Author |
Topic  |
|
Standa
Starting Member
18 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 09:06:33
|
Dobry den chci se zepatat jaky sou ve hře mounti nejak sem nepostřehl dale by mě zajimalo kolik hraču hraje a kde hrajou předevšim CZ a SK hrači na jakem servru.Jo a jestli tady sou nake instance kde lze ziskavat nake předměti.
|
|
| |
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 09:19:15
|
tak mounti jsou - koně, dají se koupit tuším kolem 30. levelu, bohužel nevím jak fungujou, jestli jen z města do města jako běžná doprava, nebo i v krajině neb jsem třicítky nedosáhl
hráčů hraje hodně, přecijen je to velmi dobrá hra na motivy velmi známého světa, CZ/SK půjdou povětšinou na 2 anglicky-mluvící evropské servery
instance jsou součástí questů nebo dungeony, jestli v nich lze zaručeně získat nějaký předmět netuším, ale jelikož jsou zaplněné povětšinou boss monstry, padají v nich věci více než slušné ... na konci je většinou něco silnějšího, z čehož to padá ještě o něco lépe |
 |
|
Standa
Starting Member
18 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 09:25:23
|
uvažuju že bych do toho šel ale musim mit opravdu jistotu že se tam nebudu nudit beta mě chytla tak na pulku ja hraju už rok a pul WOW a chci změnu tak kuli tomu skoušim LOTRO pač Vanguard mě hodně sklamal :( |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 09:38:39
|
quote: Originally posted by Standa
uvažuju že bych do toho šel ale musim mit opravdu jistotu že se tam nebudu nudit beta mě chytla tak na pulku ja hraju už rok a pul WOW a chci změnu tak kuli tomu skoušim LOTRO pač Vanguard mě hodně sklamal :(
No spíš se zeptej co je v této době jiného na hraní, když WOWko už je ohrané a Vanguard je na prd? moc voleb není a mě LOTRO baví a to mám to WOW a Vanguard hraní taky za sebou  |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 10:46:26
|
Mas tady tusim 3 barvy koni, a muzes si je koupit na lvl 35 za 3 zlatky, alespon tak to bylo v bete. Taky potrebujes skill ale jestli budes delat chviicku questy, coz asi urcite budes, tak ten skill dostanes jako reward |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
|
Topic  |
|