Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Mazani "flame" v navodech
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/04/2007 :  13:11:52  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Nekdo se ujal nevdecne prace promazavani flamu a nezadouciho trashe v navodech.
Bohuzel se ztratili i uzitecne informace, ktere by po PORADNEM precteni slouzili ke skvalitneni sekce NAVODY.
Poprosil bych horlivce o uvazenou cenzuru.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/04/2007 :  13:47:55  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
originaly by willda

quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by Wilda

quote:
Originally posted by Chcipak

censored

kdo smazal prispevky?

uz jsem ti to rekl jednou, ze sem to byl ja, protoze informacni hodnotu meli nulovou, na postfarm a flame mas flame sekci
ty spis vysvetli proc modifikujes post s upozornenim od chcipaka

Kde si mi to presne vysvetlil a kde jsem na to reagoval?
Precetl sis vubec co bylo v tech postech napsano?
Nebo si jen promazal vsechny meli vetsi cislo nez 1?

az budes na tohle reagovat, tak presun diskuzi do vyhrazeneho topicu: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22471

EDIT2: tohle pak smaz

nedelej ze me debila, bud tak laskav, vsecko to byl jen posthunt a kecy, nic k tematu, pokud slo o spawn time tak byl do navodu doplnen tak nevidim duvod to tu upozorneni na spawn nechavat
myslel jsem, ze jsi si to uz precetl a vzal si rozum do hrsti a prestal sem postovat blbiny, jinak presouvat nemuzu, mam moderatora jen v navodech, takze to presun sam, kdyz to ma informacni hodnotu... jinak vse smazu, nema to tu co delat

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/04/2007 :  13:53:29  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by willda

originaly by willda

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Chcipak

censored

kdo smazal prispevky?

uz jsem ti to rekl jednou, ze sem to byl ja, protoze informacni hodnotu meli nulovou, na postfarm a flame mas flame sekci
ty spis vysvetli proc modifikujes post s upozornenim od chcipaka

Kde si mi to presne vysvetlil a kde jsem na to reagoval?
Precetl sis vubec co bylo v tech postech napsano?
Nebo si jen promazal vsechny meli vetsi cislo nez 1?

az budes na tohle reagovat, tak presun diskuzi do vyhrazeneho topicu: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22471

EDIT2: tohle pak smaz

nedelej ze me debila, bud tak laskav, vsecko to byl jen posthunt a kecy, nic k tematu, pokud slo o spawn time tak byl do navodu doplnen tak nevidim duvod to tu upozorneni na spawn nechavat
myslel jsem, ze jsi si to uz precetl a vzal si rozum do hrsti a prestal sem postovat blbiny, jinak presouvat nemuzu, mam moderatora jen v navodech, takze to presun sam, kdyz to ma informacni hodnotu... jinak vse smazu, nema to tu co delat

takle se presouva ....
Takze ty mi tvrdis, ze v tech prispevcich pod navodem nebyla ZADNA uzitecna informace, ktera by se tykala navodu.
odpoved: ano/ne

quote:
myslel jsem ...

znas to prislovi ... myslet, znamena hovno vedet ...
by me zajimalo, jestli se dostala ta informace, ktera tam byla k alexovi, pokud ne, poprosil bych te o rekapitualci.

edit1: ke me se treba info (jestli nejake bylo), ze to budes za x minut mazat nedostalo ...

Edited by - paja2000 on 05/04/2007 13:54:33
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 05/04/2007 :  14:18:07  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
myslet bla bla
tim dokazuje teda ze hovno vis, ne ja
behem tu dobu co jsi asi delal "mrtvyho" brouka si to precetl petr i alex a psali tam
ani jeden z tvyh postu nebyl k tematu, podle pripominek byl navod doupraven, jinak bych informacne hodnotny posty nemazal
takze pripominku od tebe si k srdci neberu a za horlivce se napovazuju, ty mas jen problem, ze ti nekdo smazal tvuj posthunt.
to, ze ty si jednou za rok vzpomenes, ze jsi nekde moderator a musis to najedou dat hlasite najevo neprevazuje naprosto nulovej smysl tvych postu v navodu na hhab

edit: odpoved na otazku je ne, nebyla. spawn time byl opraven v navodu primo, tudiz nevidim duvod tam nechat na to upozorneni

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma

Edited by - Wilda on 05/04/2007 14:20:01
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/04/2007 :  14:54:48  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslet bla bla
tim dokazuje teda ze hovno vis, ne ja
behem tu dobu co jsi asi delal "mrtvyho" brouka si to precetl petr i alex a psali tam

Mezi tim co jsem hral mrtvyho brouka, jsem stihnul dat buchticky s kremem, frankurstkou polivku, pivni rohlik a kompot, ktery sem zapil cajem. Omlouvam se ze si na obed neberu notebook, abych mohl si precist forum, nez mi ho nekdo promaze.

