Author |
Topic  |
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 13:42:27
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Gabriel Jojo, na FF jich bude mezi 5-10, docela se teď lidi vrací.
Hraje nekdo z cechu aktivne na DT?
Nemyslím si. Hrát na DT je práce na plný úvazek s více než 100 % soustředením v jakýkoliv okamžik. Postih za smrt v AC není malý. Mě to ale celkem láká znovu hrát na DT ale nemůžu si to dovolit. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 08:32:58
|
1. Mam velice spatny ping na DT. V predchozich dnech se pohyboval kolem 200 - 250. Vcera kolem 250 - 350. Pricemz napr. na DAOC US servery mam priblizne 120 - 140 (60 ms pres more). Kde vlastne ma Turbine servery?
2. Je nejaky cap na pocet kouzel, ktere muze char mit? Bo jsem videl odklikavatko "Delete" ve svem spellbooku. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 08:38:00
|
1. Mam velice spatny ping na DT. V predchozich dnech se pohyboval kolem 200 - 250. Vcera kolem 250 - 350. Pricemz napr. na DAOC US servery mam priblizne 120 - 140 (60 ms pres more). Kde vlastne ma Turbine servery?
2. Je nejaky cap na pocet kouzel, ktere muze char mit? Bo jsem videl odklikavatko "Delete" ve svem spellbooku.
1. Nemám tušení, někde v US, ale včera to lagovalo tak nějak celkově.
2. Není, můžeš umět všechny |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 20:20:23
|
1. Jak muze mit nekdo specnute tyto tri skilly? http://216.231.38.174/index.php?Type=Char&Name=Woe%20Kitten&Server=3 Vzdyt je pry preci mozne specovat skilly jen pri tvorbe charu?
2. Regeneruji se hp, mana, stamina rychleji kdyz postava sedi? Na visual jsem vetsi rychlost nejak nezaregistroval.
3. Pokud sedis a nekdo na tebe zautoci dostavas vetsi damage?
4. Jakymi vsemi zpusoby je mozne regenerovat manu? Mam jako caster relativne velky downtime (v momente kdy mana klesne na cislo blizko nule; mana conversion samozrejme mam).
|
Edited by - VT on 17/03/2004 20:45:25 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 21:49:02
|
quote: Originally posted by Van Tassel 4. Jakymi vsemi zpusoby je mozne regenerovat manu? Mam jako caster relativne velky downtime (v momente kdy mana klesne na cislo blizko nule; mana conversion samozrejme mam).
Pres mana lahve, kouzlo "Stamina to Mana Self" a?
Pres item? Restovanim v sede? Restovanim v klidovem stavu? Ci zde neexistuje vubec pojem restovani a hp+stamina+mana se restuji stejnou rychlosti pri jakekoliv cinnosti? |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 22:28:13
|
1. Jak muze mit nekdo specnute tyto tri skilly? http://216.231.38.174/index.php?Type=Char&Name=Woe%20Kitten&Server=3 Vzdyt je pry preci mozne specovat skilly jen pri tvorbe charu?
2. Regeneruji se hp, mana, stamina rychleji kdyz postava sedi? Na visual jsem vetsi rychlost nejak nezaregistroval.
3. Pokud sedis a nekdo na tebe zautoci dostavas vetsi damage?
4. Jakymi vsemi zpusoby je mozne regenerovat manu? Mam jako caster relativne velky downtime (v momente kdy mana klesne na cislo blizko nule; mana conversion samozrejme mam).
1. Z duvodu ze v AC se dalo lehce zgimpovat char v urcity dobe pridali moznost si unspecnout/untrainout skilly a ze ziskanych skill pointu si specnout/trainout jiny, takze ted jde vytvorit template kterej driv nebyl moznej z duvodu "pouhych" 50 skill pointu pri tvorbe postavy.
