Jo aha, tak to je pekny shit .... ale co som tak pozeral tak vacsina toho co chcem stiahnut je na .de tak by mozno stalo aj za to si to zaplatit, tych 10 EUR na mesiac nie je zase nic hrozne .... a kedze som na intraku tak by som toho mohol aj velastiahnut za ten mesiac
neni pravda pokud si udelate ucet na .de automaticky si muzete zadarmo udelat i na .com navic upload na .de je tusim zastavenej takze nove soubory na .de uz nebudou
neni pravda pokud si udelate ucet na .de automaticky si muzete zadarmo udelat i na .com navic upload na .de je tusim zastavenej takze nove soubory na .de uz nebudou
To byla pouze promo akce, která už neběží.
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!"
kua a ja kreten si dneska prodlouzil .de a asi hodinu koumal kde jsem to pred 2 mesici konvertoval na .com .. a vono to uz nejde :) fakt hlava dubova
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"