Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 10:11:05
|
Nechapu jednu vec. Kdykoliv jako sorcerer potkam clerica, lezim. Je to normalni? Ja si myslim ze ne. Od kdy ma cleric nuke? Tohle je prvni hra kdy vidim aby mel cleric do PvP na hrace nuke. Navic takovyhle.
Ja proste nechapu jak to delaji. Naperu do nich maximum dmg z many co mam, at uz stylem pres nuky ci aoe - on se celou dobu smeje a leci, az se vyprskam na 0 tak mne da chain + 4x ranu a lezim.. NEBO (v pripade rozdilu 2L a +), proste do mne napali 2-3 kouzla a lezim. Dokonce jsme to zkouseli "na zelene louce" kdy proste on jen stal a naprosto s prehledem ulecil veskere moje dmg a jeste mu zbylo dost many na to mne zabit jeho nukama. - ptam se proc se stimhle nic nedela.. a co vidim fora tak nejsem jedinej "komu se to nezda"
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 10:21:21
|
quote: Originally posted by Rodier
Tohle je prvni hra kdy vidim aby mel cleric do PvP na hrace nuke.
EQ2 bylo to samý, v duelu na Templáře/Inquisitora neměl nikdo, snad možná pet-masteři a duel healer-healer nešel vyhrát pokud ten druhej nebyl lama. |
Imaziel
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 10:22:57
|
No VG teď nehraju a PvP jsem nezkoušel (v betě nebylo). Nechci se vyjadřovat k tomu, jestli je owerpowerede nebo ne, ale clerik (případně jiný heal class) má nuke podle mě skoro v každé hře :) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 10:28:52
|
problem bude nekde mezi klavensici a zidli... |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 10:32:29
|
Je to zpusobene silnou redukci damage v pvp. Je to kolem 50%. Heal nebyl nerfnuty.
Ja ac jsem BM a tedy healovaci class tak nemam proti clerikovi na mem levelu zadnou sanci. Cleric me mlati na melee, vyuziva los, kdyz je na 50% tak se healne, kdyz nahodou critnu tak hodi bublinu, spamuje proc ae damage a tak porad dokola ... Ja pouze srovnavam los a snazim se vycastit despoil. Kdyz mi dojde mana tak je rozhodnuto. Cleric muze mit v te dobe klidne vsechno na 80%.
PvP BM dostal vlastne triple nerf. Prvni, jestli si vzpominate na zacatek open bety - 30%. Druhy na konci open bety - 50%. Mam ss z close bety. Kdyz je porovnam se soucasnym stavem tak bych zaplakal. Ted na 26 levelu dela muj despoil damage 200, v bete to bylo 400 ...
No a ten treti nerf je 50% redukce damage v pvp. Takze delam damage za 100 :) Kilnout char, ktery ma 2500 - 3000 hp je mission impossible (zvlast kdyz se healuje :).
Neresim to, hraji hlavne v grupe a verim v lepsi zitrky )
edit: jednou jsem clerika zabil - on byl level 15, ja 19. Boj trval asi 2 minuty a uz jsem to temer vzdaval, kdyz jsem nastesti epic critnul :)
edit2: na druhem monitoru jsem videl jak se smazej dva shamani level 12 - po peti minutach si odsouhlasili, ze to nema cenu, poprali si gl a sli zase expovat .... ;) |
Edited by - VT on 07/02/2007 10:37:07 |
 |
|
Nightmare
New Member

171 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 11:56:05
|
A mas uz silence? Ja myslim, ze Sorc ho dostava az na vyssim levelu, potom si myslim, ze se to zmeni. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 13:40:05
|
Tak uz vim cim to je ... cleric ma ability zvadnou Ward Shield.. jeste vetsi hovadina nez bublina u loladina ve wowku :-) .. clerda to zakouzli a dalsich X utoku mu nic nedela..
sice mam jako sorcka moznost sundat z nepritele 1 buff..bohuzel se neda urcit jakej.. refresh toho ward shieldu je 30 sec... = v podstate immortal :)
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 14:54:04
|
quote: Originally posted by Rodier
Tak uz vim cim to je ... cleric ma ability zvadnou Ward Shield.. jeste vetsi hovadina nez bublina u loladina ve wowku :-) .. clerda to zakouzli a dalsich X utoku mu nic nedela..
