Author |
Topic  |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 13:24:10
|
Ja jim nic nepujcil. Ja nikdy nikomu nic nepujcuju od ty doby co ty viza do statu daji kazdymu. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 14:39:09
|
Beeman nevim, Cld hraje, ale nejoinuje nic, pouze utraci body karlika za viraly ;))
btw ja pujcuji fosnou obcas, nikdo mi ale nikdy nic nevratil |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 14:55:44
|
njn, cld se napakuje z karlovych bodu a pak chysta prodej na ebayi :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 14:56:18
|
Kuci je léto i když se to nezdá tj. čověk má spoustu i jinejch zástojů a taky je AO teď v takovým rozm.....m stavu po patchi, že teďko neni divu, že nejsou tak často on-line. Vidim to sám na sobě ostatně...
Mimochodem jsem předevčírem smskoval s Beem, takže můžu referovat, že žije... :-) |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 16:04:55
|
v Létě se valí na pláži a honěj báby v bikinach! Beeman šel pro lahvače a CLD hraje petanque. Holt tady v Karibiku život běží trochu jinak. Lognem jen sporadicky sem tam. |
AO Kocourek |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 16:06:32
|
quote: Originally posted by Rad-as
v Létě se valí na pláži a honěj báby v bikinach! Beeman šel pro lahvače a CLD hraje petanque. Holt tady v Karibiku život běží trochu jinak. Lognem jen sporadicky sem tam.
No a ze byste nas tam vzali na tu vasi farmu! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 16:10:57
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Rad-as
v Létě se valí na pláži a honěj báby v bikinach! Beeman šel pro lahvače a CLD hraje petanque. Holt tady v Karibiku život běží trochu jinak. Lognem jen sporadicky sem tam.
No a ze byste nas tam vzali na tu vasi farmu!
ee, chtěl jsem, ale po tom co sem viděl kolik seš schopnej vychlastat PIF tak sem ti okamžitě zrušil letenku. omg to by nam žadnej lahvač nezustal !!! Poleti jen Orchidej a Aki a to jen pokud splňujou míry miss Venezuela jinak holky sr. konkurence je velká no. |
AO Kocourek |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 16:17:26
|
quote: Originally posted by Rad-as Poleti jen Orchidej a Aki a to jen pokud splňujou míry miss Venezuela jinak holky sr. konkurence je velká no.
tak tuhle podminku splnuju! prikladam foto!
 |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 20:53:10
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by Rad-as Poleti jen Orchidej a Aki a to jen pokud splňujou míry miss Venezuela jinak holky sr. konkurence je velká no.
tak tuhle podminku splnuju! prikladam foto!

kua ta adresa nejde vykopyrovat z toho obrazku do frasa :P |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Karla
Starting Member
5 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 21:21:47
|
JJ,bylo to pěkný ja už jsem doma,jsem rodinnej typ a co je moc to je moc |
 |
|
|
Topic  |