Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Ryzom
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/11/2006 :  12:05:53  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, Ryzom sice nepatri mezi pripravovane hry, Ryzom uz nejakou dobu bezi, ale tusim ze u nas ho moc lidi nezna a mozna je to skoda.

Ryzom je mmorpg od francouzkeho teamu Nevrax krera dostala oceneni Reader's Choice Best Story za rok 2005 na mmorpg.com ...Saga of Ryzom emerged on top with 31% of the votes. City of Heroes / Villains grabbed 19% for second place. They were followed by Anarchy Online at 18%, Asheron's Call at 15% and Star Wars Galaxies at 14%

-Ryzom na casove neomezeny trial, omezeny uzemim po kterem se muzete pohybovat.
-Ryzom ma neco z WoWu, neco z L2 a neco z UO
-Ryzom ma integrovany editor, kde mohou jednotlivi hraci upravit vlastni lokaci pro svoje pratele a pak jim ji zpristupnit pres ring teleporter.. editovat se da flora, fauna, bossici i jejich guardi, pocasi ..
-Ryzom je skill-based > tzn ktery skill pouzivate, v tom ziskavate levely a skill pointy ( magie, fight, crafting, foraging )
-Ryzom PvP bla bla > "Consensual PvP
Different types of PvP combat coexist in The Saga of Ryzom, and - since not everyone likes PvP - you can choose whether or not to get involved. If you are looking to engage in players combats, the game offers various possibilities: Duels, GvG, FvF and full PvP, Outposts wars"

Tolik k reklame :)

Osobne jsem skousel Ryzom v nedeli odpoledne, docela me zaujal, ma takovou osobitou grafiku a docela čitelny pribeh o planete Atys, proste Ryzom ma svou atmosferu .. Prvni questy jsou tradicne vyukove, zabij par monster, kup si kouzlo ... edituj si svoje prvni kouzlo ( v Ryzomu si de do jiste miry kouzla upravovat ) v Ryzomu nemate vlastni level, levely maji vase skilly .. prijemne je menu, kde si muzete nastavit vsechno co chcete nebo nechete vedet a libovolne si s tim soupat, muzete si dokonce nastavit 2 profily mezi kterymi jednoduse prepinate tlacitkem ( defaultne F1> F2 ) Zajimave vypadala tezba kde naleziste surovin maji nekolik hodnot napr. casovy limit tezby, riziko vybuchu, zivostnost teziste ... crafteni taky nevypadalo zle, craftit muze kazdy, ale je tu samostatne povolani Craft, ktere bude asi umet vic veci a lepe .. tezko rict, vyrobky muzete prodavat pres NPC vendory. Jinak se kolem pohybovalo celkem dost jezditek a v nastaveni je tlacitkou mount/unmount takze jezdeni bude asi celkem bezne .. hra bude co jsem pochopil hodne smerovana na boje o uzemi mezi frakcemi a guildami, koneckoncu chlubi se prezistentnim svetem ...

Asi nebudu utracet vic pracovniho casu na psani o Ryzomu, pozdeji urcite doplnim nejake zkusenosti a mozna si hru i koupim, jeji upgrade na plnou verzi s mesicem hrani totiz stoji to same co mesic ve WoWu ci jine hre, je to zkratka levne .. ale hlavne to ma sve kouzlo.. no a kdo jste hral nejakou onlinovku od frantiku ? .)

Ryzom asi nikoho neohromi zadnou super technologii, ale spis osobytosti .. koncekoncu .. skuste a uvidite http://www.ryzom.com/

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 13/11/2006 12:34:27

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 13/11/2006 :  16:23:10  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
napsal jsi to dobre, ale .. http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20420#434309
ryzom uz tu ma dokonce celou sekci.

napsanim ze ma sor neco z la2 bys vyvojare i komunitu asi urazil .. .-)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 13/11/2006 :  16:39:14  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Ryzom má super atmosféru a velice trpělivou a příjemnou komunitu,řekl bych i dost odrostlejší než třeba WoW,jediná chyba je absolutní absence CZ/SK komunity,což u hry kde je quilda téměř povinost,je dost nepříjemné.Jinak,ale Ryzomu není co vytknout

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/11/2006 :  19:24:04  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

napsal jsi to dobre, ale .. http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20420#434309

Neni to link na Rappelz ? Ten jsem skousel taky ... uz ne, diky :)

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 13/11/2006 :  19:52:44  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

quote:
Originally posted by elidor

Neni to link na Rappelz ? Ten jsem skousel taky ... uz ne, diky :)

neni, uz tam jsem ti odpovidal na ryzom, kdybys to aspon precetl ..

