Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Ju, hele...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Meraxes
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/04/2007 :  11:39:23  Show Profile Send Meraxes a Private Message  Reply with Quote
zdravim vospolok, zajtra my konci trial a chystam sa prejst na platenu (debilne sviatky a omeskana vyplata >_>), takze dotaz, je v EVE nejaka corpa, ktora by pritulila novu lamku? (Merxes, Gallente, nieco cez 920k sp tusim, niesom isty kolko presne a sexy Thorax)
pomaly sa zacinam orientovat a EVEmon my velmi pomaha zo skillmy ^^

momentalne som v jednej malinkej corpe, ktora ma odchytila pred tyzdnom, su to fajn ludia, ale chcelo by to daky rodny alebo aspon susedny jazyk v chate

btw ked som sa pokusil joinut na czech/slovak channel v EVE, tak to pisalo, ze je tam povedzme 30 members, ale ked som sa joinol, tak som nikoho nevidel O.o

Edited by - Meraxes on 10/04/2007 11:41:08

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 10/04/2007 :  12:24:31  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
ono to chvilku trvá když dáš aktualizovat chat,než ti na kraj chatu naskáčou avatary všech přítomných.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Meraxes
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/04/2007 :  12:28:45  Show Profile Send Meraxes a Private Message  Reply with Quote
jo tak, omg ja som blb (si viem predstavit jak to muselo vyzerat: Merxes joined... Merxes left... Merxes joined... Merxes left)
ok dik za radu, budem trpezlivy nabuduce :P

Edited by - Meraxes on 10/04/2007 12:29:30
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/05/2007 :  19:57:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zkouknul jsem vsechny dily Battlestar Galacticy a rouzhoupal jsem se reopnout Eve Online :)

Pevne verim, ze mi hra neprijde jako tehdy pred tremi lety tak staticka a hlavne 2d. Nikdy jsem tam ten treti rozmer nevidel ....

No jdu to nainstalovat )
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 07/05/2007 :  21:11:13  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Zkouknul jsem vsechny dily Battlestar Galacticy a rouzhoupal jsem se reopnout Eve Online :)

Pevne verim, ze mi hra neprijde jako tehdy pred tremi lety tak staticka a hlavne 2d. Nikdy jsem tam ten treti rozmer nevidel ....

No jdu to nainstalovat )

Heh, prave som dostal dve DVD a cely vikend som nic ine nerobil. Ozvi sa potom v hre. Ked este nahovorime ostatnych, tak to moze byt slusne cielavedoma grupa.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/05/2007 :  22:22:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk
Heh, prave som dostal dve DVD a cely vikend som nic ine nerobil. Ozvi sa potom v hre. Ked este nahovorime ostatnych, tak to moze byt slusne cielavedoma grupa.

Hra vypada naprosto skvele po tech trech a pul letech co jsem ji hral. Tutorial je paradni, bez nej bych se nechytal, nepamatuji si vubec nic :)

Muj pandulak se jmenuje 'Nayqris Isis', military specka (pred cca sesnacti sedmnacti lety jsem ztravil tak 100 dni played obchodovanim v elite 1 na didaktiku, takze ted uz opravdu nemam zajem :)).

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 07/05/2007 :  23:01:17  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VT

No jdu to nainstalovat )

erdisku, ty si u Rytiru co?

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/05/2007 :  23:06:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem Erdisku stale v tutorialu a nemohu chatovat; nemam tuseni kdy mi to ta holcina co na mne stale mluvi dovoli ...

edit: tak uz mi to dovolila, ale ty uz nejsi online )

edit2: neskutecne dlouhej tutorial ... pro dnesek to vzdavam ...

Edited by - VT on 08/05/2007 02:36:24
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 08/05/2007 :  12:40:52  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269
erdisku, ty si u Rytiru co?

Niekedy dávno som bol. Potom som pol roka nehral, len skilloval a robil trade. Teraz uvidím čo bude ďalej. Som asi veľmi náročný.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 08/05/2007 :  12:45:43  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Jsem Erdisku stale v tutorialu a nemohu chatovat; nemam tuseni kdy mi to ta holcina co na mne stale mluvi dovoli ...

Len dokonč tutoriál, to je to najlepšie čo môžeš urobiť.
To druhé je nájsť si korpu, ale v Tvojom prípade by som celkom očakával, že urobíš vlastnú a dotiahneš do Eve ďaľších ľudí (ak sa chceš v Eve zdržať). Fóra si už určite prečítal takže máš minimálne prehľad kde aké informácie nájdeš.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 08/05/2007 :  20:13:54  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
lidi lagy jsou stále? půlhodinové fronty u jumpgate, jita a okolí nehratelná že bych zas prubnul trial
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/05/2007 :  20:30:26  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VT

quote:

Len dokonč tutoriál, to je to najlepšie čo môžeš urobiť.
To druhé je nájsť si korpu, ale v Tvojom prípade by som celkom očakával, že urobíš vlastnú a dotiahneš do Eve ďaľších ľudí (ak sa chceš v Eve zdržať). Fóra si už určite prečítal takže máš minimálne prehľad kde aké informácie nájdeš.

Mno u VTho bych to viděl tak na 14 dní :-) no offense !!
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 09/05/2007 :  13:44:48  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
JUU hele sme netusil ze aquarka maj taky fightery
EVE - Pavlinka - Fighter - Aquar
LOL pac naposledy kdyz sem byl u privateru a mel svama valku tak vetsina lidi utekla do NPC corp aby je nemoch nigdo strilet

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Edited by - Shivaja on 09/05/2007 13:45:48
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/05/2007 :  15:49:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shivaja

Pouzivate v CHONu ingame voice komunikaci nebo VT/TS?

Edited by - VT on 09/05/2007 15:49:18
Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 09/05/2007 :  20:03:00  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Pouzivate v CHONu ingame voice komunikaci nebo VT/TS?

to bylo sice na Shivaju, ale pouzivame TS

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 09/05/2007 :  20:13:01  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

JUU hele sme netusil ze aquarka maj taky fightery
EVE - Pavlinka - Fighter - Aquar
LOL pac naposledy kdyz sem byl u privateru a mel svama valku tak vetsina lidi utekla do NPC corp aby je nemoch nigdo strilet

povolani, ze hlavne strilim, neobchoduji, netezim, nepiratim, jak nekdo

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:15:53  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
To ale strilis jenom do NPC do hracu asi ne jinak bys nepovidal ty nesmysly o pirateni

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 12/05/2007 :  18:49:34  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To ale strilis jenom do NPC do hracu asi ne jinak bys nepovidal ty nesmysly o pirateni

tak me nevyhnali lidi z outerringu a pak i z low-secu..., ja pred nikym utikat nemusel a hold NPC mi zatim staci no

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 13/05/2007 :  14:04:52  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:

tak me nevyhnali lidi z outerringu a pak i z low-secu..., ja pred nikym utikat nemusel a hold NPC mi zatim staci no

LOL no coment ty asi prez vsechny ty reklamy na Quafe v emire vubec nevidis co se kolem tebe deje

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000