Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Class - distribuce :) Aneb ceho je malo?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/05/2007 :  09:52:47  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Skousim ted trochu LOTRO a jelikoz mne (kupodivu) bavi skoro vsechny classy (v noob zone) tak by mne zajimalo:

1) Ceho je na vyssich levelech nedostatek? Aneb - Co je v grupe zadane - na co grupa ceka? (Rad grupuju, nerad cekam LFG :)

2) Co dobre soluje? (Hraju v divne doby - a tim padem casto soluju... )

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/05/2007 :  09:58:37  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Dam ti odpoved pouze na druhou otazku. Hrozne dobre se mi soluje s Championem. Muzes tahat nekolik mobu naraz a pouzivat AOE ability. Pri zapnutym Fervor, mas dostatek bodu na cleave, blade storm atp. Podminka je harvestit moby cca o 2 levely nizsi. V LOTRU davaji celkem cocku ;-)).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:01:50  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Dam ti odpoved pouze na druhou otazku. Hrozne dobre se mi soluje s Championem. Muzes tahat nekolik mobu naraz a pouzivat AOE ability. Pri zapnutym Fervor, mas dostatek bodu na cleave, blade storm atp. Podminka je harvestit moby cca o 2 levely nizsi. V LOTRU davaji celkem cocku ;-)).

Každý char zvládá na sólo a téměř bez žádného charu se neobejde grupa na vyšších levelech.

Champion je na solo extremne efektivní, ale zase jich kolem běhají tři prdele :-)

Snad jen Lore master nemá svoji pozici v grupě moc jistou.
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:07:45  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Mno, myslim ze nejvic zadani jsou guardian, capitan a minstrel co sem tak pozoroval v ooc chatu

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:08:43  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
ad 1) nedostatkovy zbozi na vysokejch levlech je loremaster, burglar a minstrel

ad 2) nejlepsi na solo je hunter (best single target dps), champion (best single/aoe dps) a imo i captain (hybrid)

co jet ti nikdo nerekne, jed co chces, ale rovnou ti reknu ze guardianu, championu a hunteru sou tri prdele (aspon na mojem levlu 40+), co vetsinou schazi je minstrel (heal) a burglar (cc/fellowship manevry)
este sem nevidel ze by grupa vyslovene hledala loremastera (tak nak je postradatelnej), kdezto minstrel se uzivi vzdy a pro burglara se misto taky najde (prece jen cileny spousteni fellowship manevru je lepsi nez se spolehat na nahodnej proc)

jinak co sem zatim delal ty nejtezsi questy a instance pro muj lvl tak se to vetsinou zvladlo ve slozeni 2x champ 1x captain 1x minstrel 1x hunter 1x guardian celkem napohodu

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 04/05/2007 10:09:44
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:09:31  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Myslím,že jednoznačně nejhledanější je minstrel, jelikož je to primární healer ale soluje se sním velice dobře,zkoušel jsem ho v betě. Teď jedu burglara,taky super!
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:11:47  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Myslím,že jednoznačně nejhledanější je minstrel, jelikož je to primární healer ale soluje se sním velice dobře,zkoušel jsem ho v betě. Teď jedu burglara,taky super!

soluje se s nim dobre zezacatku, lvl 30+ uz je krapet jiny kafe a solo se pro minstrela stava velice neefektivni

to ze je nejhledanejsi do grup o tom zadna

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:17:42  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:
Originally posted by Tenebrae

soluje se s nim dobre zezacatku, lvl 30+ uz je krapet jiny kafe a solo se pro minstrela stava velice neefektivni

to ze je nejhledanejsi do grup o tom zadna

Asi tak, do 15 super, pak už to začíná jít na solo z kopce. Ne že bych neupižlal co se dá, ale rychlost...:-)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:28:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
Asi tak, do 15 super, pak už to začíná jít na solo z kopce. Ne že bych neupižlal co se dá, ale rychlost...:-)

Ja jsem sveho minstrela specnul na solo (double herald's strike, medium armor, +might+vitality traity, itemy etc.) a prijde mi, ze to jede jako po masle :)

