Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 druid a jeho specky
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 30/09/2005 :  22:29:28  Show Profile Send Pramen a Private Message
Zdravim, u nas na Camlanne je dost v oblibe druid specky 35req, 40nurtune a 9nature ( Tech specs je hodne, muzes byt main healer 39+ heal, nebo debuffer nebo muzes udelat buffbota a pronajimat acc na hours (: ).

Specka obsahuje:
-Pekny heals
-Dulezity zlaty dex/qui, ktery na rvr je potreba, protoze, bard chce poradnou dex
-Proste jednoduse fungujes jako normalni potrebny spec buffer a hlavni support grupy.

To ze jsi nature druid ti neberu, ale osobne na rvr bych delal nature druida jen po domluve s partou, kde by byli 2 druidi, jeden na buff/heal a druhy na nature/heal, tak uz to jde, ale na PvP serveru na rooty a interrupt jsou shamani, theurgove, a dalsi.

Jinak zaverem zdravim vsechny zname, nezname, kamose a nepratele, kteri stale hraji tuhle Gamesku, WoW suxx.

Edited by - Pramen on 30/09/2005 23:10:43
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 30/09/2005 :  22:33:37  Show Profile Send smajlik02 a Private Message
quote:
Originally posted by Pramen

Zdravim, u nas na Camlanne je dost v oblibe druid specky 35req, 40nurtune a 9nature ( Tech specs je hodne, muzes byt main healer 39+ heal, nebo debuffer nebo muzes udelat buffbota a pronajimat acc na hours (: ).

Specka obsahuje:
-Pekny heals
-Dulezity zlaty dex/qui, ktery na rvr je potreba, protoze, bard chce poradnou dex
-Proste jednoduse fungujes jako normalni potrebny spec buffer a hlavni support grupy.

To ze jsi nature druid ti neberu, ale osobne na rvr bych delal nature druida jen po domluve s partou, kde by byli 2 druidi, jeden na buff/heal a druhy na nature/heal, tak uz to jde, ale na PvP serveru na rooty a interrupt jsou shamani, theurgove, a dalsi.

Jinak zaverem zdravim vsechny zname, nezname, kamose a nepretatele, kteri stale hraji tuhle Gamesku, WoW suxx.

No ver tomu toho druida ma na mym acc, jinak cuzz, dlouho jsem tu nebyl. musel jsem se venovat wardenu na garethu a jinak tu specku jsme spolu konzultovali a on chce proste hrat solo, ja bych mu poradil, ale proste na nature druida proste nevim, a vubec v hibu jsem n00b, vlastne ja jsem n00b vsude

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/10/2005 :  00:34:45  Show Profile Send Yennefer a Private Message
bububu

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/10/2005 :  00:39:49  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Yennefer

bububu

+1

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/10/2005 :  01:01:43  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Marecek

pustule je kamoš
capsloc mam zaply,
dale nadavat umim i do oci,a adresu mas miji,prijed,
Marek Brabec
Zámecka
LItvínov,
tady mě zná dost lidí,a v guildě,taky,aty mě nenasereš,protože košte kteery nadava ,ani mi nanapiše na e-mail kam mam za nim dojet a vyridit si to snim je jen SRAB,
ja treba jsem lhar-ale na srab,kterej pak dostane bobky,
ostatním co tu jsou se velmi omlouvam,
smudlu,diblajze,pustule,znas,
oni tebe taky demnio,a prej ses takovy košte,ze ti není rovno,a modry moby si puluju po4 najednou,bez problemu,pusinku na kokutka a dobraou noc

Promin, nejsem gay. Pusinku dej radeji sve manzelce(zena prevlecena za chlapa?), ktera to jiste oceni vic nez ja.

Pokud chces jeste neco resit dal, tak prosim na muj privatni email. Nemam na takove polointeligenty cas. (c) VT

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/10/2005 :  01:02:37  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Kořka

Imho Marecek je Deim a píše sem, aby si mohl nenápadně posthuntit!
edit: ding 800, I win irl!

Sakra a je to venku... a hvezdicek porad malo...

