Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 1.82f
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:35:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
wth?

PLAYER VERSUS PLAYER SERVER NOTES

- Characters in the same battlegroup on PVP servers can no longer attack one another.

Cim dal tim vic se stiraji rozdily mezi Mordredem a Gaherisem ...

A mimochodem - ono existuje vic pvp serveru? oo

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:51:11  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ VT

Mno todle melo byt na Dredu uz od zacatku, kvuli ToA encounterum ?

Co to ma spolecneho s Gaherisem, tam prece na sebe lidi nemuzou utocit ani kdyz nejsou v BG ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:54:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

^^ VT

Mno todle melo byt na Dredu uz od zacatku, kvuli ToA encounterum ?

Co to ma spolecneho s Gaherisem, tam prece na sebe lidi nemuzou utocit ani kdyz nejsou v BG ?

Tahle featura samozrejme na ffa server nepatri ...

Imho by mel Mythic zrusit safe zony v hlavnich mestech a enablovat moznost attacku mezi guild membery. A na zaver bych povolil utocit i na hrace v grupe :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:13:23  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

PLAYER VERSUS PLAYER SERVER NOTES

- Characters in the same battlegroup on PVP servers can no longer attack one another.

Tahle featura samozrejme na ffa server nepatri ...

Tahle featura na Mordred samozrejmne patri. ToA a hlavne ML encoutery jsou dimenzovane na zergy a pocet hracu v realmu (na blue serverech) tomu odpovida. Na Morderu jsou ML "issue" hlavne kvuli neexistenci prave teto featury a relativne malemu poctu lidi v guildach.

Lidi co chtej delat PvP at delaj PvP. Lidi co chteji delat PvE, by ho meli delat co nejkratsi dobu a melo by to byt co nejprijemnejsi, aby je to neodradilo.

Z praxe vim, jaky je to oprus organizovat raid, kdyz nejsou vsichni v jedne guilde -> nutnost je do jedne guildy dat... Jako PvP hrac s ML10 (uz ML delat nebudu), tuto moznost uvitam, protoze to snad ulehci ostatnim si PvE cast hry odkroutit v priznivejsich podminkach a byt pak "konkurece" schopnejsi v PvP.

quote:

Imho by mel Mythic zrusit safe zony v hlavnich mestech a enablovat moznost attacku mezi guild membery. A na zaver bych povolil utocit i na hrace v grupe :)

A taky na NPCka ve mestech ! Ja bych treba campoval Warlock trenery a zabijel uz opodal pribihajici Warlock wannabies ><

Edited by - Deimnia on 08/02/2006 00:18:40
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:20:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tahle featura na Mordred samozrejmne patri. ToA a hlavne ML encoutery jsou dimenzovane na zergy a pocet hracu v realmu tomu odpovida. Na Morderu jsou ML "issue" hlavne kvuli neexistenci prave teto featury.

Nemyslim si to ).

Vim, ze vetsinu ML jde udelat v grupe ci jeste mensim poctu lidi. Pouze to netrva 100 minut, ale 12 hodin. Je to otazka priorit.

Ted jsem delal ML3 na rvr serveru. Raid mel velikost 150 lidi. Kdyby lide neLDeckovali, nebo se nekde nezasekvali pod vodou tak jsme ml udelali za 30 minut. Na Mordredu jsme ML3 po releasu TOA delali asi 10 hodin - u Meduzy nas bylo SEST (zbytek postupne behem noci odpadl, pamatuji, ze snad Kallath to zapichnul par metru pred Meduzou, proste uz bylo asi pul sedmy rano nebo tak nejak) .... Zabijeli jsme ji asi 45 minut. V raidu techto 150 lidi jsem pouze na 2 sec zahledl jeji health bar a byla dole ...

Ne ... At klidne daji automaticky ML10 pro ty co ho uz maji; at daji scrolly za bounty apod. Ale hlavne ne safe featury na ffa pvp server ... bleh ...

Nicmene uznavam, ze delat ML na Mordu je skutecne 'opruz' )

Edited by - VT on 08/02/2006 00:29:25
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  09:34:48  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ VT

Safe featury ? To mi prijde divne tvrzeni... Pokud ten ML raid budes chtit v nejake PvP grupe rozsrackovat, tak klidne muzes. :) Me to vylepseni prijde hlavne kvuli animistum.

ML3 se da udelat za 2hodinky, staci mit nekra a tunely k encouterum prosuicidovavat.

Nicmene pochybuju, ze treba takova 4.2 se da udelat ve FG. Fortressa ve Volcanusu, 7.8, 7.10, 8.10... To proste ve FG neudelas.

A ano, kdyby byly ML stepy mozne koupit za Bounty pointy, bylo by to skvele - dalsi lakadlo k PvP pro lidi. :) Ne jen ML stepy, ale i Encountery k artefaktum.

