----- >> Obchod s muži >> >> V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého >> muže. Měl šest pater a kvalita mužů rostla s každým patrem. >> Byl v tom ale jeden háček: jakmile již žena vešla na vyšší patro, nemohla >> už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu. >> A tak vchází jedna žena s vážným zájmem o koupi muže. >> Na prvním patře vidí ceduli: "Tito muži mají práci". >> No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale >> podívám se, co je výš. >> Na druhém patře byl nápis: "Muži zde mají práci a mají rádi děti" >> Pěkné, ale podíváme se, co je výš. Na třetím patře byla tabulka: "Muži >> zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní." >> No čím dál tím líp - pomyslela si - ale výš to už musí být fantastické. >> Na čtvrtém patře si mohla přečíst: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, >> jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích." >> Sladké, jak sladké... Ale zkusím ještě o patro výš. >> Na pátém patře stálo: "Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou >> neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v >> posteli" >> No neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena - ale když to je tak >> skvělé tady, co musí být o patro výš!?! >> Na šestém patře si VELICE překvapená žena přečetla: "Na tomto patře již >> nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským >> prostě nejde vyhovět."
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Dva dni pred Vianocami starsi muz z Bratislavy zavola synovi do Prahy: -"Prepac, syncek, ze ta vyrusujem ale musim ti povedat, ze tvoja mamka a ja sa rozvadzame. Po 45 rokoch manzelstva!" -"Oco, ako to mozes povedat?" - hystericky vrieska syn. -"My uz jeden druheho neznesieme, uz spolu nevydrzime, a mne je tak nanic z toho vsetkeho, ze sa mi o tom ani nechce hovorit. Tak sam zavolaj svojej sestre v Mnichove a povedz jej o tom..." Zufaly syn zavola sestre ktora vybuchne na telefone: -"Oni sa nebudu rozvadzat! Ja sa o to postaram!" Dcera okamzite vola otcovi do Bratislavy a vrieska: -"Vy sa NEBUDETE rozvadzat! Nic nerob, kym tam nepridem. POCUJES MA? Ja budem hned volat bratovi a obaja sme u vas zajtra rano! Dovtedy nic nerob POCUJES?" Otec v Bratislave sa pohodlne otoci k manzelke a povie: -"No dobre. Tento rok pridu teda obaja... a sami si aj zaplatia letenky."
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Potká se Paroubek s Bushem a ptá se ho: Georgi, kolik si myslíš že tě v USA nenávidí lidí? Bush na to: no, řekl bych tak maximálně 8- 10 milionů. Paroubek: hm, tak to je všude stejný...
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
mel jsem podobny problem ... rekl jsem jim ze to zrusim uplne a zapojili to behem telefonniho hovoru ... od te doby jsem tam nevolal a navysujou rychlost jak vztekly :)
mel jsem podobny problem ... rekl jsem jim ze to zrusim uplne a zapojili to behem telefonniho hovoru ... od te doby jsem tam nevolal a navysujou rychlost jak vztekly :)
Jo, byl jsem na tom taky podobně. Jsem u Bluetonu a slibovali, že na nové tarify přejdou ke konci 1.3... Samozřejmě se tak nestalo a když sem jim tam 3.4. volal, tak řekli, že na to mají čas do konce května. Jaké bylo mé překvapení, den po odeslaném emailu na zrušení smlouvy, že mi zvýšili rychlost čtyřnásobně :) Sou to negři...