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/10/2005 :  01:15:56  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:
Originally posted by Yennefer

bububu

+1

Taky, taky...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/10/2005 :  03:32:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Tak toto je dost mega

Kde su stare casi flamov od VT, a placuce posty od pustt ?

Korka : necum
Deime : pekne
Uschi : FU
Marecek : lola len pokracuj

A ked uz je to take pekne farebne tak :

!!!11!!11!!oneoneone!!11!!!111one

Edited by - Pepo on 01/10/2005 03:33:42
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 01/10/2005 :  06:00:10  Show Profile Send Diblajz a Private Message
quote:
Originally posted by Pepo

Tak toto je dost mega

Pepo kup si lentilky tam mas taky hromadu barvicek a se skladanim do milionu kombinaci se vyblbnes vic jak s emotikonama tady

Edited by - Diblajz on 01/10/2005 06:01:29
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 01/10/2005 :  11:05:02  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
quote:

pustule je kamoš
capsloc mam zaply,
dale nadavat umim i do oci,a adresu mas miji,prijed,
Marek Brabec
Zámecka
LItvínov,
tady mě zná dost lidí,a v guildě,taky,aty mě nenasereš,protože košte kteery nadava ,ani mi nanapiše na e-mail kam mam za nim dojet a vyridit si to snim je jen SRAB,
ja treba jsem lhar-ale na srab,kterej pak dostane bobky,
ostatním co tu jsou se velmi omlouvam,
smudlu,diblajze,pustule,znas,
oni tebe taky demnio,a prej ses takovy košte,ze ti není rovno,a modry moby si puluju po4 najednou,bez problemu,pusinku na kokutka a dobraou noc

No, jeste nikdy jsem nevidel, ze by byly rozdvojene osobnosti kamaradi :) Kazdopadne bych asi do Litvinovskeho kraje poslal inspekci MŠMT, protoze se mi zda, ze je tam asi takova gramotnost, jako ve stredu Afriky...

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 01/10/2005 :  11:08:37  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
quote:

Tak toto je dost mega

FU? No to by se ti tak libilo co, ale nekdo tu uz prdele chtel sukat, myslim, ze jsi na spatne adrese, ale napis treba Mareckovi, mozna ti za to protahne trosku trubky. Jinak Pepo, porad vypadas a mluvis jak trinactilety Angelo z KF

Tak uz nebud smutnej, kdyz ja te mam celkem rad, zvlast od te doby, co te uz nevidam...

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/10/2005 :  12:14:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
No, este ze ty mas bezchybny image, tiez od KF nemas daleko i ked neviem, mozno si sa dal k nejakemu radikalnemu fasistickemu hnutiu a teraz behas vyholeny

A na sukanie prdeli mi staci korka
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 01/10/2005 :  18:04:14  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
No Pepo, vernost nadevse, ale pozor, Korku u nas v CR haji jeste zakon. A me dlouhe vlasy jsou ty tam, nova prace, nova zena, nova rodina, proste byl potreba onvy image :)

Edited by - uschi on 01/10/2005 20:02:53
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/10/2005 :  23:49:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
quote:
Originally posted by uschi

No Pepo, vernost nadevse, ale pozor, Korku u nas v CR haji jeste zakon. A me dlouhe vlasy jsou ty tam, nova prace, nova zena, nova rodina, proste byl potreba onvy image :)

Aha, novy zaciatok ?

Njn, laske sa medze nekladu, no co ze ma 13, ale mame sa radi
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/10/2005 :  00:39:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
no co ze ma 13

cm ale co, když jí miluješ, není co řešit!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 02/10/2005 :  11:34:07  Show Profile Send Marecek a Private Message
CAPS LOC MAM ZAPLY,ČÁRKY,HÁČKY NEPÍŠU JEN KVŮLI VÁM,JO?

