Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 druid a jeho specky
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 25/09/2005 :  18:04:18  Show Profile Send Marecek a Private Message
lidičky,mám malej zákys.jedu druida(batle,s petem)a nevím zda by stačilo,jet jen 46nature,12 heal,25buf nebo 48nature,14heal,20buf.
jen malej názor,díky
poslední dot je 48.
pet ma af shield,str/con,stun,bublinu(bladeturn)
dotka davá mím oj mobum okolo 92(s kritickem 109-180/6s dmg)jsem 42lv.
tak snad někdo poradí.díky za názory.
pokud bude psát didblajs nebo mates,nechte si to na jindy.
pařím na garethu,hib, guilda femme fatale

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 26/09/2005 :  00:52:40  Show Profile Send Edmund a Private Message
Mno, jet nature druida a jeste k tomu na classic serveru...jsi celkem odvaznej. Snad te maj guildmates hodne radi, aby te brali do groupy.
Co se tyka tvoji specky a toho co s ni muzes nabidnout -> root, insta root, aoe root, dobrej pet. Nemas healy, buffy, buff sheary, coz je u primary heal+buff class dost napi*u...
Zkus uvazovat treba o specce 32 heal (spread heal+dobrej greater heal) a 39 nature (dobrej pet, dobrej aoe root, insta root).
DoT je v pvp nepouzitelnej, rusis s nim v podstate vsechno CC, cili podle toho se vubec neorientuj.

Good luck

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 26/09/2005 :  09:51:40  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
^^ Marecek

Z jakeho duvodu chces jet "nature" druida ? Chces delat damage ? Chces rootovat ? Mit peta ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 26/09/2005 :  11:14:23  Show Profile Send Yennefer a Private Message
jestli chces delat dmg tak si udelej dmg class

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 26/09/2005 :  12:32:36  Show Profile Send Marecek a Private Message
quote:

Z jakeho duvodu chces jet "nature" druida ? Chces delat damage ? Chces rootovat ? Mit peta ?
quote:

hledal sem char kterej by me mohl bavit,paril sm na merlinu,mel sem tam infika50,trust50,critic39,stealh35,envenom(neco mezi 40-45),fire wizi 44full spec fire.
a tady sem zkousel jet HERA aneumim jet tanyk,a ne,a ne.
myslel jsem ze stim druidem jet na solo,grp nepotrebuju.
zkusim,jet takto,apokud budu porad v prd.....,tak asi dam na vas,děkuju,za radu.nepatrim mezi lamy ktri si nevi rady ale tenhle clas heealer?to je neco noveho pro me.
dakorat sem nevedel ze stema dotkama budu rusit cc,tak dalsi vec kterou mi musil nekdo poradit.
a k otazce pet?mam ho abych mohl solo expit,s healem toho asi moc nekilnu,kterj healer muze sam jet po oj,v catacombach?zatim sem zadneho nepotkal.no?necham to odeznit,a pokud do mesice neudelam rr6,tak to respecnu:-))
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 26/09/2005 :  12:45:47  Show Profile Send Yennefer a Private Message
tahle hra neni o solu a to plati zejmena na rvr serveru (na pvp serveru nejaka ta solo hra je a bude) to znamena ze musis delat takovej char aby fungoval do grupy, dot druid je knicemu a to jak na rvr tak na moby

r6 s takovouhle speckou neudelas

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 26/09/2005 :  13:34:32  Show Profile Send Thundeeer a Private Message
Ako povedali pani (a damy ? ;) ) predo mnou s nature druidom na Garethe moc neprerazis. Jedine ze by si mal stabilnu group s 2 druidami ktora by uz mala 1 nurt/regrowth druida.
Na solo v RvR zabudni..

