Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 EVE pořad na české online tv, úterý 8.8
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 04/08/2006 :  01:16:19  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Zdarec, mám na české herní internetové televizi PG24.cz pořad MMO Worlds. V úterý 8.8 v 19:00 se tam konečně budeme věnovat EVE Online, hře kterou momentálně hraju a už dlouho jí uznávám jako jednu z nejzajímavějších MMO. Je to už devátý (+2) díl pořadu a o EVE se zatím téměř nemluvilo. Je to pořad o různých MMO pro hráče kteří je hrají, i pro ty kteří ne a jen je to zajímá. Ale NENÍ to pořad o EVE, pouze DÍL o EVE. To znamená, že není cílem tolik řešit detaily a aktuality, ale seznámit diváky s EVE a jeho komunitou. Budeme tedy říkat že je to sci fi, ve vesmíru... prostě od začátku. Dostaneme se i ke Kali, novým modelům lodí a ke všemu, na co bude čas. Budeme tam i hrát v přímém přenosu.

Tímto bych chtěl pozvat ke sledování všechny hráče EVE, které to zajímá, kteří chtějí přispět do pořadu tím, že nám napíšou něco na ICQ během vysílání, a kteří chtějí podpořit EVE a růst jeho popularity u nás. Jak jsem psal, EVE sám až tolik neznám a tak budu rád, když nám budete na ICQ psát různé doplňující informace, když na něco zapomenu. Bude tam se mnou pravděpodobně Myty CZ z RMN.

Vzhledem k tomu, že je to jen jeden díl o EVE, tak nemá smysl řešit detaily (nový modul, bug, konflikt...) které by zkušené EVE hráče třeba zajímali. To ale neznamená, že to pro vás není, ani to neznamená, že to řešit nebudeme -jen to není priorita, a nechci aby jste pak byli zklamaní. K online hře nezbytně patří i komunita, a co by to bylo za pořad o onlinovce, kdyby jsme tam tu komunitu trošku nepředvedli. Takže mi klidně pište už teď na moje ICQ nápady a připomínky, nebo mi dejte odkazy na nějaká vynikající videa. Jak jsem psal, už je to prakticky desátý díl, a podíl komunity byl doposud jen malý. Tedy až na Lineage 2, jehož čeští hráči z toho pořadu prostě udělali show (psali na ICQ, pomáhali ve hře), a zajistili obrovskou sledovanost. Chci to pokud možno trošku natřít populárním hrám jako je WoW, GW a dalším, které neprávem sklízejí většinu slávy. Proto doufám, že se budete dívat a třeba nám i něco hodnotného napíšete.

Ve hře jsem relativně nováček, i když mám starší character - ze starého trialu. Jsem v RMN, ale nejsem tam žádnej hlavoun nebo tak něco, hraju to spíš for fun a poznávám život v nule, pvp atd. Myslim že v jiné české korpě můj character nikdy nebyl.

Na závěr chci dodat že to asi trošku využijeme pro propagaci naší korpy, ale to je jen přirozený když tu hru sám hraju :) Každopádně to má být objektivní pořad o hrách pro všechny, co se na to dívají. Stačí, když vaše linka zvládne přenos 112, 512 nebo 1024kbps.

mail - dargnon-centrum.cz

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 04/08/2006 :  06:54:12  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
To je jiste chvalihodna snaha, ale nemel by precijen prezentovat nekdo, kdo ho hraje delsi dobu a ma prehled?

Aby to nedopadlo jako caste debaty na Czech/slovak kanale typu "co z toho ti kreteni maji ze sestreli lodku ktera se nemuze branit. Eve hraje banda PK debilku" atp.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 05/08/2006 :  14:33:26  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

To je jiste chvalihodna snaha, ale nemel by precijen prezentovat nekdo, kdo ho hraje delsi dobu a ma prehled?

Aby to nedopadlo jako caste debaty na Czech/slovak kanale typu "co z toho ti kreteni maji ze sestreli lodku ktera se nemuze branit. Eve hraje banda PK debilku" atp.