-------------DNESKA JSEM SOLOVAL V DF,DRINKERY(ORANGE),ZUSTAVA MI 45%LIFE,TO ASI BUDU LAMA,ZE?DEMNIA ASI CHODI EXPIT K PRINCESS.
NA TO GARETHU SOU ALE LHARI,
SAM DRUID,NEDA DRINKERY TO JE KRAVINA,MUSELTI NEKDO POMAHAT,
NEMYLÍM SE?
TO JE POSLEDNÍ POŠTA CO SEM VKLÁDÁM,USCHI,lITVÍNOV JE OKR.mOST,KRAJ USTECKÝ.
TAKZE PA A ZDRAVIM VŠECHNY.
JEN NECHAPU JAK NEKDO MUZE ZA ,SKORO 5 LET,BEJT TAKOVA KOKOT!!DEMNIA,UZ SEM TI PSAL SVOU ADRESU,E-MAIL,JA SEM LHÁŘ?
SRAB ZŮSTANE SRABEM!!!!!!!!!!!!!!!!JE MI TĚ LÍTO!
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 02/10/2005 :  11:59:03  Show Profile Send Diblajz a Private Message
Deim bezne solne legiona kdyz uz se snizi k nejakymu PvE

Edited by - Diblajz on 02/10/2005 11:59:25
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 02/10/2005 :  12:02:44  Show Profile Send Diblajz a Private Message
quote:

quote:
no co ze ma 13

cm ale co, když jí miluješ, není co řešit!

13cm? v klidu nebo kdyz...?

Edited by - Diblajz on 02/10/2005 12:03:22
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/10/2005 :  12:11:08  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

-------------DNESKA JSEM SOLOVAL V DF,DRINKERY(ORANGE),ZUSTAVA MI 45%LIFE,TO ASI BUDU LAMA,ZE?DEMNIA ASI CHODI EXPIT K PRINCESS.
NEMYLÍM SE?
JEN NECHAPU JAK NEKDO MUZE ZA ,SKORO 5 LET,BEJT TAKOVA KOKOT!!DEMNIA,UZ SEM TI PSAL SVOU ADRESU,E-MAIL,JA SEM LHÁŘ?

w0rd

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 02/10/2005 :  12:27:25  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Diblajz

Deim bezne solne legiona kdyz uz se snizi k nejakymu PvE

Na dual clientu bych ho pred necro nerfem "solnul". A kdyby slo jen o zabiti Legiona bez addu, tak ho "solnu" i ted.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 02/10/2005 :  12:41:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

NEMYLÍM SE?

Marecku nevim jakou chorobou to trpis, ale navsteva psychologa by urcite nezaskodila. Stejna tak bys mohl navstivit zakladni skolu a zeptat se deti v 1-2-3 tride jak se spravne cte a pise, protoze jsem o PvE v souvislosti s tebou nemluvil. Az te to ty deti nauci, precti si muj "utrzek" z Heraldu znova (PvP stats).

Pokud sam sebe povazujes za zkuseneho hrace a ne za totalni lamu, jak ses tady mimochodem prezentoval, tak nechapu jak po 2,5 letech hrani nemuzes vedet, ze dot breakuje ccko. Todle pochopil clovek, co s nama DAoC zkousel uz druhy den.

Dle meho nazoru se skilly tezko posoudi podle toho, ze dokazes zabit orange moba na solo nebo ne. To je otazkou classu.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/10/2005 :  12:57:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Na forach som slusny, ale marecek ty si fakt kokot.
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 02/10/2005 :  17:47:11  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
quote:

NEMYLÍM SE?

Marecku, Marecku, co to provadis? Proc k tomu takhle pristupujes a zbytecne si nechas s*at na hlavu? Hum? Jednak jim kazdym postem nahravas na smec a druhak to k nicemu nevede. Vis, ono vyhrozovat nekomu tim, at ti klidne prijede dat RL do drzky se tu moc casto nedela a jak vidis, nikomu jsi tim moc neimponoval. Je sice pravda, ze mas svuj styl psani postu, v tom jsi jedinecny, ale jinak jsi toho moc nepredvedl. Jak vidis, tak tu s tebou nikdo moc neni a vis proc? Zkus si precist svoje posty a mozna na to prijdes. Nejen biceps, triceps, quadceps a ptak (spec. pro Pepu a Korku) je svalem, ale svalem je take mozek, seda kura mozkova je tou nejhorsi zbrani, jakou tu muzes pouzit, s tou se nemohou svaly merit.