Podrzeno/secteno: Osobne uvitam kazdy krok Mythicu k omezeni placani mobu a zvyseni poctu PvP schopnych lidi. Takze GG Mythic.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:13:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ano, kdyby byly ML stepy mozne koupit za Bounty pointy, bylo by to skvele - dalsi lakadlo k PvP pro lidi. :)

Jj, a presne kvuli pvp jsem na rvr serveru, kde narozdil od Mordredu nejake je ;)

Mam rad 8v8 a Mordred mi uz nikdy oldskool 8v8 nenabidne bo Sin Vida a dalsi anti fgvfg guildy, ktere jedine zustavaji na Mordredu.

Edited by - VT on 08/02/2006 10:21:17
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:46:59  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Na pvp serveru zůstávají ti, kteří jsou schopni se bavit v hardcore experimentálním prostředí, jaké na pvp serveru je.
Zbytek odtáhl do realm safe zón...

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:56:22  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
A ano, kdyby byly ML stepy mozne koupit za Bounty pointy, bylo by to skvele - dalsi lakadlo k PvP pro lidi. :)

Jj, a presne kvuli pvp jsem na rvr serveru, kde narozdil od Mordredu nejake je ;)

Mam rad 8v8 a Mordred mi uz nikdy oldskool 8v8 nenabidne bo Sin Vida a dalsi anti fgvfg guildy, ktere jedine zustavaji na Mordredu.

Asi te zklamu, ale PvP neni pouze o 8vs8, ale i 3vs3, 1vs1 a nebo 3vs8 a to na RvR serveru naopak neexistuje.

Sin Vida vedena Kawajou a Nexussixem je k smichu, ostatne jako vsechny ostatni relic whoring guildy. - imholol to neni problem Mordredu.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:02:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Na pvp serveru zůstávají ti, kteří jsou schopni se bavit v hardcore experimentálním prostředí, jaké na pvp serveru je.

A proto mne mrzi, ze je Mordred gimpovan safe featurama ...

quote:

Zbytek odtáhl do realm safe zón...

Rekl bych, ze hraci, ktere bavi 8v8 neodesli z Mordredu za safe zonama :).

Na rvr serveru si za 3 tydny udelas bez PL solo 50 lvl + ML10, CL5 a equipmentnes se. Po trech tydnech se muzes venovat bezproblemu pvp ve frontiererch, kde si uzijes 8v8, 8vSto apod.

Na rvr serverech (s vyjimkou Pendragonu, Utheru a Gaherisu) je pvp bitev mnohem mnohem mnohem vic nez na pseudo ffa Mordredu.

Mordred naopak nabizi proskakovani portama, chargovani vampiiru a koulovani warlocku ... To mi moc experimentalni ani hardcore neprijde )
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:21:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Asi te zklamu, ale PvP neni pouze o 8vs8, ale i 3vs3, 1vs1 a nebo 3vs8 a to na RvR serveru naopak neexistuje.

Na rvr serveru tech moznosti mas dokonce vic. Muzes si uzit i 500 versus 500 :)

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:40:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
jakej je rozdil mezi tim invitnout nekoho do battlegrupy a udelat snim ML a tim ze si ty lidi se kterejma chces delat ML nahazis do guildy nebo se vytvori nova guilda jen na ty ML ?

tak to ted chodi na mordredu

takze se zmirnila pruda hracu ve smyslu ze uz neni nutne 2 hodiny pred ml raidem stat ve meste a cekat az ti spadne timer na guildu....

quote:
presne kvuli pvp jsem na rvr serveru, kde narozdil od Mordredu nejake je

na mordredu stale pvp je, neni to sice "ono" ale da se to, aspon hraju mene a mam vic casu na jine aktivity ;)
hrat na rvr serveru by bylo fajn ale prekazkou je levelovani a gearovani charu

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 08/02/2006 11:43:38
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:43:24  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hovadina, 500 vs 500 nezazijes. Spis zazijes 8 vs 20 a umres spolecne s tvoji groupou za 10sec.

Edited by - Deimnia on 08/02/2006 11:48:59
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:51:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

To jsem si taky myslel. Ale pres Task Dungeony je 50 lvl otazkou nekolika dnu (dva tydny solo, v grupe dvou+ lidi max. tyden).

Gearovani vzhledem k safe TOA/etc. taky snad neni vyrazny problem.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:52:21  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jenže na RVR potřebuješ právě +- 8 aktivních lidí, se kterýma hraješ denně. Pokud nemáš svou guildu, která tě přijme, tak je velmi těžké se někam dostat a někomu "vyfouknout" místo... Možná se to už změnilo, ale co já jsem kdysi zkoušel pick-up rvr, tak to bylo většinou o hovně(a o zergu :))
Mě osobně třeba taky 3vsx nebaví a mám radši FG, a proto už ani daoc nehraju. Ale vždy,když se dívu na nějaké daoc vidz,tak dostanu strašnou chuť to zase zkusit. Ale číslo 150 u Mordredu mě zase odradí.
Fungujou na Mordu ještě ty plánované pvp večery, kdy je v hibloop 8vs8 action? Kdysi sem to čet na VN boards.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:52:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hovadina, 500 vs 500 nezazijes. Spis zazijes 8 vs 20 a umres spolecne s tvoji groupou za 10sec.

