Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/09/2006 : 16:48:54
|
Carpe Diem - viz www.carpediemgame.com graficky nic extra, na prvni pohled jde o dalsi hru z Asie.. ale preci jen tahle ma byt vubec prvni mmorpg s hlavnim zamerenim na PvP s moznosti PVP na konich.
Zacinaji rozesilat klice do bety, takze pokud si nekdo z vas chce zkusit dual action mmorpg ;-)))
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 19/09/2006 : 18:53:48
|
No Archlord mel byt take o PvP a co jsem ho tak zkousel tak je to jen dalsi tupa grindovacka.Tohle me nechava uplne klidnym. 
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/09/2006 : 18:11:48
|
nesmysl.. ARchlord neni o PvP.. vzdyt i Archlord - ten titul, pan zeme se ziska bojem v PvM.
Co se tyce Carpe Diem za tyden mi prijde klic, vcera mne posilali mejla.. pokud chces tak ti ho poslu ad si to muzes zkusit |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 22/09/2006 : 08:24:40
|
quote: Originally posted by Rodier
nesmysl.. ARchlord neni o PvP.. vzdyt i Archlord - ten titul, pan zeme se ziska bojem v PvM.
Co se tyce Carpe Diem za tyden mi prijde klic, vcera mne posilali mejla.. pokud chces tak ti ho poslu ad si to muzes zkusit
Mno pokud PvP znamena Player Versus Pocitac. Tak je to PvP titul. Hral jsem to par hodin a jedine co jsem delal bylo masteni mobu. Nejdrive 10 pak 20 pak 40 pak 70 pak 100 ....no a ted jich musim kilnout 200. Uff, za mojich mladych let PvP vypadalo jinak.  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/09/2006 : 15:21:46
|
cti znova co jsem psal.. rikam ze archlord NENI PvP, proto to tvoje nadavani na nutne mobovani nema smysl Carpe Diem ma byt PvP. |
|
 |
|
|
Topic  |
|