. Ja jsem, alespon pokud je ta moznost, zvykly pockat s jednou akci dokud nezkonci druha (jde-li to ovlivnit, a tohle slo). Cili to je muj pohled, za kterym si zase stojim ja. Jinak byt RL neni zadna vyhoda, clovek je sice chvilku na sebe pysny, ale to po tydnu opadne, takze s odejmutim tohoto ranku problemy nemam.
quote: Originally posted by petrpets a kerou dalsi chybu si zaregistroval?
... prvni chyba to asi nebyla... - ja zadnou, vsak jsem se k tomu take nevyjadroval
quote:
tys delal nejake zkousky z RL? rofl
..."zaverecne zkousky z RL"... - uvozovky kado, uvozovky!!! to je takovy hantec jiz postizenych pedagogu ;) Nicmene to dulezite nasleduje za tim, pokud to chces teda vztahovat konkretne na mne, ano ja pravidla precetl jednou, podruhe a pak pokazde pred kazdym raidem co jsem poradal, dokud jsem si je tak nejak neosvojil. Jinak jsem drzel hubu a snazil se neco odkoukat, pac je to take zodpovednost, ne jen zajem a akceschopnost neco poradat.
quote:
to cos vcera predvedl na city mi taky nepripadalo ze ses RL...
to co predvedl Lapka me uz vubec ne, pouze adekvatni reakce...
quote:
jo aha ty ses uz zasvecenej a muzes si delat co chces vid?
ja si co chci nedelam, a kdyz, tak tim nekurvim naladu dalsim lidem. Ale teda krasne si z toho 2radkoveho meho prispevku povytahoval a "zneuzil" co se jen dalo, GJ peto, sleglovatis :P |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:09:53
|
Alexxxxela: !raid unpause [Czaraid] Czaraid: Alexxxxela has unpaused the raid. [Czaraid] Paja: !raid stop [Czaraid] Paja: jinak dobry? [Czaraid] Paja: znas vubec zaklady? [Czaraid] Paja: cetl sis nejaky pravidla? [Czaraid] Paja: mistre to mi hlava nebere [Czaraid] Alexxxxela: PICO . . [Czaraid] Paja: ok a letis . . . Zbytek komunikace uz je gradujici komunikace do dubu a vykriky urazeneho.
To jestli je Alex vyspelej hrac bych vubec neresil. Pro zacatek by mi stacilo poresit, zda je vubec vyspelej a dokaze smysluplne komunikovat. Zatim mi to podle fora a tohodle logu moc neprijde. Jinak ten RL byl odebranej aby se predeslo pripadnym skodam nez si to Ufan poresi.
Jestli holt potrebujete RL za kazdou cenu, tak co se da delat. Staci rict, ze uz na ne nejsou tak vysoke pozadavky a numbers jsou numbers. Staci zajem, uroven chovani a komunikace jsou vedlejsi.
PS: Ja teda bral RL za mensi prohresky, vid Pajo;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:14:52
|
quote: Originally posted by Deka No Peto, ja chapu tvoji tehdejsi nasranost. Ze nekdo o nekom krici nazi na botech neni duvod k nicemu, maximalne se tak usmat pod fousy. Nicmene : Lapka posunul raid o hodinu (spis nechtic), uz pak byl problem pockat 10minut na dalsich cca 12 lidi co kydlilo cune ... Ja teda nevim, ale kdyz uz delam raid, tak ne pro vybrane jedince a za kazdou cenu
Jo, tak za to sem ho sebral Pajovi;-) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:15:04
|
no to co se stalo pred tim je mozna mezi lapkou a tebou, ja byl na pohoda raidu kam dosla trojka 220tek co tam zacli delat bordel...
takze od vas to byj GJ..
