Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Novy expansion pack 2006
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/08/2006 :  07:37:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zatim nejsou temer zadne informace. Mythic uz nekolik tydnu odklada tiskovou zpravu (pravdepodobne kvuli prevzeti EA).

Zatim prosakuje toto:

- snad uvidime jednu novou rasu (Minotaur) a jeden novy class (Mauler; pry neco mezi savagem a vampiirem (unarmed)) pro vsechny tri realmy
- dojde k zabudovani hlasove komunikace primo do daoc systemu (byla by to bomba, ale nejak se mi to nezda)
- objevi se pravdepodobne nove slabsi abilitky (mozna champ levely 6 - 10)

Screenshot z Pendragonu - nova rasa Minotaur.

A co muze cekat od tiskove zpravy? Nic moc konkretniho, viz. press releases starsich datadisku:

Darkness Rising- http://www.mythicentertainment.com/press/dr_aug_9.html
Catacombs - http://www.mythicentertainment.com/press/catacombs.html
New Frontiers - http://www.mythicentertainment.com/press/newfrontiers.html
TOA - http://www.mythicentertainment.com/press/atlantis.html
Foundations- http://www.mythicentertainment.com/press/housingpr.html
SI- http://www.mythicentertainment.com/press/expansion.html

Takze si budu kupovat listek na Las Vegas Roundtable 2006 (sraz hracu DAOCu). Sice vyjde na sto babek, ale ziskam tak beta account nove expanze (+ pozdeji cely datadisk a nejaky ingame item), takze sem snad budu postovat podrobnejsi info (NDA?).

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 16/08/2006 :  17:29:25  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
nejake nove info:

http://darkageofcamelot.com/lotm/overview/

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/08/2006 :  18:47:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to skoro vsechno trefil, az na tu hlasovou komunikaci ) Ale safra nevidim moc duvodu novou expanzi kupovat :( Cekal jsem vic.

Key Features

- A New Playable Race for all Realms - The Minotaur. Half man, half bull, the Minotaur is so powerful he can wield two-handed weapons with a single hand.

- A New Player Class for all Realms - The Mauler. Unlock this new brawler class and channel the elemental powers of the earth.

- A New Dungeon - The Labyrinth. Deep beneath the island of Agramon, this vast maze is the largest single dungeon in any MMO.
- New RvR Game Play - Minotaur Relics. Players may acquire and use these relics, but become targets to be hunted by the other Realms.

- New Item Slots - Mythical Items. Hunt the depths of the Labyrinth for these rare new items.

- New Levels - Champion Levels 6-10. Five additional Champion Levels allow players to expand their powers, abilities, and items slots.

Requires the original Dark Age of Camelot and Darkness Rising™ expansions to play.

Edited by - VT on 16/08/2006 18:48:27
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 16/08/2006 :  19:04:34  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
To je teda fakt dost slabota. Tradicne novej op class kterej bude po par mesicich nerflej. Jen by me zajimalo co udelaji s capem na str, kdyz uz ted na nej kde kdo dosahne, a minotaur by mel byt asi krapet silnejsi nez nejakej troll
btw co se stalo s politikou prokladat placeny datadisky free addonama?

Strach 9l2 ML10 skald - Camlann
Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 17/08/2006 :  09:25:40  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
njn uvidime co z toho zase bude

"Nova RvR grupa: (Mid) Minotaur,Minotaur,Minotaur,Shaman,Skald,Healer,Healer + random"

lol

Edited by - Yurrk on 17/08/2006 09:26:12
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 17/08/2006 :  12:18:57  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurrk
"Nova RvR grupa: (Mid) Minotaur,Minotaur,Minotaur,Shaman,Skald,Healer,Healer + random"

ehm, minotaur bude rasa ne class

Strach 9l2 ML10 skald - Camlann
Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann
Go to Top of Page

Ta-Ro
Starting Member

Cory

81 Posts

Posted - 17/08/2006 :  15:47:25  Show Profile  Visit Ta-Ro's Homepage  Send Ta-Ro an ICQ Message Send Ta-Ro a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol

Jojo misto Minotaur,Minotaur atd.. tam bude Mauler, Mauler :D

Now... ?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/08/2006 :  18:16:25  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol

ale prosimte... nevidel jsem zadnou grupu warlock, warlock, warlock ... nebo vamp, vamp, vamp ... pred nerfem techto pridanejch classu