To mi pak, ale prijde vic hardcore nez 3 v 1 na Mordredu :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:55:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka
Jenže na RVR potřebuješ právě +- 8 aktivních lidí, se kterýma hraješ denně. Pokud nemáš svou guildu, která tě přijme, tak je velmi těžké se někam dostat a někomu "vyfouknout" místo... Možná se to už změnilo, ale co já jsem kdysi zkoušel pick-up rvr, tak to bylo většinou o hovně(a o zergu :))

Ano, guildovni grupa je nadevse.

Ale obcas vidim, ze Trinia svoli k pugu a vysledky nejsou tak straslive jak jsem zazival na MLF. Zelenacu je mene a mene a vetsina hracu vi co ma delat.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:56:31  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To jsem si taky myslel. Ale pres Task Dungeony je 50 lvl otazkou nekolika dnu (dva tydny solo, v grupe dvou+ lidi max. tyden).
Gearovani vzhledem k safe TOA/etc. taky snad neni vyrazny problem.

take jsem si to myslel dokud jsem si to neskusil :/

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:56:51  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Jako mordreďák tuto úpravu vítám. Budou jednodušší pve raidy pro ty, kteří to pve potřebují překonat. Dost možná budou i relic raidy Všichni versus RelicWhore gilda.
quote:
Rekl bych, ze hraci, ktere bavi 8v8 neodesli z Mordredu za safe zonama :).

Na rvr serveru si za 3 tydny udelas bez PL solo 50 lvl + ML10, CL5 a equipmentnes se. Po trech tydnech se muzes venovat bezproblemu pvp ve frontiererch, kde si uzijes 8v8, 8vSto apod.

Na rvr serverech (s vyjimkou Pendragonu, Utheru a Gaherisu) je pvp bitev mnohem mnohem mnohem vic nez na pseudo ffa Mordredu.

Mordred naopak nabizi proskakovani portama, chargovani vampiiru a koulovani warlocku ... To mi moc experimentalni ani hardcore neprijde )
Tohle jsem si "užil" na Lamoraku a s velkou radostí jsem to opustil a vrátil se na Mordred.
Na rvr je potřeba dobrý team osmi sehraných lidí s vyváženým group setupem, aby to běhání po rvr zónách bylo zábavné. To samo o sobě je dosti omezující.
Modred nabízí mnohem variabilnější zábavu bez zábran a omezení. Nenabízí large scale bitvy - a to je opravdu na osobních preferencích hráče - osobně jsem rád, že je Mordred tím, čím je a že jako daoc subscriber si mohu vybrat.
Ale to ty přece všechno moc dobře víš.

Ty na Mordredu aktivně nehraješ, takže tvá poznámka ohledně stírání rozdílu mezi Mordredem a Gaherisem je bezpředmětná a flamebudící, nic víc.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:00:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
take jsem si to myslel dokud jsem si to neskusil :/

Dneska tomu bude ctrnact kalendarnich dni co jsem vytvoril sveho castra na rvr serveru. Leveloval jsem ho od levelu 1, bez PL, bez financniho PL (na serveru jsem nemel zadnou postavu, zadne penize atd.). Vcera jsem koncil na 49.3 a pocitam, ze ho vecer za 3 hodinky dodingnu na padesatku ... (a to jsem behem techto 14 dnu stihnul jeste udelat nejake champ questy, epic questy a po tomto vikendu se zacnu pripravovat na ML7 ... )

Asi jsi delal neco spatne a nebo jsi zkousel solovat support char )

Edited by - VT on 08/02/2006 12:01:18
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:03:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Ty na Mordredu aktivně nehraješ, takže tvá poznámka ohledně stírání rozdílu mezi Mordredem a Gaherisem je bezpředmětná a flamebudící, nic víc.

Tu poznamku si muze dovolit imho kazdy. Tedy i ten kdo na Mordredu vubec nehraje. Tykala so totiz souveti z pripravovaneho patche, ktere hovori o tom, ze na Mordredu nebudou attackable battlegroup memberi ... -- tedy jako na Gaherisu ....

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:09:31  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mě osobně třeba taky 3vsx nebaví a mám radši FG, a proto už ani daoc nehraju. Ale vždy,když se dívu na nějaké daoc vidz,tak dostanu strašnou chuť to zase zkusit. Ale číslo 150 u Mordredu mě zase odradí.
Fungujou na Mordu ještě ty plánované pvp večery, kdy je v hibloop 8vs8 action? Kdysi sem to čet na VN boards.
Určitě ne v eu čase.
A osobně mi třeba tyhle domluvené boje alá Counterstrike vůbec nevyhovují, takže mi to nechybí.
Někoho zase bojůvky malých skupinek baví více, než koordinovaná mašinérie 8vs8.
Takže vše je to jen o osobních preferencích.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:13:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Jako mordreďák tuto úpravu vítám. Budou jednodušší pve raidy pro ty, kteří to pve potřebují překonat. Dost možná budou i relic raidy Všichni versus RelicWhore gilda.

