Author |
Topic  |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 02:47:58
|
Jestli nekdo nevite co se delo v jedne z nejsilnejsich evropskych guild Unity, tak tady je link na jejich stranky:
http://unityguild.co.uk/
Nemam co dodat, nekteri lide jsou opravdu svine, stoji za to se mrknout i na fora.
|
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
| |
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 10:41:57
|
Historka je to smutna, ale takove veci se deji. U nas slo o jeden fabled v takove, ne uplne stastne situaci, a de facto jsem kvuli tomu prestal hrat Eq (i kdyz jadro bylo v te situaci, ne v tom fabledu - to byla jenom takova tecka). Na druhou stranu, jsem pochopil Jarisuv pristup ke hre a jsem na dobro vylecen ze svych idealu, coz se taky pocita :-)
Ale abych se dostal k tomu, proc to komentuji - nejvic me prekvapil ten typek, co se divi, ze dostal hlasku "Your account is being suspended for 7 days with review for permanent ban.". Jak nemam potrebu se zastavat SOE a GMu uz vubec ne, tak si myslim, ze tady tedy nemeli moc na vyber. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 11:14:00
|
quote: Originally posted by Genagen
Na druhou stranu, jsem pochopil Jarisuv pristup ke hre a jsem na dobro vylecen ze svych idealu, coz se taky pocita :-)
Ted nevim, zda je to dobre nebo spatne, ale grats, vitej .
Ja rikam stale, neni nad zkusenosti  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 13:03:13
|
quote: Originally posted by Genagen (i kdyz jadro bylo v te situaci, ne v tom fabledu - to byla jenom takova tecka). Na druhou stranu, jsem pochopil Jarisuv pristup ke hre a jsem na dobro vylecen ze svych idealu, coz se taky pocita :-)
Muzes to rozvest plz?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 13:39:37
|
nějak nechápu čemu se divěj, když si vezmou za leadra nedůvěryhodnýho magora... EULA porušil on sám |
offline |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 13:45:03
|
Muzes to rozvest plz? Moc se mi nechce to rozvadet - jednak se me to dost dotklo a nerad o tom mluvim a druhak taky nechci to nejak moc tendencne podavat a jestli by se mi to podarilo objektivne to nemam paru.
V kratkosti slo jen o to, ze jeden clovek na raidu vybidoval predmet podvodem, tim ze mi do oci zalhal a co na tom bylo nejhorsi pomalu vic nez pulka raidu vedela ze lze a podvadi a nikdo nerekl ani popel. Ale jak rikam to byla jenom tecka za takovym nepodarenym tydnem :-).
No a s Jarisem jsem to myslel tak, ze jsem mel dycky predstavu ze GL maka nezistne pro guildu, jak se snazi, aby vsichni byli stastny, spokojeny, meli zazemi a ja nevim co jeste. A ze vsichni v guilde jsou kamosi a s dobrou vuli se dycky domluvime. Ale to bohuzel nefunguje. Alespon ne dele nez rok a pul :-)
On to ma proste i GL hrat tak, aby byl spokojeny predevsim on :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
Edited by - Genagen on 31/07/2006 13:50:38 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:16:50
|
quote: Originally posted by Genagen V kratkosti slo jen o to, ze jeden clovek na raidu vybidoval predmet podvodem, tim ze mi do oci zalhal a co na tom bylo nejhorsi pomalu vic nez pulka raidu vedela ze lze a podvadi a nikdo nerekl ani popel. Ale jak rikam to byla jenom tecka za takovym nepodarenym tydnem :-).
Hmmm, no ze litaj techtle mechtle po chatu pri bidovani je celekm bezne, ale tohle je celkem silne kafe. Treba se te bali ti to rict   
quote: No a s Jarisem jsem to myslel tak, ze jsem mel dycky predstavu ze GL maka nezistne pro guildu, jak se snazi, aby vsichni byli stastny, spokojeny, meli zazemi a ja nevim co jeste. A ze vsichni v guilde jsou kamosi a s dobrou vuli se dycky domluvime. Ale to bohuzel nefunguje. Alespon ne dele nez rok a pul :-) On to ma proste i GL hrat tak, aby byl spokojeny predevsim on :-)
Asi jo, viz mojde do-krve-hadky. A vysledek? Podle hromady lidi stojim za vsim zlym co se v EQ2 udalo snad ve vsech gildach. Takze tve rozcarovani celkem chapu.