No popravde myslim, ze ani tak nezalezi na tom kdo to prezentuje, ale jak se pripravi. Takovej hrac co ma charakter s 40M SP asi nebude schopen tu hru popsat tak, aby kdyz se na to z toho poradu nekdo nalaka prisel do hry a rekl si : "Jo je to tak jak rikali". Je to kvuli rozdilnemu zazitku z Hi-sec,Low-sec a 0.0 .
Rekl bych, ze je potreba v takovym poradu hlavne vyvratit myty, ktere opakuje kazdy zacatecnik :
-Boje jsou nudne a neni to o skillu hrace (orbit na 5km, F1,F2,F3,F4 a cumim az umre)
-Realtime trening zpusobuje, ze nebudu nikdy dobrej jako ostatni, tak proc to hrat
(ted mem nic nenapada, ale urcite se toho najde vic)
Treba by se to dalo vyresit zinscenovanou bitvou (RMN je v IAC ne? ja jsem to hral jen chvilku bo na to stale nemam prachy (resp. na pocitac), ale rekl bych ze taky musite trenovat PvP tak co kdybyste naskocili do T1 lodicek (+ levnejsi T2 - fregaty a destroyery), udelali 2 tymy, rozsekali se (pri pouziti vsech moznych vychytavek), cele to frapsnuli a pak nejake casti ukazali.)
Go to Top of Page

vanga
Starting Member

5 Posts

Posted - 05/08/2006 :  16:34:09  Show Profile Send vanga a Private Message  Reply with Quote
Par lidi od nas delalo jiz par pokusu (vcelku povedenych) s Frapsem.

Takovy Sairait by urcite byl schopen dat k dispozici nejaky filmecek, eventuelne i s voicem z TS.

Rira Vanga - EVE
Riratjingu - WOW Ragnaros
BlTe|B#1472;- CS
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 06/08/2006 :  15:41:41  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
ja klidne doletim a predvadu vam combat live v primem prenosu mame valku v empire takze nakecanonfodler by se tam taky nasel :)

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Edited by - Shivaja on 06/08/2006 17:12:59
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 07/08/2006 :  10:47:03  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Bude k dispozici ke stazeni zaznam poradu pro ty co nebudou online, nebo jim to nezvladne linka v realnem case ?

A odkaz jsem predal dal :)
http://www.forum-dvur.xf.cz/viewtopic.php?t=232

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 07/08/2006 10:54:25
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 07/08/2006 :  11:24:00  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Bude k dispozici ke stazeni zaznam poradu pro ty co nebudou online, nebo jim to nezvladne linka v realnem case ?

Za to bych se taky primluvil, staci ze jsem nevidel Caldary Championship ;)
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 09/08/2006 :  00:03:11  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Ma nekdo zaznam ? Nestihl jsem to ..

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 24/08/2006 :  13:28:28  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
sehnal nekdo ten zaznam? docela rad bych ho videl:(
Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 27/08/2006 :  11:30:21  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

videl jsem to skoro cely a pokud EVE uz hrajes tak by ses z toho stejne nic moc nedozvedel, bylo to urceny spis pro lidi co EVE v zivote nevideli

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 27/08/2006 :  14:20:59  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bodhi

quote:
Originally posted by Drakchen

videl jsem to skoro cely a pokud EVE uz hrajes tak by ses z toho stejne nic moc nedozvedel, bylo to urceny spis pro lidi co EVE v zivote nevideli

Ale i tak by to bylo fajn videt....

Edited by - Arnie on 27/08/2006 14:22:11
Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 04/09/2006 :  12:46:59  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
pro tebe Arnie by to byla uz uplna ztrata casu

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 04/09/2006 :  17:04:21  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bodhi

pro tebe Arnie by to byla uz uplna ztrata casu

Ja myslim ze ztracim cas i s vecima kravinama

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000