quote:
ani jeden z tvyh postu nebyl k tematu, podle pripominek byl navod doupraven, jinak bych informacne hodnotny posty nemazal
edit: odpoved na otazku je ne, nebyla. spawn time byl opraven v navodu primo, tudiz nevidim duvod tam nechat na to upozorneni

a co treba ten o pouziti zdroju a linku na ne?
a co treba ten o dropu symbu z xarka
a co treba ten o tom ze si to Alex nema tak brat (bohuzel jeho odpoved jsem necetl, bo mi ji nekdo smazal)

quote:
takze pripominku od tebe si k srdci neberu a za horlivce se napovazuju,

bohuzel nekdy ruce pracuji rychleji nez ....

quote:
ty mas jen problem, ze ti nekdo smazal tvuj posthunt.
to, ze ty si jednou za rok vzpomenes, ze jsi nekde moderator a musis to najedou dat hlasite najevo neprevazuje naprosto nulovej smysl tvych postu v navodu na hhab

4. tady jde opet videt, ze jsi to necetl poradne a nebo viz bod vyse.
Vse bylo jiz jednou zodpovezeno, ale jelikoz je to smazano, bohuzel to musim napsat znovu. K PC++ nedochazi, bo jsou prispevky smazany a provedeno PC--
EDITx+1: kde jsem presne pouzil sve moderatorske moznosti? Kdyz pominu ironicky chcipackuv edit, ktery byl reakci na jineho moderatora?

a KURVA! tenhle majstr quote reply jsem musel psat cely znovu, kvuli dojebanymu kolecku u mysi .... takze jsem to trosku zestrucnil.

Edited by - paja2000 on 05/04/2007 15:26:53
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 05/04/2007 :  15:22:01  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
bylo to tam dostatecne dlouho, navic necitim potrebu informovat te, ze mazu flame
linky jsi zadny neuvedl, to ze dropuje symby neni podstatou threadu o hhabu
o tom, ze si to alex nema tak brat bych nediskutoval, protoze navody pise dobry, jen osvedceni rejpalci do toho hnojej, takze bez vyznamu
a kde jsi je pouzil? :)) nikde, o tom prave mluvim, najedou si se rozdhodl ze je pouzijes a pc++ bylo v navodech az dost
na tohle tema uz nebudu diskutovat, za svym mazanim v navodech si stojim a bylo opravneny, tecka

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 05/04/2007 :  15:32:05  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Cetl jsem kompletne vse o:
1]kurveni vaseho obchodovani,
2]symbech,
3]odkazech,
4]kvantite, kvalite a smyslu plnosti mych navodu.

Udelal jsem si obrazek o dvou nick-ach a to mi kompletne staci. Me vyjadreni:
ad 1] Na vase "OBCHODOVANI z vysoka MRDAAAAAAM"
ad 2] Nevim o symbech - uved
ad 3] Odkaz uvedu
ad 4] Nechapu smysl toho dotazu nebo poznamky

Oduvodnovat jednotlive polozky nebudu, protoze to je diskuze na nekolik facek. Zbylym ctenarum se omlouvam za vyse uvedene vylgarismy, ktere musi cist.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/04/2007 :  15:42:16  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

2]symbech,
3]odkazech,

ad 3] Odkaz uvedu

Oduvodnovat jednotlive polozky nebudu, protoze to je diskuze na nekolik facek. Zbylym ctenarum se omlouvam za vyse uvedene vylgarismy, ktere musi cist.

bod 1 myslis vazne?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 05/04/2007 :  15:43:40  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Ano, vse bylo ve smaznute casti.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Edited by - alexxxx on 05/04/2007 15:44:26
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/04/2007 :  15:52:39  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

bylo to tam dostatecne dlouho, navic necitim potrebu informovat te, ze mazu flame

pokud chci smazat flame, ktere ma nejake vice akteru a maji zajem si to precist, tak se to moderuje trosku jinak.
Kdyby si smazal jen flame, tak bych se ozval, ale pokud smazes prispevky, ktery maji informacni hodnotu, tak me to dokaze nasrat.

quote:
to ze dropuje symby neni podstatou threadu o hhabu
o tom, ze si to alex nema tak brat bych nediskutoval, protoze navody pise dobry, jen osvedceni rejpalci do toho hnojej, takze bez vyznamu

pokud pisu navod a uvadim dropy a nejaky mi tam chybi, ocekavam, ze me nekdo upozorni na nedostatky ve vypisu.
btw navod na hhab: jdete do inferna, na sphere mape si najdete tecku razora/xarka killnete ho v tymu tank/doc 216+, lootnete, vymenite u tchu viz link. co mi chybi u tohoto navodu?

quote:
linky jsi zadny neuvedl,

viz bod 3. meho prechoziho postu

quote:
a kde jsi je pouzil? :)) nikde, o tom prave mluvim, najedou si se rozdhodl ze je pouzijes a pc++ bylo v navodech az dost
na tohle tema uz nebudu diskutovat, za svym mazanim v navodech si stojim a bylo opravneny, tecka

viz bod 4. meho prechoziho postu a vyslvetlni jak funguje PC++ a PC--
jo v bodu 4. je i odkaz na bod 3. tak bacha na zacykleni.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/04/2007 :  15:58:10  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