Edited by - VT on 04/05/2007 10:28:59
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:32:59  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
No ja bych jen napsal co je vetsinou nejmin zadany a celkove nejmin uzitecny v parte - champion a hunter. Hunter ma sice peknej dmg a pasti ale to je tak vse a muze byt mnohem lip nahrazenej prave lore-masterem, kterej v tezcich lokacich jednoduse zvladne vic prace. Navic hunter, pokud to neumi hrat, tak na sebe akorat jen pritahuje agro, a to je pak tragedie pro celou partu. Champion se sice hodi ze muze zabijet naraz spoustu otravnejch mobu, ale AOE opet neni v tezkych lokacich moc pouzitelny protoze probouzi ze stunu, nebo zkratka jakyhokoliv znehybneni ktery ovlada prave treba lore-master, burglar, minstrel.. Takze kdyby ja delal partu tak bych si tam vzal vsechny krome tech dvou a dvakrat bud guardiana, nebo minstrela. Mam teda na mysli instance jinde je vcelku jedno kdo je v parte. Ackoliv v great barrow jsme byli ctyri minstrelove, zbytek uz nevim a taky pohoda (ale meli jsme uz vetsi lvl).
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:34:27  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Ked to tu tak citam (aj na oficialnych forach) tak ma nejak presla chut hrat Loremastera. To je vazne tak nahovno?

Ako je to s populaciou captainov?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:42:38  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i] tak ma nejak presla chut hrat Loremastera. To je vazne tak nahovno?

Neni na hovno, ale je to stejny jako s burglarem, nikdo zatim poradne nevi co umi, takze ho moc lidi nehraje, popripade do party preferujou jiny. Takze klidne s nim pokracuj v hrani, lhal bych kdybych rek ze je nepostradatelnej (to v tyhle hre neni nikdo, krom minstrela jedine). Ale to jeho CC je vyborny, pet je vybornej, healovat taky neco umi, ale hlavne CC.
Co se tyce captainu tak sice vsude ctu jak jich je hodne ale ja jich taky moc nepotkal.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:42:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Ked to tu tak citam (aj na oficialnych forach) tak ma nejak presla chut hrat Loremastera. To je vazne tak nahovno?

Mne zatim prijde, ze je LOTRO (stejne jako treba EQ2) pouze o overdamage. CC (ktere ma prave Loremaster?) neni asi tak potreba.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:43:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako je to s populaciou captainov?

No pokud je lore master na prd teď, tak do roka z něj bude ultra hovado. Tak to chodí vždy, nezoufej :-)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:45:08  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Mne zatim prijde, ze je LOTRO (stejne jako treba EQ2) pouze o overdamage. CC (ktere ma prave Loremaster?) neni asi tak potreba.

No tohle si fakt nemyslím :-) Právě včera jsme jak můj fear tak cosi od burglara využívali fakt hodně.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/05/2007 :  12:18:11  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Každých postav budou tři prdele. Důležité je hrát za to co ti sedí nebo k té postavě máš nějaký vztah. Já hraju hraničáře protože se mi líbil Aragorn. Je to sice trošku jinej hraničář než ve filmu (četl jsem jen hobita tak nevím jak je to v knize). Od jisté doby si nevybírám postavy podle toho, kterých je málo nebo naopak hodně, protože pak se ti ta postava znechutí.. Vždy si najdeš partu uvidíš a když ne tak jí můžeš poskládat sám.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/05/2007 :  13:06:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud hraju v partě už známých lidí tak loremaster je dobrý v tom že je schopný odsávat power z příšer a následně předávat tankovi (guardian), který ho nemá nikdy dost, tohle se vyloženě hodí, pokud moje conjuctions byly resisted nebo prostě zrovna je nemůžu castit. Nebo někdo naháže blbé barvy na conjuction
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  13:20:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Ja jsem sveho minstrela specnul na solo (double herald's strike, medium armor, +might+vitality traity, itemy etc.) a prijde mi, ze to jede jako po masle :)

