Author |
Topic  |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
| |
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 13:47:55
|
originaly by willda
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by Chcipak
censored
kdo smazal prispevky?
uz jsem ti to rekl jednou, ze sem to byl ja, protoze informacni hodnotu meli nulovou, na postfarm a flame mas flame sekci ty spis vysvetli proc modifikujes post s upozornenim od chcipaka
Kde si mi to presne vysvetlil a kde jsem na to reagoval? Precetl sis vubec co bylo v tech postech napsano? Nebo si jen promazal vsechny meli vetsi cislo nez 1?
az budes na tohle reagovat, tak presun diskuzi do vyhrazeneho topicu: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22471
EDIT2: tohle pak smaz
nedelej ze me debila, bud tak laskav, vsecko to byl jen posthunt a kecy, nic k tematu, pokud slo o spawn time tak byl do navodu doplnen tak nevidim duvod to tu upozorneni na spawn nechavat myslel jsem, ze jsi si to uz precetl a vzal si rozum do hrsti a prestal sem postovat blbiny, jinak presouvat nemuzu, mam moderatora jen v navodech, takze to presun sam, kdyz to ma informacni hodnotu... jinak vse smazu, nema to tu co delat |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 13:53:29
|
quote: Originally posted by willda
originaly by willda
quote: Originally posted by Chcipak
censored
kdo smazal prispevky?
uz jsem ti to rekl jednou, ze sem to byl ja, protoze informacni hodnotu meli nulovou, na postfarm a flame mas flame sekci ty spis vysvetli proc modifikujes post s upozornenim od chcipaka
Kde si mi to presne vysvetlil a kde jsem na to reagoval? Precetl sis vubec co bylo v tech postech napsano? Nebo si jen promazal vsechny meli vetsi cislo nez 1?
az budes na tohle reagovat, tak presun diskuzi do vyhrazeneho topicu: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22471
EDIT2: tohle pak smaz
nedelej ze me debila, bud tak laskav, vsecko to byl jen posthunt a kecy, nic k tematu, pokud slo o spawn time tak byl do navodu doplnen tak nevidim duvod to tu upozorneni na spawn nechavat myslel jsem, ze jsi si to uz precetl a vzal si rozum do hrsti a prestal sem postovat blbiny, jinak presouvat nemuzu, mam moderatora jen v navodech, takze to presun sam, kdyz to ma informacni hodnotu... jinak vse smazu, nema to tu co delat
takle se presouva .... Takze ty mi tvrdis, ze v tech prispevcich pod navodem nebyla ZADNA uzitecna informace, ktera by se tykala navodu. odpoved: ano/ne
quote: Originally posted by Wilda myslel jsem ...
znas to prislovi ... myslet, znamena hovno vedet ... by me zajimalo, jestli se dostala ta informace, ktera tam byla k alexovi, pokud ne, poprosil bych te o rekapitualci.
edit1: ke me se treba info (jestli nejake bylo), ze to budes za x minut mazat nedostalo ... |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
Edited by - paja2000 on 05/04/2007 13:54:33 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 14:18:07
|
myslet bla bla tim dokazuje teda ze hovno vis, ne ja behem tu dobu co jsi asi delal "mrtvyho" brouka si to precetl petr i alex a psali tam ani jeden z tvyh postu nebyl k tematu, podle pripominek byl navod doupraven, jinak bych informacne hodnotny posty nemazal takze pripominku od tebe si k srdci neberu a za horlivce se napovazuju, ty mas jen problem, ze ti nekdo smazal tvuj posthunt. to, ze ty si jednou za rok vzpomenes, ze jsi nekde moderator a musis to najedou dat hlasite najevo neprevazuje naprosto nulovej smysl tvych postu v navodu na hhab
edit: odpoved na otazku je ne, nebyla. spawn time byl opraven v navodu primo, tudiz nevidim duvod tam nechat na to upozorneni |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - Wilda on 05/04/2007 14:20:01 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 14:54:48
|
myslet bla bla tim dokazuje teda ze hovno vis, ne ja behem tu dobu co jsi asi delal "mrtvyho" brouka si to precetl petr i alex a psali tam
Mezi tim co jsem hral mrtvyho brouka, jsem stihnul dat buchticky s kremem, frankurstkou polivku, pivni rohlik a kompot, ktery sem zapil cajem. Omlouvam se ze si na obed neberu notebook, abych mohl si precist forum, nez mi ho nekdo promaze.
quote: Originally posted by Wilda ani jeden z tvyh postu nebyl k tematu, podle pripominek byl navod doupraven, jinak bych informacne hodnotny posty nemazal edit: odpoved na otazku je ne, nebyla. spawn time byl opraven v navodu primo, tudiz nevidim duvod tam nechat na to upozorneni
a co treba ten o pouziti zdroju a linku na ne? a co treba ten o dropu symbu z xarka a co treba ten o tom ze si to Alex nema tak brat (bohuzel jeho odpoved jsem necetl, bo mi ji nekdo smazal)
quote: Originally posted by Wilda takze pripominku od tebe si k srdci neberu a za horlivce se napovazuju,
bohuzel nekdy ruce pracuji rychleji nez ....