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 28/09/2005 :  08:28:09  Show Profile Send Marecek a Private Message
dobře,díky všem za názory.zkusím to,podle sebe,ale specku trosicku pozmenim45 pet,26 heal,14buf,heal(345)to by mohlo stacit,solo se chytam stale,za 1 den sem udelal 9000bodiku,takze pokudu neudelam do mesice rr6,jak sem uz napsal,tak vas poslechnu.zkouset akombinovat se musi.holt si asi nabehnu,a pak udelam respec.v bufech mam 14,takze bych i tak musel udelat respec,na tu specku 30-32heal,39pet,no nechame se prekvapit.pokud se mohu este zeptat,premyslim nad eldrichem nebo enchantrem plosne dmg.co poradite,(s tim druidem vas budu muset toposlechnout,ale respec sutr neni lacina vecicka,a na veci mam pripraveno 980G,a to je jen na cistej craft)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/09/2005 :  11:32:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Marecek

dobře,díky všem za názory.zkusím to,podle sebe,ale specku trosicku pozmenim45 pet,26 heal,14buf,heal(345)to by mohlo stacit,solo se chytam stale,za 1 den sem udelal 9000bodiku,takze pokudu neudelam do mesice rr6,jak sem uz napsal,tak vas poslechnu.zkouset akombinovat se musi.holt si asi nabehnu,a pak udelam respec.v bufech mam 14,takze bych i tak musel udelat respec,na tu specku 30-32heal,39pet,no nechame se prekvapit.pokud se mohu este zeptat,premyslim nad eldrichem nebo enchantrem plosne dmg.co poradite,(s tim druidem vas budu muset toposlechnout,ale respec sutr neni lacina vecicka,a na veci mam pripraveno 980G,a to je jen na cistej craft)

Ok

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/09/2005 :  13:29:32  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
9000 bodů. Grats

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 28/09/2005 :  22:05:44  Show Profile Send Diblajz a Private Message
Chantera, bo ma peta(tank,nuker,pet hazici na grupu HoTky) a taky ma v mana specline debuffy matter,cold,heat,za coz te budou mit radi ostatni casteri,mas tam i focus dmg shield pro peta.
IMO s petem se mi hral pbaoer lip,da se solidne i solovat,na vyssich lvl se da i 5 a vic zlutych/oj naraz,takze to odsejpa,obvzlast pokud si do grupy vemes mana mentu.
9k rpts je na 40lvl docela dobry na nekoho kdo si obcas sedne k daocu na 3,4 hodky a pravdepodobne vetsinu casu lita solo.

Edited by - Diblajz on 28/09/2005 22:09:11
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/09/2005 :  22:22:19  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
A jo, jeslti na 40ce, tak to potom jo. No, otázkou je, jestli mu to za to stojí. Za 3-4 hoďky udělat 9K rps, když na RR6 potřebuje 1M :o

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 29/09/2005 :  14:11:28  Show Profile Send Marecek a Private Message
A jo, jeslti na 40ce, tak to potom jo. No, otázkou je, jestli mu to za to stojí. Za 3-4 hoďky udělat 9K rps, když na RR6 potřebuje 1M :o

specialne,pro Tebe!!!!Kořka!
já hraju na kámošovo acc.takže pokud je v práci,můžu naběhnout,(proč si nekoupíšsvůj?měl bys to lepší,atd...)
názory,názory.
existuje jeden člověk,kterej je jak radio chytrej,na meho infíka měl keci,a pak čuměl jak vyvoraná myš,byl jsenm nejrychlejší inf.na utok,kterého tam viděli,a hrál jsem to prvně!!!
rady sou od toho aby se dávali.
ale?
ukaž mi druida kterej chodi do catacomb,a soluje na oj,nebo skoro v kuse na zlutkach,?
normalni ma problem sundat modrou!!!
já se chytam,a pokud ne,respec bude muset prijít stejně.
asi to ešte nikdo jako já nezkoušel,po mém boji na rvr,se pojede druid jen takhle,bude te se ešte divit.
a chodim hrat jednou za 2-3 dny na 2-3hodky SOLO!!!
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 29/09/2005 :  17:22:08  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
Marecku, nerozciluj se a radsi mi podej pero. Doporucuji vklidu popit caj, nazout backurky, vzit si televizni pytel a hrat jak se ti zlibi. To co jsi se tu docetl jsou nazory PVP hracu*, co hrajou v grupe. Sam musis poznat co te bavi. Ale vez to, ze do grupy se tvuj druid zrovna dvakrat nehodi... Hrani je bud o tom, ze hrajes co te bavi a nebo hrajes s kamarady a prizpusobis se jim a hre co hraji...