Edit: to je reakce na dekovo post.... |
Edited by - petrpets on 30/05/2007 10:23:24 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:20:22
|
no to co se stalo pred tim je mozna mezi lapkou a tebou, ja byl na pohoda raidu kam dosla trojka 220tek co tam zacli delat bordel...
takze od vas to byj GJ..
v tom pripade chapu rozhorceni, ale byl bych radsi, kdyby byl rozhorcen lapka, pac jinak nase pocinani bylo kontraproduktivni :) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:21:37
|
quote: Originally posted by Deka No Peto, ja chapu tvoji tehdejsi nasranost. Ze nekdo o nekom krici nazi na botech neni duvod k nicemu, maximalne se tak usmat pod fousy. Nicmene : Lapka posunul raid o hodinu (spis nechtic), uz pak byl problem pockat 10minut na dalsich cca 12 lidi co kydlilo cune ... Ja teda nevim, ale kdyz uz delam raid, tak ne pro vybrane jedince a za kazdou cenu
Jo, tak za to sem ho sebral Pajovi;-)
za nazi hlasky na botu? :)) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:23:55
|
quote: Originally posted by Deka za nazi hlasky na botu? :))
Za pusteni raidu a nechteni ho posunout o par minut pac byla vetsina lidi nekde v kelu. Asi na zergu;-) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:24:25
|
takze od vas to byj GJ..
v tom pripade chapu rozhorceni, ale byl bych radsi, kdyby byl rozhorcen lapka, pac jinak nase pocinani bylo kontraproduktivni :)
ok lapka te nastval tak podelas 2 raid tymy o AXP? |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:29:35
|
takze od vas to byj GJ..
v tom pripade chapu rozhorceni, ale byl bych radsi, kdyby byl rozhorcen lapka, pac jinak nase pocinani bylo kontraproduktivni :)
ok lapka te nastval tak podelas 2 raid tymy o AXP?
oko za oko zub za zub vis jak ...barbari ftw |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:30:31
|
to je sice mozne, ale v tomhle pripade o raid pro "vybrane jednice" neslo... nikdo nedal vedet ze je tchu, nebo sem si niceho nevsiml, videl sem ze je raid tak sem joinul a pak nekdo psal ze je tchu.. No vypadalo to jako soukrome tchu par lidi co si chteji vymenit hhab/boty... Raid byl uplne ok, 12 lidi, nevim kde si vzal ze 12 lidi prislo o moznost jit na AI....
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:54:21
|
to je sice mozne, ale v tomhle pripade o raid pro "vybrane jednice" neslo... nikdo nedal vedet ze je tchu, nebo sem si niceho nevsiml, videl sem ze je raid tak sem joinul a pak nekdo psal ze je tchu.. No vypadalo to jako soukrome tchu par lidi co si chteji vymenit hhab/boty... Raid byl uplne ok, 12 lidi, nevim kde si vzal ze 12 lidi prislo o moznost jit na AI....