Kdo chce jednoduchou safe pve hru tak hraje na rvr serverech )

Na Mordred jsem sel prave proto, ze jsem si chtel uzit adrenalinoveho pve (v te dobe jsem pojem 8v8 vubec neznal) (imho pvp mne nejvic bavilo prvni pul rok kdyz jsme expovali v nasi A mdk grupe a byli jsme neustale precislovani a overlevelovani grupama jako Blights apod.); a ne easy pve jak je zname z EQ1-2, FFXI, GW atd. atd., ktere je pro lenive hlupaky )

Ale zase chapu, ze tahle novinka muze zvednou pop hracu.

Edited by - VT on 08/02/2006 12:20:28
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:15:20  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Určitě ne v eu čase.
A osobně mi třeba tyhle domluvené boje alá Counterstrike vůbec nevyhovují, takže mi to nechybí.

Šak jo :) ať si hraje každý tak, jak chce. Někdo chce být nejlepší za každou cenu, někdo se chce bavit, někdo si chce dokazovat svoje ego atd... Po matuře se za vama stejně podívu, teda pokud do té doby Mordred neumře úplně
Mohli by si už přestat hrát na drsńáky a provést ten merge eu a us pvp servrů :)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:17:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Mne domluvene boje taky nesedeli. Kdyz jsem vedl grupy vedel jsem, ze hraju z 99 procent proti radar leaderum a nasi jedinou sanci byl moment prekvapeni (proste se nekde na speed 6 srazit).

Btw netusil jsem kolik Legends hracu pouzivalo radar. Ted jich na Merlinu kolem 10 zabanovali ...
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:26:48  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tu poznamku si muze dovolit imho kazdy. Tedy i ten kdo na Mordredu vubec nehraje. Tykala so totiz souveti z pripravovaneho patche, ktere hovori o tom, ze na Mordredu nebudou attackable battlegroup memberi ... -- tedy jako na Gaherisu ....
Na RvR serveru nelze napadnout příslušníka stejného realmu a nic s tím neuděláš... nemůžeš ho disbandnout, zabít, prostě nic. Hardcoded imunita. Proto bych si mohl dovolit tvrdit, že v podstatě každý RvR server je mnohem blíže Gaherisu. Lidé se mohou před PvP schovat do své realm zóny, kde mohou v poklidu bouchat do mobů, bez vyrušení pracovat na své postavě, a se sevřenými palečky čekat, až se logne jejich end regen/heal/buff/dmg aby mohli vystrčit nosík do fixně stanovené zóny a jít tam hrát pvp.

Mne by ale nenapadlo tohle tvrdit...

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:35:11  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mohli by si už přestat hrát na drsńáky a provést ten merge eu a us pvp servrů :)
To si dost dobře nedokážu představit, jak by to fungovalo bez zrušení té či oné společnosti.
Mythic těžko bude pro evropany dělat lokalizace.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:35:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Na RvR serveru nelze napadnout příslušníka stejného realmu a nic s tím neuděláš... nemůžeš ho disbandnout, zabít, prostě nic. Hardcoded imunita. Proto bych si mohl dovolit tvrdit, že v podstatě každý RvR server je mnohem blíže Gaherisu. Lidé se mohou před PvP schovat do své realm zóny, kde mohou v poklidu bouchat do mobů, bez vyrušení pracovat na své postavě, a se sevřenými palečky čekat, až se logne jejich end regen/heal/buff/dmg aby mohli vystrčit nosík do fixně stanovené zóny a jít tam hrát pvp.

Mne by ale nenapadlo tohle tvrdit...

Vzdyt to prave rikas a mas pravdu :)

Nicmene jsou i hraci na rvr serveru, kteri safe zony neresi, ale vyuzivaji je pouze k priprave na pvp v NF. PvP v NF je pro mne to co byl Mordred prvni tri roky - kvalitni 8v8 s obcasnym zergem (TS, Dark Covenants atd.).

Vzdy kdyz se ptam Trinie proc uz nikdo z nich nehraje na Mordu vzdy dostanu stejnou odpoved - nuda, nebudeme tam prece hnit a cekat na lepsi casy.

Chapu lidi, ktery bavi bitvy na portech v malych skupinkach s obcasnym 8v8, ale pro mne to uz neni. Zaroven, ale nechapu, ze se Mythic snazi Mordred gimpovat smerem k rvr serverum ...