sice mam jako sorcka moznost sundat z nepritele 1 buff..bohuzel se neda urcit jakej.. refresh toho ward shieldu je 30 sec... = v podstate immortal :)
Sorcerer je jeden z mála zabijáků cleriků. Pokud neumíš sundat jako sorc clerika tvůj problém. DDčko clerika je hodně slabé ... jako sorcerer máš na 25 levelu cca 1600 HPP a moje DD ti ubližuje za 90-150 cca ... potřebuji tedy cca 10 DD než tě sundám když počítám že mi každý 2-3 resistneš protože máš vysokou WIS+INT oproti nízné INT clerika pak ještě víc. Jako sorcerer mě dáváš damage 400-700 a já mám 2000HPP jsem tedy na 3-5 ran a to máš ještě velkou šanci na crit. Máš možnost mě hodit slow takže na meele se k tobě vůbec nedostanu a je mi k prdu i damage shield protože tvá range je mnohem vyšší než moje.
Jinak ten WAR SHIELD o kterém básníš pohltí zatím na mém levelu jednu ránu a má 30sec. recast. Bublina má recast 10 minut a vydrží 20 sec. Ale po dobu bubliny nemůžu nic dělat ani se healovat ani útočit - pokud nejsi blbej tak když clerik hodí bublinu čekáš s prstem na nejsilnějším instant DDčku v ideální vzdálenosti a neplácáš zbytečně manu.
Jako SORcerer máš instant DD které mě fízují heal ... já mám jeden sociální instant heal s recastem 60sec. pak mě zbývá jen HOT které ale healují za méně než ty mě DDčkuješ ... Castěné healy nemá moc smysl abych používal protože pokud víš jak na mě tak mě je všechny fízneš.
Jak říkám SOR je jeden z mála zabijáků cleriků na 1vs1 spolu s monkem, disciplem a shamanem. (monk a discipl má tak rychlou kadenci meele, že mě fízne vše co není instatnt, Shaman mě ukituje a u DOTUJE když ví co a jak - díky jeho rychlosti se k němu nedostanu).
PS: co se týká tvé many ... zkus používat na fízování healů nízké levely instant DDček ... bude ti to hooodně šetřit manu/endu a mě budeš fízovat healy a přitom pořád budou dávat celkem slušnou damage. |
Noe
|
Edited by - Noe on 07/02/2007 14:57:09 |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 20:20:51
|
vubec nevim co tu resite.. srovnavat se da na lvl 50.. mag zacina ownovovat nad lvl 20.. do ty doby je rad, kdyz ho samotnyho nepotka zadnej class ;P |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 20:31:30
|
quote: Originally posted by Stormer
vubec nevim co tu resite.. srovnavat se da na lvl 50.. mag zacina ownovovat nad lvl 20.. do ty doby je rad, kdyz ho samotnyho nepotka zadnej class ;P
Tady nejde o level - jde o to, Ze Sigil pridal PvP do hry kterou jeste pred mesicem koncipoval jako PvM takze naprosto neexistovalo balancovani class pro PvP. Bohuzel ted to zaplatujou krokama jako 50% snizeni dmg v PVP a doufaj ze to nejak dopadne. IMHO vubec netusej co s tim a buh vi co z toho vyleze :(
Jeste copy/paste co jsem udnekud daval do jinho threadu:
You may not want nerfs but your class in particular needs one(cleric). Today in pvp our group another group of 22-24 at Hilsbury Manor had two fights. First battle we lost our sorcerer, they lost 5 and the 5 of us together couldn't take down their cleric. The 5 of them who died had enough time to run all the way back to where their cleric had fled with us attacking him the entire time and rejoin the battle. We were forced to flee as by that time all our casters were oom. I play a 24 blood mage and after last patch if I'm nuking a character who is full buffed with all the resist buffs, I nuke with a 3sec cast nuke for 41 dmg against same level. 41 dmg as an offensive spell caster with less hp's than any other class, and cloth armor is really rather rediculous, I'm not sure if I can see what they were trying to accomplish with the spell dmg nerfs but they are having some serious trouble with class balance if you ask me. Spell resist buffs need some look at or just how resists affect players in general. Ever tried killing a disciple??? Today myself, lvl 24 bmg and my friend 21 bard decided to kill a lvl 20 disciple (enemy guild)..... Anyways after about five minutes the disciple never dropped below 1/4 health and I was almost completely oom. Somehow I got lucky with two crits in a row at the same time the bard pulled off his stun and we came away with a lucky win. Pretty sad if you ask me that someone 4 levels higher and a bard one level higher can only beat a level 20 disciple with a lucky crit. Two of any class, and I mean ANY class around 2-3 lvl's lower than a bmg is going to mangle me 9 times out of ten. VG pvp probably has the worst balance of any mmo i've played yet, given every patch is like playing a new game they sure manage to *#@$ a lot of things up..... I want to know how they do their testing..... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 23:49:36