tchu - probehl normalni spawn, zacli jsme s ladvenem cca za 10minut 7. Trochu se to ve dvou lidech protahlo, protoze nas natrainovala u posledniho impa Dalgonia co si kitovala moxiho, takze ladven sel do G. Prvni announce sel na czaraidu po massinvu Lapky >CzA AI 19:00> tedy od 19ti hod bylo vsem co joinuly jasne, konkretne slo "omg lapko spawnujeme tchu" a pak jeste nekolikrat. Pote, co lapka posunul raid jsem v klidu dospawnoval, OVSEM pak to zacalo, [INFO] kdo jde join, kdo nejde liv[INFO], nanoinstance was kicked from czaraid, taldeer was kicked form czaraid, deka, ceko, anpe, ladven, immobil, nuzg, manga (u toho si nejsem jisty jestli chte jit take na raid) a dalsi (vsechno si to nevybavim ani za prase). Dalsi announce je na foru zde. Povsimneme si zde casovych udaju prosim ;) Tento cas jsme s Ladvem vybrali schvalne, aby se pak lide plynule presunuli na AI, ktere se ve vsedni den vetsinou kona kolem osme hodiny (alespon ja to beru jako takovou tradicni zalezitost uz). Bylo 25minut do despawnu impu kdyz jsem pastoval announce na czabota a org chan. A ne ze 12lidi prislo o moznost, 12 lidi (cca, mozna jen 10, druhy tym nevim uz jak moc byl naplnen, ale strucny a neuplny vycet mas nahore) se na to vysralo prave ale nejen kvuli tem 10ti minutam, ale jeste vice kvuli kickum z czaraidu a chovani namysleneho decka :P Vice uz se asi k teto problematice muze vyjadrit jen sam Lapka, jehoz argumentem v te dobe bylo "nemam nic na vymenu" ;) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 10:57:23
|
drama.com? :) alex je blb paja je nazi ufan je mekkous lapka kazi raidy deka kazi raidy peta kazi raidy
let's go on!  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:00:21
|
quote: Originally posted by Deka No Peto, ja chapu tvoji tehdejsi nasranost. Ze nekdo o nekom krici nazi na botech neni duvod k nicemu, maximalne se tak usmat pod fousy. Nicmene : Lapka posunul raid o hodinu (spis nechtic), uz pak byl problem pockat 10minut na dalsich cca 12 lidi co kydlilo cune? To sou 2 cele tymy, spousta fun pro tech 12 lidi. Misto toho zacal kopat lidi z bota...kurwa me je jedno ze si dal o caru vic a je prejetej jak noha, nic by se takoveho nestalo, kdyby nas nechal na czaraidu, videli bysme i komu asistovat a tak. Nicmene prisli sme tam proto, aby jsme se pripojili na lod (byly jsme 3, zbytek se na to diky lapkovi vysral uplne). Ja teda nevim, ale kdyz uz delam raid, tak ne pro vybrane jedince a za kazdou cenu, kor kdyz to resi pockat 10min s cloakem a chovat se alespon trochu s uctou k dalsim hracum. To co nasledovalo byla pitoma odvetna akce, jedinny kdo to bral jakstaks v klidu byla instance, jinak rudi az na prdeli (coz te samozrejme nezajima, pac se tu ohanime principy slusneho chovani a pod. zejo). Pote, co si ostentativne livl nas lapka vyhodil, a tak jsme sli. Nic vic v tom nehledej. Ja jsem, alespon pokud je ta moznost, zvykly pockat s jednou akci dokud nezkonci druha (jde-li to ovlivnit, a tohle slo). Cili to je muj pohled, za kterym si zase stojim ja. Jinak byt RL neni zadna vyhoda, clovek je sice chvilku na sebe pysny, ale to po tydnu opadne, takze s odejmutim tohoto ranku problemy nemam.
Je pravda že sem nechtěně posunul raid o hodinu a dyžs psal , že spawnuješ tchu tak sem to tak nechal abys to stihl, ale dyž nejsi schopný za víc jak hodinu spawnůt a zbit tchu tak sa nediv, že sem to zapl.Čekat 10 min by mňa nezabilo stejně tak tebe by nezabilo dybys to uspíšíl a nespamoval czaraid.
Na botovy sem vás nechtěl enom proto abych mohl udělat týmy potoms mohl klidně joinůt.Sám víš jaké to je dělat týmy dyž pořád nekdo joinuje a lávuje kanál.Nebránil sem nikomu aby došel na loď, ale dyž ste došli vy tak ste začali zabijat alíky bez assistu , proto neměl druhý tým axp.Bohužel nás bylo 11 takže sem vás neměl kam dat , došli ste na 4 vlnu než bych dal dohromady tým tak by byla poslední vlna nebo by došel gen což už nemělo smysl.Mohly ste klidně počkat až skončí zem a joinůt loď.Jediné co sem po vás chtěl jak ste došli bylo aby ste neútočily.