Jeste k tomu tvemu popisovani rvr serveru: hraji stale i na Darktide (Asherons Call), kde je pro hrace Mordred smesnou karikaturou ffa serveru ... Na Darktide nejsou safe zony ve mestech, attackable jsou group memberi, guild memberi, po smrti dropujes nejdrazsi itemy, rare itemy dropnes vzdy atd. atd. Tim chci rici, ze Mordred skutecne neni tak hardcore a experimentalni jak si myslite :)

Edited by - VT on 08/02/2006 12:38:08
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:45:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jeste k tomu tvemu popisovani rvr serveru: hraji stale i na Darktide (Asherons Call), kde je pro hrace Mordred smesnou karikaturou ffa serveru ... Na Darktide nejsou safe zony ve mestech, attackable jsou group memberi, guild memberi, po smrti dropujes nejdrazsi itemy, rare itemy dropnes vzdy atd. atd. Tim chci rici, ze Mordred skutecne neni tak hardcore a experimentalni jak si myslite :)

kdyz by nebyl AC1 prohnilej cheatama, makro masinama a pod. urcite bych tam skoncil, me osobne take vyhovuje nejvice uplne ffa...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:51:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
kdyz by nebyl AC1 prohnilej cheatama, makro masinama a pod. urcite bych tam skoncil, me osobne take vyhovuje nejvice uplne ffa...

V ac se v soucasne dobe necheatuje a nemakruje vic nez v jinych ackovych mmorpg.

Problem AC vidim spise v tom, ze je to hlavne solo hra (group pvp se zde moc nepraktikuje) a taky nemusi vyhovovat tem co nemaji radi fps (ac je napul fps - je mozne evadnout range damage etc., ale napr. za behu se castit vicemene neda).

Edited by - VT on 08/02/2006 12:52:26
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:25:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Me na Mordredu drzi hlavne to, ze muzu jit na PvP kdykoliv a v jakemkoliv poctu. Nemusim jak pako psat lidem na ICQ/MSN/IOL aby uz konecne lognuli na buff/endo/speed char a aby bylo mozne si jit zabojovat do frontieru.

Libi se mi zajimave eventy, ktere ti nabidne pouze a jenom Mordred. Tyka se to predevsim boju proti PvE zergum, wipovani ML raidu, campovani s animisty, boj 3vs8 a naprosto perfektni komunikace na TSku o CCcku, CC timerech, o ustupu, utoku a celkove synchronizaci boje.

8 cookie MDK vs 8 gimpu na RvR serveru musi byt casto i nuda.

Warloci na Mordredu jiz nejaky patek nerulujou a vampiri take ne. Lidi prisli na to, ze zownovat cloveka stisknutim 2 klaves jim neprinasi vytouzeny pocit vitezstvi a zacali se vracet ke "starym_dobrym" classum. Samozrejmne, warloci tady jsou a asi vzdy budou, ale neni to tak horke jako pred mesicem, kde byl problem nabuffovat aniz by nejaky portal hopujici warlock nekoho odstrelil.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:32:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
8 cookie MDK vs 8 gimpu na RvR serveru musi byt casto i nuda.

To je klasicky pohled Mordred hracu na situaci na rvr serverech ...

Na RvR serverech hraje 8v8 mnoho dobrych hracu a z 90 procent bojuji proti sobe pouze guildovni grupy ... Gimple mi spise prijdou port bitvy na Mordu )

Btw z MdK hraje v E-Athletes jen Trinia a Wockilla, zbytek jsou dalsi hraci z Mordu (Absorb, Freeze atd. atd.).

quote:

Warloci na Mordredu jiz nejaky patek nerulujou a vampiri take ne. Lidi prisli na to, ze zownovat cloveka stisknutim 2 klaves jim neprinasi vytouzeny pocit vitezstvi a zacali se vracet ke "starym_dobrym" classum.

No nevim :). Trinia lognula na chvili na Mordred a nez se stacila buffnout tak byl na ni nejaky warlock )

Edited by - VT on 08/02/2006 13:34:32
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:38:49  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Chapu lidi, ktery bavi bitvy na portech v malych skupinkach s obcasnym 8v8, ale pro mne to uz neni. Zaroven, ale nechapu, ze se Mythic snazi Mordred gimpovat smerem k rvr serverum ...
Paradoxně tato konkrétní úprava fungování battlegroup naopak zabrání občasné zgaherisování Mordred populace. Nebude potřeba zakládat ML gildu, kterou joine půlka serveru jen kvůli ML, které zaberou dvě hodiny denně a po zbytek dne tito lidé sedí ve městech nebo běhají po servru, kde má každý druhý target zelený tag nad hlavou.
Naopak - po zabití finálního ML moba nic nebrání tomu disbandnout BG a rozsračkovat přítomné... nebo naoko joinou ML BG s chary, co už ML mají a v příhodné chvíli jim ten raid bombnout/shroomnout. Je jen škoda, že Mythic s touto úpravou nepřišel.
quote:

Bavíme se o DAoCu v DAoC sekci fóra. Bavíme se na téma konkrétní úpravy DAoC hry. Má poznámka o hardcore se pochopitelně týkala ryze DAoCu. Nemyslím si, že je na místě zabředávat do něčeho zcela odlišeného, DAoCu se netýkajícího.
BTW nejlepší fps je pochopitelně quakeworld. (:

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:41:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
boj 3vs8 a naprosto perfektni komunikace na TSku o CCcku, CC timerech, o ustupu, utoku a celkove synchronizaci boje.

