Author |
Topic  |
|
Meraxes
Starting Member
2 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 11:39:23
|
zdravim vospolok, zajtra my konci trial a chystam sa prejst na platenu (debilne sviatky a omeskana vyplata >_>), takze dotaz, je v EVE nejaka corpa, ktora by pritulila novu lamku? (Merxes, Gallente, nieco cez 920k sp tusim, niesom isty kolko presne a sexy Thorax) pomaly sa zacinam orientovat a EVEmon my velmi pomaha zo skillmy ^^
momentalne som v jednej malinkej corpe, ktora ma odchytila pred tyzdnom, su to fajn ludia, ale chcelo by to daky rodny alebo aspon susedny jazyk v chate 
btw ked som sa pokusil joinut na czech/slovak channel v EVE, tak to pisalo, ze je tam povedzme 30 members, ale ked som sa joinol, tak som nikoho nevidel O.o
|
Edited by - Meraxes on 10/04/2007 11:41:08
|
|
| |
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 12:24:31
|
ono to chvilku trvá když dáš aktualizovat chat,než ti na kraj chatu naskáčou avatary všech přítomných. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Meraxes
Starting Member
2 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 12:28:45
|
jo tak, omg ja som blb (si viem predstavit jak to muselo vyzerat: Merxes joined... Merxes left... Merxes joined... Merxes left) ok dik za radu, budem trpezlivy nabuduce :P |
Edited by - Meraxes on 10/04/2007 12:29:30 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 07/05/2007 : 19:57:02
|
Zkouknul jsem vsechny dily Battlestar Galacticy a rouzhoupal jsem se reopnout Eve Online :)
Pevne verim, ze mi hra neprijde jako tehdy pred tremi lety tak staticka a hlavne 2d. Nikdy jsem tam ten treti rozmer nevidel ....
No jdu to nainstalovat ) |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 07/05/2007 : 21:11:13
|
quote: Originally posted by VT
Zkouknul jsem vsechny dily Battlestar Galacticy a rouzhoupal jsem se reopnout Eve Online :)
Pevne verim, ze mi hra neprijde jako tehdy pred tremi lety tak staticka a hlavne 2d. Nikdy jsem tam ten treti rozmer nevidel ....
No jdu to nainstalovat )
Heh, prave som dostal dve DVD a cely vikend som nic ine nerobil. Ozvi sa potom v hre. Ked este nahovorime ostatnych, tak to moze byt slusne cielavedoma grupa. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 07/05/2007 : 22:22:06
|
quote: Originally posted by erdisk Heh, prave som dostal dve DVD a cely vikend som nic ine nerobil. Ozvi sa potom v hre. Ked este nahovorime ostatnych, tak to moze byt slusne cielavedoma grupa.
Hra vypada naprosto skvele po tech trech a pul letech co jsem ji hral. Tutorial je paradni, bez nej bych se nechytal, nepamatuji si vubec nic :)
Muj pandulak se jmenuje 'Nayqris Isis', military specka (pred cca sesnacti sedmnacti lety jsem ztravil tak 100 dni played obchodovanim v elite 1 na didaktiku, takze ted uz opravdu nemam zajem :)).
|
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 07/05/2007 : 23:01:17
|
quote: Originally posted by erdisk
No jdu to nainstalovat )
Heh, prave som dostal dve DVD a cely vikend som nic ine nerobil. Ozvi sa potom v hre. Ked este nahovorime ostatnych, tak to moze byt slusne cielavedoma grupa.
erdisku, ty si u Rytiru co?  |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 07/05/2007 : 23:06:11
|
quote: Originally posted by erdisk Heh, prave som dostal dve DVD a cely vikend som nic ine nerobil. Ozvi sa potom v hre. Ked este nahovorime ostatnych, tak to moze byt slusne cielavedoma grupa.