|
ale ja vubec nevidim nutnost mit vybalancovany vsechny chary na stejnou uroven.. V je teamova hra, takze ma kazdej v parte svoji uloho.. duely 1v1 si delejte v LoTROvi ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 07:59:38
|
ale ja vubec nevidim nutnost mit vybalancovany vsechny chary na stejnou uroven.. V je teamova hra, takze ma kazdej v parte svoji uloho.. duely 1v1 si delejte v LoTROvi ;)
Bohuzel opet typicka (stupidni flame) odpoved na techto forech se tak casto vyskytujici. Mimo to ze naprosta vybalancovanost class aby kazdy mel stejnou sanci proti kazdemu je nesmysl tak o to tady navic ani nejde. Jde o to, ze: 1) VG nebyl koncipovan jako PvP hra. 2) Jako "reseni" proti oneshot kill problemu snizili drasticky dmg v PvP 3) Vysledkem jsou neskutecne overpowered healer classy.
Ja bych byl rad kdyby byl VG dobra PvP hra - dost jsem se na to tesil - ale nehodlam platit za neco co je ve stadiu bety a kazdych 14 dni se vztekat jak je zase vsechno jinak.
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 08:18:41
|
Myslím že nějaký PvP balance bude, ale až pořeší ostatní bugy ve hře, takže tak v létě nějak by se něco mohlo změnit   |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 08:27:46
|
ale ja vubec nevidim nutnost mit vybalancovany vsechny chary na stejnou uroven.. V je teamova hra, takze ma kazdej v parte svoji uloho..
vidím to stejně ... PvP 1v1 mě nikdy nezajímalo a ani podle mě nikdy nejde pořádně vybalancovat. Mě pro balanc classů stačí aby nikdo nebyl vyložený gimp a ani vyložený allclass zabiják.
|
Noe
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 09:03:34
|
Vanguard prisel s novinkou - 1v3, kdy ti tri nemaji temer sanci :)
Vcera jsme bojovali xkrat proti solo shamanovi a pokud nedostal bugnuty mezz nebo nam nekritnuli hity tak jsme ho proste nedali ... Nakonec jsme pouzili psionistuv insta mezz, ktery nas psik spamoval stale dokola (brejkoval casteni shamana), ale i tak procastil asi ctyri healy a tudiz ho kazdy z nas musel hitnout asi 7x ...
Hrozny ... Shaman byl 25 a my jsme meli grupu BM26, PSI25 a BRD23.
Plati totiz to, ze heal je 2x manove levnejsi nez damage dd, zaroven healne za ctynasobek tveho damage dedecka/melee hitu.
|
Edited by - VT on 08/02/2007 09:30:31 |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 10:31:58
|
quote: Originally posted by Van Tassel
za ctynasobek tveho damage dedecka
Jenom dědečka nebo i damage babičky?  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 11:37:03
|
Uvidime jak se toto z patche 07/02 projevi na sile disciplu v pvp:
- Disciple – Lowered the heal portion of Blessed Wind. - Disciple – Lowered healing on Endowment of Life.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 11:51:33
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Uvidime jak se toto z patche 07/02 projevi na sile disciplu v pvp:
- Disciple – Lowered the heal portion of Blessed Wind. - Disciple – Lowered healing on Endowment of Life.
no jak - brutalne ... ty zmeny jsou totiz:
i must say wow ... today patch nerfed us bad !
- blessed wind is now 46 endurence and healing half what it did before - endowement of life now heal half what it did before - h2h crit rate is half what it was before
vice "nadsenych" reakci zde: http://forums.tentonhammer.com/showthread.php?t=6774
|
Edited by - brutus on 08/02/2007 11:54:00 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:05:37
|
quote: Originally posted by brutus no jak - brutalne ... ty zmeny jsou totiz:
Ja sice diciplum furt rikal jak sou overpowered, ale jako laikovi mi prijde ze to nerfli na pul dobre, a na pul spatne (jo a budu mluvit o PvE). Disciple jeste vcera diky critum delal 2x vic damaze nez off fighter, tankovat se proti nemu nedalo, a jeste si to hezky s healem utankoval. Snizeni critu je podle mne dobre. Jeste z nej podle mne meli udelat misto horsiho healera vetsiho hadraka a stizit micromanagement (aspon u nas i pri perma healu mohl Disc healovat donekonecna). |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:13:24
|
No hlavne - disciple byli silene over. A ted breci, coz je blbost, nebot tohle hre jen prospeje.
