no hunter je celkem v pohode ... hodne u nej asi bude zalezet na vybave asi jako u kazdyho charu ... ale celkem to s nim slo ... jinak uz se vi na jakej server se pujde ve full verzi?
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
no hunter je celkem v pohode ... hodne u nej asi bude zalezet na vybave asi jako u kazdyho charu ... ale celkem to s nim slo ... jinak uz se vi na jakej server se pujde ve full verzi?
jo...ti nemci na vseobecnom chate, co nechcu/nedokazu pochopit, ze nehraju na nemeckom, ale europskom serveri, su fakt netolerantne hovada
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Hodne me prekvapil Minstrel, vypada jako nenapadnej buffer a healer ale je to hodne dobry i dpsko. Vlastne me to pripada jako nejsilnejsi char na solo. Ma slusny damage, pro buffy a heal bude vitanej v parte.. Vaham mezi minstrelem a burglarem.
1.Captain-hlavní (kvůli zkušenostem z první bety a mého oblíbení) 2.Minstrel-alt (líbí se mi více než captain ale rozjedu ho až druhého-hlavně kvůli hudbě která jde dělat)
1.Captain-hlavní (kvůli zkušenostem z první bety a mého oblíbení) 2.Minstrel-alt (líbí se mi více než captain ale rozjedu ho až druhého-hlavně kvůli hudbě která jde dělat)
Není co dodat.
Já myslel, ze muzicírovat může každá postava co má level 5 a 20s, ne?
Mam jeste jeden dotazek, nevim jestli to nekdo vite. Je nejak vazany level craftu na adveture level? Jde mi o to jestli udelat treba adventure char s gathering skilly typu explorera a pak si udelat alta treba weaponsmitha. Protoze na vyrobu vetsinou potrebujes neco od jine profese...coz je v poradku.
Mam jeste jeden dotazek, nevim jestli to nekdo vite. Je nejak vazany level craftu na adveture level? Jde mi o to jestli udelat treba adventure char s gathering skilly typu explorera a pak si udelat alta treba weaponsmitha. Protoze na vyrobu vetsinou potrebujes neco od jine profese...coz je v poradku.
podle mě není, mám alta hobita lvl 6 - explorera a v pohodě zvládá vydělávat kůže pro maina - metalsmitha, u jiných profesí ale může být trochu problém, že musí do nebezpečných oblastí, aby zíkali potřebné suroviny - kůže narozdíl od ostatních věcí získává každá profese
No ano, ja bych to bral prave proto explorera pro maina ktery vlastne ziskava kuze, sutry a drevo.. Nasledne alta(y) finalniho vyrobce. Ale jestli to tak pujde udelat trosku se tim popre smysl toho ze na vyrobu jsou potreba veci od dvou profesi. Tim asi chtely dosahnout toho aby hraci obchodovali mezi sebou. Na auction hallu ocenuju to ze se da nastavit dostupnost jen pro cleny guildy. Cili material ktery nepotrebuji nabidnu za dumpingovou cenu v guilde.