Author |
Topic  |
|
thomas_182
Starting Member
23 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 14:31:20
|
viem hlupa tema potom to mozete zmazat ale rad bi som nieco vedel Ked som uz raz mal E2 trial a chcem si to zahrat este ?? da sa to ?? pojde mi to este dat? ci uz na ti istu IP-čku nepojde Dik
|
|
| |
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 14:58:46
|
quote: Originally posted by thomas_182
viem hlupa tema potom to mozete zmazat ale rad bi som nieco vedel Ked som uz raz mal E2 trial a chcem si to zahrat este ?? da sa to ?? pojde mi to este dat? ci uz na ti istu IP-čku nepojde Dik
trial je planj na rok, ale muzes byt jen na newbie ostrove. po roce staci vytvorit novej ucet. ip nekontrolujou |
 |
|
thomas_182
Starting Member
23 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 15:05:44
|
quote: Originally posted by Kurik
trial je planj na rok, ale muzes byt jen na newbie ostrove. po roce staci vytvorit novej ucet. ip nekontrolujou
no to viem ze len na tom zakladnom ostrove mozem bit ale ked mi vyprsalo tych 7 dni ??? tak az o rok ?? |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 15:38:53
|
ted jsem na to koukal a vypada to, ze soe zemnilo podminky - puvodne jsi mohl hrat cely rok, ale jen na tom ostrove, ted muzes byt taky jen na ostrove, al jen sedm dni. pokud chces hrat dal, melo by pomoct zalozeni noveho uctu, pak si budes moct vytvorit nove postavy, ale mozna bude lepsi proste hru koupit. tri stvoky za mesic pri platbe predplacenou kartou neni tak moc |
 |
|
sejfTY
Starting Member
12 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 13:48:03
|
a nebo si založ jinej účet ve wonech a půjde ti to hrát znova...aspoň mě to tak šlo |
 |
|
thomas_182
Starting Member
23 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 14:40:50
|
quote: Originally posted by sejfTY
a nebo si založ jinej účet ve wonech a půjde ti to hrát znova...aspoň mě to tak šlo
a to je kde? ten wonech ? |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 15:26:26
|
quote: Originally posted by sejfTY
a nebo si založ jinej účet ve wonech a půjde ti to hrát znova...aspoň mě to tak šlo
a to je kde? ten wonech ?
nespis myslel wokna jako windows - jen odhaduju, sam sem tohle nezkousel. idealnije proste hru koupit a platit :) po tydnu musi mit cloveknewbie island prlezlej skrz naskrz |
 |
|
|
Topic  |
|