Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Eu Classic servers
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 11/12/2005 :  09:26:47  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Hra tam niekto z vas ? Co myslite dopadnu rovnako ako US Classic (t.j. pokles populacie po 3 mesiacoch na zhruba 30% toho co bolo pri otvoreni). Ako je to s lagom ? Cital som ze na EU serveroch byvaju strasne lagy.. Da sa tam dohovorit aj po Anglicky alebo su tam len sami Frantici ?
Ma zmysel prejst z US classic na EU classic ?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 11/12/2005 :  19:23:15  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Cau, hraju zde a neda se to odhadnout, mame jeden anglicky Glastonbury ... ted je tam 3500 lidi a druhy nemecky ktery se drzi az k 4500 lidi. S tema lagama se to uz uklidnilo, delalo to jen prvni dva dny ;)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/12/2005 :  13:17:01  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
populace klesne a nevim jestli po 1.81 bude mit smysl hrat orezanou verzi (bez toa) ona ta toa ma take neco do sebe..

jina situace je kdyz tam jdes za kamosema kteri tam hrajou a chces hrat snima to je pak vlastne uplne fuk co to je za server, muze to byt aj geharis a ma to smysl..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 12/12/2005 :  15:45:18  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

populace klesne a nevim jestli po 1.81 bude mit smysl hrat orezanou verzi (bez toa) ona ta toa ma take neco do sebe..

jina situace je kdyz tam jdes za kamosema kteri tam hrajou a chces hrat snima to je pak vlastne uplne fuk co to je za server, muze to byt aj geharis a ma to smysl..

Jisteze populace klesne, ale termin nejde odhadnou.

S tim toa, ze ma neco do sebe bych dal jen, ze se diky jemu da udelat super equip, Master Levely typu Banelord tu hru spise jen kazi, mno hold velka populace BD´s a WL´s a jejich moznost tuto ML mit.

Na Glastonbury hraje i Tzimice, trolla warra, jestli ho chcete nekdo pozdravovat, muzu mu rict ;)

Edited by - Pramen on 12/12/2005 15:45:43
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/12/2005 :  16:04:55  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Hra na classic servru mi přišla nekompletní, design TOA abilit je dle mého navržený dobře a ku prospěchu hry, bohužel způsob, jakým se hráč k tomuto obsahu hry musí dostat, byl od počátku navržen nešťastně.
Jediný problém TOA je, že nutí pvp hráče v pvp hře k prudivému pve. S každým TOA pve nerfem je ten DAoC s TOA lepší. Na Classic server bych se sám od sebe nevrátil, protože tamní pve je snad ještě horší (únavné stereotypním Darkspire raidy).

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 13/12/2005 :  14:57:45  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

S tim toa, ze ma neco do sebe bych dal jen, ze se diky jemu da udelat super equip, Master Levely typu Banelord tu hru spise jen kazi, mno hold velka populace BD´s a WL´s a jejich moznost tuto ML mit.

ToA je predevsim upgrade casteru, pred toa se v top pvp at na rvr ci na pvp serverech behalo predevsim v tank sestave

aby ale nebyl caster overpowered tak takove maji rozsirene interrupt ability (banelord, battlemaster throw weapon atd..)

diky tomu si myslim ze se to dostalo do pomyslne vcelku dobre rovnovahy, dobre hrana tank grupa je stejne nebezpecna jako dobre hrana caster grupa a zajimave a rovnocenne jsou i mix grupy

diky toa se take zmenilo stare dlouho platne pravidlo - kdo ustupuje prohraje, ted se ustup da s uspechem diky speedwarpe pouzit jako taktickeho manevru ktery umozni vitezstvi i proti presile pokud nepritel nema dobrou organizaci

celkove schrnuto - toa pro me pridava dost nove strategie a moznosti v boji ale na druhou stranu je narocnejsi na pve a hlame v pvp na komunikaci, drive se bojovalo na jednom miste - miste stretu, ted se to dost hejbe a nejsou vyjimkou boje pres pul zony (alespon na mordredu)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 14/12/2005 22:15:03
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/12/2005 :  16:23:09  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Nevim co je na ToA spatneho. :)

I kdyz se povazuji za PvP hrace, tak me top - PvE taky bavi a co se tyce behani po Master Level encounterech - je to zabava. Pred cca tydnem jsme na Mordredu udelali s vice guildama "alianci" v podobne ML guildy a uz mame ML1-6 hotovo i presto, ze pulka lidi hraje v EU a druha pulka v US case (tz. raidy jsou vetsinou 2-3x).

"Problem" na Mordredu jsou "bomb" grupy, ktere se vetsinou snazi tyto ML raidy pozabijet.

Dovedu si predstavit, jak jednoduche musi byt delat ML na blue serverech, kde PvP nehrozi a jen se zabijeji mobove...

ML1-10 si zada cca 2 tydny raidu a je to hotovo. Nemluve o tom, ze pro pvp jsou nutne jen ML 4ky na SW/CureNS/Grapple/Zona/Agony/ENC...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 13/12/2005 16:24:28
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 18/12/2005 :  08:33:34  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
tak uz jsem na classicu skoncil a jsem zase na PvP.

quote:
Nevim co je na ToA spatneho. :)

Mno pissed jsem byl vcera, kdy jsme delali Talose, poprve jsme ho zabili, zadny credit. Nastesti jsme meli jeste jeden krystal a na druhy pokud taky nedal enc. GOA nam na report rekla, ze nic nemuzou delat a my nechapem v cem muze byt vina, protoze to delame s pomoci theurgu a kdyz mel 10% tak jsme s pet spammem prestali, takze vinu earth petu v tom nevidim, proste to vidim, ze chcou takto vyhnat lidi z Camlannu, a pak ho uzavrit

p.s.: ja se nedam;)

Edited by - Pramen on 18/12/2005 08:34:54
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000