2. Sem uz z AC dlouho takze se omlouvam kdybych nahodou mystifikoval ale pri sezeni se nic rychleji neregeneruje.
3. Pokud sedis mas nulovou melee defense takze neevadujes tudis zchytas kazdej hit. I kdyz jako caster mas stejne melee defense hodne malou takze to nebude ani moc znat
4. Vyroba many je nejefektivnejsi zpusobem cast Revitalize (prida staminu) a pote zacastit stamina to mana ale jako low lvl umis jen maly Revitaly takze mozna se ti zatim nez vyrostes vic vyplati meelerskej zpusob vyroby many a to Heal z Kitu a pote zacastit Health to Mana. Ono s trasferama se da vazne pekne vyhrat a az si to trochu vosahas a budes castit aspon VIky mana nebude zadnej problem. |
so... |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 22:37:19
|
quote: Originally posted by Van Tassel 4. Jakymi vsemi zpusoby je mozne regenerovat manu? Mam jako caster relativne velky downtime (v momente kdy mana klesne na cislo blizko nule; mana conversion samozrejme mam).
Pres mana lahve, kouzlo "Stamina to Mana Self" a?
Pres item? Restovanim v sede? Restovanim v klidovem stavu? Ci zde neexistuje vubec pojem restovani a hp+stamina+mana se restuji stejnou rychlosti pri jakekoliv cinnosti?
Pokud se dostanes s manou na vazne malou hodnotu bejva to celkem blba situace a u low lvl to plati dvojnasob. Pro tyhle situace je asi nejlepsi mit u sebe par mana elixiru jeden rychle vypin a pak klasicka vyroba many... pro high lvly uz tenhle problem skoro neplati bo i VII kovy kouzla zacastej klidne z 1-5 many...
Na nejaky restovani se vykasli na to se v AC nehraje AC je o kouzleni furt furt furt cadit jak vozivot |
so... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 07:46:29
|
Jsou 4 způsoby jak vyrobit manu:
1 Restování - a nakouzli si rychlejší regeneraci staminy kvůli Stamina to mana kouzlu, kterým děláš manu nejrychleji 2. Health to mana pokud můžeš používat healing kity 3. Lahvičky 4. Nejlepší způsob - Stamina to mana.
Od pětkových kouzel (cca Life magic kolem 180) a mana conversion tak 140-160 už nebudeš mít nikdy problém s manou ani v boji. Jedním kouzlem obnovíš skoro celou staminu a dalším z ní uděláš plný téměř plný manapool a obojí bude stát málo many. Navíc je to rychlé a dělá se to normálně v boji, takže mág bojuje v podstatě nonstop. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 08:32:15
|
Vcera jsem lognul jeden ze zděděných charů na DT - mág level 98 a byl jsem mrtvej minutu po té :)
Nicméně největší překvapení v AC je pro mě opětná možnost runcastingu - a to je maso. Jen nevím, jestli je to díky mému patchnutému klientu na window mod nebo to skutečně umožnili.
Tak třeba dostanu banána :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 08:33:05
|
Jakym zpusobem utoku se mi nastavi "pvp aktivni" flag? Debuffem? PvP damagem? Nebo je to jedno a jakykoliv nepratelsky "dotyk" (od hrace) mi nastavi pvp aktivni flag?
Jde mi to, ze z pvp neni mozne utect (zatim jsem zkousel jen zazonovat)? Nebo existuje zpusob jak se z pvp zdejchnout? Napriklad lognutim, pomoci teleportovacih kouzel atd?
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 08:38:54
|
Jakym zpusobem utoku se mi nastavi "pvp aktivni" flag? Debuffem? PvP damagem? Nebo je to jedno a jakykoliv nepratelsky "dotyk" (od hrace) mi nastavi pvp aktivni flag?
Jde mi to, ze z pvp neni mozne utect (zatim jsem zkousel jen zazonovat)? Nebo existuje zpusob jak se z pvp zdejchnout? Napriklad lognutim, pomoci teleportovacih kouzel atd?
Upřímně - nevím. Já jsem PvP nedělal víc jak rok a tam se událo moc změn. Pořád by ale mělo fungovat LS Recall v kouzlu a nebo portal recall.