Je vubec zajimave, ze chybne zlepseni se nehlasi a dle hracu je v poradku, zatimco oprava teto chyby je nazyvana nerfem - pritom casto nejde o to, ze by se char stal horsi nez ostatni, ale jen se stal horsim, nez chybne byl  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:20:22
|
quote: Originally posted by Jaris Je vubec zajimave, ze chybne zlepseni se nehlasi a dle hracu je v poradku, zatimco oprava teto chyby je nazyvana nerfem - pritom casto nejde o to, ze by se char stal horsi nez ostatni, ale jen se stal horsim, nez chybne byl 
Sami disciplove uz od konce open bety hlasi, ze jsou overpowered. Ty jejich asi tri love rewampy byli oproti puvodnimu stavu celkem extremem - pamatuji jak disciple na levelu 1 mel asi 30 procentni sanci, ze moba na levelu 1 zabije :)
Mimochodem i sami Blood Magove si rekli o nerf ... Ovsem nevedeli, ze bude 80 procentni .. :) |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:38:40
|
quote: Originally posted by Jaris
No hlavne - disciple byli silene over. A ted breci, coz je blbost, nebot tohle hre jen prospeje.
Je vubec zajimave, ze chybne zlepseni se nehlasi a dle hracu je v poradku, zatimco oprava teto chyby je nazyvana nerfem - pritom casto nejde o to, ze by se char stal horsi nez ostatni, ale jen se stal horsim, nez chybne byl 
Hlavne to nerfli opacne... misto aby snizili dmg tak snizili to hlavni cim se disciple odlisoval od ostatnich healeru. Snizili healy ktere vychazely z dmg melee specek a navysili enduranci na pouziti tech specek.
A jeste to Sigil udelal po svem: Misto aby specku Blessed Wind opravili (fungovala pouze na discipla a ne na jiny def target a nahodi hotku) tak ji jeste nerfnou. Nehlede na to ze disciple jeste mel endowment (serie specek)u ktere take snizili heal.
Takze to vypada, ze ted budou disciplove jak to napsal jeden clovek na foru: spatni clerici bez buffu co leci z energy. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:40:54
|
Jak tady čtu Vaše příspěvky, tak většinou jen stížnosti a problémy. Má cenu tu hru vůbec kupovat a nehrát bezproblémovej warcraft?
Napište někdo v čem je ta hra dobrá a co je na ní super, ať se mám na co těšit. Díky.... |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:44:17
|
quote: Originally posted by Arnold Napište někdo v čem je ta hra dobrá a co je na ní super, ať se mám na co těšit. Díky....
Obtiznost. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:48:17
|
Obtížnost čeho? např. sólování mi přijde jednodušší než ve WOW, protože skoro nehrozí že umřu, když je čas vzít roha  |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:50:34
|
quote: Originally posted by Arnold
Jak tady čtu Vaše příspěvky, tak většinou jen stížnosti a problémy. Má cenu tu hru vůbec kupovat a nehrát bezproblémovej warcraft?
Napište někdo v čem je ta hra dobrá a co je na ní super, ať se mám na co těšit. Díky....
Ted nevim jaky stiznosti mas na mysli. Jestli to, ze po kazdym patchi bud enejake povolani brecet, tak to je i ve wowku ne?:-) Jinak ony existuji fora, kde lidi povidaji o dobrych vecech?:-) Ja znam fora jenom jako misto, kam si clovek chodi zanadavat:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:55:22
|
tojejedno : Se nedívej tam kde píše nejvíce lidí, to jsou většinou pak příspěvky o tom, že někdo končí, pod tím je krátká zpráva, goodbye a další, can i have your stuff a furt dokola  |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:55:23
|
quote: Originally posted by spajdr
Obtížnost čeho? např. sólování mi přijde jednodušší než ve WOW, protože skoro nehrozí že umřu, když je čas vzít roha 
Aha evidentne jsi nehral v grupe a nebyl v dungu kde jsou mobi stejneho lvl 4teckaci+. Na solo hru ti prdim.
