Author |
Topic  |
|
Standa
Starting Member
18 Posts |
Posted - 01/04/2007 : 08:59:51
|
Je to hrozně hezka hra.hral sem za Sorcera prostředi uplně imba fakt i ta hudba se da řict dobra ale ta grafika je opraqvdu jedna znej MNORPG co sem viděl po zapnuti Bloom a HDR efektu mi malem padla huba.Ale pak sem na druhou stranu zustal ochrome kdysž se vešel do lodě na nakou instanci už když sme skoro byly u Bosse nebo co to byxlo najednou přiběhli naci 2 Clerikove a jeden Knight pulnuli si ho sejmuli vysmali se nam a odešli :( zustanu rači u WOW todle mě dostalo ale jinak Vanguard si určitě najde sve přiznivce i odpurce ale jak řikam hraju WOW da se řict od betaverze a zustanu i nadale u nej na tohle ja nemam nervy aby mi do instance běhalo ghafo lidi a lotovalo mi bosse :D gg Vanguardaci a přeju hodně bohatejch dropu.
|
|
| |
RED EYE
New Member

458 Posts |
Posted - 01/04/2007 : 09:12:57
|
mozna to bude tim ze ve vanguardu zadny instance nejsou |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/04/2007 : 10:54:49
|
quote: Originally posted by Standa
Ale pak sem na druhou stranu zustal ochrome kdysž se vešel do lodě na nakou instanci už když sme skoro byly u Bosse nebo co to byxlo najednou přiběhli naci 2 Clerikove a jeden Knight pulnuli si ho sejmuli vysmali se nam a odešli :( zustanu rači u WOW todle mě dostalo
lol, cry more!  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Tyriael
Starting Member
39 Posts |
Posted - 01/04/2007 : 11:28:19
|
rofl hrozneee :))) |
 |
|
tempest
New Member

231 Posts |
Posted - 01/04/2007 : 13:06:58
|
to by mne nasralo asi natolik ze bych i vyhodil komp z okna ,) ale vzdyt von si dela prece srandu, april ne |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
|
Topic  |
|