Author |
Topic  |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
| |
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 10:12:01
|
quote: Originally posted by paja2000
to co dneska predvadeli nekteri jedinci na 42ce, ze lapko, tak mi neprislo vubec vtipne. pokud na sebe chcu upozornit, tak pouzivam /shout, ale poznamky v cestine na kanale, kde je 60 lidi, kteri nemluvi cesky se mi nezda nejak vtipne. sis trosku prihnul ne?
no on Lapka predem upozornoval, ze je notne nalozen, coz ho samozrejme neomlouva :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 23:23:44
|
to co dneska predvadeli nekteri jedinci na 42ce, ze lapko, tak mi neprislo vubec vtipne. pokud na sebe chcu upozornit, tak pouzivam /shout, ale poznamky v cestine na kanale, kde je 60 lidi, kteri nemluvi cesky se mi nezda nejak vtipne. sis trosku prihnul ne?
takže už ňa na 42 nechceš? nadruhů stranu budu mnět pokoj do tvojého spamu |
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 08:02:06
|
quote: Originally posted by Soudcze
takže už ňa na 42 nechceš? nadruhů stranu budu mnět pokoj do tvojého spamu
ofc ze chcu!!! priste jdes do gen teamu, ty aspon nechodis chcat, kdyz umira enf u gena
ne, ze by na tom nejak extra zalezelo, ale kdo byl ten vytecnik co nevydrzel s mechyrem? |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Obojetnik
New Member

205 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 08:59:47
|
quote: Originally posted by Deka ne, ze by na tom nejak extra zalezelo, ale kdo byl ten vytecnik co nevydrzel s mechyrem?
altík prezidenta frand gildy :p |
Kostq |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 09:31:54
|
By Paja: tohle me nasralo uplne maximalne. byl jsem se soldou, bo jsem si rikal kdyz je 8 doktoru, tak bude lepsi kdyz to povedu se soldou a o heal se bude starat nekdo jiny. ale to byl omyl. na gena jsem dal nas tym a booyeho. mezitim co ja jsem resil s furou lidi a omnakama, ze vyrazime na tower, tak boo napsal nekde na kanal (asi), ze jde na WC, bez toho aby cekal na moji reakci, jestli si toho vsimnu tak odesel na hajzl, ja si toho samozrejme jak na svinu nevsimnul. zavelel jsem utok, no a pak nam umiral tankujici enfo a na konec bez healu umrel. nasledne jsem zjebal doktory, ze nehyluji a dostalo se mi odpovedi, ze doktori healovali jak o zivot a nebo chcali. pak byly nazory ze member v tymu > gen tank.
celkove sobotni apf stalo pekne za hovno! totalni zerg 60ti lidi a podle toho to i dopadlo. By me:-) Za to muze ta tvoje zaliba v zergu!
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 10:53:28
|
No ja doufam, ze se nam jeste hodne dlouho nepodari main bosse spawnout bo do te doby to bude challenge a zabava. Jakmile se nam to podari, bude uz kazdy dalsi pokus jen o dopilovavani strategie a ta prava adrenalinova zabava se zacne pomalu, ale jiste, vytracet. WTB more 42 wipes! ;P |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
Edited by - bitch on 16/10/2006 10:54:33 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 11:00:39
|
quote: Originally posted by bitch
No ja doufam, ze se nam jeste hodne dlouho nepodari main bosse spawnout bo do te doby to bude challenge a zabava. Jakmile se nam to podari, bude uz kazdy dalsi pokus jen o dopilovavani strategie a ta prava adrenalinova zabava se zacne pomalu, ale jiste, vytracet. WTB more 42 wipes! ;P
lol, to rika ten prave, pres mesic na 42 nebyl, pac byl nasrane, ze porad chcipa :)))) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 11:14:59
|
woe posledni dobou chodim kazdej den :) |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 12:27:43
|
quote: Originally posted by bitch
woe posledni dobou chodim kazdej den :)
no to je nahodicka :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 12:38:19
|
quote: Originally posted by Obojetnik
quote: Originally posted by Deka ne, ze by na tom nejak extra zalezelo, ale kdo byl ten vytecnik co nevydrzel s mechyrem?
altík prezidenta frand gildy :p
cwe, Kostqu ty si práskač 
Lapka: Lapku sem měl v týmu. na obranu - šel to poprvé a smůla, že zrovna se 6 pivama volume 12°. Ale jinak byl dobrej na to, že hlavně na začátku to Lagovalo jak swině.
|
AO Kocourek |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 17:17:13
|
tos boo je trox ;) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
|
Topic  |
|