Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 eBanka
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 27/04/2006 :  10:34:31  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,kdo vsecko tu ma seznam ucet u eBanky? Tato sluzba se pry rusi od 31.kvetna pry jedine osobni ucet,kery uz neni moc vyhodny pokud clovek neposila na ucet min. 15000Kč za mesic... chtel bych se optat co pouzivate za sluzby a od koho dik za info a pro ty co maji jeste seznam ucet tak pres co hodlaji platit?

World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta
Ultima Online - DF : Kenny

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 27/04/2006 :  12:58:07  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
uvažoval jsem o eBance, ale jen do doby, než jsem zjistil, že si účtujou poplatek za přijatý platby... a vůbec ty jejich poplatky jsou docela výsměch; když jsem to rozpočítal na měsíc tak by mi to vyšlo hůř než mi to teď vychází u KB (i s tím že bych posílal víc než 15k měsíčně)
u KB mám perfektkonto (tuším 69 měsíčně) + inet banking (tuším 49 měsíčně)
k tomu visa elektron pro nákupy v ČR (pokud se pamatuju nic jsem za ni nikdy neplatil) a visa e-card pro nákupy a platby přes internet (zase si mlhavě pamatuju že jsem platil něco okolo stovky a platí asi rok nebo dva)

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 27/04/2006 :  14:01:54  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jak velký je ten poplatek u Ebanky za přijatou platbu?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/04/2006 :  14:19:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Jak velký je ten poplatek u Ebanky za přijatou platbu?

Zalezi na druhu konta... 2,90 nebo 6,10

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000