Navíc , že spawnuješ tchu sem něvěděl a neviděl sem ani nikde info kromě tvojeho řvaní na czaraidu že nestihneš raid a proč jako dělám AI dyž ty sis začal spawnovat nejakého soukromého tchu.Pokud to bylo jinak tak to řekni, ale tak sem to zaregistroval já.Jasnovidec zatím nejsu tak na to ber prosím ohled.
|
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:06:29
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
drama.com? :) alex je blb paja je nazi ufan je mekkous lapka kazi raidy deka kazi raidy peta kazi raidy
let's go on! 
uz sem si myslel ze si nerejpnes  |
Edited by - axel999 on 30/05/2007 11:07:45 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:25:31
|
Jesus co to tu vyvadite?
Ufan neni mekous, ale jedinej se strizlivou mysli... O raidu a tchuneti jsem se dozvedel ve stejnou chvili... skoda ze si neuchovavam logy. Sory ale jak jsme rekl vcera, tchu chapu jako svatou kravu CZA, takze klido posunout ai raid /alikum nevadi ze priletej o par minut pozdeji/ ale tchune mit... je nahoda ze jsem mel co smenit. I tak bych sel tchune kuchnout, pac esly se nekdy stane ze tchune bude CZA up, a nikdo neprijde, tak to bude konec cza :) Slo opravdu o par minut, i kdyz chapu ze lapka cekal uz fakt dlouho a chtel to proste rozjet... Ale kdyz jsem videl lapkovo ultimatum, kdo neni na raidu tak leave...tak jsme dobrovolne odesel a neresil to... Je to jeho prosba a ja jsme schopen se podle toho zaridit... Taky si vzpominam kdy jsem raid zacinal s dvema ne uplne plnejma teamama... asi cca 10lidi... a postupne pri vlnach pristoupilo dvojnasobek lidi... Organizacne to honka sice byla, ale klaplo to vse bez nejake hrozby smrti ci podelani raidu. Jakmile kazdy byl zaclenen, tak mohl v klidu joinout raid... Lod jsme sli pak vsici v klidu a vsichni jsme si to uzili... Vsichni vime ze to neni pravidlo ze by nekdo chodil pozde na raidy, ale kdyz prijde, tak nevidim problem ho zaclenit pozdeji... A co jsme vlastne chtel rict? Totiz a ze...lidi jsou ruzni a mozna je spravne delat oboje a popijet ten spravny mix...
BTW: Nikdy me nenapadlo ze na kill tchunete chodej jen lidi co jdou menit. Obvykle jdou vsici pac kazda sila dobra a tradice je dana... |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:35:21
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Jesus co to tu vyvadite?
Honej postcount, ne asi.
quote: Originally posted by AnpetuWi BTW: Nikdy me nenapadlo ze na kill tchunete chodej jen lidi co jdou menit. Obvykle jdou vsici pac kazda sila dobra a tradice je dana...
Chapej, Lapka nema co menit, tak prece nebude posouvat aliky.
|
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:38:48
|
quote: Originally posted by AnpetuWi Take nake chytre reci ... A co jsme vlastne chtel rict? Totiz a ze...lidi jsou ruzni a mozna je spravne delat oboje a popijet ten spravny mix...
Amen! |
Edited by - axel999 on 30/05/2007 11:39:15 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:38:51
|
quote: Originally posted by Soudcze Je pravda že sem nechtěně posunul raid o hodinu a dyžs psal , že spawnuješ tchu tak sem to tak nechal abys to stihl, ale dyž nejsi schopný za víc jak hodinu spawnůt a zbit tchu tak sa nediv, že sem to zapl.Čekat 10 min by mňa nezabilo stejně tak tebe by nezabilo dybys to uspíšíl a nespamoval czaraid.
uz jsem na to odpovedel, Ladven sel do kytek, protoze nejaky dement omni doc si tam soloval moxiho, proto to neklaplo, jinak bysme to stihli vsichni a neresili tu hovadiny. Ale to uz je sumak...