2]symbech,
3]odkazech,

ad 3] Odkaz uvedu

Kurna to je aspon odpoved! Na tu se odpovida jedna basen.
ad ad 1) jestli si to nepochopil, tak te nemuzu nasmerovat na vysvetleni, bo to bylo smazano, jednim moderatorem
ad ad 2) nevim ;) my je mazeme, bo po 158. killu xarka to pro nas neni aktualni, ale az ho zabijeme tak ti ho postnu.
ad ad 4) uz jsem to popisoval ja a deka v jiz zminovanem promazanem topicu. Jde o to tam valit veci, ktere nejsou vseobecne zname. Tzn jak jsem uz rikal, popis cesty jak se dostat ke xarkovi vrchem (bez kvalitniho popisu to nejde samostatne projit aniz bys skoncil v lave "nad" lairem). K cemu jsou Xumi, kdyz uz je uvadis (me to napriklad nic nerika). Slozeni tymu, ktery je potreba na kill draku ... Tohle jen to co me napada pri letmem pohledu na tvuj navod na hhab.
U botek jsem treba doplnil info z Ufanova navodu jak pokecat s milinerem abys dostal tubu na krev. Btw tyto dva navody by se meli sloucit ...

kdybys potreboval vysvetlit bod 1) a moderator ho nedohledal, pak ti ho zodpovim, nebo muj mluvci inea.

EDIT: bod 4

Edited by - paja2000 on 05/04/2007 16:13:36
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 05/04/2007 :  16:36:59  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Prichazim s podporou pro "ad ad 4)"... to by bylo vazne bezva... I kdyz, pravda, stejne se k bratrum drakum dostanete s nekym vetsim ktery vam povi po ceste co a jak... Ale jo, cekal bych tohle nejpodstatnejsi v navodu urcite...

Ale bezva prace lexo, nenech se zmast tim, ze by nekdo nad tvou praci ohrnoval nos, to ne. Jen nezapominat na tyhle "drobnosti" a nebrat osobne kdyz nekdo porejpne timhle smerem... Je to dobre pro navod, to ze tebe to zaboli? Ty se z toho vzpamatujes ale je treba ten navod dotahnout do konce... kapisto?
GL lexo na dalsich navodech
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 05/04/2007 :  16:49:24  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
paja zase flamuj jak se patri!!!
:P

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/04/2007 :  19:20:25  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vse bylo jiz jednou zodpovezeno, ale jelikoz je to smazano, bohuzel to musim napsat znovu. K PC++ nedochazi, bo jsou prispevky smazany a provedeno PC--

Nube, count se automaticky po smazani nesnizuje. To jen kdyz cas od casu (za dobu co tu jsem jednou) nejaky admin pusti prepocitani prispevku, tak se to snizi.

Jinak je videt ze ti pristup na poradnej net svedci:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 06/04/2007 :  08:43:54  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Je mozne na imperko nekam vkladat obrazky nebo na nejake jine misto? Nemyslim tim weby zdarma...tim se celkove psani ulehci o 100 procent.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/04/2007 :  09:49:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je mozne na imperko nekam vkladat obrazky nebo na nejake jine misto? Nemyslim tim weby zdarma...tim se celkove psani ulehci o 100 procent.

Nee, Imperko hosting ofiko nema.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 09/04/2007 :  22:21:50  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neofiko poskytnu ja, jen popremyslim jak to nejlepe udelat a jak navrhnout strukturu

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 10/04/2007 :  08:08:38  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Vyborne, staci mi kdyz nekam narvu nejaky ten obrazek...

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 13/04/2007 :  10:46:46  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Pajo, jak to vypada? Obrazky jsou potreba vlozit jinak mi lidi budou bloudit po infernu :DDDD si to precti v HHAB. ;]

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 13/04/2007 :  11:01:50  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pajo, jak to vypada? Obrazky jsou potreba vlozit jinak mi lidi budou bloudit po infernu :DDDD si to precti v HHAB. ;]

http://photobucket.com/

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/04/2007 :  11:08:53  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zprovoznil jsem dalsi ftp. L/P,IP pri "osobnim predani"
adresarova struktura
[ID clanku]_[info]

pr: obrazky k hhabu http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22454 budou ulozeny v adresari 22454_hhab

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/04/2007 :  12:37:00  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zprovoznil jsem dalsi ftp. L/P,IP pri "osobnim predani"
adresarova struktura
[ID clanku]_[info]

pr: obrazky k hhabu http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22454 budou ulozeny v adresari 22454_hhab

jak osobni predani, to jako porad shanis nekoho kdo te hodi na ten hrad? :))

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/04/2007 :  12:49:28  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets
jak osobni predani, to jako porad shanis nekoho kdo te hodi na ten hrad? :))

OK, ja to nepochopil, me z toho vyplynulo, ze budes opravovat karu. Tak ja s tebou teda pocitam ;p
Kvadro si brat nemusis, ale trosku slusnejsi obleceni by to chtelo, predpokladam, ze auto bude vycistene, nalakovane a bude pristaveno v 9:45.
Diky Kamo!!

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 21/04/2007 :  10:31:55  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Az te chytim tak te pozadam o ftp info....ted se dovolenkuju

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 27/04/2007 :  00:55:11  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Prvni obrazek uz je na svete...jde to jako po masle....

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000