Author |
Topic  |
|
Ondraled
Starting Member
1 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 16:15:08
|
Dobrý den.
Jsem studentem Fakulty sociálních studií Masarykovy university v Brně. Rád bych vás požádal o pár minut Vašeho času, pokud máte zájem mi pomoci s výzkumem pro mou diplomovou práci v oboru psychologie. Tématem výzkumu je závislost na hrách na hrdiny a identitou hráčů. Dotazník umístěný na
http://www.digimark.cz/mmorpg
by neměl zabrat více jak deset minut Vašeho času a bude pro mne cenným zdrojem informací. Bližší informace najdete na výše uvedené stránce. Velmi Vám děkuji za Váš čas.
bc. Ondřej Ledabyl (Aither, 70 ranger, Lucan D’Lere server, EQ2)
|
|
| |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 16:23:19
|
napis si to cesky lachtane ... a moznosti tam uvedene ne zcela vyhovuji moznym odpovedim ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 20:07:31
|
V tej druhej casti sa ti tie otazky nejako moc casto opakuju ... ako mne tam pripadala polovica rovnaka ... vzdy co si o tom myslia priatelia a ci si sa uz ty rozhodol atd ... |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 09:27:14
|
Je to moc dlouhé.. :(( A chybí tam animace tančících roztoužených elfek... |
Edited by - WereHamster on 14/12/2006 09:28:23 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 10:18:25
|
Ten dotazník je takový ne zcela obecný a některé nabízené otázkya odpovědi nekorespondují s předchozími zodpovězenými otázkami. Předpokládal bych, že pokud někde odpovím, že jsem ženatý a uvedu nějaký věk, tak otázky typu, jestli mi rodiče vybírají kamarády, jestli chodím často na rande a tak, mi připadají trošku mimo (i když to rande by teoreticky nemuselo, každopádně to není běžná odpověď). Takže výsledek výzkumu podle toho bude vypadat, jelikož půlka otázek je zodpovězena od oka.
|
PC, PS3, iPad |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 00:11:05
|
Za 10 minut bych to mel mozna, kdybych to zaskrtaval jako sazku... a hodne rychle.  |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
Edited by - Jeffy on 15/12/2006 00:41:00 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 10:12:47
|
no ja vyplnil prvni stranku ... dal dalsi a kdyz jsem to videl tak jsem to zrusil cely :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 15/12/2006 11:20:04 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 11:26:13
|
Jojo, skus to prepracovat a ten diplom mozno dostanes  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 15:56:25
|
quote: Originally posted by Ondraled
Dobrý den.
Jsem studentem Fakulty sociálních studií Masarykovy university v Brně. Rád bych vás požádal o pár minut Vašeho času, pokud máte zájem mi pomoci s výzkumem pro mou diplomovou práci v oboru psychologie. Tématem výzkumu je závislost na hrách na hrdiny a identitou hráčů. Dotazník umístěný na
http://www.digimark.cz/mmorpg
by neměl zabrat více jak deset minut Vašeho času a bude pro mne cenným zdrojem informací. Bližší informace najdete na výše uvedené stránce. Velmi Vám děkuji za Váš čas.
bc. Ondřej Ledabyl (Aither, 70 ranger, Lucan D’Lere server, EQ2)
O firmě Firma Digimark se zabývá marketingem na poli Internetu, telekomunikací a informačních technolgií. V této oblasti působíme na českém trhu od roku 2000.
Zaměřujeme se na on-line kvantitativní výzkumy z oblasti bussiness-to-bussiness. Provádíme pravidelná kvantitativní šetření B2B trhu telekomunikačních a internetových služeb. Nabízíme kompletní zpracování kvantitativních výzkumů za pomoci vlastních technologických prostředků.
Kromě kvantitativních výzkumů nabízíme i některé další marketingové produkty z oblasti IT, telekomunikací a internetu, poskytujeme v této souvislosti také konzultační služby.
 |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 17/12/2006 : 00:40:23
|
quote: Originally posted by Mistral O firmě Firma Digimark se zabývá marketingem na poli Internetu, telekomunikací a informačních technolgií. V této oblasti působíme na českém trhu od roku 2000.
Zaměřujeme se na on-line kvantitativní výzkumy z oblasti bussiness-to-bussiness. Provádíme pravidelná kvantitativní šetření B2B trhu telekomunikačních a internetových služeb. Nabízíme kompletní zpracování kvantitativních výzkumů za pomoci vlastních technologických prostředků.
Kromě kvantitativních výzkumů nabízíme i některé další marketingové produkty z oblasti IT, telekomunikací a internetu, poskytujeme v této souvislosti také konzultační služby.
Nicmene na FSS studuje... |
Krabice je zaklad. |
 |
|
necrofrost
Starting Member
39 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 18:01:38
|
quote: Originally posted by Ondraled
Dobrý den.
Tématem výzkumu je závislost na hrách na hrdiny a identitou hráčů. Dotazník umístěný na
Na tom dotazniku je pomerne dobre videt, jake odpovedi chces slyset ;)) tak to muzes zvladnou i sam ne, svuj nazor uz mas ;). |
AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs. |
 |
|
Tenjin
Starting Member
6 Posts |
Posted - 21/06/2008 : 10:40:43
|
Zapojte sa do výskumu MMORPG!
Dobrý deň, som študentom psychológie na Filozofickej fakulte Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Chcel by som Vás poprosiť o pomoc s výskumom pre moju bakalársku prácu, vyplnením dotazníka. Témou výskumu je vzťah medzi tendenciou k závislosti a osobnosťou hráčov MMORPG. Dotazník v českej aj slovenskej verzii a bližšie informácie o výskume nájdete na:
http://mmorpg.php5.sk
Ďakujem za Váš čas a ochotu, Jaroslav Farkaš |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/06/2008 : 13:48:13
|
here ya go :p priste nespamovat vsude, prosim. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 21/06/2008 13:50:05 |
 |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 21/06/2008 : 16:56:41
|
a za tohle, s prominutim, hovno se dneska dava titul? asi se na tu stavarinu vyseru a udelam si nejakej dotaznik, treba o vztahu gay komunity k WoWku |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/06/2008 : 20:12:51
|
quote: Originally posted by tempest
a za tohle, s prominutim, hovno se dneska dava titul? asi se na tu stavarinu vyseru a udelam si nejakej dotaznik, treba o vztahu gay komunity k WoWku
ty tu nekde vidis vypracovanou bakalarskou praci? a ta hovna bych spise vztahnul na tvoji skolu, jestli tam k udeleni titulu staci ona bakalarka. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 21/06/2008 20:22:06 |
 |
|
|
Topic  |
|