Vis ono i ja si rad prisolim, kdyz tu nekdo vytvari takove agro, ale nebere se to tu tak vazne, teda az do doby, nez prijde nekdo, kdo tu predvede to co jsi tu predvedl ty. Treba to co zde pisu na adresu Pepka, Korky, to jsou jen takove provokace, byl jsem s nimi v jedne guilde, poznal jsem je osobne a nemam s nima problem, ac jim pisu debilni posty na forum a obcas nejakou kravinu na ICQ, jsou to dobri hraci a lidi co jsou IRL dost v pohode. Druhou stranou mince je Deim. Ty, Pustule, Smajlik, Diblajz tu na nej pisete pekne sracky, to je od vas moc pekne. Pamatuji si jeste na dobu, kdyz lide z Rohatce chteli jit k nam do UK, jaky to byl tehdy naval. A nekdy v te dobe mam pocit, ze vznikla ta nenavist, nebo nemam pravdu? Je snad jeste z doby predtim?

Ja mel Deima moznost poznat "nezavisle" jako hrac jine guildy s vlastnim nazorem... A ac napoprve vypadal jako peknej kreten, tak napodruhe to byl jinej clovek a pokud ho tu nekdo takhle nenavidi, ma problem i se strejdou Uschim, nedam na nej dopustit. Vy vsichni, co ho tu flamujete jste pekni chudaci, to mi verte a to i ty Marecku, ty 13ti postovy hero, ktery jsi se ani nenaucil cist a psat.

Jelikoz se sem podle svych slov uz nevratis a verim, ze to dodrzis, tak prosim te Marecku,

jdi do PRDELE a ty svoje hloupe kamarady si tam vem taky!

A uz tady neotravuj. Bez si brecet treba na VN boardy, tak si najdes hodne takovych lidi jako jsi ty.

Omlouvam se moderatorovi, uz jsem tak nejak mel Mareckovych zvastu dost, prijimam veskere tresty... :)

EDIT: za more chyb v pravopisu se omlouvam, mel jsem rudou skvrnu pred ocima...

Edited by - uschi on 02/10/2005 17:48:00
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 02/10/2005 :  19:15:08  Show Profile Send Marecek a Private Message
tak diky,ale do pdele se nevejdu,a co stim uděláš?
demnia mě začal urážet,napadat,a já když se snažím to vyřešit jediným možným způsobem,a ten je ho dostat do nemocnice,nohama napřed,tak je takovej srab že nenapíše ani svou adresu,a schovává se za staré dobré známé.
mý kámoši sou kámoši,a jestli pišu tak nebo tak,po tom ti může být ůplně prdlajs.
diblajs,mates,pochopiliže debilove,kteří osobě tvrdí že v guildě budopu hrát nacěm se domluví,at je vyvážená grp,a pak se vyserou na slib,a dfělaj si co chtěj,tak to jsou mrdky,A DOPRDELE SI JE MŮŽEŠ VZÍT SEBOU TY.
TO JSME DOPADLI CO?
ZACLO TO MOU OTAZKOU NA SPECKU,DEMNIA SE ZTACAL DO ME NAVAŽET,URAZET,A PAK SEM TEN SMĚJD JA.JESTE ZE HRAJU NA GARETU!!!
ZNAS NUFNUFA? NEBO TADY JE KLUK(CHLAP)NA MERLINU HRAL,ERIEND(PALA NEBO ARMSMEN)PARKRAT SEM SE SMNIM BAVIL,A POZNAL SEM ZE RAD POMUZE,AKDYZ JE NEKDO LEPSI NEZ ON,TAK HO NEURASZI,
TO JSOU PANI HRACI!!!!
ANE TY KOŠTATA CO SI O SOBE RIKAJI ZE UMI VŠECHNO,UMI UPLNOU PICU,DNESKA SEM BIL BRANIT KEEP,4FULL GRP,MIDS,POUZIVAL SEM DOT,PETA,ROOT,ZVEDAL SEM LIDI,A MELI KECI?
VIM ZE PRERUSIM CC,ALE RADEJI HO PRERUSIM ,PROTOZE NEJSEM TANK,TAKZE NEVIDRŽIM TOHO TOLIK,A NAVIC VSE SE ODVIJI D SOLO PVE,PÉKUD NEDAS BLUE MOBA TAK NA RVR SEM V PRDELI
A TO NENI DOMENKA,TO JE PRAVDA,ALE LIDI CO NEDAJ MODROU ,TAK SVUJ LVL SUNDAJ BEZ PROBLEMU?JO?
LIDI KTERI NEUZNÁVAJ,A NEHTEJ USTOUPIT ,BUDOU ZMRDI PORAD
PAR DNI ZPET MI PSAL NA EMIAL CLOVEK ZE DEMNIA ZNA I V CIVILU,A ZE JE TO PEKNA PICA,ATSE NA NEJ VYSERU,ALE TO KOPSTE TU DRZKU NEZAVRE.

