Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Ziskani penez
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 16/02/2007 :  06:10:28  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
Muze tu nejaka dobra duse prosim pisnout par tipu, jak vydelat v teto hre penize? Osobne s tim mam velky proby a urco nebudu sam.

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/02/2007 :  07:02:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Borisek

Muze tu nejaka dobra duse prosim pisnout par tipu, jak vydelat v teto hre penize? Osobne s tim mam velky proby a urco nebudu sam.

Ale jasne:

Adventure sphere - mlatit moby, z kterych padaj fajn dropy
Craft sphere - prodavat itemy, po kterych je poptavka
Diplomacy sphere - hrat, hrat, hrat

Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 16/02/2007 :  08:40:12  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Já by to ještě zúžil: hrát hrát hrát

Peníze nejsou až tak velký problém, jak se ti na začátku může zdát. Jistě, pokud počítáš, že si za pár dní vyděláš (čímkoli) na komplet super výbavu, tak na to zapomeň ... ale jinak se mi nezdá, že by byly extra problémy s penězi.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 16/02/2007 :  09:40:50  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Ale jasne:

Adventure sphere - mlatit moby, z kterych padaj fajn dropy
Craft sphere - prodavat itemy, po kterych je poptavka
Diplomacy sphere - hrat, hrat, hrat

Mohl by jsi trosku specifikovat ktere moby to jsou a pro jake levely?
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:57:49  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

vcelku každý nehumaniodní mob dropuje více či méně nějaký drop. Stačí si najít moby co ti půjdou dobře zabíjet a veškerý loot prodávat (nohy, zobáky, srdce ....) ... například želvy lev. 25-26 2* ti dropnou za 1 hodinu loot prodatelný za cca 15-20 silver.

Noe

Edited by - Noe on 16/02/2007 10:59:07
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:20:54  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by Milan

vcelku každý nehumaniodní mob dropuje více či méně nějaký drop. Stačí si najít moby co ti půjdou dobře zabíjet a veškerý loot prodávat (nohy, zobáky, srdce ....) ... například želvy lev. 25-26 2* ti dropnou za 1 hodinu loot prodatelný za cca 15-20 silver.

ochrance zvirat na tebe... vis jak to vypada na pobrezi po najezdu chamtivcu ? :)) (sem takhle hledal 10 ubohejch zelvicek na quest a jenom vsude mrtvi krunyre...)

add ty prachy: tezko se vydelava, ale de to nakonec samo. Nesmis proste chtit :) delej questy (za ty je docela slusna odmena) a masakruj co ti pride pod ruku. Humanoidi zase dropujou prachy, takze se taky vyplatej. Hlavne se neboj cen na marketu, protoze ti muze pripadat nerealny vydelat takovi prachy, ale neni to pravda, opravdu to de samo... (jediny kdy muze byt problem vydelat, je permanentni grupovani)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:43:03  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
Jak uz sem psal, potrebuju 2,5g na barak. Muj vysledek za 4 dny snazeni je 27s. Coz by mi bylo uplne u zadku, ale bojim se, ze timto tempem nestihnu koupit parcelu na baracek. Zkousel sem opravdu secko mozne. Z Q mam malo, navic ted je kolem me spousta Q na partu, ale zadnej solo.
Z mobu padaji predmety, ktere u NPC stoji naky c a na aukci sem z 10 prodal jeden. Jinak neni zajem. Z crafteni mi taky nic moc nesyplo.

Vim ze neco delam blbe, akorat sem nevedel co presne. Uz na to kaslu a pojedu s hlavni postavou poradne na lv. Bud ty prachy na domecek vydelam vcas a sezenu parcelu, bo se na VG vyprdnu a bude pokoj.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:49:06  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
pro tebe je barák alfa a omega celé hry ? Vždyť většinu času stejně budeš někde lítat.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Draxy
Starting Member

72 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:14:53  Show Profile Send Draxy a Private Message  Reply with Quote
Hlavne bych se bal ze ted se nadres na parcelu a pak v ramci hry oni udlaj upravu a bude ji mik kazdej a jednosuseji ?? levneji?? Vsechny hry co jsem hral byli na zacatku svoje ale pak to porad upravovali pro nooby a porad zjednodusovali to je ale asi ve vsech hrach jde jim jen o to aby to platilo co nejvic lidi. Kdyz budou vsichni kricet ze nejsou parcely ze se na to vybodnou neco vymyslej a zase budou :)))

ted jen Tera Wurm a WoT
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:35:15  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
zatim sem nenasel jedinou obsazenou parcelu... ale to je fuk, verim ze pro nekoho to znamena hodne, ale ver ze platit udrzbu a pak jeste postavit barak, nebude jen tak. Sehnat parcelu se zda zatim jako ta nejjednodusi vec

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 16/02/2007 :  14:03:05  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
ono kolem lvl 25 se to trosku meni. Jsem ted schopen za cca 2-3hodiny nagrindovat 30-50s + prodat brneni/sperky/zbrane co napadaji za 15-30s. Samozrejme ne vzdy padaji zbrane/armor atd Chce to urcite venovat i cas nabizeni lootu. Denne si dam tak 20-30minut na mule kde se snazim prodat co jde. Z 20ti veci temer vzdy 2-3prodam... + mam stabilne u brokera 10veci...

