Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Jacinas sash
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/11/2005 :  12:57:26  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Mate nekdo zkusenosti a "know how" s timto artem ? Delali jsme ho v cca 5ti lidech pred necro-nerfem na focus, ale ted se nam nedari ani s 5ti animisty.

Budu rad za kazdou radu.

Maximalni pocet lidi co mame je 8 a jsme schopni poskladat jakykoliv setup.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/11/2005 :  14:15:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
8x smite cleric

/wave Rikin
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 09/11/2005 :  17:04:23  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Jde to prej pres siege weaopns, kdesi jsem o tom cetl, ze ho umistis nekde dovnitr a vsechni cyclopy jdou pryc a jdes si zabit jen bosse, ale pokud se vam nedari zabit bosse s 5ti animisty, tak to uz nevim.

Ja Jacinu delal 3x s Viridovixem ( Rozsekal ), 2x se povedla a delali jsme ho pres necra pred nerfem.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/11/2005 :  17:18:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Robit tento quest pred tym necro nerfom bola poobedna prechadzka ked si mal niekolko healerov a ten mana font.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/11/2005 :  21:33:46  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

8x smite cleric

/wave Rikin

hihi

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/11/2005 :  09:44:08  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Robit tento quest pred tym necro nerfom bola poobedna prechadzka ked si mal niekolko healerov a ten mana font.
Několik ... 10+?
Si pamatuji, jak jsme to s corwinem ve dvou dělali, ja nekroval, on healoval s dvema pure healerama (klerikovi + healerovi) a měl se teda co ohánět (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/11/2005 :  10:26:59  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:

Několik ... 10+?
Si pamatuji, jak jsme to s corwinem ve dvou dělali, ja nekroval, on healoval s dvema pure healerama (klerikovi + healerovi) a měl se teda co ohánět (:

Ja co si pamatuju, tak my jsme meli healu "plnou prdel", rekl bych aspon 6 nebo 7. Pokud se nepletu tak i jednoho trapneho friara.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/11/2005 :  13:17:51  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
Ja co si pamatuju, tak my jsme meli healu "plnou prdel", rekl bych aspon 6 nebo 7. Pokud se nepletu tak i jednoho trapneho friara.
A z toho plyne poučení a jedno zásadní pravidlo:
Nemít všechen trapný heal v prdeli!

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 13/11/2005 :  00:27:11  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Ja bych chtel teda jako jenom rict , ze si nepamatuju co to jacina sash je a kde se dela a jak . To je jako vsechno co jsem chtel rict. Dekuji.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 13/11/2005 :  04:13:46  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Ja bych chtel teda jako jenom rict , ze si nepamatuju co to jacina sash je a kde se dela a jak . To je jako vsechno co jsem chtel rict. Dekuji.

http://www.visionofsages.net/toa/artifacts/jacina.html
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/11/2005 :  11:35:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:
Originally posted by Nat

quote:

Několik ... 10+?

Pche, stale si stazujete. A nemyslim ze je treba 6-7 healov. A 10 uz urcite ne ....
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/11/2005 :  18:14:40  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Tak uz jsme to dali :) Staci gearnutej necro, verdant animista s 25%ABS spiritem, mentalista na hot a je to easy mode ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/11/2005 :  21:19:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A kolko healerov ?
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/11/2005 :  22:21:18  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kolko healerov ?

0

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000