Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Music skill
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/04/2007 :  17:48:33  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak v tomto topicu bychom mohli uvádět nějkou tu hubdu přes klávesnici :D

Takže, abych vysvětlil. Na 5 levelu se u svého trenéra můžete naučit pasivní skill flétnu nebo kytaru. Pak jen koupíte fletnu nebo kytaru a pomocí příkazu /music a následného klepaní na klávesy 1 - 9 hrajete různou hudbu :)

http://community.livejournal.com/lotro_music/5375.html#cutid1

Tu uvádím jeden link.

Když narazíte na nějaké jiné. Prosím přidejte je bud odkazem linku nebo rovnou v přízpěvku.

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/04/2007 :  19:42:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban
Takže, abych vysvětlil. Na 5 levelu se u svého trenéra můžete naučit pasivní skill flétnu nebo kytaru. Pak jen koupíte fletnu nebo kytaru a pomocí příkazu /music a následného klepaní na klávesy 1 - 9 hrajete různou hudbu :)

Funguje to pravdepodobne na jakykoliv nastroj. Ja si koupil harfu a muzu hrat take (ovsem harfa vypada pri hrani jako fletna ...).

Ovcaci ctveraci :)
1,3,5,1,3,5
3,3,2,3,4,2
3,3,2,3,4,2
3,2,1

/music asi nema zadny jiny vyznam nez fun? Nepomaha treba pri regenerovani atd.?

Predpokladam, ze kdyz hrajes tak te hraci okolo slysi?

Edited by - VT on 21/04/2007 19:46:59
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/04/2007 :  20:36:43  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
jj mylsím, že je to just fun a hráči okolo tě slyší :)) je to docela sranda, když se ti něco i povede :) Já už mám oblíbenou firs noel a jingle bels :D
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/04/2007 :  02:33:41  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
jj uz jsem par muzikantu takhle slysel :)

btw jde dat cela pisnicka do nejakeho makra nebo se to musi pokazde rucne vyhravat ?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/04/2007 :  08:59:12  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No je to prdel, včera jsem si koupil klarinet, vyšvihl v narvané hospodě kočka leze dírou a sklidil potlesk :-)

Škoda že kromě ovčáků víc neumím, ale jsem rozhodnut se naučit českou hymnu může ji někdo hudebně zadatný převést od čísel 1 - 9 ?

Edited by - Gabriel on 22/04/2007 08:59:34
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/04/2007 :  09:05:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Jeste nejake music url:

http://lotro.glenneroo.org/music.html
http://lotro-wiki.com/index.php/Music

Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 22/04/2007 :  16:33:12  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
Nedavno hral jeden tipek v combre pred hospodou Imperialni pochod na loutnu. Skoda, ze me nenapadlo, pozadat ho o cisla :)

Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg
Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/04/2007 :  16:36:18  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoltanus

Nedavno hral jeden tipek v combre pred hospodou Imperialni pochod na loutnu. Skoda, ze me nenapadlo, pozadat ho o cisla :)

Star Wars Imperial March
Compiled by Neda

3-3-3-1-5-3-1-5-3
7-7-7-8-5-3-1-5-3
8-5-5-8-7-C6-6-5-6
3-6-5-4-3-4-1-4-2-4-6-...

Compiled by Mariner

6-6-6-4-8-6-4-8-6-S3-S3-S3-S4-8-6-4-8-6
S6-4-4-S6-S5-S5-S4-S5-7-S3-S2-S2-8-7-8
4-6-4-6-8-6-8-S2-6-6-S6-S6-S5-S4-S5-7
S3-S2-S2-8-8-4-6-8-6
Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 22/04/2007 :  16:37:13  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
Supr, diky

Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/04/2007 :  17:18:36  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

Supr, diky

Dokonce je to v tom odkazu co jsem dával ;) Si to naschvál otevři je tam toho mnoho;) a můžete s kámošeme jamovat na kytary:D
Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 22/04/2007 :  17:41:47  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:

Supr, diky

Dokonce je to v tom odkazu co jsem dával ;) Si to naschvál otevři je tam toho mnoho;) a můžete s kámošeme jamovat na kytary:D

JJ, už jsem na to koukal.

Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 22/04/2007 :  19:57:07  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Akorát by mohli tu stupnici rozšířit. Jak byl v betě ten večítek na rozloučenou ve Dnu Pytle, tak jsem k tomu pustil potvoru, ať zahraje a dost remcala jak má svázané ruce :)
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 22/04/2007 :  22:12:55  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Člověk tam nemá půltóny a když chce zahrát složitější akord nebo přestup tak nemá šanci

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 23/04/2007 :  07:19:15  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Člověk tam nemá půltóny a když chce zahrát složitější akord nebo přestup tak nemá šanci

Půltóny tam jsou tuším přes ctrl. každopádně si můžeš předefinovat klávesy v nastavení a hraje se ti mnohem lépe. Můžeš tam nastavit i klávesy které používáš při chození protože v music modu se klávesnice přepne.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  08:21:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucky_Lee
...klávesy které používáš při chození protože v music modu se klávesnice přepne.

Když jsme u těch kláves.. povedlo se to někomu předefinovat na numerickou klávesnici?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/04/2007 :  09:44:57  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Přes CTRL a Přes ALT se tony někam transponují, ale ještě jsem nezkoušel kam.
V reálu hraju na kytaru tak jsem zkoušel jestli jde hrát akord a vypadá to, že při zmáčknutí více kláves to až do limitu procesoru v klávesnici zahraje tóny zároveň, tzn akordy by měly jít hrát také.
Jen by to chtělo makro, protože pokud je v akurdu celý i půlton, tak normálně je najednou nezahraješ.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  12:26:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já doufám, že na to makra nebudou.. ztratilo by to takové kouzlo si myslím.

Btw: Včera jsem hrál u skákajícího poníka nějakej klučina mě vyzval na duel v hraní:)) celkem sranda. :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/04/2007 :  12:37:35  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nemyslel jsem makro na celé hraní. Myslel jsem zavedení kláves pro akordy. Jinak toho zahraješ opravdu jen omezený počet.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000