Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Lotro Problem
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Xeqtr
Starting Member

3 Posts

Posted - 20/05/2007 :  19:01:34  Show Profile  Visit Xeqtr's Homepage  Send Xeqtr an ICQ Message Send Xeqtr a Private Message  Reply with Quote
Cafte
Kupil som si lotro a zistil som ze mi to nechce vziat ziadnu kreditku, tak som si objednal game time z ceska ale ten mi dorazi az tak o tyzden a chcel by som sa opytat ze ci je mozne si ten ucet vytvorit aj bez kreditky abo hocicoho jak vo Wow kde som si acc vytvoril s vymyslenou kreditkou a potom po 30 dnoch som tam dal game time. ak to dakto pochopil tak mi odpiste dakujem velmi pekne

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 20/05/2007 :  19:23:07  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
ak je ku krabici pribalenych 30 volnych dni (tusim je), tak by mal ucet ist vytvorit aj s vygenerovanym cislom kreditnej karty...

po 30 dnoch sa ti pokusia z tej vygenerovanej karty stiahnut peniaze, a ked sa im to nepodari, ucet ti zablokuju (horsi pripad bude, ak si nahodou vygenerujes cislo existujucej karty, a tie prachy si z nej po 30 dnoch stiahnu...no a ty budes mat problem :)

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 20/05/2007 :  19:26:18  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Staci zadat placeni kuponama rovnou a nemusis delat zadny podvody s kreditkou- hra ti jede a kdykoliv to jde zmenit
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 20/05/2007 :  20:36:26  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by robiwan

ak je ku krabici pribalenych 30 volnych dni (tusim je), tak by mal ucet ist vytvorit aj s vygenerovanym cislom kreditnej karty...

po 30 dnoch sa ti pokusia z tej vygenerovanej karty stiahnut peniaze, a ked sa im to nepodari, ucet ti zablokuju (horsi pripad bude, ak si nahodou vygenerujes cislo existujucej karty, a tie prachy si z nej po 30 dnoch stiahnu...no a ty budes mat problem :)

Toto nefunguje. Kamarat si chcel vytvorit ucet a nezobralo mu to ani platnu kreditku ked nemal na ucte dostatok penazi. Po vlozeni penazi na ucet vsetko fungovalo bez problemov.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 20/05/2007 :  20:56:25  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:
Originally posted by robiwan

Toto nefunguje. Kamarat si chcel vytvorit ucet a nezobralo mu to ani platnu kreditku ked nemal na ucte dostatok penazi. Po vlozeni penazi na ucet vsetko fungovalo bez problemov.

ked musel vkladat peniaze na ucet, tak to nebola kreditna karta, ale debetna... a ked mas 30 dni zadarmo, alebo mas trial, tak ti kartu nebudu/nemozu chargovat, a tym padom ani nebudu vediet, ci mas na karte dostatok disponibilnych prostriedkov

cislo kreditnej karty sa overuje podla luhnovho algoritmu, a dokaze si ho vytvorit fakticky ktokolvek kedykolvek, ak pozna zasady jeho tvorby

http://en.wikipedia.org/wiki/Luhn_algorithm
http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_card_number

na to, aby si overili, ci ta kreditna karta naozaj existuje , by museli urobit transakciu, a stiahnut z nej peniaze (niektore e-shopy alebo paypal si napr. stiahnu jeden dolar, ako verifikaciu, ci ta karta existuje, a obvykle k tomu vyzaduju aj zadanie CVV kodu), inak nemaju ako zistit, ci ta karta naozaj existuje a je platna

v kazdom pripade ja netusim, ako si codemastri verifikuju skutocnu existenciu kreditnej karty...vo wowku to v pripade trialu skutocne funguje (:

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

mass
Starting Member

77 Posts

Posted - 21/05/2007 :  13:32:57  Show Profile  Send mass an ICQ Message Send mass a Private Message  Reply with Quote
pokud si dobre pamatuji, tak staci zadat platbu game kuponem a pak dole je moznost zadat cislo pozdeji. Tim je tento problem vyresen!
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 24/05/2007 :  12:02:49  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mass

pokud si dobre pamatuji, tak staci zadat platbu game kuponem a pak dole je moznost zadat cislo pozdeji. Tim je tento problem vyresen!

jde takhle zadat platbu i pres paypal a pak tam mas primo moznost zaplatit pozdeji.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,03 seconds. on eygor Snitz Forums 2000