Ted je okurkova sezona, uvidime co bude vubec dal po prazdninach. A jak mi hromada lidi rikala - hod to za hlavu a rekni si predevsim sam pro sebe - bavi me to porad a chci hrat?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:20:40
|
si dovolím menší off topic flame
Já zase nechápu když má člověk menší level (řekněme 10-20), padne mu legendary róba, tak jí dá levně na aukci, ať si jí může někdo kdo nemá moc peněz jako já koupit, že to ocení že se někdo snaží spřístupnit takové věci, pak se dívám, jéé on to někdo koupil .. kdopak to je.. ale někdo z MdK .. a šup to za 4x větší cenu, za kterou si to stejně nikdo nekoupí /end of offtopic. Nejde mi ani tak o ty peníze, já vím že ty peníze co jsem chtěl, mám, ale vždycky jsem byl proti tomu aby někdo vydělával na někom jiném. A na nějakou ekonomiku seru. |
Edited by - spajdr on 31/07/2006 14:21:42 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:36:51
|
quote: Originally posted by spajdr
si dovolím menší off topic flame
.. kdopak to je.. ale někdo z MdK ..
Ale vzdyt to prece kazdy vi, ze lidi z MDK sou ty nejvetsi sfine a podrazaci a proto je to dneska nejsilnejsi ceska guilda na Runny.... Spajdre jestli chces zacit flamovat a hazet spinu na MKD (ono to jde preci tak krasne ze?), tak na to musis trochu jinak.
Edit: typo |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
Edited by - Pedro on 31/07/2006 14:38:02 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:39:49
|
no pro někoho je to špína, pro někoho to je bohužel smutná pravda. Záleží jak se na to každý dívá, jestli na stranu, že nemá rád lidi co si na úkor druhého vydělávají, že se snaží spřístupnit věci nám lowbíkům, nebo se snaží uměle držet ceny vysoko. |
Edited by - spajdr on 31/07/2006 14:41:12 |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:44:18
|
jj tohle delame jenom my, vsichni ostatni jsou tak hodni ze davaj itemy na brokera za malo, a jen MDK je tak oskliva ze zveda ceny...muhaha to je uchylny  |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:44:57
|
Nejde mi ani tak o ty peníze, já vím že ty peníze co jsem chtěl, mám, ale vždycky jsem byl proti tomu aby někdo vydělával na někom jiném. A na nějakou ekonomiku seru.
At zije komunismus !!!!
A fuuuuuj MdK !!!
Ale hlavne, spinava MdK je v klidu a zije a nema problemy. A vite proc? Bo jsou tam sice vsici sobecti hajzlove, ale vsichni to vedi, pocitaji s tim a pak to nikoho neprekvapi .
Mir s vami 
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:45:09
|
spíš tam pro jistotu nikdo nic moc nedává, takže buď nic a nebo hodně draho   |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:54:52
|
Ačkoliv jsem člen MDK chci se distancovat od lídra Jarisy. Za žádnou cenu se nesnažím na nikom vydělat. Vydělávám maximálně na lidech z MDK .
Bohužel znám případy, kdo někdo v MDK nakoupil něco u brokera levného a ještě se s tím vytahoval jak na někom vydělal  .
Spajdr pokud víš jeho nick tak to napiš. Chci zjistit jestli to dělá jeden nebo vícero . |
- |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:56:16
|
Xauron
Holt jsem se chtěl vyhnout armorcraftu, ale jinak to asi nepůjde, já i kdybych měl peněž jak prase, tak na té aukci prostě je jedno velké hofno na mě. |
Edited by - spajdr on 31/07/2006 14:58:10 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:59:21
|
quote: Originally posted by Pedro
Ale vzdyt to prece kazdy vi, ze lidi z MDK sou ty nejvetsi sfine a podrazaci a proto je to dneska nejsilnejsi ceska guilda na Runny.... Spajdre jestli chces zacit flamovat a hazet spinu na MKD (ono to jde preci tak krasne ze?), tak na to musis trochu jinak. Edit: typo
trošku to poupravím 
Ale vzdyt to prece kazdy ví, ze lidi z MDK sou ty nejvetsi sfine a podrazaci a presto je to dneska nejsilnejsi ceska guilda na Runny....