Jsem Erdisku stale v tutorialu a nemohu chatovat; nemam tuseni kdy mi to ta holcina co na mne stale mluvi dovoli ...
edit: tak uz mi to dovolila, ale ty uz nejsi online )
edit2: neskutecne dlouhej tutorial ... pro dnesek to vzdavam ... |
Edited by - VT on 08/05/2007 02:36:24 |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 12:40:52
|
quote: Originally posted by Pavel1269 erdisku, ty si u Rytiru co? 
Niekedy dávno som bol. Potom som pol roka nehral, len skilloval a robil trade. Teraz uvidím čo bude ďalej. Som asi veľmi náročný. |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 12:45:43
|
Jsem Erdisku stale v tutorialu a nemohu chatovat; nemam tuseni kdy mi to ta holcina co na mne stale mluvi dovoli ...
edit2: neskutecne dlouhej tutorial ... pro dnesek to vzdavam ...
Len dokonč tutoriál, to je to najlepšie čo môžeš urobiť. To druhé je nájsť si korpu, ale v Tvojom prípade by som celkom očakával, že urobíš vlastnú a dotiahneš do Eve ďaľších ľudí (ak sa chceš v Eve zdržať). Fóra si už určite prečítal takže máš minimálne prehľad kde aké informácie nájdeš. |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:13:54
|
lidi lagy jsou stále? půlhodinové fronty u jumpgate, jita a okolí nehratelná že bych zas prubnul trial  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:30:26
|
quote: Originally posted by erdisk
edit2: neskutecne dlouhej tutorial ... pro dnesek to vzdavam ...
Len dokonč tutoriál, to je to najlepšie čo môžeš urobiť. To druhé je nájsť si korpu, ale v Tvojom prípade by som celkom očakával, že urobíš vlastnú a dotiahneš do Eve ďaľších ľudí (ak sa chceš v Eve zdržať). Fóra si už určite prečítal takže máš minimálne prehľad kde aké informácie nájdeš.
Mno u VTho bych to viděl tak na 14 dní :-) no offense !!  |
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 13:44:48
|
JUU hele sme netusil ze aquarka maj taky fightery  EVE - Pavlinka - Fighter - Aquar  LOL pac naposledy kdyz sem byl u privateru a mel svama valku tak vetsina lidi utekla do NPC corp aby je nemoch nigdo strilet 
 |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
Edited by - Shivaja on 09/05/2007 13:45:48 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 15:49:06
|
quote: Originally posted by Shivaja
Pouzivate v CHONu ingame voice komunikaci nebo VT/TS? |
Edited by - VT on 09/05/2007 15:49:18 |
 |
|
bodhi
Starting Member
47 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 20:03:00
|
Pouzivate v CHONu ingame voice komunikaci nebo VT/TS?
to bylo sice na Shivaju, ale pouzivame TS |
|
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 20:13:01
|
JUU hele sme netusil ze aquarka maj taky fightery  EVE - Pavlinka - Fighter - Aquar  LOL pac naposledy kdyz sem byl u privateru a mel svama valku tak vetsina lidi utekla do NPC corp aby je nemoch nigdo strilet 

povolani, ze hlavne strilim, neobchoduji, netezim, nepiratim, jak nekdo  |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 10/05/2007 : 14:15:53
|
To ale strilis jenom do NPC do hracu asi ne jinak bys nepovidal ty nesmysly o pirateni 
 |
|
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 18:49:34
|
To ale strilis jenom do NPC do hracu asi ne jinak bys nepovidal ty nesmysly o pirateni 
tak me nevyhnali lidi z outerringu a pak i z low-secu..., ja pred nikym utikat nemusel a hold NPC mi zatim staci no |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 13/05/2007 : 14:04:52
|
quote: Originally posted by Pavel1269
tak me nevyhnali lidi z outerringu a pak i z low-secu..., ja pred nikym utikat nemusel a hold NPC mi zatim staci no
LOL no coment ty asi prez vsechny ty reklamy na Quafe v emire vubec nevidis co se kolem tebe deje   
 |
|
 |
|
|
Topic  |
|