LS jsou dva recally - jeden z kouzla na LS, který si svážeš kouzlem LS Tie, pak příkaz /lifestone, který tě hodí na LS svázaný doubleclickem.
Portály může svázat dva, pak je PR I, PR II a samotný Portal recall, ten Tě hodí do portu, kterým jsi prošel jako posledním. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 08:46:12
|
Powerlevelování se provádí od levelu 50, kdy má char share xp bez penalty na jakýkoliv vyšší level. Včera jsem si s mágem 150 powerleveloval svého původního mága a za levelu 66 na 68 za dvě hodky - dva full buffy VII kouzlama. Resp. byl tam se mnou známý s mágem 125, takže 2 PL jednoho. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 17:01:43
|
Je mozne zmenit "dvojclick" mysi (nutny napriklad pro lootovani, kouzla atd.) na pouhy "jeden" click? Pomijim ted fakt, ze je mozne vetsinu veci nabindovat na klavesy.
Nebo je dvojklik zadratovanej? |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 21/03/2004 : 17:09:15
|
Je mozne zmenit "dvojclick" mysi (nutny napriklad pro lootovani, kouzla atd.) na pouhy "jeden" click? Pomijim ted fakt, ze je mozne vetsinu veci nabindovat na klavesy.
Nebo je dvojklik zadratovanej?
Kouzlí se pomocí kláves Delete, End, Page down - téměř nikdo nekouzlí pomocí myši.
Bary se přesouvají pomocí Insert a Page Up
Corpse otevírá - mám pocit - pomocí E nebo F teď nevím, jen loot sbírám pomocí myši a i na to existuje plugin, ale to si nejsem úplně jist.
Targetování mám taky nastaveno na jiných klávesách, něž je standard - já to mám na CTRL, protože targetuju nejbližší enemy palcem pravé ruky - bo prsty mám na Delete, End atd. to co už jsem psal. |
 |
|
Arxon
Starting Member
9 Posts |
Posted - 29/03/2004 : 00:24:49
|
Hraje jeste nekdo z cechu (slovaku) AC 2 ? |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 30/03/2004 : 00:41:13
|
quote: Originally posted by Arxon
Hraje jeste nekdo z cechu (slovaku) AC 2 ?
Asi 10 jich hraje na evropském Downsongu. Zkus ve hře /tell Sisinka, bla bla bla nebo /tell Sasanka, bla bla bla a oni se Ti určite ozvou. Populace v AC2 co tak sleduju celkem narůstá. |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 09:41:44
|
Tak a opet jeden z mych lamoidnich dotazu, hraju ted asi tyden AC a zatim zjistuju ze je to komplikovanejsi nez se na prvni pohled zdalo, uz jsem si tak nejak porozumel s bojem, ale zatim jsem absolutne (i po precteni webovych stranek) nepochopil craft system. Mohl by tu nekdo z vas skusenych hracu nejakym jednodusim zpusobem popsat jak funguje nebo me odkazat na stranku pro totalni lamy ktery maji dlouhy vedeni? Diky moc |
Thumach For The Horde |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 11:34:41
|
quote: Mohl by tu nekdo z vas skusenych hracu nejakym jednodusim zpusobem popsat jak funguje
Z lootu muzes salvagovat matros - kazdy matros ti podle druhu da salvage (takze golden plate ti da gold), kazda vec ma kvalitu (1 az 9) a salvagnutej material taky. Kolik toho ziskas tim salvage zalezi na skillu (tvem). Az mas toho salvagnuteho materialu 100 jednotek ziskas pytel. Ten pak lze pouzit na 'vylepsovani' veci. Kazdy salvagnuty matros dela neco jineho a jde pouzit na jen nektere materialy. UF  Dalsi na: http://www.thejackcat.com/AC/Shopping/Crafts.htm
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
Edited by - Atronach on 22/06/2004 11:40:57 |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 13:01:10
|
Aha takze to nefunguje jako napr. v Horizons ze si natezim rudu a udelam si sekerku, ale jen pouze jako vylepsovani veci. Diky za info |
Thumach For The Horde |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 14:35:45
|
Vcera jsem tam pritahl a zasvetil Brtnase a Dajen pokukovala pres rameno 
Tak uvidime, dnes chci jit jeden Q s Brtnasem, pridas se?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 17:09:22
|
No jasne ze bych se rad pridal, staci rict kdy nebo se spis objevim na mirc a domluvime se. |
Thumach For The Horde |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 19:45:36
|
quote: Originally posted by Atronach
odchazite z EQ2? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 19:50:07
|
quote: Originally posted by Kurik
quote: Originally posted by Atronach
odchazite z EQ2?