Porresho jestli chceš flamovat můžeš mi napsat na ICQ. Osobně jsem už setkal s tím, že jsem je lákal do MDK a lidi mi říkali, že nechtějů páč se z lidma MDK zahazovat nebudou. Dle mého názoru někde se prostě stala chyba .
(ta chyba se dá snadno dohledat, nastala přesně v ten den, kdy jsem do MDK vstoupil ) |
- |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 15:01:31
|
Sleglo tady probiha flame a ne ty tvoje prihloule vyplody . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 15:38:45
|
Hehe ještě že už nejsem na RE  Pořád to samé dokola    |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:02:15
|
jeje tady se to zvrhlo. Jenom pro poradek:
- ta moje hlaska neznamena, ze v mdk jsou sobci - v pripade, ktery jsem popisoval nefiguroval nikdo ani z rl ani z mdk |
 |
|
calimar
Moderator

303 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:24:07
|
quote: Originally posted by sleglik
Ačkoliv jsem člen MDK chci se distancovat od lídra Jarisy. Za žádnou cenu se nesnažím na nikom vydělat. Vydělávám maximálně na lidech z MDK .
Bohužel znám případy, kdo někdo v MDK nakoupil něco u brokera levného a ještě se s tím vytahoval jak na někom vydělal  .
Spajdr pokud víš jeho nick tak to napiš. Chci zjistit jestli to dělá jeden nebo vícero .
a pozor zajic detektivem dost pochybuju o tom ze nejak moc lidi nema nic jinyho na praci nez luxovat brokera a hledat low lvl veci ktery by mohl prodat draho a kdyby jo tak si ho najdu hajzla takhle se mi srat do kseftu  |
VG : Nathyra high elf cleric MDK
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:24:45
|
v mdk nejsou sobci jak to mohlo vyznít, tak jsem to ani nemyslel, mě spíš všeobecně vadí, když někdo napíše "my dobří, vy špatní" nebo obráceně :/
kupříkladu fajn lidi v mdk
porresha(adelka), kromus(woten), thariel, kwah (nebo nějak podobně), belmerel(nekricek), magrata, drobecek a další :)
a pochopitelně pan božský :)
|
- |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:25:56
|
quote: Originally posted by calimar
Spajdr pokud víš jeho nick tak to napiš. Chci zjistit jestli to dělá jeden nebo vícero .
a pozor zajic detektivem dost pochybuju o tom ze nejak moc lidi nema nic jinyho na praci nez luxovat brokera a hledat low lvl veci ktery by mohl prodat draho a kdyby jo tak si ho najdu hajzla takhle se mi srat do kseftu 
hade a to jsem ted chválil, škrtám si tě ze seznamu lidí co jim lezu do perdele  |
- |
 |
|
calimar
Moderator

303 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:28:21
|
quote: Originally posted by calimar
a pozor zajic detektivem dost pochybuju o tom ze nejak moc lidi nema nic jinyho na praci nez luxovat brokera a hledat low lvl veci ktery by mohl prodat draho a kdyby jo tak si ho najdu hajzla takhle se mi srat do kseftu 
hade a to jsem ted chválil, škrtám si tě ze seznamu lidí co jim lezu do perdele 
no byt na jednom seznamu spolecne s Kromusem to jsem to teda vyhral  |
VG : Nathyra high elf cleric MDK
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:37:43
|
něco proti mému seznamu?  |
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 17:06:00
|
něco proti mému seznamu? 