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 14/11/2006 :  17:27:37  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Aha, dik uz to mam, ted jsem trochu zarazeny, prtooze jsem se dozvedel zev Ryzomu se kazdy muze naucit vsechno.. nejsem z toho moc nadseny, podle me to tu hru ochudi na nustnosti spoluprace jednotlivych povolani.. :(

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 14/11/2006 :  17:49:51  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, dik uz to mam, ted jsem trochu zarazeny, prtooze jsem se dozvedel zev Ryzomu se kazdy muze naucit vsechno.. nejsem z toho moc nadseny, podle me to tu hru ochudi na nustnosti spoluprace jednotlivych povolani.. :(

no lepsi by bylo to resit v sekci ryzom .) ale odpovim tu
ano i ne ..
v jeden okamzik nemuzes delat vic nez jednu vec a behem boje prehazovat zbrane je silenstvi ktere se dela maximalne kdyz tauner lehne a mob sejme nukery .. tzn velmi velmi zridka proti extremne tezkym potvoram nebo v jine krizove situaci

skladba skupiny se sestavuje pokazde dle lidi co se sejdou, ti se nasledne rozhodnou jaky ukol budou mit ve skupine. nezridka se sestavuje skupina s hlaskou max skill 150 .. tzn smis pouzivat jen skilly do urciteho lvl.

ve hre uvidis ze to v nicem neomezuje, naopak velmi inteligentne prodlouzi hratelnost

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/11/2006 :  00:13:48  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Tak sem to naistaloval a zatim se mi to libi

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 17/11/2006 00:34:27
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 17/11/2006 :  10:38:08  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Jo, je to zajimavy, dotazy kdyztak sem Elidor reaguje velmi rychle :)
http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=195

Go to Top of Page

siki04
Starting Member

10 Posts

Posted - 18/11/2006 :  16:45:31  Show Profile  Send siki04 an ICQ Message Send siki04 a Private Message  Reply with Quote
zdar zajimalo by me jak je velkej ten prostor toho trialu? priblizne za jak dlouho bych to prosel?jesi to ma cenu stahovat
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/11/2006 :  17:21:33  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by siki04

zdar zajimalo by me jak je velkej ten prostor toho trialu? priblizne za jak dlouho bych to prosel?jesi to ma cenu stahovat

No trial je tam k tomu, aby jsi hru poznal a rozhodl se jestli za ni chces platit nebo. Stahovat to uz s tim, ze budu hrat jen trial asi nema cenu.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 19/11/2006 :  09:26:51  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Trial je tak na vylevelovani vsech skillu na 20 abys poznal o cem to je.Da se to zvladnout s klidem tak za den hrani

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/11/2006 :  15:10:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
A ryzom jde do sraček, podle mě už se hoši z finanční krize nedostanou
http://www.bluesnews.com/cgi-bin/board.pl?action=viewthread&threadid=73029
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:20:05  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Ryzomu chybi 2 veci .. a) povolani, to by clovek prekousl, muze to byt i zajimave.. nakonec se clovek stejne zameri jednim smerem .. b) dungy ..a to je malicko prusvih .. absence dungeonu v mmorpg je temer neomluvitelna.

Jinak je Ryzom zajimavy a par veci v nem je zajimave vymyslenych.

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 21/11/2006 :  17:12:17  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ryzomu chybi 2 veci .. a) povolani, to by clovek prekousl, muze to byt i zajimave.. nakonec se clovek stejne zameri jednim smerem .. b) dungy ..a to je malicko prusvih .. absence dungeonu v mmorpg je temer neomluvitelna.

Jinak je Ryzom zajimavy a par veci v nem je zajimave vymyslenych.

probuh :) pouzivej sekci urcenou pro ryzom ..

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000