quote:
Na botovy sem vás nechtěl enom proto abych mohl udělat týmy potoms mohl klidně joinůt.Sám víš jaké to je dělat týmy dyž pořád nekdo joinuje a lávuje kanál.Nebránil sem nikomu aby došel na loď, ale dyž ste došli vy tak ste začali zabijat alíky bez assistu , proto neměl druhý tým axp.Bohužel nás bylo 11 takže sem vás neměl kam dat...
uz to je pro me duvod pockat na dalsi bandu a udelat poradne AI s numbers. Co se tyka joinu bota a tak, jasne, pokud bys to nevykopal tak by ani nikdo opakovane nejoinoval, a tymy se daji poskladat i tak si myslim (ted si nejsem jisty, ale netaha si !teamadmin command lidi co jsou v raidu joined? no spekulovat nechci a nesedim ted u toho).
quote:
Jediné co sem po vás chtěl jak ste došli bylo aby ste neútočily.
to nikdo nerekl, zaznelo jen "deka mohli byste jit nekam" a kazdej uz si z nas domyslel kam :))
quote:
Navíc , že spawnuješ tchu sem něvěděl a neviděl sem ani nikde info kromě tvojeho řvaní na czaraidu že nestihneš raid a proč jako dělám AI dyž ty sis začal spawnovat nejakého soukromého tchu.Pokud to bylo jinak tak to řekni, ale tak sem to zaregistroval já.Jasnovidec zatím nejsu tak na to ber prosím ohled.
souhlasim, nikdo neni jasnovidec, avsak pokud to jde, se spawnem otravuji v tellech lidi, co my jsou ochotni v tomto casto pomoct. Jakmile se nasbira potrebny pocet (alepson 2), tak jedem, pac cekat na dalsi, tak tchu je up az za hodinu, a kdyz to jde tak proc to komplikovat. Nicmene nikdo zase naoplatku netusil, ze delas raid, prisel massinv kdyz uz byl hellion v pulce HP. Take nejsem jasnovidec a prkotinama typu spawn tchu neotravuju ovzdusi 5hodin dopredu a nespamuji forum, z toho uz jsem vyrostl (driv jsem psal den dopredu, ale to s dosavadni frekvenci spawnovani uz je hruby postcount ;) Takze ve vysledku z toho mam dojem katastrofalni ;) nedomluvy, jeden nevedel o druhym a naopak, ale vis jak, cune co tam stoji o hodinu (nez dojede raid) neposunes, cili jsem se snazil bezvysledne apelovat na tvuj racionalni usudek :P
EDIT: oprava quote |
Edited by - Deka on 30/05/2007 11:40:14 |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:42:20
|
quote: Originally posted by axtheb
ono nešlo o to že bych neměl co mněnit byl sem tam párkrát aj dyž sem nic neměl ono šlo o to , že nejsu nakloněný hurá akcám, což ten tchu podle mňa bylo. |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 11:48:46
|
jo anpe, neni problem kdyz se lidi pridaji na raid, spis tam byl problem jak si pocinali....
ale tak beres ohled na deku, to je normalni.....
a ja osobne sem dostal pozvanku na raid, o tchu sem se dozvedel az potom....
|
Edited by - petrpets on 30/05/2007 11:50:38 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:22:04
|
jo anpe, neni problem kdyz se lidi pridaji na raid, spis tam byl problem jak si pocinali....
v tomhle pripade si myslim ze jsme dostali jasny signal ze nejsme vitani... to je preci jasna vec...
A tusim ze i lapka dokonce psal o spawnu tchunete kdyz to poustel... N'est-ce pas?
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:32:28
|
quote: Originally posted by Soudcze
ono nešlo o to že bych neměl co mněnit byl sem tam párkrát aj dyž sem nic neměl ono šlo o to , že nejsu nakloněný hurá akcám, což ten tchu podle mňa bylo.