PODLE VÁS JEMI 13.
BOHUŽEL NENÍ
NECHOBVÁM SE TAK?
GTO JE MI LÍTO ŽE NEODPOVÍDAM VAŠIM POŽADAVKŮM.
A POKUD JDE OP MOJE SPROSTE NARAŽKY TAK ZA NE JSEM SE NEKOLIKRAT OMLOUVAL,ADAL SEM ADRESU A SVUJ EMAIL,KDE SE TO DFA VYRESIT,BEZ PROBLEMU,ALE KDYZTO CHCETE REŠIT TADY,A MÍSTO ABY JSTE PORADILI,TAK RADEJI URAŽÍTE,OMLOUVÁM SE LIDEM CO MI POSLALI SN´VUJ NAZOR,A DEKUJU,ALE NECHAPU.U

U PSYCHOLOGA JSEM BYL,NA PSYCHIATRII SEM DOCHASZEL NA MEM LECEBNEM POBYTU VE VAZEBNI VEZNICI RUZYNĚ,A DÁL NA VOJNĚ KDE JSEM BYL 3.5ROKU,TAK TO MI ASI NEBUDE 13,JEDINE ZE BYS BYL MUJ FOTR.

VŠEM KTEŘÍ TO MAJ RÁDI TAK KOKUTKA DO ZADEČKU,APUSINKU NA PELATKO
Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 02/10/2005 :  20:10:18  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
Ta Ruzyne a 3,5 roku na vojne lecos vysvetluje. Pokud ti teda neni 13,ale hodne pres 20 (mozna pres 30?), proc se tady teda chovas jako decko? Jako dospely bys mel mit aspon nejakou uroven.Tu ale ,zda se dle tvych postu, postradas.
Ja chapu ze tam u vas mate ve vzduchu ruzne sracky,ale ze to s lidma dela tohle... Mam z tama kamarada a ten je uplne normalni,takze vzduchem to asi nebude.
Zabehni si do lekarny pro nejake vitaminy,ono to obcas dela zazraky.Prodavaji tam i ruzne pilule s Koenzymem Q10,tak tam mozna sezenes i neco s nejakym koenzymem IQ10. Sezer jich hodne,mozna to pomuze.

EDIT: odkdy se do vazebni veznice chodi na lecebny pobyt? Kamoska je alergik,reknu ji at si tam brnkne...

Edited by - Yenlui on 02/10/2005 20:15:31
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 02/10/2005 :  21:58:44  Show Profile Send Edmund a Private Message
Hosi hosi, tady to ale jede!

Protoze neumim quoteovat (= rozumej, jsem noob) tak to vezmu pouze ve zkratce.

Add Deimnia: Je to koste, hrat umi leda tetris, a nezmlatil by ani 12 lety decko, takze jen smele do nej!
Add Trinia: I ty jsi se pridala? Tak konci muj ideal neutrality...
Add Uschi: Co se navazis do Rohatce-nejprogresivnejsi guildy v dejinach Mordu, kdyby nebylo jeho, tak je UK dnes mrtva! Jen tech kvalitnich clenu (Infila, Neziva....hmm, taky Bradac, ale to byla vzdycky lama:)), co k vam preslo, bez nich byste byli jen banda n00bu
Add Marecek: Prece se tady nenechas takhle urazet, ne? Dej jim co proto, tady jim to muzes vsem poradne vratit i s urokama! Si myslej, ze sezrali vsechnu moudrost, sami ani nevedi o cem mluvi, kostata jedny(i?)
Add vsichni ostatni: You guys are doing awesome!!!!!!11!!!!1111!111oneoneeleven

Malem bych zapomnel, samozrejme +1.