No já si v zásadě nestěžuju, právě jsem se svou 19 Nikolou killnul elite 16 s 1600HP na solo, který před tím vykostil 20 championa s lore masterem za prdelí, ale prostě někdy je to moc pomalé :-)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:23:12  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Tak to ten champion byl lama anebo je mlatil walking stickem. Pokud pouzivas exchange of blows, bracing attack a mas zapnuty fervour, tak te nemuze dat na 20tym levelu. Tvuj dmg output je mnohem vyssi. Navic flurry dalsi dps navic pri zrychlenym utoku. Nevim, ale pouzivam the best zbrane pro muj level a nadprumerny armor. S Lore masterem to proste museli dat.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:31:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to ten champion byl lama anebo je mlatil walking stickem. Pokud pouzivas exchange of blows, bracing attack a mas zapnuty fervour, tak te nemuze dat na 20tym levelu. Tvuj dmg output je mnohem vyssi. Navic flurry dalsi dps navic pri zrychlenym utoku. Nevim, ale pouzivam the best zbrane pro muj level a nadprumerny armor. S Lore masterem to proste museli dat.

Mně je úplně jedno Shemi co byli zač, tak to prostě proběhlo :-)Svět je plný lam.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:39:13  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ja vim, jenom me to udivilo.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:41:31  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak až budeš ve hře napiš na Nikola a dáme nějaký eliťáky v Lone Lands. Pomalu je třeba vydělat na koně :-)

Edited by - Gabriel on 04/05/2007 14:44:04
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:46:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak až budeš ve hře napiš na Nikola a dáme nějaký eliťáky v Lone Lands. Pomalu je třeba vydělat na koně :-)

Skoncil jsem na 16tce, protoze X-Zone rulezz. Budu mit rested expu na dva levely. :-)) Dam ti vedet az na 20catym levelu jestli dovolis. Ja musim mit undying, proste musim.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:51:51  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Skoncil jsem na 16tce, protoze X-Zone rulezz. Budu mit rested expu na dva levely. :-)) Dam ti vedet az na 20catym levelu jestli dovolis. Ja musim mit undying, proste musim.

No právě proto by jsi měl hrát se mnou :-)))
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:53:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja musim mit undying, proste musim.

S tim bych pockal do dalsiho patche. Tam bude oprava pri ziskavani posledniho 'neumiraciho' titulu.

Ted mas tak 50% sanci, ze ho neziskas i kdyz neumres.
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/05/2007 :  14:56:32  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
Ted je to fakt divny, skoro mam pocit ze obcas staci kdyz umre nekdo v parte a titul uz pak nejde ziskat taky. S prvni postavou mam Undying, s druhou jsem ale uz, aniz bych umrel, nedostal ani indomitable. Celkem to nastve: )
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/05/2007 :  15:32:34  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
je to bug, kdyz jste v grupe a nekdo umre, tak uz ten titul nejde ziskat, vi se o tom, opravi to, ale zrejme postizenym nebudou schopni ten titul udelit zpetne, nemaji to podle ceho dohledat
Go to Top of Page

Ctp.Flamingo
New Member

Morwing

280 Posts

Posted - 04/05/2007 :  15:51:52  Show Profile  Send Ctp.Flamingo an ICQ Message Send Ctp.Flamingo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

No právě proto by jsi měl hrát se mnou :-)))

Ja skoncil na 21 minstrela a 23 huntera proste CODEMASTERS RULEZ :D dneska vecer kdo muze ... LONE LANDS !!!!

Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside |
Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard
Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier

Edited by - Ctp.Flamingo on 04/05/2007 17:35:49
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/05/2007 :  16:17:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

je to bug, kdyz jste v grupe a nekdo umre, tak uz ten titul nejde ziskat, vi se o tom, opravi to, ale zrejme postizenym nebudou schopni ten titul udelit zpetne, nemaji to podle ceho dohledat

No to je pouze teorie. Kterou vyvraci posty dalsich hracu, kteri tvrdi, ze i kdyz jim nekdo umrel v grupe tak titul ziskali.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/05/2007 :  17:03:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Za chvili dingnu 17ctku tak uvidime, jestli dostanu predposledni titul (anebo to bylo az na 18tce). Anyway hru nebudu mit drive jak v pondeli, takze tak.