quote: Originally posted by Wilda ty mas jen problem, ze ti nekdo smazal tvuj posthunt. to, ze ty si jednou za rok vzpomenes, ze jsi nekde moderator a musis to najedou dat hlasite najevo neprevazuje naprosto nulovej smysl tvych postu v navodu na hhab
4. tady jde opet videt, ze jsi to necetl poradne a nebo viz bod vyse. Vse bylo jiz jednou zodpovezeno, ale jelikoz je to smazano, bohuzel to musim napsat znovu. K PC++ nedochazi, bo jsou prispevky smazany a provedeno PC-- EDITx+1: kde jsem presne pouzil sve moderatorske moznosti? Kdyz pominu ironicky chcipackuv edit, ktery byl reakci na jineho moderatora?
a KURVA! tenhle majstr quote reply jsem musel psat cely znovu, kvuli dojebanymu kolecku u mysi .... takze jsem to trosku zestrucnil. |
|
Edited by - paja2000 on 05/04/2007 15:26:53 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 15:22:01
|
bylo to tam dostatecne dlouho, navic necitim potrebu informovat te, ze mazu flame linky jsi zadny neuvedl, to ze dropuje symby neni podstatou threadu o hhabu o tom, ze si to alex nema tak brat bych nediskutoval, protoze navody pise dobry, jen osvedceni rejpalci do toho hnojej, takze bez vyznamu a kde jsi je pouzil? :)) nikde, o tom prave mluvim, najedou si se rozdhodl ze je pouzijes a pc++ bylo v navodech az dost na tohle tema uz nebudu diskutovat, za svym mazanim v navodech si stojim a bylo opravneny, tecka
|
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 15:32:05
|
Cetl jsem kompletne vse o: 1]kurveni vaseho obchodovani, 2]symbech, 3]odkazech, 4]kvantite, kvalite a smyslu plnosti mych navodu.
Udelal jsem si obrazek o dvou nick-ach a to mi kompletne staci. Me vyjadreni: ad 1] Na vase "OBCHODOVANI z vysoka MRDAAAAAAM" ad 2] Nevim o symbech - uved ad 3] Odkaz uvedu ad 4] Nechapu smysl toho dotazu nebo poznamky
Oduvodnovat jednotlive polozky nebudu, protoze to je diskuze na nekolik facek. Zbylym ctenarum se omlouvam za vyse uvedene vylgarismy, ktere musi cist. |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 15:42:16
|
quote: Originally posted by alexxxx
Cetl jsem kompletne vse o: 1]kurveni vaseho obchodovani, 2]symbech, 3]odkazech, 4]kvantite, kvalite a smyslu plnosti mych navodu.
Udelal jsem si obrazek o dvou nick-ach a to mi kompletne staci. Me vyjadreni: ad 1] Na vase "OBCHODOVANI z vysoka MRDAAAAAAM" ad 2] Nevim o symbech - uved ad 3] Odkaz uvedu ad 4] Nechapu smysl toho dotazu nebo poznamky
Oduvodnovat jednotlive polozky nebudu, protoze to je diskuze na nekolik facek. Zbylym ctenarum se omlouvam za vyse uvedene vylgarismy, ktere musi cist.
bod 1 myslis vazne?  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 15:43:40
|
Ano, vse bylo ve smaznute casti. |
Edited by - alexxxx on 05/04/2007 15:44:26 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 15:52:39
|
bylo to tam dostatecne dlouho, navic necitim potrebu informovat te, ze mazu flame
pokud chci smazat flame, ktere ma nejake vice akteru a maji zajem si to precist, tak se to moderuje trosku jinak. Kdyby si smazal jen flame, tak bych se ozval, ale pokud smazes prispevky, ktery maji informacni hodnotu, tak me to dokaze nasrat.
quote: Originally posted by Wilda to ze dropuje symby neni podstatou threadu o hhabu o tom, ze si to alex nema tak brat bych nediskutoval, protoze navody pise dobry, jen osvedceni rejpalci do toho hnojej, takze bez vyznamu
pokud pisu navod a uvadim dropy a nejaky mi tam chybi, ocekavam, ze me nekdo upozorni na nedostatky ve vypisu. btw navod na hhab: jdete do inferna, na sphere mape si najdete tecku razora/xarka killnete ho v tymu tank/doc 216+, lootnete, vymenite u tchu viz link. co mi chybi u tohoto navodu?
quote: Originally posted by Wilda linky jsi zadny neuvedl,
viz bod 3. meho prechoziho postu
quote: Originally posted by Wilda a kde jsi je pouzil? :)) nikde, o tom prave mluvim, najedou si se rozdhodl ze je pouzijes a pc++ bylo v navodech az dost na tohle tema uz nebudu diskutovat, za svym mazanim v navodech si stojim a bylo opravneny, tecka
viz bod 4. meho prechoziho postu a vyslvetlni jak funguje PC++ a PC-- jo v bodu 4. je i odkaz na bod 3. tak bacha na zacykleni. |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 15:58:10
|
Oduvodnovat jednotlive polozky nebudu, protoze to je diskuze na nekolik facek. Zbylym ctenarum se omlouvam za vyse uvedene vylgarismy, ktere musi cist.