Uplne stejne hura akce jako ty tvoji alici. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:34:57
|
v tomhle pripade si myslim ze jsme dostali jasny signal ze nejsme vitani... to je preci jasna vec...
A tusim ze i lapka dokonce psal o spawnu tchunete kdyz to poustel... N'est-ce pas?
co to zvatlas? jaky signal? ja ti tu pisu co me nasralo: 3x220 co si solujou aliky/neassistujou to ti prijde normalni? takhle "zkazit" raid 12ti lidem kvuli tomu ze lapka neposunul AI?
|
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:51:55
|
quote: Originally posted by Soudcze
ono nešlo o to že bych neměl co mněnit byl sem tam párkrát aj dyž sem nic neměl ono šlo o to , že nejsu nakloněný hurá akcám, což ten tchu podle mňa bylo.
Uplne stejne hura akce jako ty tvoji alici.
zkus vymyslet neco originálního a aspoň aby to byla pravda, tchu nebyl ohlášený nikým , já sem si svoje alíky vyhlásil 1h 15min dopředu |
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:56:00
|
AD tchu x ai raid
Sorry ale resite tu totalni picoviny a uplne zbytecne to hrotite. To co se stalo vcera by si v /tellech meli predevsim vyrikat hlavni protagoniste a netahat to na forum. Jako nezavisly pozorovatel bych to shrnul tak, ze se koser nechovala ani jedna ze stran. Lapka mohl hodit info proc nechce prozatimne lidi co nejdou raid na botovi, na druhou stranu Deka a spol nemuseli kydlit alieny hned jak dorazili. Stacilo 10s oboustranne vstricne komunikace a mohlo byt vsechno jinak, bohuzel prave na dialogu to vcera ztroskotalo.
Just my 2 cents... |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:57:58
|
quote: Originally posted by bitch Jako nezavisly pozorovatel bych to shrnul tak, ze se koser nechovala ani jedna ze stran
Pan nehraje VG pac diplomka atd a pritom nezavisle pozoruje jo. No to je koser! ;-) |
|
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 12:59:02
|
quote: Originally posted by bitch
AD tchu x ai raid
Sorry ale resite tu totalni picoviny a uplne zbytecne to hrotite. To co se stalo vcera by si v /tellech meli predevsim vyrikat hlavni protagoniste a netahat to na forum. Jako nezavisly pozorovatel bych to shrnul tak, ze se koser nechovala ani jedna ze stran. Lapka mohl hodit info proc nechce prozatimne lidi co nejdou raid na botovi, na druhou stranu Deka a spol nemuseli kydlit alieny hned jak dorazili. Stacilo 10s oboustranne vstricne komunikace a mohlo byt vsechno jinak, bohuzel prave na dialogu to vcera ztroskotalo.
Just my 2 cents...
ty to tu asi nečteš hlavně +++, co?
Lapka mohl hodit info proc nechce prozatimne lidi co nejdou raid na botovi - odpověd viz výše |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:04:57
|
quote: Originally posted by bitch Jako nezavisly pozorovatel bych to shrnul tak, ze se koser nechovala ani jedna ze stran
Pan nehraje VG pac diplomka atd a pritom nezavisle pozoruje jo. No to je koser! ;-)
to stab: krasne sto napsal, ale nase ++ nas nuti to tahat na forum to toje: co hodis na vikend za vymluvu ve VG? :P |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:08:45
|
Jesus co to tu vyvadite?
Honej postcount, ne asi.
quote: Originally posted by AnpetuWi BTW: Nikdy me nenapadlo ze na kill tchunete chodej jen lidi co jdou menit. Obvykle jdou vsici pac kazda sila dobra a tradice je dana...
proc posouvat aliky o 70 minut kvuli par lidem? ;p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:18:54
|
btw, je fajn ze nam paja do svojeho topicu moc nekeca, vecer az dojde z prace tak vsichni uz budou mit svoje ++ a on nebude vedet na co driv reagovat tak pujde radeji spat :)))))
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:21:01
|
quote: Originally posted by Soudcze ty to tu asi nečteš hlavně +++, co?