Tak hlasovou komunikaci snad v dnesni dobe pouziva uplne kazdy a to i pug grupy, ze ..

3v8 zajimave ... Na rvr serverech si uzijes neco mnohem obtiznejsiho napr. 8 versus 24 apod.

Jedine co na blue serverech neni tolik rozsirene jsou bitvy v PvE (vyjimkou jsou dungy v NF, DF). Coz je celkem skoda.

Vse je to o populaci hracu. Mordred byl pro mne nejlepsim serverem pri popu 500+. Ted je to RvR, kde je stale dostatecne mnozstvi hracu na to co chci hrat - 8v8/8vX.

Ale to vase placani v malych grupkach vubec neodsuzuju, placejte se dal. Jenom komentuji zmeny, ktere Mythic planuje a ktere se mi nelibi.

Edited by - VT on 08/02/2006 13:42:03
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:45:10  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Paradoxně tato konkrétní úprava fungování battlegroup naopak zabrání občasné zgaherisování Mordred populace. Nebude potřeba zakládat ML gildu, kterou joine půlka serveru jen kvůli ML, které zaberou dvě hodiny denně a po zbytek dne tito lidé sedí ve městech nebo běhají po servru, kde má každý druhý target zelený tag nad hlavou.
Naopak - po zabití finálního ML moba nic nebrání tomu disbandnout BG a rozsračkovat přítomné... nebo naoko joinou ML BG s chary, co už ML mají a v příhodné chvíli jim ten raid bombnout/shroomnout. Je jen škoda, že Mythic s touto úpravou nepřišel.

Opet vse je to o populaci. Pri popu 500+ by nebyl problem delat ML jako drive.

Kdybych hral na Mordu aktivne tak bych podobne blue berlicky nechtel ...

Ale pokud vam vyhovuji, tak si je uzijte )

Edited by - VT on 08/02/2006 13:45:33
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:46:19  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
No nevim :). Trinia lognula na chvili na Mordred a nez se stacila buffnout tak byl na ni nejaky warlock )
Nojiste... sotva jsem v logu uviděl hlášku, že se Trinia logla do hry, řekl jsem o tom známému a ten si šel vyzkoušet, jaké to je fláknout chambery do dvou instantů (;

Čiže takhle jedna krátká epizodka ani zdaleka neodráží aktuální poměry na Mordredu.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:52:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Nojiste... sotva jsem v logu uviděl hlášku, že se Trinia logla do hry, řekl jsem o tom známému a ten si šel vyzkoušet, jaké to je fláknout chambery do dvou instantů (;

Čiže takhle jedna krátká epizodka ani zdaleka neodráží aktuální poměry na Mordredu.

Asi pred mesicem (oteviram daoc account obmesic :)) jsem vencil Hystera po hotspotech a vsude jsem narazel na stealthery, vampiiry a warlocky (vetsinou jeste s nejakym jinym classem v duu, ci triu).

Takze nejakou predstavu mam.

Edited by - VT on 08/02/2006 13:53:07
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:59:31  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Asi pred mesicem (oteviram daoc account obmesic :)) jsem vencil Hystera po hotspotech a vsude jsem narazel na stealthery, vampiiry a warlocky (vetsinou jeste s nejakym jinym classem v duu, ci triu).

toz premejslim o predstavach neTOAgearnuteho ifika bez ml a spravneho ra setupu pro dnesni mordred ;)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:04:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

toz premejslim o predstavach neTOAgearnuteho ifika bez ml a spravneho ra setupu pro dnesni mordred ;)

Nejake gimple artefakty Hyster ma ) Pokud byl nekdo solo a nevyflakal na sebe ra jako IP apod. tak jsem i zabijel )
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:12:15  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jak může vůbec Trinia hrát zase clerica na Garethu? Mít rr10-11(ja nevim) class a rozjet úplně stejný zase od začátku... By mě asi mrdlo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:21:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak může vůbec Trinia hrát zase clerica na Garethu? Mít rr10-11(ja nevim) class a rozjet úplně stejný zase od začátku... By mě asi mrdlo

Na Mordredu ma RR11, ML10 clerica. Odesla proste kvuli tomu, ze odesli i ostatni hraci (tedy hlavne mdk).

Zacali na Lamoraku, kde si udelala RR4 druida, ale po dvou trech tydnech odesli na Gareth, kde dnes hraje (opet cleric, kolem RR7.5).

Premyslel jsem, ze bych si mordred trinii prevedl na jiny account a hral ji, ale zjistil jsem, ze k tomu potrebuji uplne cisty account bez charu a ja uz treti account do daocu nechci. Tri accounty+ v mmorpg hrach ma v podstate kazdy hrac, ale ja mam bezici accounty i v jinych mmorpgs a nemel bych to prehanet ..