Kurna to je aspon odpoved! Na tu se odpovida jedna basen. ad ad 1) jestli si to nepochopil, tak te nemuzu nasmerovat na vysvetleni, bo to bylo smazano, jednim moderatorem ad ad 2) nevim ;) my je mazeme, bo po 158. killu xarka to pro nas neni aktualni, ale az ho zabijeme tak ti ho postnu. ad ad 4) uz jsem to popisoval ja a deka v jiz zminovanem promazanem topicu. Jde o to tam valit veci, ktere nejsou vseobecne zname. Tzn jak jsem uz rikal, popis cesty jak se dostat ke xarkovi vrchem (bez kvalitniho popisu to nejde samostatne projit aniz bys skoncil v lave "nad" lairem). K cemu jsou Xumi, kdyz uz je uvadis (me to napriklad nic nerika). Slozeni tymu, ktery je potreba na kill draku ... Tohle jen to co me napada pri letmem pohledu na tvuj navod na hhab. U botek jsem treba doplnil info z Ufanova navodu jak pokecat s milinerem abys dostal tubu na krev. Btw tyto dva navody by se meli sloucit ...
kdybys potreboval vysvetlit bod 1) a moderator ho nedohledal, pak ti ho zodpovim, nebo muj mluvci inea.
EDIT: bod 4 |
|
Edited by - paja2000 on 05/04/2007 16:13:36 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 16:36:59
|
Prichazim s podporou pro "ad ad 4)"... to by bylo vazne bezva... I kdyz, pravda, stejne se k bratrum drakum dostanete s nekym vetsim ktery vam povi po ceste co a jak... Ale jo, cekal bych tohle nejpodstatnejsi v navodu urcite...
Ale bezva prace lexo, nenech se zmast tim, ze by nekdo nad tvou praci ohrnoval nos, to ne. Jen nezapominat na tyhle "drobnosti" a nebrat osobne kdyz nekdo porejpne timhle smerem... Je to dobre pro navod, to ze tebe to zaboli? Ty se z toho vzpamatujes ale je treba ten navod dotahnout do konce... kapisto? GL lexo na dalsich navodech |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 16:49:24
|
paja zase flamuj jak se patri!!! :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 19:20:25
|
quote: Originally posted by paja2000 Vse bylo jiz jednou zodpovezeno, ale jelikoz je to smazano, bohuzel to musim napsat znovu. K PC++ nedochazi, bo jsou prispevky smazany a provedeno PC--
Nube, count se automaticky po smazani nesnizuje. To jen kdyz cas od casu (za dobu co tu jsem jednou) nejaky admin pusti prepocitani prispevku, tak se to snizi.
Jinak je videt ze ti pristup na poradnej net svedci:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 08:43:54
|
Je mozne na imperko nekam vkladat obrazky nebo na nejake jine misto? Nemyslim tim weby zdarma...tim se celkove psani ulehci o 100 procent. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 09:49:54
|
Je mozne na imperko nekam vkladat obrazky nebo na nejake jine misto? Nemyslim tim weby zdarma...tim se celkove psani ulehci o 100 procent.
Nee, Imperko hosting ofiko nema. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 08:08:38
|
Vyborne, staci mi kdyz nekam narvu nejaky ten obrazek... |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 10:46:46
|
Pajo, jak to vypada? Obrazky jsou potreba vlozit jinak mi lidi budou bloudit po infernu :DDDD si to precti v HHAB. ;] |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 11:01:50
|
Pajo, jak to vypada? Obrazky jsou potreba vlozit jinak mi lidi budou bloudit po infernu :DDDD si to precti v HHAB. ;]
http://photobucket.com/ |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 12:37:00
|
Pajo, jak to vypada? Obrazky jsou potreba vlozit jinak mi lidi budou bloudit po infernu :DDDD si to precti v HHAB. ;]
Zprovoznil jsem dalsi ftp. L/P,IP pri "osobnim predani" adresarova struktura [ID clanku]_[info]
pr: obrazky k hhabu http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22454 budou ulozeny v adresari 22454_hhab
jak osobni predani, to jako porad shanis nekoho kdo te hodi na ten hrad? :)) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 10:31:55