Reagujes Kuriku na post starej pul roku. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 11:36:32
|
572 dungeonu ... to je silenost. Rekl bych, ze zde neni zadna jina mmorpg, ktera by v tomto beatnula AC ..
http://www.acmaps.com |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 13/01/2005 : 16:48:47
|
Reagujes Kuriku na post starej pul roku.
lol, no jo, tohle ozivovani mrtvejch threadu... priste s elip kouknu |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/01/2005 : 04:07:47
|
Fejeton od Ryiinn_Gwyndylin of Thistledown: "Asheron's Call- My Three Years".
edit At nezakladm novy post: Turbine vybrala pro svoje datadisky (k AC1 i AC2) noveho distributora - SOE.
Duvody: Well, we may be nuts, but there is a method to our madness:
1. SOE has very good reach into the retail world. They can get us good space in thousands of retail shops and that is critical to attracting more players into the game;
2. SOE also has a great marketing arm, one with years of experience at supporting retail launches of expansion packs, with proven results. We get to take advantage of that experience to give Throne of Destiny some extra oomph! in the marketplace.
source: http://forums.ac.turbinegames.com/showthread.php?t=18422 |
Edited by - VT on 19/01/2005 10:00:55 |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 19:35:36
|
Chtel jsem se zeptat jestli je Asherons Call 2: Legions nebo ten zakladni lepsi nez Wow a kdyz jo tak v cem.. Chtel bych se o tom dozvedet vic.
Dekuji mockrat |
For The HORDE !! |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 03/10/2005 : 20:45:16
|
Tak jsem ztratil svuj prvni herni account z tech asi 50 ackovejch co mam ....
Turbine asi rok prechazelo z Microsoft zone billingoveho systemu na svuj a v kvetnu 2005 byl MS billing uplne zrusen. Bohuzel accounty co na nem zustaly neaktivni nebyly prevedeny .... Cry :((
Moznost tu sice je - clovek musi znat msn zone nick, nejaky char na ucte a na jakem serveru tento char je ...
Nepamatuji char/server a zaroven byl muj msn ucet pro neaktivitu zrusen ...
Zaroven NELZE koupit novou kopii AC jako digital download; coz bych klidne udelal, nejakych 10 - 50 dolaru mne nezabije, ale proste Turbine neumoznuje stahnout stary AC s prvni datadiskem jako pred dvema lety (fileplanet akce je mrtva) a samozrejme neumoznuje sosnout ani nejnovejsi Throne of Destiny ... (services jako gamersloot nemaji ani spetku moji duvery ...)
Stredovek, nechutnej stredovek ... |
Edited by - VT on 03/10/2005 20:52:53 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 22:53:52
|
Tak jsem se jeste jednou nadechnul a nasel moznost downloadu a zakoupeni AC Dark Majesty (tedy bez posledniho datadisku) na www.newegg.com.
Nicmene je to nejakej gimplej inet obchod, prodava pouze na uzemi usa a i kdyz jsem to risknul a fejknul adresu tak jsem se dostal do overovaciho stepu, ktery pry bude delat clovek a bude mu to trvat az dva pracovni dny .... bleh ... V tomto bode jsem objednavku cancelnul a rozhodl se resit svuj problem pres Alana Fergusona.