To Gabriel: Roky zkusenosti me naucily, kdy zdrhnout. Musim se priznat ze 15ctku jsem prezil pouze diky dingu na 16. Ale to se jiz vice nebude opakovat. :-)))

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/05/2007 :  17:58:03  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
No obecne je malo magu :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 05/05/2007 :  05:16:16  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by belialcz

Ted je to fakt divny, skoro mam pocit ze obcas staci kdyz umre nekdo v parte a titul uz pak nejde ziskat taky. S prvni postavou mam Undying, s druhou jsem ale uz, aniz bych umrel, nedostal ani indomitable. Celkem to nastve: )

Hm nemyslis nahodou wary a undefeated? Nechcipnout se mi povedlo jen do 19 lvl takze nevim co je na 20.
Ad topic, na 40+ jednoznacne guardian, minstrel a burglar (refresh) jako zaklad grupy.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 05/05/2007 :  11:10:48  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Snazte se drzet vice topicu, je-li to mozne

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 05/05/2007 :  11:17:43  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus
Hm nemyslis nahodou wary a undefeated? Nechcipnout se mi povedlo jen do 19 lvl takze nevim co je na 20.

5 - wary, 10 - undefeated, 14 - indomitable, 17 - unscathed, 20 - undying: )
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 05/05/2007 :  11:40:11  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
A jeste abych pridal neco trochu k topicu. Imo uplne nejlepsi dvojice (tudiz i zaklad) - burglar a minstrel. S touhle dvojici jsme v pohode drtili takovy ty troly v bazinach na vychode lonelands (ty jsou tusim 26 signature, my jsme byli zhruba 26 burglar a 20 minstrel) a pochybuju ze by to jina dvojice dala rychleji nebo efektivneji. I kdyz se na nas sesypali dva, tak pohoda. Jednak burglar si neustale vyvolava conjunctions a kdyz se neco pokazi tak ma ten skill na evade, tudiz ho vubec nic nezasahne. No a sikovne vytraitovanej minstrel taky nedava spatnej dmg, a ma celkem dost party buffu. Pohoda: )
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2007 :  10:15:08  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jsou k necemu ty titles?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 07/05/2007 :  10:20:16  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

jsou k necemu ty titles?

Maximálně Image :))
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 26/05/2007 :  14:52:57  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Nezmenilo se od te doby co jste tady psali slozeni class na serveru? Zajima me hlavne Laurelin. Udelal jsem si captaina, protoze jse mslysel, ze jich je malo, ale zatim teda vsude potkavam captainy a pak championy.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/05/2007 :  15:08:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hraj co uznáš za vhodné. Plno lidí bude přicházet a odcházet. Takže hraj co tě baví. Víc k tomu neřeknu, ale asi jen toto vždy se hledá healer a tank. Tak je to i u nas na RP
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 26/05/2007 :  15:10:28  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Hraj co uznáš za vhodné. Plno lidí bude přicházet a odcházet. Takže hraj co tě baví. Víc k tomu neřeknu, ale asi jen toto vždy se hledá healer a tank. Tak je to i u nas na RP

Neco jak staion players s tabulkama guild a hracu asi Codemaster nema co?

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/05/2007 :  15:58:14  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zatím o tom nevím, ale můžu ti říct, že je to dost zavádějící. Máme v klanu 11 minstrelu z toho aktivní jsou 2 :))

Jinak všeobecně milion hunteru, capitanu, championu. Minstrelu je hafec, ale málo aktivních, tanci pomalu. Celkem je zajem o Lore-mastery aspon u nás v guilde.

A zloděje nechce moc lidí hrát. Nevím proč..
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 26/05/2007 :  16:29:27  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Zatím o tom nevím, ale můžu ti říct, že je to dost zavádějící. Máme v klanu 11 minstrelu z toho aktivní jsou 2 :))

Jinak všeobecně milion hunteru, capitanu, championu. Minstrelu je hafec, ale málo aktivních, tanci pomalu. Celkem je zajem o Lore-mastery aspon u nás v guilde.

