Author |
Topic  |
|
Jadugar
Starting Member
23 Posts |
Posted - 22/03/2007 : 23:08:30
|
Cafte, pred nejakou dobou jsem hral eve, ted uvazuju ze bych zase zacal, procital jsem nejaky fora atd, ale nejsem z toho moc moudrej, nevite nekdo kdy bude trinityII engine venku? nebo uz je a je k tomu zapotrebi dx10?
|
|
| |
Jadugar
Starting Member
23 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 19:45:49
|
Dekuji Vam za odpovedi, nestiham to ani procitat bud jste liny neco napsat nebo fakt nevite a nebo je odpoved jasna a ja sem jedina lama co ji nezna  |
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 30/03/2007 : 13:05:51
|
Vo engine tahle hra vubec neni a abych pravdu rek tak tak to ani nesleduju a je mi to jedno pac novej engine stejnak pobezi jen na viste a podle toho co sem zatim slysel si vistu do compu stejnak v nejblizsich 4 letech nedam. tak to asi tak k novymu enginu kterej je stejnak vetsine hracu burt. Jinak tady je trosku z pripravovaneho chozeni po stanicich. http://www.tentonhammer.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=485
 |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 31/03/2007 : 17:18:03
|
wow, chozeni po stanici  |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Jadugar
Starting Member
23 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 20:03:43
|
Ale ne, v pohode, ja vim ze to neni jen o grafice :) to bych jinak nezacal hrat :) ja jen informativne a po technicky strance jak to bude, esi budou stacit jen visty + dx9 na "castecny" engine a nebo visty+grafika co podporuje plne dx10, neco sem cetl ze by to melo byt i castecne kompatiblini s dx9 ale cert vi, proto chcu nejaky info esi nekdo neco necet atd, jinak visty mam tyden, nedalomi to zkusil jsem to, 64bit ultimate a musim rict ze zatim v pohode, eve bezi perfektne a jiny pgm + hry taky, az na nekolik vyjimek, ale to bude spise ze sou 64bit nez vistama jako takovyma, ale dik alespon za nejakou reakci  |
 |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 20:39:29
|
Chozeni po stanici nevypada spatne, ale premyslim jak ho vyuzit aniz by se jednalo pouze o ztratu casu... mozna to planuji na dobu kdy bude ve spicce cca 100K lidi online a na stanicich se budou poradat skoleni 
No uvidime co vymesleji.... |
 |
|
|
Topic  |
|