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 18/08/2006 :  05:34:00  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

lol

ale prosimte... nevidel jsem zadnou grupu warlock, warlock, warlock ... nebo vamp, vamp, vamp ... pred nerfem techto pridanejch classu

no ja som videl v hib grupe 3x vamp :p

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 19/08/2006 :  20:16:39  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Leaknute SS:

http://s99.photobucket.com/albums/l283/evgeny4/?action=view¤t=mino.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch2

http://s99.photobucket.com/albums/l283/evgeny4/?action=view¤t=labyrinth.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/08/2006 :  12:14:04  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Yennefer

no ja som videl v hib grupe 3x vamp :p

asi nechapes rozdil mezi pug grupou ktera muze mit klidne 8x vamp setup a grupou sitou na miru nejakou pvp guildou, nevidel jsem zadnou cookie pvp guildu hrajici top pvp aby delala takhle jednostranny setup ono i pred tema nerfama mely tyhle classy svoje slabiny a cim vice bude delat monosetup tim vice bude grupa weak

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  13:03:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ja si zrovna umim predstavit cookie pvp gildovni grupku s trema vampirama (+2 support a random) :) Ale ja tomu asi moc nerozumim )

Zadnej jinej class mi nedela (na Trinii) takovy problemy jako chargujici vampir (ty nechutny solujici vampiri na mordredu (Murkula atd.) delaji vyrazne vetsi damage nez normalni tanci a vysavaj a dedeckujou atd. atd.) ...

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 21/08/2006 :  13:47:40  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Jestli to nebude spíše tím, že s Trinií nepotkáváš schopné chargující determination & stoicism light tanky.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  14:03:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Jestli to nebude spíše tím, že s Trinií nepotkáváš schopné chargující determination & stoicism light tanky.

No rekl bych, ze uz jich par na mne nachargovalo - napr. uber tanci jako Giborn, Grummur.

A stejne z nich nemam strach tak jako z prumerneho vampira ...

edit: pac text znel nejak divne

Edited by - VT on 21/08/2006 15:47:01
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/08/2006 :  16:12:05  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Nat

No rekl bych, ze uz jich par na mne nachargovalo - napr. uber tanci jako Giborn, Grummur.

A stejne z nich nemam strach tak jako z prumerneho vampira ...

edit: pac text znel nejak divne

Chainy=Vulnerable na thrust... Cleric bez heat ressitu=taky vulnerable...

Giborn=Crush=>Trinia je ressistant.

Veldo musis se naucit spravne circle kitovat, pak ti tankove nebudou delat VUBEC zadny problem... Klidne bych udelal nejaky realny test s cisly, kde do tebe budu mlatit zezadu/zepredu a pak pri circle kitovani.

Garantuju ti, ze dmg bude cca 1/3 (mysleno DPS).

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/08/2006 :  16:19:01  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

No rekl bych, ze uz jich par na mne nachargovalo

-me-

<Grammar police>

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  16:44:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
pak ti tankove nebudou delat VUBEC zadny problem...

Jasne :) Divim se Mythicu, ze ty "vubec zadny problem" tanky ze hry vlastne nezrusi, ze )
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/08/2006 :  16:50:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jasne :) Divim se Mythicu, ze ty "vubec zadny problem" tanky ze hry vlastne nezrusi, ze )

Asi si nepamatujes ten fight za Cotswoldem smer PK, ze ? Tys mel na sobe reavera nebo co, Tomcon na tebe vyhealoval celou manu a ja si tam vesele skakal s mercem za zady, ktery mi ressistnul 3x QC single mezz... A prezil jsem.

Nicmene, vecer se logni a uvidis :)

EDIT: -QC-

Edited by - Deimnia on 21/08/2006 16:51:26
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 21/08/2006 :  16:54:09  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Řekl bych, že po 15cti sekundách (a málokdy to je opravdu těch plných 15) ti toho vampa ze zad při dobré vůli sundá každý s byť i sociálním CC, ne tak běžného normálního tanka se slušným rankem.

Vamp je svině ale stejně tak je i chainsnarovací bm, battler-banespike-vendo berserker a merc, který si ten stun dá vždy.

Vamp nemůže opakovaně snarovat, nemůže stunovat... nemá na to, aby plně nahradil běžné tanky.

Navic pokud je vamp solo, automaticky beru pyrosword a ta damage do vampa je i s 97qua legendary o něčem jiném, ne tak do běžného tanka se slušným rankem.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  16:56:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Asi si nepamatujes ten fight za Cotswoldem smer PK, ze ? Tys mel na sobe reavera nebo co, Tomcon na tebe vyhealoval celou manu a ja si tam vesele skakal s mercem za zady, ktery mi ressistnul 3x QC single mezz... A prezil jsem.