Spajdre prestan nam tady pls porad v kazdem svem postu rikat jak je to tve wo"f" bozske... na ne tim nezapusobis. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:57:14
|
quote: Originally posted by Pedro
Obtížnost čeho? např. sólování mi přijde jednodušší než ve WOW, protože skoro nehrozí že umřu, když je čas vzít roha 
Aha evidentne jsi nehral v grupe a nebyl v dungu kde jsou mobi stejneho lvl 4teckaci+. Na solo hru ti prdim.
Spajdre prestan nam tady pls porad v kazdem svem postu rikat jak je to tve wo"f" bozske... na ne tim nezapusobis.
No v grupě teď hraju poslední dva dny pořád, příště než něco plácneš, tak by nebylo od věci to upřesnit hned a problémy ze čtyřtečkama na tom samém levelu jsme neměli žádné . Kdyby bylo wow tak božské, tak nehraju Vanguard Zajímavé že když já nebo někdo jiný napíše slovo wow nebo warcraft, tak se hned ozveš, ty tu máš nějaký skriptík co ty slova odchytává aby ses tady pak mohl ozvat? Pac a pusu   |
Edited by - spajdr on 08/02/2007 12:59:55 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:59:09
|
quote: Originally posted by Arnold
Napište někdo v čem je ta hra dobrá a co je na ní super, ať se mám na co těšit. Díky....
Vanguard ma obrovsky potencial - je v nem neuveritelne moc napadu a moznosti. Jak v obrovskem svete tak v classech ktere se od sebe hodne lisi a nektere maji (alspon pro mne) napady jake jsem v MMORPG jeste nepotkal. Bohuzel je teprve v bete 6 za kterou uz se ovsem plati. Ja osobne na tohle nemam nervy - nehodlam si budovat char, ktery mne 2 radky v dalsich patchnotes uplne dokurvi a budu moct jen doufat, ze se to casem opravi. Navic ze zmatenych boostu a nerfu v rozmezi jednoho tydne mam pocit, ze ani Sigil vlastne netusi jak to bude vypadat za 14 dni - natoz za pul roku.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:07:51
|
quote: Originally posted by brutus Bohuzel je teprve v bete 6 za kterou uz se ovsem plati. Ja osobne na tohle nemam nervy - nehodlam si budovat char, ktery mne 2 radky v dalsich patchnotes uplne dokurvi a budu moct jen doufat, ze se to casem opravi. Navic ze zmatenych boostu a nerfu v rozmezi jednoho tydne mam pocit, ze ani Sigil vlastne netusi jak to bude vypadat za 14 dni - natoz za pul roku.
Nemam zkusenosti z modernich her, jen co se kde obcas doctu, a naopak mi prislo, ze rewamp jedne klasy kazdy mesic je v mode. Uznavam ze to vypada ze toho podle patchnotes meni moc, ale mne to pripada jako kosmeticka zmena pro vetsinu class, a postupny rewamp jednoho classu (ocekavam behem tydne dalsi zmeny u disc). Takze mi to prijde jako "standardni" soucast MMO posledni dobou. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:13:09
|
tojejedno : Se nedívej tam kde píše nejvíce lidí, to jsou většinou pak příspěvky o tom, že někdo končí, pod tím je krátká zpráva, goodbye a další, can i have your stuff a furt dokola 
Tam se nedivam. Vetsinou to je 1 post grat patch a 20 postu bad patch. A drtiva vetsina lidi hraje dal a bavi se.
Ja jsem s VG maximalne spokojenej. Hraju to pro zabavu, nerejpu se v jinejch classach, nekoukam zda by nejaka moje specka nemela zrat o 1 endurance mene.
Na druhou stranu to bude tim, ze jsem hral 6 let starou MMORPG, a nebyl jsme zvyklej ze nemusim grindovat, opravuji se chyby, pridava content, bavim se v prubehu hry:-)
Mozna to co ti napovi presne je, kolik lidi si zaplati po trialu. |
|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 14:14:29
|
Ja to vidim stejne a vsichni mi uz nekolik let kvuli memu optimismu rikaji, ze jsem zamestnanec marketingu SOE.
ALE NEJSEM !!! 
Proste si jen hru uzivam, nemusim mit uber char, drobne chyby prehlizim a vetsi nahlasim.