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/10/2005 :  22:20:47  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

ůplně

K
This has just made my day!

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 02/10/2005 22:22:39
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 02/10/2005 :  22:53:05  Show Profile Send Demawend a Private Message
Marecku, dvakrat do roka jezdime na RL sraz, nechces taky priject, rekli bychom ti co a jak s tim druidem a i tak treba dalsi veci do zivota...

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 03/10/2005 :  20:36:17  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message
lol Dema

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 04/10/2005 :  09:50:01  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message
lol

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 04/10/2005 :  18:38:35  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
quote:

quote:

ůplně

K

Hahaha.. tohohle jsem si nevsiml. Ja se poseru
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 07/10/2005 :  19:48:03  Show Profile Send Marecek a Private Message
quote:

quote:Originally posted by Kořka

quote:Originally posted by Marecek

ůplně

K

to se poser mrdecko!!!!!!!
pisu si jak chci,kostatko,pojedes v kolejich demnii?sers do sveho pravopisu,ja chodim,lezim,soulozim,ale chci tou prdelku
Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 07/10/2005 :  22:14:43  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
Covece prestan to svinstvo uz hulit a neber to forum tak vazne.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/10/2005 :  22:45:07  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
Originally posted by Yenlui

Ticho... a poď radši souložit

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 07/10/2005 :  23:08:54  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Yenlui

Ticho... a poď radši souložit

Kostatko...chci tou prdelku!!! (Copyright Marecek)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/10/2005 :  00:20:17  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

quote:

quote:Originally posted by Kořka

quote:Originally posted by Marecek

ůplně

K

to se poser mrdecko!!!!!!!
pisu si jak chci,kostatko,pojedes v kolejich demnii?sers do sveho pravopisu,ja chodim,lezim,soulozim,ale chci tou prdelku

Poprosil bych kazdeho kdo ma mozek pouze na louskani orechu at sem nepostuje ...

Edited by - VT on 08/10/2005 00:20:59
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/10/2005 :  18:10:52  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
^^ VT

Ty mas prece na Mordredu druida, nebo ne ? Nechces ho respecnout na doty a hrat s nama, misto neustaleho game hoopovani ? :)

BTW Mordred zase dost oziva, vcera 3 FG venku... Z nichz jedna umrela na nase trio s heretic powah; druha byla takovej slabej odvar s caje, ale treti (Drama) groupa si myslim, ze by slusne zatopila i MDK cookie setupu (RR10+ bonedancer, Banelord/Charge/Det tanci a dalsi neprijemne veci).

Edited by - Deimnia on 08/10/2005 18:11:50
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 08/10/2005 :  23:07:10  Show Profile Send Marecek a Private Message
ŽÁDÁM ČLENY(MODERÁTORY)ABY TENTO TOPIC "DRUID A JEHO SPECKY" SMAZALI!!!!!!!!

UŽ SE TO NETÝKÁ,OTÁZKY NA SPECKU,ALE JEN URÁŽKY ZE STRANY VAŠEHO OBLÍBENCE --DEMNIA---,A TAKÉ MOJE!
SNAD TO UŽ UKONČÍTE,VY.
JINAK SE VŠEM OMLOUVÁM,A PROSÍM ZA OMLUVU ZA MÉ DEBILNÍ KECI

DEMNIA JE STEJNĚ KOKOT(SORRY,JSEM SPROSTEJ,JETO PÍČA,JAK UŽ MI JEDEN Z VÁS NAPSAL NA MŮJ SOUKROMÝ E-MAIL)

