Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Fucking thesis!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:17:16  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
KUA, JA TU SRACKU SNAD NIKDY NEDOPISU!!!!!!!

Sorry uz mi z toho hrabe a musel jsem si ulevit

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:24:33  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Mysli na to, ze pokud to ma vic jak jednu vetu, tak to stejne nikdo neprecte cely (krome autora a jeho/jeji pritelkyne/pritele)!!!!

pijanier vyderzaj!!!!!!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:34:27  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nabuduce si skus ulavit na mordethovy, so mnou v tyme ofc

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:44:25  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

a co ze to pises? je som ako zvdy nezasveteny

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:57:41  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Pajo mas recht! Clovek se s tim ádrm a pritom vi, ze to nikdo cist nebude. Vrchol je, ze ani pritelka si to megadilo nechce prubezne cist, ze prej tomu nerozumi! ;p

Snezo pisu diplomku na tema: "vysazeni antikoncepce a jeji fakticke a pravni dusledky"...

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/05/2007 :  08:18:31  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pajo mas recht! Clovek se s tim ádrm a pritom vi, ze to nikdo cist nebude. Vrchol je, ze ani pritelka si to megadilo nechce prubezne cist, ze prej tomu nerozumi! ;p

Snezo pisu diplomku na tema: "vysazeni antikoncepce a jeji fakticke a pravni dusledky"...

aha, takze nakonec se opravdu vysadilo a tobe se to nereklo :)) takze zadnej prustrel, takze nejsi bourak co to prostrelil, uz nejsi jako chuck!!! :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/05/2007 :  10:31:33  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
Mysli na to, ze pokud to ma vic jak jednu vetu, tak to stejne nikdo neprecte cely (krome autora a jeho/jeji pritelkyne/pritele)!!!!

pijanier vyderzaj!!!!!!

Tse, moji c etli i nekteri kamosi!:P

A gtebe pustili k diplomce ci co? Ja myslel, ze si udelal po trech letech prvak konecne:P

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 17/05/2007 :  10:52:45  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
...Ja myslel, ze si udelal po trech letech prvak konecne:P

tri roky na prvak neni az zas takovy studijni vysledek, spousta mych pratel ma Bc po 11ti letech studia na VSB ;)) Tomu rikam zapaleni pro studium :P

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 17/05/2007 :  19:47:33  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Kdyby jste se radsi nekdo nabidl, ze to za me dokoncite, abych mel vic casu na Albtraum a Dreadlochy! :o

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/05/2007 :  19:59:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby jste se radsi nekdo nabidl, ze to za me dokoncite, abych mel vic casu na Albtraum a Dreadlochy! :o

Aha...

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 17/05/2007 :  22:53:18  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Aha...

Co aha?

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/05/2007 :  07:39:23  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha...

haha :)))

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 18/05/2007 :  14:39:27  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Aha...

Co aha?

Ale nic...

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/05/2007 :  14:42:44  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Aha...

Co aha?

Hnusny zradce!

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 19/05/2007 :  13:56:07  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro
Hnusny zradce!

tsss... to rika ten pravej

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 23/05/2007 :  04:02:27  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

quote:

tri roky na prvak neni az zas takovy studijni vysledek, spousta mych pratel ma Bc po 11ti letech studia na VSB ;)) Tomu rikam zapaleni pro studium :P

nejaky tipy bych uzil! ;p

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 23/05/2007 :  07:47:37  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by Deka

quote:

nejaky tipy bych uzil! ;p

pred nastupem do 1. roc je potreba si zjistit, kolik se plati skolne po presahnuti klasicke doby placene statem, to je asi nejdulezitejsi (napr. Slezska v Tropau prvni rok nadstandard 2,8k, dalsi roky 7,4k - to je neunosne, VSB 1,4k kdykoliv - to je pohoda, atd.) Pak si najit na studijnim zenskou, co je schopna si te zapamatovat, parkrat ji tam otravovat byt slusny obcas donest kytku kdyz chces prodlouzit zkouskove atd. Chvilku delat, ze jako credzors vychazeji na postup do dalsiho rocniku, podstata je dostat se do druhaku (s prvakama se nikdo nebavi). Pak uz to jde samo, jedna dve zkousky za rok, prodlouzeni, preruseni (dalsi zkouska), opakovani rocniku a furt dokola :))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 23/05/2007 :  21:38:18  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi tip co ti muzu dat je bejt s frigidkama na studijnim za dobre, protoze oni defacto rozhoduji, zda prolezes, ci ne.

Osobne jsem tam kazdy semestr (jiz od prvniho) nosil kaficko. Na konci druhaku mi nabidli, ze se muzu kdykoli stavit a to kafe si dat s nimi. Ve tretaku mi oznamili, ze ta 100m fronta co se tahne venku neni hodna meho drahocenneho casu. Bohuzel ve ctvrtaku doslo ke zlomu kvuli fatalni chybe! To kdyz jsem nevedomky prefik opilou dceru jedne urednice ze studijniho v prujezdu u disky. Od te doby kafe radeji nenosim a na studijni pro jistotu nechodim. Ted se jen modlim, abych zadnou tlacenku z jejich strany nepotreboval, bo bych ji asi urcite nedostal.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 23/05/2007 :  22:20:00  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
deka & staby NR1
premyslim o presunuti techto postu do sekce Navody - jak si onlinovku uzit na VS co nejdele

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000