Ucinil jsem objednavku krabice s AC Throne of Destiny na cdromshopu a ihned napsal Alanovy, ze nechci krabici, ale jen serial number (clienta lze ziskat na turbine strankach v sekci download - je tam schovan pod grafickym updatem (tento graficky update je ve skutecnosti AC se vsema datadiskama)).
Tak snad uz zitra budu opet kazdych pet sekund insta killovanej 275tkama na Darktide a budu tak prichazet o vetsinu sveho equipmentu a obsah baglu ...
edit : tak jsem to tak nejak tusil. Cdromshop nema Throne of Destiny na sklade, takze mi mejlnou cd key az nekdy pristi tyden :((((((((((((((((((((((((((((( |
Edited by - VT on 07/10/2005 19:43:11 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/10/2005 : 00:32:52
|
Alan a www.cdromshop.com RULEZ !!!
Prave mi forwardnul fungujici cd key a muzu hrat ihned AC Throne of Destiny !!! (nechapu jak to udelal kdyz pet hodin zpet tvrdil, ze nemaji kopii v office, ale na Alana je proste spolehnuti :))
edit: patchuji (a mam trochu strach, originalni client zabiral 50 mega ramky, ale pry po novem datadisku se grafika skube i na Athlonech 3k+, 1gb ram, gf 6 + ... bleh)
edit 2: - client uz zabira v ramce 100 mega - je dvakrat pomalejsi ... - tutorial je zcela novy - na konci septembera byl implementovan general chat takze ho lide stale spamuji - NIKDO mne na Darktide behem 2 hodin hrani nekilnul oo ...
|
Edited by - VT on 08/10/2005 08:59:00 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 23:06:13
|
Chcete si prividelat 20.000 dolaru rocne za 2h hrani per day na AC Darktide?
Staci byt pouze level 220+ a byt online mon-friday 7pm to 9pm EST
http://vnboards.ign.com/Darktide/b5152/92571517/?4
) |
Edited by - VT on 24/10/2005 23:06:27 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 08:44:30
|
Pokud nechcete prijit navzdy o AC account, ktery nemate zmigrovany na Turbine billing system tak mate cas migraci provest jen do 6.12.2005 ...
http://forums.ac.turbinegames.com/showthread.php?t=26714
-- Tak migrace byla prodlouzena do 10.1.2006:
Account Migration Extended Due to recent demand for an extension, account migration will now be available until January 10th, 2006. After this date, players will no longer be able to migrate accounts over to the Turbine billing system.
|
Edited by - VT on 20/12/2005 14:05:06 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 15:59:58
|
Tyyjo tady jeste nekdo hrace AC ? Ze bych zavolal kamaradovi co spravoval muj aacount jestli ho prevedl ? Odhadem by moje BMko mělo být teď tak 210ka ? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 17:14:55
|
quote: Originally posted by ehivar
Tyyjo tady jeste nekdo hrace AC ? Ze bych zavolal kamaradovi co spravoval muj aacount jestli ho prevedl ? Odhadem by moje BMko mělo být teď tak 210ka ?
Na prevod mas cas do zitrka ... )
Na Darktide nebo Frostfellu? |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 12:21:11
|
Na FF. na DT mam Life speced 95ku nebo tak nejak. teda jestli to kamos vse prevedl. |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 14:30:40
|
Tak by vse melo byt prevedene. Muj main na FF by měl být odhadem 230ka BM-ko |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 14:35:25
|
Musim ale zamacknout slzu, protoze tohle byly krasne skoro 3 roky meho zivota :) Vsechny nove MMORPG jsou takove moc nalinkovane. Tady u AC vas mrskli do sveta .. nikdo nic nevedel a na vse se muselo prijit vcetne principu magie atd. |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 14:41:58
|
Puldenni zachranovani tel z tezkejch dungeonu :) Lady Aerfele quest s hlasku pro kazdeho nalogovaneho, ze XX killnul Lady a tech gratsu potom :) A to jsem ani nikdy nesel Othoi Queen ale cem slysel na kanale chat, tak to byla fakt sranda - zvlast ta vec s falesnou a pravou queen :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/01/2006 : 14:15:29
|
Musim ale zamacknout slzu, protoze tohle byly krasne skoro 3 roky meho zivota :) Vsechny nove MMORPG jsou takove moc nalinkovane. Tady u AC vas mrskli do sveta .. nikdo nic nevedel a na vse se muselo prijit vcetne principu magie atd.