No asi te prekvapim, ale tech par, povetsinou stupidne ofenzivnich postu, jsem si precetl. Nejsem z tech co na neco reagujou aniz si prectou o cem je diskuze... Jinak ta tva zminka o mem posthuntu mi tak trochu pripomina topiciho co se stebla chyta. |
 |
|
lacius
New Member

103 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:21:24
|
Lapka ohlasil alikov akurat ked fanatic umieral, a deka hned spaw tchu ohlasil, kedze lapka urobil chybu a ohlasil raid hodinu dopredu, a na tchu priblizne taky cas potrebny je, mohla to by pekna akce za akci vdakae jeho chybe. Spawn sa ale posunul o moju smrt vdaka doctorovi ktory si kite/DOTkoval moxyho. Tych 10 minut akurat chybalo. Prva vec ktorov sa mohlo predist akejholvek strate nervou bolo ze by lapka posunul raid o 10 minut, pac mal detailne info (timer s impami) ako tchu prebieha. Neurobil tak, mozna na truc tym co davaju predniost tchu (akci ktora nejde odlozit) akci ktora ide posunut (ai). mislim ze vsetci co sli na tchu a nesedeli v meste cakali ze si pekne dojdu na alikov, proste je blbost delat dve akce naraz. Pak maju ludia na vyber a ucast nebude ani na jednej. Tchu zomrel, a kazdy chcel logicky ist na alikov, boli vsak vykickovany z czaraidu, a tak zase pre zmenu oni na truc sli do mesta. Ako neviem preco ich lapka pokickoval, ked vedel tchunatarov kicknut, tak si vedel tchunatarov ohlidat v teamadmine a nehat si ich v lft, alebo z nich urobit dalsi "tchu team" ktory dojde trochu neskor. Raid leavli, boli len na botovi. Ja by som do mesta siel tiez, ale len co som relogol mal som telly od vetsiny "nechod do mesta, nazi zona,drama inc". Taktiez ale system dojst a KSovat nebol najrozumnejsi. Dalsiu vlnu by sa to podla mna ale zrovnalo a vsetci by boli spokojny a vysmiaty. Pac ale komunikacia viazla, taktiez ohlad na druhych chybal |
Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:21:34
|
jj +++ bude mnět každý i dyž tu věčina nečte posty tých druhých a inea ani ty svoje vlastní |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:21:49
|
Pridapada mi to tu jak . Cela CzA/CzB/WtP by se mela sejit v Otazkach Vaclava Moravce a tam si to poradne vyrikat  |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:22:22
|
Btw jak to tak pozoruju tak stejne nechapu proc to resite..pac vlastne resite velky hovno akorat delate flame++ (ale taky dobry dosahuje to skoro urovne telenovel )  |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:24:05
|
quote: Originally posted by axel999
resite velky hovno akorat delate flame++ (ale taky dobry dosahuje to skoro urovne telenovel ) 
Omg konecne si pochopil! Sak tobe de taky o  |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:25:32
|
quote: Originally posted by KodoBeast
quote: Originally posted by axel999
resite velky hovno akorat delate flame++ (ale taky dobry dosahuje to skoro urovne telenovel ) 
Omg konecne si pochopil! Sak tobe de taky o 
jasne (toto je taky posthunt - uz budu mit za chvili prvni hvezdu ) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 13:27:47
|
quote: Originally posted by axel999 jasne (toto je taky posthunt - uz budu mit za chvili prvni hvezdu )
Spis bys mel zapracovat ingame na aby ses mohl konecne smazat! |
 |
|
Topic  |
|