Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 GuildWars
 Guild Wars 1 & 2 - General forum
 Koupim Guildwars
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Slimak
Starting Member

27 Posts

Posted - 22/07/2005 :  15:52:57  Show Profile  Send Slimak an ICQ Message Send Slimak a Private Message  Reply with Quote
Koupim za rozumnou cenu icq:249-563-609 PRaha

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/09/2005 :  10:01:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
taky koupim GW...

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

alkomao
Starting Member

6 Posts

Posted - 25/09/2005 :  22:01:57  Show Profile  Visit alkomao's Homepage  Send alkomao an ICQ Message Send alkomao a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
no zrovna před pár týdny jsem z nedostatku času a nadbytku práce přestal hrát GW. Prodám acc s jednou 100% postavou (elem+necro), druhou 75% (mesmer+monk). Hru jsem koupil za 1400,-, prodám za 900,- komplet acc (hru jsem kupoval online přímo od SquareSoftu, nemám tudíž krabici).

Tak se mi ozvěte, jestli budete mít zájem.

PS:
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 27/11/2005 :  18:34:55  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alkomao

Ahoj,
no zrovna před pár týdny jsem z nedostatku času a nadbytku práce přestal hrát GW. Prodám acc s jednou 100% postavou (elem+necro), druhou 75% (mesmer+monk). Hru jsem koupil za 1400,-, prodám za 900,- komplet acc (hru jsem kupoval online přímo od SquareSoftu, nemám tudíž krabici).

Tak se mi ozvěte, jestli budete mít zájem.

PS:

To samy, akorat mam postavu na max + druhou pred koncem hry + jeste jednu, takze mam otevrenou spoustu skillu a itemu pro pvp character, hodi se to pro nekoho kdo chce hrat gw kvuli pvp a nechce se mu unlockovat vsechno.
predstavuju si za to tak 800kc
pripadny info na icq: 67179550

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000