Nicmene, vecer se logni a uvidis :)

EDIT: -QC-

No prezil jsi proto, ze jsem do tebe vyhealoval celou manu i ja, rozdal instanty, bofnul a sezral jsi mi dve DI :) A samozrejme stun a bicem padesatkovou speckou od revera do zad celkem neco za damage vygeneruje, ze ...

Vecer neuvidim nic noveho; pokud to ma cenu tak se kolem tanku tocim, pokud uznam za vhodne, ze bude lepsi ukitnout do pryc tak to udelam.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/08/2006 :  17:03:11  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Jde o to jak cirlekitnout... Ten tank proste nema sanci temer vubec melee swingovat, pokud ma stick... Musi zacit couvat, otocit se a v ten okamzik zapnes sprint a tradaaaa.

Murkulu jsem mel na sobe v chargu nekolikrat a uhealoval me Corwin na shamanovi tim homoshamanwannabehealem.

Nicmene pokud jsi presvedceny o sve pravde, je zbytecne se tady přít.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  17:06:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Murkulu jsem mel na sobe v chargu nekolikrat a uhealoval me Corwin na shamanovi tim homoshamanwannabehealem.

Mne, ale na rozdil od tebe nikdo nehealuje.

Edited by - VT on 21/08/2006 17:12:27
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  17:12:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Řekl bych, že po 15cti sekundách (a málokdy to je opravdu těch plných 15) ti toho vampa ze zad při dobré vůli sundá každý s byť i sociálním CC, ne tak běžného normálního tanka se slušným rankem.

Jo jo, na forech je kazdy vseznalkem :)

Tak logni sveho Berserka a jdeme na vampiry. Tesim se na tvych 15 sekund slavy :)

Budu online od 19:00.

Edited by - VT on 21/08/2006 17:12:48
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/08/2006 :  17:14:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nicmene pokud jsi presvedceny o sve pravde, je zbytecne se tady přít.

Um? O jake pravde mluvime? Ze mam vetsi problemy s vampem nez s tankem?

To je proste to co citim a to co zazivam ve hre. Neni zadna pravda ci nepravda ...
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 21/08/2006 :  17:37:56  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jo jo, na forech je kazdy vseznalkem :)
Praví ten pravý ;)
quote:
Tak logni sveho Berserka a jdeme na vampiry. Tesim se na tvych 15 sekund slavy :)
Zcela mi unikla pointa. Jakou to má souvislost se mnou a mým berserkem.
Snad možná tu, že bych berserka za vampa nevyměnil.

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 21/08/2006 :  18:43:31  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
To zase čtu exclusive novinky o New Expansion
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 21/08/2006 :  21:24:47  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

Presne. Imperium crew dokaze zaje*at kazdy zmysluplny topic <>nami.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 22/08/2006 :  01:23:52  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Jo a proto sem pises takove khokhotiny, ze ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/08/2006 :  02:21:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:
Originally posted by Pramen

Presne. Imperium crew dokaze zaje*at kazdy zmysluplny topic <>nami.

Mne to prijde smysluplne.

Ja jsem konstatoval, ze mi v soucasnych malych mordred grupkach vadi nejvic Vampiri a Deimnia s Nathalem rikaji, ze nemam pravdu, ze mi nevadi ;)

Ovsem asi by to chtelo skutecne psat do jineho topicu )
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 22/08/2006 :  08:25:01  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja jsem konstatoval, ze mi v soucasnych malych mordred grupkach vadi nejvic Vampiri a Deimnia s Nathalem rikaji, ze nemam pravdu, ze mi nevadi ;)
To jsem nikde netvrdil. Pouze jsem se snažil poukázat na vampirovy slabiny, kde naopak bežný tank konkurenci nemá a tím nepřímo oslabit nápad s trojvampovou sušenkodrtičkou.
Mauleru hádam bude mnoho, z toho mnoha se vyprofilují individua typu Murkula a vše se vrátí do normálních kolejí.
Byla by obrovská chyba Mythicu, kdyby díky Maulerovi zmizli běžní tanci - může se to stát dočasně načež bude následovat patch, který v tom udělá pořádek. Tak to vždycky bylo, je a doufám že i bude.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 22/08/2006 :  11:30:08  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Take jsem to nikde netvrdil ffs, kdyztak mi to quotni.

Vsechny moje prispevku tady se toci kolem circle_kitovani.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000