Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Kde zacat ? :-O
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 08/10/2005 :  13:25:40  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Zdravim

Sry za new topic :-O (casom zmazat alebo presunut :P)
Rozmyslame,ze skusime Ev2 (3 lidi) Na akom serveri hrajete kde je nejvic Cechu-Slovaku a pod.Pripadne my hodte nejake zaujimave citanie chary,spec atd diky

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/10/2005 :  15:46:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
určitě jdete na (EU) runnyeye.
Go to Top of Page

Ghoststalker
Starting Member

25 Posts

Posted - 09/10/2005 :  16:48:06  Show Profile  Visit Ghoststalker's Homepage  Send Ghoststalker an ICQ Message Send Ghoststalker a Private Message  Reply with Quote
Jinak asi best stranky o EQ2 (rady, questy, itemy, apod.) jsou eq2.ogaming.com

Runnyeye/Dark Elf Necromancer
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 09/10/2005 :  20:49:56  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Thx

Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 11/10/2005 :  16:01:05  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Este potrebujme vediet ako je s datadiskom.Mam kupovat? Pretoze ma to mozno nebude bavit a vyhadzovat hned viac penazi sa my zrovna nehce :p Bude problem s expenim ? Expi sa v datadisku viac ? :-O mozem mat 60 bez neho ? atd dd

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 11/10/2005 :  16:58:35  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Lvl 60 je i bez datadisku. Datadisk je designovany 45+.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 11/10/2005 :  17:37:48  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Lvl 60 je i bez datadisku ...

nevim, nevim. craft urcite neni, protoze po LU13 se mi exp bar ani nehnul, dokud sem si neporidil datadisk
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 11/10/2005 :  20:50:07  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Než se dostanete k nutnosti mít datadisk tak tomu bud propadnete, nebo to zahodite. Nemyslim si, ze je zpocatku potreba.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

calimar
Moderator

303 Posts

Posted - 11/10/2005 :  23:58:16  Show Profile  Send calimar an ICQ Message Send calimar a Private Message  Reply with Quote
no ja myslim ze pokud kupuje novou hru je to jedno ne,datadisk obsahuje i plnou hru tak nedava smysl to kupovat zvlast

VG : Nathyra high elf cleric MDK
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 12/10/2005 :  19:48:58  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Jasne,ze by som kupil hned Expansion s plnou hrou, lenze momentalne som v UK takze kupa v CR akosi nieje realna.Tu je to drahe a hra neobsahuje expansion alebo naopak.Na Ebay je to drahe tiez takze preto ma zaujima ci je Expan. nevyhnuty na exp a pod. A co vlastne ten 60 spravim aj bez alebo nie ?

Go to Top of Page

Ghoststalker
Starting Member

25 Posts

Posted - 12/10/2005 :  22:13:31  Show Profile  Visit Ghoststalker's Homepage  Send Ghoststalker an ICQ Message Send Ghoststalker a Private Message  Reply with Quote
Zkus shop.ubi.com... Kupoval jsem tam datac i s puvodni hrou za 19.99GBP.

Runnyeye/Dark Elf Necromancer
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/10/2005 :  01:03:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Yurrk > mrkni na gameplay.co.uk - nejlevnejsi shop v EU co znam. Nakupuju tam mesicne hodne her do jednoho kramku v CZ.
ale asi i tak to tam bude drazsi nez v cz, protoze playman nasadil dumpingovy ceny.

..bohuzel ke smule beznych prodejcu odmita vratit cast penez ;-( takze az jednou nebudou mmorpg v normal schopech k mani, tak vite kdo za to muze. Playman oficialne nabizi shopum EQ2 za 1500, Eq2+datadisk asi za 1800. Sam nabizi za 600/800. Shopy kterej uz eq2 maj za 1500 a slevnili, tak vlastne sahli do svejch penez a playman jim to nechce vratit.. (coz se obvykle deje).

Jinak asi fakt nema smysl ted kupovat hru bez datadisku kdyz jde jen o 200kc.. samotnej datac se da koupit za 20$ coz uz je 2x tolik.

http://everquest.oborsky.cz - skvela stranka..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/10/2005 :  09:22:07  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ghoststalker

jj, ja taky a postovne je zadarmo, 3 dny po objednani jsem to mel ve schrance
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 13/10/2005 :  11:49:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:
Originally posted by Ghoststalker

jj, ja taky a postovne je zadarmo, 3 dny po objednani jsem to mel ve schrance

A pokud si tam jeste nic nekupoval, tak mas moznost se zaregistrovat a po vyplneni dotazniku dostanes 100 bodu, ktere muzes pouzit pro slevu. 100 = 3 libry.
EQ2+datadisk te pride na 17 liber, coz mi pride fajn cena

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 13/10/2005 :  11:57:54  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
kupuju na www.gameplay.co.uk - lepší ceny než ubi (alespoň když jsem kupoval já) a přišlo to za tři dny. Rozhodně koupit datadisk. Bez datadisku to je za stejnou cenu (někde dokonce ještě dražší) a datadisk obsahuje i originální hru - nikde jsem neslyšel nic o tom že by se prodával extra a bylo by to IMO nanic. Dokupovat datadisk následně je vyhazování peněz.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 18/10/2005 :  23:39:07  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Tak jo :-) dostali ste ma.. Kupil som Evq2 Chcem hrat nejaky char bufs/heal tak my sem hodte nejake najlepsie (buf/heal chary) ktory je naj :-O )a ja si potom o nich nieco vyhladam na nete :p Skor uber/mighty bufy chcem. No a este aky je rozdiel medzi good/evil

thx all

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000