Ale jeste jsem nenasel chybu, ktera by mi zabranila hrat - chyba v questu? Delej jiny!! propadl jsi pod povrch? Existuje stuck, rope, coh!!! Jedna tvoje specka nemaka jak ma? No pokud hrajes v grupe, tak se to nejak spravi, holt nedate uplne uber moby !!!
Lidi, vice optimismu a mene nervu !! |

|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 15:03:16
|
Ja to vidim stejne a vsichni mi uz nekolik let kvuli memu optimismu rikaji, ze jsem zamestnanec marketingu SOE.
ALE NEJSEM !!! 
Proste si jen hru uzivam, nemusim mit uber char, drobne chyby prehlizim a vetsi nahlasim.
Ale jeste jsem nenasel chybu, ktera by mi zabranila hrat - chyba v questu? Delej jiny!! propadl jsi pod povrch? Existuje stuck, rope, coh!!! Jedna tvoje specka nemaka jak ma? No pokud hrajes v grupe, tak se to nejak spravi, holt nedate uplne uber moby !!!
Lidi, vice optimismu a mene nervu !!
Pod tohle se bez vyhrad podepisu.
Hraju abych se bavil a ne abych hledal "drobnosti" ktere mi to kazi. |
Black |
 |
|
Holov
New Member

116 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 15:43:34
|
ALE NEJSEM !!! 
Lidi, vice optimismu a mene nervu !!
presne moje rec kdyby tam bylo neco co neprekousnu tak to nehraju to se zatim nestalo. |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 15:44:07
|
No tak super, že aspoň je z tý hry cítit že bude jednou dobrá. Už se mi tahá poslední soubor, ale bohužel jedu na den pryč tak to nejdřív zkusím v pátek v noci - pokud mě to pustí do hry :-)
Chystám se na Dread knighta ... pláťák s pořádným mečem, fearem a dotkama mě láká ... |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 09:17:32
|
Nechápu proč to každý chce porovnání hned s WoW ... WoW je jednoduchý bez pořádnych možností hraní. Vydržel jsem to hrát asi 3 měsíce Spíš bych si položil otázku, proč každý hledá co by hrál, když má WoW ? ....Kdž jsem spustil VG tak mě to vcuclo a fakt se mi to líbí. Má to chyby, bude se to ladit pěkně dlouho, ale otázka je: Má to cenu vůbec hrát? ...jasně že má. A ještě když je pořádný železo a rozlišení je 1680 x 1050 wide. Vypadá to vážně úchvatně. |
 |
|
Nataniel
New Member

334 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 15:21:46
|
quote: Originally posted by seraphine23
Nechápu proč to každý chce porovnání hned s WoW ... WoW je jednoduchý bez pořádnych možností hraní. Vydržel jsem to hrát asi 3 měsíce Spíš bych si položil otázku, proč každý hledá co by hrál, když má WoW ? 
Nadhernej argument a priklad toho, ze clovek k moudrosti a nadhledu nepotrebuje mit sto padesat tisic postu na imperiu.
Co se tyce breciciho topicu...nasi groupe se ted momentalne zda byt silnejsi spis saman nez cleric. Jak uz VT nekde napsal, meli jsme obrovsky problem dat ho ve trech lidech (Bard. blood mage, psionicist...pritom vsechny tyto tri postavy jsou zamysleny tak, aby meli slusny damage output a jeden shaman je prehealuje). Vcera jsme toho sameho shamana potkali ve dvou (BM, psio) a kdyby mi necritlo kouzlo a nemohl bych odpalit svoji specku s 5 min cd, ktera ho critla za 430 a pak ho majzla pokazdy, kdyz zakouzlil jakykoliv kouzlo za 240.Tak ho zase nedame. Coz ale porad nedava odpoved na otazku, proc je vic "imba" nez cleric. Cleric se sundava sice hur nez shaman, ale nikoho nedokaze chytit ani nedokaze z boje zdrhnout. Zato shaman se svyma bufama a debufama (napriklad ma ae slow, coz se mi zda dost imba a dela to z nej mimo jine taky dobrr ccko) je na tom presne naopak. A jeste ma toho vykuchanyho cokla, kterej zrejme nejde meznout ani rootnout a casteri s nim moc nezakouzli...jo mozna me VT opravi, ale kouse za vic, nez za kolik BM dela damage.