TAKŽE,SPECKA JE KOMPLETNÍ,JEDU TO BUFY 14,(DOT,PET,ATD..)41,HEAL 32,A DOCELA TO UJDE,

JINAK SE OMLOUVÁM LIDEM,NA KTERÉ JSEM BYL ZBYTEČNĚ,HNUSNEJ,A HLAVNĚ ZA TO ŽE JSEM MLUVIL O SPECCE NA RVR,A PŘITOM JSEM MLUVIL O PVE,ZATÍM JSEM 2L2 (14170BODU),MÁM 2SOLO KILLI(NEDÁVNO SEM KILNUL,SOLO SB V DF,A BOD ZA SOLO JSEM NEDOSTAL,MAM FOTO,POKUD NĚKDO NEVĚŘÍ,ALE TO JE JEN JEHO VĚC!
NA PVE JSEM UPLNĚ BEZ PROBLEMŮ,ŽLUTÉ I ORAŽOVÉ DÁVÁM BEZ PROBLÉMŮ.TAKŽE,MOC DĚKUJU TĚM CO RADILI.

PROSÍM PROMINTE MI VŠICHNI,CO JSTE NA FORUM.

DEMNIO JSES KOKOT!!!!!!!!!!!!!! A NA VELIKOSTI NEZÁLEŽÍ,ALESPON V TVÉM PŘÍPADĚ!!!!!!!
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/10/2005 :  03:42:17  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
^^ Marecek

Ja jsem kokot a ty jses vyzlizanej jak kelimek od jogurtu. Imho by te meli zavrit zase do basy a nebo do cirkusu, protoze tam by se tvoje vystupy naramne, mezi vsemi temi klauny a sasky, vyjimaly.

Dam ti pratelskou radu. Zkus pouzit obcas mozek (nebo to, co ti z nej zbylo) a popremyslet o tom, co pises. Prej to pomaha.

PS: Prosim ujasni si, jestli jsem kokot nebo pica, protoze v tom mam ted strasnej zmatek a nevim, jak se mam predstavovat do telefonu. Dekuji.

S laskou tvuj Deim <3.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/10/2005 :  03:54:43  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
quote:

^^ Marecek

Ja jsem kokot a ty jses vyzlizanej jak kelimek od jogurtu. Imho by te meli zavrit zase do basy a nebo do cirkusu, protoze tam by se tvoje vystupy naramne, mezi vsemi temi klauny a sasky, vyjimaly.

Dam ti pratelskou radu. Zkus pouzit obcas mozek (nebo to, co ti z nej zbylo) a popremyslet o tom, co pises. Prej to pomaha.

PS: Prosim ujasni si, jestli jsem kokot nebo pica, protoze v tom mam ted strasnej zmatek a nevim, jak se mam predstavovat do telefonu. Dekuji.

S laskou tvuj Deim <3.

Jaky deim ? Ty si predsa demnia
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 09/10/2005 :  09:05:33  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message
quote:

^^ VT

Ty mas prece na Mordredu druida, nebo ne ? Nechces ho respecnout na doty a hrat s nama, misto neustaleho game hoopovani ? :)

BTW Mordred zase dost oziva, vcera 3 FG venku... Z nichz jedna umrela na nase trio s heretic powah; druha byla takovej slabej odvar s caje, ale treti (Drama) groupa si myslim, ze by slusne zatopila i MDK cookie setupu (RR10+ bonedancer, Banelord/Charge/Det tanci a dalsi neprijemne veci).

Tak to asi zacnem zase hrat :p
(ale uz ne BD :-)))) )

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,

Edited by - Yurrk on 09/10/2005 14:36:27
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/10/2005 :  19:57:19  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:

ŽÁDÁM ČLENY(MODERÁTORY)ABY TENTO TOPIC "DRUID A JEHO SPECKY" SMAZALI!!!!!!!!

zatim jsem nijak nezasahoval, je dobre to tu nechat jako odstrasujici priklad imho

rikam si ze to ma alespon to jedno pozitivum, treba az dospejes a budes mit jednou deti tak jim tohle prectes a reknes "koukejte jakej sem byl tehdy blbej doufam ze vam se to nestane" nebo tak neco..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 09/10/2005 19:58:47
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 10/10/2005 :  04:52:18  Show Profile Send Diblajz a Private Message
Tak to aspon zamkni,uz toho bylo myslim dost napsano pro pouceni budoucich generaci
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000