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/02/2007 :  09:12:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

zatim sem nenasel jedinou obsazenou parcelu... ale to je fuk, verim ze pro nekoho to znamena hodne, ale ver ze platit udrzbu a pak jeste postavit barak, nebude jen tak. Sehnat parcelu se zda zatim jako ta nejjednodusi vec

Na pvp serveru je odhadem tak 30 procent nejlevnejsich parcel obsazeno. Urcite to souvisi i s tim, ze na pvp serveru se vse dela vyrazne rychleji.

Lide uz promlatili vetsinu 1 - 30 dungu, maji vyrazne vice penez nez sneci na pve. Dokonce uz ctyrictkove+ levely nabizeji protazeni treba Panthenoem za penize :)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/02/2007 :  09:52:19  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak uz sem psal, potrebuju 2,5g na barak. Muj vysledek za 4 dny snazeni je 27s.

vůbec to nehroť. Pokud nebudeš nic kupovat a budeš pravidelně prodávat vše co lootneš vendorovi pak na cca 20-25 levelu ty 2,5 goldy dáš do kupy jen z prodeje běžnýho lootu.

Noe

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 19/02/2007 :  10:16:26  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na pvp serveru je odhadem tak 30 procent nejlevnejsich parcel obsazeno. Urcite to souvisi i s tim, ze na pvp serveru se vse dela vyrazne rychleji...

30% zatim neni nijak moc :) a verim ze lidi co si ted nabraly nejlevnejsi parcelu urcite budou ty prvni co si poridej drazsi :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/02/2007 :  10:42:39  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn
30% zatim neni nijak moc :) a verim ze lidi co si ted nabraly nejlevnejsi parcelu urcite budou ty prvni co si poridej drazsi :)

Na tom neco bude :)

Black
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/02/2007 :  12:22:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja teda nevim jestli to je serverem nebo lokaci.. ale na PvP Tharridon - Thestra jsem dostaval od L1 do L10 cca kolem 10-30cp za quest

Potom jsem zacali s kamosema na PvE Gelenia za orky na Kojani a tam sme uplne cumeli ze za kazdy quest uz od 1. levelu bylo naprosto bezne kolem 60cp a vejs. Ted za group quest na L14 dostavame bezne kolem 2s..

cim to je? Sice mam taky asi 30s, ale uz jsem docela v aukci utracel, mam furu baglu, plne upgradlyho zakladniho kone atd.. normalne bych na svem 14L uz mel ty 2g. A to taky vesmes porad grupuju.. on v ty hre snad ani zadnej jinej kontent neni ;-(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/02/2007 :  12:37:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

ja teda nevim jestli to je serverem nebo lokaci.. ale na PvP Tharridon - Thestra jsem dostaval od L1 do L10 cca kolem 10-30cp za quest

Potom jsem zacali s kamosema na PvE Gelenia za orky na Kojani a tam sme uplne cumeli ze za kazdy quest uz od 1. levelu bylo naprosto bezne kolem 60cp a vejs. Ted za group quest na L14 dostavame bezne kolem 2s..

cim to je? Sice mam taky asi 30s, ale uz jsem docela v aukci utracel, mam furu baglu, plne upgradlyho zakladniho kone atd.. normalne bych na svem 14L uz mel ty 2g. A to taky vesmes porad grupuju.. on v ty hre snad ani zadnej jinej kontent neni ;-(

O vikendu jsme nakoukli do River Valley (26 - 34 lvl); tam je odhadem tak 30 (!) solo questu. Takze se tam muzes Rodiere nekolik tydnu poflakovat.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/02/2007 :  12:40:20  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
O vikendu jsme nakoukli do River Valley (26 - 34 lvl); tam je odhadem tak 30 (!) solo questu. Takze se tam muzes Rodiere nekolik tydnu poflakovat.

to podceňuješ ... já tam udělal dobrých 10-15 questů + mám plnej quest book dalších nedodělaných a to jsem zatím navštívil pouze 3 campy z údajných 5-6 campů co v té zoně jsou. Můj odhad je že tam je tak 40-50 questů.

Noe

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:12:32  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Problém je chodit ty questy vracet,protože odklikám rewardy schrábnu penízky a během těch 30 m k mailboxu už na krku cítím kudlu musím počkat až čerstvě nakopnou servery a než se to tam rozkouká tak to rychle přeposlat na daňovýho lvl 6 poradce,adrenalínu HAFO

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:16:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Problém je chodit ty questy vracet,protože odklikám rewardy schrábnu penízky a během těch 30 m k mailboxu už na krku cítím kudlu musím počkat až čerstvě nakopnou servery a než se to tam rozkouká tak to rychle přeposlat na daňovýho lvl 6 poradce,adrenalínu HAFO

Ja tam sam byt nemuzu. Na mne utoci i mamlasove o 10 levelu nizsi.

Proste videj gimpleho blood maga bez emergency utekovych a survive abilit a chtej si odsat trochu infamy ...
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:53:51  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Proste videj gimpleho blood maga bez emergency utekovych a survive abilit a chtej si odsat trochu infamy ...

Máte mít jen minimálně infamy (100+) jako já a nebude na Vás útočit krom zvrhlého přeboostlého druida nikdo jako na mě

Noe

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000