A zloděje nechce moc lidí hrát. Nevím proč..

tanci pomalu? uplne tomu nerozumim :)

Edit: jasne ne pomalu, ale po malu. hned jsem si to neuvedomil

Brigand of Xanadu (EQ2)

Edited by - Eskel on 26/05/2007 16:33:53
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 26/05/2007 :  18:44:53  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
to by me zajimalo z ceho cerpas ??
Ja i Vok jsem minstrel a hrajeme denne -to ti prijde neaktivni??
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/05/2007 :  21:24:44  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

to by me zajimalo z ceho cerpas ??
Ja i Vok jsem minstrel a hrajeme denne -to ti prijde neaktivni??

Tak to akorát sedí ne? Psal jsem 11 máme a z toho jsou tak 2 aktivní :)

Edit: Chtěl jsem na tom uvést to, že sice třeba máme plno minstrelů když dáš social, ale když se podíváš kdy naposledy hráli nebo v jaké frekvenci.. Je to prostě celkem zavádějící se koukat podle toho kolik třeba máš v daném klaně postav toho a toho charu.

Edited by - Azkaban on 26/05/2007 21:27:12
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 27/05/2007 :  02:07:56  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
I kdyz Buglera nejak lidi nechteji hrat, a mozna ma i horsi levelovani (ne uplne idealni na solo, opomijeny v grpach narozdil od klasiky minstrela), tak na high hrani a v koncovych instancich bude (nejen) jeho aktivni spousteni manevru pri nekterych boss-fightech natolik zasadni, ze se rozhodne zaradi mezi nedostatkove zbozi, bude-li trend (nehrat ho) pokracovat ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/05/2007 :  10:35:41  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trimanius

I kdyz Buglera nejak lidi nechteji hrat, a mozna ma i horsi levelovani (ne uplne idealni na solo, opomijeny v grpach narozdil od klasiky minstrela), tak na high hrani a v koncovych instancich bude (nejen) jeho aktivni spousteni manevru pri nekterych boss-fightech natolik zasadni, ze se rozhodne zaradi mezi nedostatkove zbozi, bude-li trend (nehrat ho) pokracovat ...

Tak to každopádně. U toho solo hraní to není tak hrozné. I když je pravda, že tě časově zdržuje to že musíš do neviditelnosti a počkat takříkajíc na správný okamžik a někdy počkat na dobití skillu což u ostatní charu není. Jinak dává solidní šlupky a jeho debufy jsou zničujíci. Nelituji, že za něho hraju.
Go to Top of Page

roiko
Starting Member

27 Posts

Posted - 27/05/2007 :  11:19:53  Show Profile Send roiko a Private Message  Reply with Quote
main char - Markethia
Lord of the Rings Online (Laurelin) : Human Guardian / World of Warcraft (Drak'thul) : Tauren Warrior klanu Zdechliny / Guild Wars (Europe) : Warrior/Monk klanu LNN / EVE Online (Europe) : +Khanid Amarr klanu LNN / Dungeons&Dragons Online (Boldrei UK) : +Human Paladin klanu Lannister´s Family / Ragnarok Online (Loki) : +Spear Knight / Dark Age of Camelot : +Cleric klanu MdK (PvP) a klanu CzH (RvR) / Earth and Beyond (Andromeda) : +Jenquai Explorer klanu RL / Ultima Online (DF) : +Treasure Hunter klanu CzH

Nehras niak moc tych hier naraz Trimaniusi ?

Edited by - roiko on 27/05/2007 11:20:34
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 27/05/2007 :  15:03:50  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Ani ne .) u krizku je postava R.I.P nebo odlozena, ale samozrejme cas od casu accounty oprasuji, kdyz se mi zasteskne (dve se jeste daji slusne hrat naraz, pak uz by to bylo jen zivoreni a zadny poradny vyvoj). Jsem zvykly si to u nicku psat od pocatku, kdy bylo forum jeste na stare adrese a melo prakticky jen CzH UO Topic .), a pak jsem to jen pripisoval ze zvyku. Koukam taky ted, ze uz je to pekna radka, coz mi neblaze pripomina, jaka uz jsem online rachotina, kruci ... .)

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000