Jak vcem...totalne mne otravuje a odpuzuje styl, kdy u ikon nemas popis kouzel..preci jen verim v princip kdy pokud se naucis kouzlo, tak vis co dela /pripadne po x vykouzleni/. Stejne tak kdysi sem hral AC nejakej trial a prave mne na nem odpudilo to, ze jsem vubec nevedel co delat.. presto, ze hraju onlinovky od nejakeho roku 1998 tak mne nebavi bejt vrzenej do sveta kdy nevis co delat.. a jit hned jen tak expit je "divny".. radsi mmorpg ala single.. s pribehem a se vsim.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/01/2006 : 14:20:19
|
572 dungeonu ... to je silenost. Rekl bych, ze zde neni zadna jina mmorpg, ktera by v tomto beatnula AC ..
http://www.acmaps.com
to je fakt, ale co jsem kdysi cetl o tom jak jsou delane a dokonce jsem i cetl popis casti zdrojoveho kodu k software ktery k tomuhle slouzi... tak jsou to vesmes generovane dungy ktere se absolutne nemuzou rovnat obsahem treba wow dungum.
nechci rejpat, ale jestli si hral anarchy online..tak tam si generujes indoor mise no a AC dungy sou asi jako indoor prostredi mise v AO a tech tam mas unlimited.. a v kazde multiplayerove je dokonce hlavni boss. To sou ale hodne podprumerne dungeony.. Kolik jich tam je skutecne promakanych s vlastnim pribehem, monstrama, interakci v podobe pristroju uvnitr a urcitym postupem ktery se musi dodrzet? Kdy to proste neni jen jeskyne nacpana moby k vymlaceni? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/01/2006 : 14:56:39
|
quote: Originally posted by Rodier
Musim ale zamacknout slzu, protoze tohle byly krasne skoro 3 roky meho zivota :) Vsechny nove MMORPG jsou takove moc nalinkovane. Tady u AC vas mrskli do sveta .. nikdo nic nevedel a na vse se muselo prijit vcetne principu magie atd.
Jak vcem...totalne mne otravuje a odpuzuje styl, kdy u ikon nemas popis kouzel..preci jen verim v princip kdy pokud se naucis kouzlo, tak vis co dela /pripadne po x vykouzleni/. Stejne tak kdysi sem hral AC nejakej trial a prave mne na nem odpudilo to, ze jsem vubec nevedel co delat.. presto, ze hraju onlinovky od nejakeho roku 1998 tak mne nebavi bejt vrzenej do sveta kdy nevis co delat.. a jit hned jen tak expit je "divny".. radsi mmorpg ala single.. s pribehem a se vsim..
Eshivar mluvi o necem jinem - do roku 2001 se zadna (?) kouzla nedala koupit u vendoru. Musel jsi je "vymyslet" - tzv. magic research.
Co se tyce popisku u kouzel - AC tyto popisky samozrejme ma. A mel je uz v dobe prvniho trialu o kterem se ty zminujes.
AC a pribeh? NEEXISTUJE na trhu mmorpg, ktera by pravidle addovala mesicne do hry novy content a server event tak jako AC. Kazdych mesic pokracuje ve hre pribeh - a to i takovy, ktery kompletne ovlivni hru. Naposledy to bylo zniceni jednoho mesta a vystaveni noveho, jineho.
Ja prave u her, u kterych vim behem 5 minut jak se hraji, co ve hre uvidim atd .(napr. Everquest 2) nevydrzim dele nez tyden. Protoze si rikam, ze podobne "jasne" a primitivni mmorpg muze hrat jen hlupak.
|
Edited by - VT on 15/01/2006 14:57:14 |
 |
|
Topic  |
|