Edited by - VT on 08/02/2006 14:22:11
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:36:46  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
Uz zase me tu drbete...

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  15:06:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia

Uz zase me tu drbete...

Muj tata vzdycky rikal: Bud rad, ze se o tobe lidi bavi, at uz v dobrem nebo spatnem... Az se o tebe prestanou zajimat uplne, to teprve bude zle. :)

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  15:30:48  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nerf warlocku není tak dlouho zveřejněný, takže to není tak dlouho, co ten znatelný úbyt warlocků nastal.
Kdybys měl toho infa vybaveného tak, jak jsou dnes vybavení assassini tvého ranku (včetně ML a CL abilit), tak by tě nějaký warlock nebo vampiir opravdu neznepokojoval.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  16:12:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Kdybys měl toho infa vybaveného tak, jak jsou dnes vybavení assassini tvého ranku (včetně ML a CL abilit), tak by tě nějaký warlock nebo vampiir opravdu neznepokojoval.

Kdepak jsem psal, ze mne jako infiltratora znepokojuje nejaky vampiir nebo warlock? Diky "iprovnutemu" vanishi je Hyster teoreticky nesmrtelny ...

Mne znepokojuje pouze to, ze porty campuje z 50 procent pouze pet, sest classu z 55 nebo kolik jich ted daoc ma.

Na druhou stranu mam warlocka plne toatnutyho s milionem artefaktu, snad RR5 (hral jsem ho pouze mesic) a docela dobre si vzpominam, ze jsem nemel strach ani z grupky tri hracu ... Ale to bylo pred nerfem, ted bych nedal na jeden nadech tri hrace, ale uz jen dva ... )

Edited by - VT on 08/02/2006 16:13:21
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  16:16:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Nerf warlocku není tak dlouho zveřejněný, takže to není tak dlouho, co ten znatelný úbyt warlocků nastal.

:)

Prvni nerf warlocku byl uz nekdy pred rokem.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  16:47:04  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kdepak jsem psal, ze mne jako infiltratora znepokojuje nejaky vampiir nebo warlock? Diky "iprovnutemu" vanishi je Hyster teoreticky nesmrtelny ...

Vanishem nikoho nesejmeš.
quote:
Mne znepokojuje pouze to, ze porty campuje z 50 procent pouze pet, sest classu z 55 nebo kolik jich ted daoc ma.

Bo zbytek portálem pouze prochází do jiné zóny, maximálně na někoho čeká. A vzhledem k tomu, že pvp dělají všechny classy na serveru, určitě uznáš, že hra na Mordredu není jen o kempování portálu. To dělá z 50ti procent pouze pet, sest classu z 55 nebo kolik jich ted daoc ma.
quote:
Na druhou stranu mam warlocka plne toatnutyho s milionem artefaktu, snad RR5 (hral jsem ho pouze mesic) a docela dobre si vzpominam, ze jsem nemel strach ani z grupky tri hracu ... Ale to bylo pred nerfem, ted bych nedal na jeden nadech tri hrace, ale uz jen dva ... )
:) Prvni nerf warlocku byl uz nekdy pred rokem.
Rád bych ti nabidnul vyjádření od warlocka, který se vylevloval až po prvním "nerfu", jaký měl ten "nerf" v praxi dopad na efektivitu warlocka.
Ale to musí udělat on sám. Mně to nepřísluší...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  17:02:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Vanishem nikoho nesejmeš.

Nepovidej ) A kdepak jsem psal, ze vanishem zabiju? Vzdy pri delsi vymenne nazoru zde na foru narazim na to, ze mi lide podsunuji (primo ci neprimo) neco co jsem nikdy nerekl. Dnes je to uz podruhe ... Zajimave ...

quote:

určitě uznáš, že hra na Mordredu není jen o kempování portálu.

To se obavam, v soucasne dobe - neuznam.

Opakuji to uz asi po desate - soucasny low pop Mordred je (logicky) o pvp na hot spotech, kterymi jsou hlavne porty (opet logicka vec) a tyto porty campuji hlavne stealtheri/vampiri/warloci.

Ale proc tady o tom sahodlouze diskutovat. Podivame se co na to rika camelotherald.

- v top 25 za posledni tyden je 11 mnou uvadenych classu
- v prvni jedenacce je jich jich dokonce 9 !!!

Ty budes branit Mord do roztrhani tela resp. kvalitu pvp na nem, ja jsem ted tak trochu mimo, mam urcity odstup a nebojim se ho kritizovat ...

--
edit: jak si tak procitam top25, tak jsem narazil na :
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Mordred&c=1328105

lol

Edited by - VT on 08/02/2006 17:18:47
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2006 :  17:54:40  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ VT EDIT

Jo, ten clovek uz se ti pred cca mesicem(?) omlouval na VN boardech, ze nevedel, ze nejaky hrac s takovym jmenem existuje/existoval. Bylo to tusim v topicu o "nej hrac/class".