Uz jen 12 gogogo! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 17:20:56
|
Na to, že ten topic byl původně myšlenej vážně a když jsem četl fórum Unity tak to nebyla až taková prča, ale dokázali jste z toho udělat totální grotesku! *Thumbs up*  |
Imaziel
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 17:52:56
|
kuwa slabý flame    |
 |
|
RED EYE
New Member

458 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 18:44:12
|
no pro někoho je to špína, pro někoho to je bohužel smutná pravda. Záleží jak se na to každý dívá, jestli na stranu, že nemá rád lidi co si na úkor druhého vydělávají, že se snaží spřístupnit věci nám lowbíkům, nebo se snaží uměle držet ceny vysoko.
capitalism baby |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 09:31:32
|
No pěkně se to zvrhlo...Od ukázky co se děje v jiných guildách po útoku na MDK...   Vy teda ale máte fantazii...hehehe Já nevím,ale myslím si,že nejde o to,jaký jméno guildy máte pod jménem... Je to o lidech...Jak v MDK,tak v RL,nebo jiných českých guildách jsou super lidi,ale také jsou tam hajzli a podrazáci. Ale ty najdete všude... Každý ví o nějakém členu své,či druhé guildy,kterého má minimálně v mute  ,protože prostě hrabe až moc an vlastním písečku,nebo je vychloubačnej,nebo prostě už váš štvou jeho kydy... Ale nikdy to není guildou... |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 09:46:33
|
quote: Originally posted by Lekarnik
No pěkně se to zvrhlo...Od ukázky co se děje v jiných guildách po útoku na MDK...   Vy teda ale máte fantazii...hehehe Já nevím,ale myslím si,že nejde o to,jaký jméno guildy máte pod jménem... Je to o lidech...Jak v MDK,tak v RL,nebo jiných českých guildách jsou super lidi,ale také jsou tam hajzli a podrazáci. Ale ty najdete všude... Každý ví o nějakém členu své,či druhé guildy,kterého má minimálně v mute  ,protože prostě hrabe až moc an vlastním písečku,nebo je vychloubačnej,nebo prostě už váš štvou jeho kydy... Ale nikdy to není guildou...
AMEN |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 10:27:03
|
quote: Originally posted by Shelaida
AMEN
MUTE...     |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 10:35:21
|
K té unity... stane se a v každé skupině lidí je aspoň jedna krysa - u nás v gildě jsme z podstaty krysy všichni - někteří víc (Kwahee etc.) a proto už se těšim až nám Jarisa vybere z GB všechny ty T1 rare a mastery pro hyperužitečný classy a naboostuje jima svoje alty ;)
Obecně k mamonismu...
Když sem v Evil gildě hrabu jak zběsilej, všechny vodírám a lidi z gildy úplně nejvíc, kupuju zásadně rare jen když se někdo uklikne a místo za pp to dá za sp, T2 crap prodávám za 10g a víc, ... když si nastavim si že sem Roleplay tak by to mělo bejt ok ne?  |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 11:20:04
|
když si nastavim si že sem Roleplay tak by to mělo bejt ok ne?
Takovej uz tady byl - jmenoval se Lvarian. Ve velkym stealoval nody, vsem nadaval a kdyz ho to raflo tak do ooc rval ze evropani jsou debilove a kam se na nej - kanadana - hrabou. Sve chovani vzdycky osvetloval tim, ze je evil char a hraje Roleplay :-)
Nicmene zde jedinkrat co jsem zaznamenal zafungoval GM (kdyz pominu opravu zaseklyho chrakteru) - na petici na xenefobni chovani na ooc zareagovali a od te doby s nim AFAIK nebyl jediny problem.
BTW Tarlin (ten co smazal tomu typkovi co ukrad z guildy penize char) dostal perma ban. |
Edited by - Genagen on 01/08/2006 11:21:24 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 11:38:28
|
quote: Originally posted by Genagen BTW Tarlin (ten co smazal tomu typkovi co ukrad z guildy penize char) dostal perma ban.
hehe, blbec ;P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 12:17:18
|
quote: Originally posted by Genagen BTW Tarlin (ten co smazal tomu typkovi co ukrad z guildy penize char) dostal perma ban.
njn to udelal uplne blbe .... mel:
se lognout z IP ktery nikdy nepouzil na hrani, neni s nim nijak spojeny, pripadne prez anonymni proxy etc. vstoupit nazpatek do guildy a vratit penize do guilbanky, pripadne odevzdat vse cenejsi co vlastni (aby v tom nebylo predani jinymu cloveku) celou dobu se na guildchgatu olouvat ze lituje toho co udelal zbytek veci rozdat nahodnejm lidem v harboru vystoupit z guildy a odlogovat
.... a bylo by vymalovano - zadnej GM by nemel sanci cokoliv dokazat a curak by mel smulu :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
|
Topic  |
|