To bylo jen pro info, jak to ted asi vypada, neberte to jako nejakej whine, protoze mi toho samana v sesti stejne jednou zergnem! 
Coz me privadi k tomu, jak tu kdekdo srovnava nevyvazenost classu oproti wowu. Tomu jsem se musel opravdu zasmat. Protoze pod pojmem "vyvazenost classu jako ve wowu", kterym se tu lidi ohaneji, maji na mysli, vyvazenost jednotlivych classu v duelech. A takova vyvazenost ve VG neni a podle me ani nikdy nebude. Stejne tak jako nikdy nebyla a nebude ve wowu, protoze tohle neexistuje. Classy na sebe pusobi casto spis efektem kamen x nuzky x papir. War v 90% pripadu zabije rouga. Druid maga. Hunter sundava hadraky. A overpowered Pucek soluje vsechny. Ve Vanguardu to bude v duelech podobne. Navic tam neni 9 class ale planuje se 20, takze narocnost balancovani roste exponencionalne. A dle meho spousta lidi zapomina na to, ze rozdilnost class a jejich abilit zpusobuje to, ze vzdycky bude mit jedna classa nejakou abilitu, diky ktere bude schopna bez problemu sundat 3-4 classy ostatni.
Tim nechci tvrdit, ze vyvazenost ve VG nechybi. Naopak. Ale jeji dosazeni si predstavuju jinak. Predstavuju si, ze dva lidi, co umi hrat svou classu dokazou zabit jednoho...ikdyz je to healer. Predstavuju si, ze groupa 5 lidi sunda clerica driv nez za 40 vterin. Predstavuju si, ze casterum se v pvp zvedne damage tak, aby mela sanci souperit s healem. Ted to vypada tak, ze veskery damage co psionicist vyprodukuje, si cleric uhealuje hotkou. Psio ma byt sice hlavne cc, ale tohle je smutny. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 16:04:34
|
quote: Originally posted by Nataniel Ted to vypada tak, ze veskery damage co psionicist vyprodukuje, si cleric uhealuje hotkou.
Hehe, v jedne vete si popsal problemy pvp serveru :)
Taky si poplacu: vsimate si jak nikdo newhinuje, ze je BM overpowered ac je to heal class :) ?
Nemohu totiz narozdil od shamana/clerica/discipleho mlatit melee, takze manu pouzivam jak na damage tak na heal (ostatni heal classy mne overlastnou, damage je v pvp mensi nez heal)).
Nemam peta, nemam emergency ability (bubliny, ward, speed, stealth) (az na 6 sekudnovou imunitu, ktera ale narozdil od bubliny neresi cc), nemam debuffy, mam nejmensi healy ( , abych se vyrovnal ostatnim heal classum tak si musim vygenerovat dostatecny pocet BU). A samozrejme nejdulezitejsi je, ze mam nejmensi damage :)
Jeste ted se mi zdaji zle sny jak o lvl nizsiho shamana mlatim za 100 a on mne za 265, v usich mi huci ten jeho nechutnej debuff (s tim musi neco udelat, to se neda vydrzet :), jeho pet do mne busi rychlosti jeden hit za vterinu za 80 .... bleh ... |
Edited by - VT on 09/02/2007 16:24:13 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 17:29:28
|
... delate jako by jste nevedeli jak se dnes zavadeji "ostre" verze software do provozu ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 11:02:33
|
to Noe - clovece ja si zalozil clerica na L7 mam ten shield kterej resistne 2 utoky... sla proti mne naka mlaticka o 4L vejs a bez problemu jsem stal a lecil se.. a smal se mu.. potom to vzdal a sel pryc.. nebo jinej pripad..
jinak vcera sme honili ja L13 + jeste nekdo L13 + L16 ranger vs L16 cleric a porad sme do nej neco nekdo kotili ja mu prave daval hlavne ty instanty a prd.. byl proste temer porad nad 70%.... nechapu jak je to mozny.. chapu ze heal je overpowered ale nechapu kde porad bral tu energii.. sme ho tam rezali x minut a porad nic.. potom nas to prestalo bavit. ON proste jen zdrhal a lecil se. :))) jinak ja mam teprve L13 a cumel sem na Wiki a verim ze casem bude sorcerer asi dost dobrej.. i kdyz, kdyz porovnam zapis ve Wiki s realitou, tak uz ho HODNE nerfnuli :)))
|
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|