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 08/02/2006 :  18:47:04  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nepovidej ) A kdepak jsem psal, ze vanishem zabiju? Vzdy pri delsi vymenne nazoru zde na foru narazim na to, ze mi lide podsunuji (primo ci neprimo) neco co jsem nikdy nerekl. Dnes je to uz podruhe ... Zajimave ...
Není můj problém, že jsi tak vztahovačný. Taktéž není mou snahou tobě něco podsunovat. Hodně pomůže ten text číst normálně a nehledat za každou cenu smetí mezi řádky. Celá diskuze o Tvém ifikovi začla větou "toz premejslim o predstavach neTOAgearnuteho ifika bez ml a spravneho ra setupu pro dnesni mordred ;)", já jsem ji pouze rozvedl tím směrem, že Tvůj infiltrátor na Tvém ranku by s řádnou výbavou neměl problém s množstvím soubojů se slušným počtem úspěchů bez ohledu na to, jaké classy kempují u portů, jak jsou overpowered, FOTM atakdale... protože furt to jsou cíle, ze kterých jsou body na šplhání po camelotherald žebříčcích.
Tebou zmiňované nárazy jsou tedy zbytečné imholol.
quote:
To se obavam, v soucasne dobe - neuznam.
Opakuji to uz asi po desate - soucasny low pop Mordred je (logicky) o pvp na hot spotech, kterymi jsou hlavne porty (opet logicka vec) a tyto porty campuji hlavne stealtheri/vampiri/warloci.
Ale proc tady o tom sahodlouze diskutovat. Podivame se co na to rika camelotherald.
- v top 25 za posledni tyden je 11 mnou uvadenych classu
- v prvni jedenacce je jich jich dokonce 9 !!!
Ty budes branit Mord do roztrhani tela resp. kvalitu pvp na nem, ja jsem ted tak trochu mimo, mam urcity odstup a nebojim se ho kritizovat ...
Co komentuji já, nelze ani zdaleka brát jako bránení s roztrháváním těla. Pointa je v tom, že lidi v UK nehrají warlocky, vampiiry, stealthery, nekempují portály a přesto hrají pvp, získávají body. Jednostranné teoretické fráze je potřeba usměrňovat a proti subjektivní kritice z této teorie vycházející stavět reálný pohled na věc.

Bo co ty v hladině teoretické považuješ za negativum, je pro lidi, kteří žijí praxí, pozitivum, viz uprava battlegroup.
I kdyby na servru byla trojnásobná populace než je nyní, stejně by se MLka bez této úpravy dělala pomocí horkoujehloušítých ML guild.
Protože
1. lidé globálně přišli na to, že se to prostě vyplatí, mnoho výhod, málo nevýhod
2. daleko je doba, kdy byla lavinová potřeba dělat ML, většina main charů má ML level, který pro pvp potřebuje. Zbyvají twikeři, reroleři, v každé gildě jich je pár, minimum gild je tak proPVEaktivní aby dělaly MLka v pravidelných cyklech pro své členy. Přirozeně dochází k míchání lidí a tím se volně dostáváme k bodu 1.
Já jsem během své ML PVE kariéry takto prošel 4mi gildami, neměl jsem z toho radost, bo být členem ML gildy lze tak trochu brát jako určitý stupeň ponížení své hry na nižší, méně zábavnou úroveň.
Škoda, že ta úprava nepřišla dříve.

Nemá to co dočinění s ubíráním nějaké challenge - co je to za challenge na PvP serveru, když místo desetiminutovky s houbama je potřeba do ML bosse tři hodiny mlátit - takovou mám zkušenost já, bo jsem dělal ML9 a 10 s berserkem 2x. Raději vemu za vděk té modré berli čoveče...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/02/2006 :  19:18:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Nemá to co dočinění s ubíráním nějaké challenge - co je to za challenge na PvP serveru, když místo desetiminutovky s houbama je potřeba do ML bosse tři hodiny mlátit - takovou mám zkušenost já, bo jsem dělal ML9 a 10 s berserkem 2x. Raději vemu za vděk té modré berli čoveče...

I pve je na Mordredu challenge. A je to tak spravne.

--
Ted jsem si na ceste domu cetl nejake texty z VN a narazil jsem na citat, ktery na podobne zmeny sedi:

" ... one of the bigest mistakes that a lot of games undertake is that they try to become too much to too many people ... by trying to become something for everybody, you ultimately become nothing for no one."
--

Doufam, ze to tady opakuji naposledy. NA MORDRED SAFE FEATURES NEPATRI. Klidne at se ML daji nakupovat, ale boze muj nechtejte gimpovat stary dobry mordred tim, ze nebudete moci nekoho v pvp zone zabijet (pod jakoukoliv zaminkou) ...

Edited by - VT on 08/02/2006 19:59:08
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000