Tak to vidim ja.

/* teda az na korku, ten je takovej mladej teenager, jeste nema v zivote moc jasno, ma ted moc tezke obdobi, nastoupil na stredni skolu, bojuje s akne a jeste porad mutuje, porad mu stoji ****, jo je to tezke dospivat, tak ho ber s rezervou, jako my ostatni, on je takovej impulsivni a klidne by se pral IRL...

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/09/2005 :  17:32:55  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
^^ Uschi

ROFL... owned iRL

Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 29/09/2005 :  19:03:28  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message
Uschi , ty si porad stejny blazen
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/09/2005 :  19:17:58  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
Originally posted by uschi

/* teda az na korku, ten je takovej mladej teenager, jeste nema v zivote moc jasno, ma ted moc tezke obdobi, nastoupil na stredni skolu, bojuje s akne a jeste porad mutuje, porad mu stoji ****, jo je to tezke dospivat, tak ho ber s rezervou, jako my ostatni, on je takovej impulsivni a klidne by se pral IRL...

Kéž by

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 29/09/2005 :  20:32:50  Show Profile Send Marecek a Private Message
quote:

Marecku, nerozciluj se a radsi mi podej pero. Doporucuji vklidu popit caj, nazout backurky, vzit si televizni pytel a hrat jak se ti zlibi. To co jsi se tu docetl jsou nazory PVP hracu*, co hrajou v grupe. Sam musis poznat co te bavi. Ale vez to, ze do grupy se tvuj druid zrovna dvakrat nehodi... Hrani je bud o tom, ze hrajes co te bavi a nebo hrajes s kamarady a prizpusobis se jim a hre co hraji...

Tak to vidim ja.
stímhle maš pravdu,ale tvrdit,že na rvr nemám šanci,že na 40lv,to je v pohode,atd..
zatim hraju solo,a do grup me berou akorat ja odmitam,protoze nerad se o něco prosím,rád si pomůžu sám.a navíc hraju s amikama a nijak zvlašt angl.neumím,spis vůbec
ale za nazory se vděčnej.
to co bylo v prvnich radkach nebylo tobe,to jen rikam.
ale dokud to nikdo nezkusí,nemůže nikdo říkat:takhle to nepujde,grupa na rvr je to nejlepsi,a tymova hra je nejduležitejsi,bez grp,asi nebudu moc jit na draka,dobivat hrad,atd...
ale me to takhle bavi,a pokud to skurvim,holt budu muset vydelat na respec sutr,a bude vymalovano.
A CAJ DOSEL!!!KAFE TAKY.CIGARA MI PRINESE MANZELKA(SNAD BUDOUCI),A NERVY SI SKLIDNIM,ZATIM V LEIRVIKU(JSEM44)A STALE OJ MY NEDELAJ PROBLEM,JEN ME SERE,ZE NEKILNU 3ZLUTKY NAJEDNOU PULNUTY,(ZABITE ZASEBOU,BEZ HEALU),SEM lama!!!
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/09/2005 :  21:03:10  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
^^ Tady ty posty nikdy nedokazu pochopit, jestli si nekdo dela srandu a napodobuje stare zname "vypatlane" lidi nebo jestli je to fakt vazne :).

BTW Marecku podle heraldu mas:

Number of kills:
Albion 206
Midgard 279

Number of solo kills:
Albion 0
Midgard 2

Number of deathblows:
Albion 16
Midgard 28

-------------------------------------

Takze imho lol jses lhar, "magor" a od DAoCu vis prd.

Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/09/2005 :  00:01:06  Show Profile Send Marecek a Private Message
quote:

Number of kills:
Albion 206
Midgard 279

Number of solo kills:
Albion 0
Midgard 2

Number of deathblows:
Albion 16
Midgard 28

quote:

sem nebo nejsem,dotkou utocis,kilne ho nekdo jinej,body dostanes,9000rps mam PODLE HERALDU.
a to jestli vim o camelotu neco nebo nevim,nebylo v otazce,lidi me tu napadaj,a ty este urazis!!!
SERU SE SNAD DO TEBE?
MOJE UMENI NENI TAKOVE JAKO VASE ,VY JSTE MACHRI,A KDYZ NEKOHO NAPADNETE,TAK VE VSI SLUSNOSTI.JA SE O TEBE TAKY NEOTIRAM,A JESTLI TE TO SERE,TAKME NE!!
NEKDO PSAL ZE SI MAM DAT CAJ,
ME TO BAVI,JSEM LAMA,ALE LHAR?TO UZ PREHANIS!
DETI SPOLU NEMAME ,NEZNAS ME TAK OME NEMLUV§ROZUMIME SI?JESTLI CELY DEN DELAS ZE HLEDAS NA HERALDU O LIDECH NEJAKE MALICKOSTI,TAK POKRACUJ,SES CHUDAK!!!
MOJE RPS JSOU MOJE.
A BEZ PROBLEMU JEDU SOLO V KUSE ZLUTY A ORANZOVY MOBY(V CATACOMBACH)TO JSI SE ASI TAKY DOCETL NA HERALDU.
MOJE SPECKA JE DOBRA,A TO SLO,NE O URAZKY,A HLEDANI CHYB.
HRAJU CAMELOT ASI 2.5ROKU.ALE NEMUZU O SOBE RICT ZE TO UMIM,I KDYBYCH TO HRAL 10LET,NEMOHL BYCH RICT ZE VIM O CEM TO JE,A ZE JSEM TEN NEJLEPSI.ESTE ZE HRAJU NA GARETHU,DAL UZ SE ONIC ANI NESNAZ.NEMA TO CENU.JA LHAR MARECEK TE ZDRAVIM DEIMNIO,SORY,ALE SES UBOHEJ
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/09/2005 :  00:08:39  Show Profile Send Marecek a Private Message
JINAK JESTLI NEKDO NECO CHE RICT MUZE MI NAPSAT,E-MAIL:h.taky@seznam.cz,,
a norozebirat ptakoviny.nebo ty """"vypatlany""lidi myslim sebe,mi muzes napsat,a neotravovat lidi kteri sem chodi pro radu od lidi,KTERI VI OCEM TO JE
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/09/2005 :  00:18:18  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

quote:

Number of kills:
Albion 206
Midgard 279

Number of solo kills:
Albion 0
Midgard 2

Number of deathblows:
Albion 16
Midgard 28

quote:

JA LHAR MARECEK TE ZDRAVIM DEIMNIO,SORY,ALE SES UBOHEJ

Aspoň umí quotovat :) Jeslti ty si dospělý člověk s manželkou, tak sem fakt rád, že jsem "zaběďarovaný náctiletý fracek co mutuje" (c) Uši
Zeptáš se tady na názor, lidi ho napíšou, nesouhlasíš s ním(proč si se teda ptal?) a pak se začneš urážet... leik, dabljůtýef, mejt?
Začíná to tady smrdět Pustullovinnou
edit: JO SORRY, ZAPOMNĚL SEM NA CAPSLOCK!

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 30/09/2005 00:33:20
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 30/09/2005 :  00:25:27  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message
pustule , uz se prestan tvarit , ze to nejsi ty ..

Edited by - Bulway on 30/09/2005 01:23:22
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/09/2005 :  01:26:51  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Bulway

pustule , uz se prestan tvarit , ze to nejsi ty ..

... no comment ...

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 30/09/2005 :  09:25:17  Show Profile Send Thundeeer a Private Message
No LoL. Uz ked som videl tento topic prvy krat tak som vedel ze tu bude dobra drama.
Marecek mal by si castejsie brat lieky na ukludnenie, urcite by ti to pomohlo. To ze sa ti hra dobre solo v battlegrounds neznamena ze sa ti bude hrat dobre solo vo frontiers ktore su milion krat vacsie a kde jedine co beha su gank groupy a zergy. Ak povazujes za solo behat so zergom bez toho aby si bol v groupe tak budiz
Nerypal by som do teba ale stretol som ta raz v TNN a po tom ako si sa prejavil si okamzite isiel na moj ignore list. BTW neviem kolko mas rokov ale vacsina ludi nad 15 rokov by Slovencinu od Polstiny rozoznat mohla.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 30/09/2005 :  09:40:55  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
quote:

quote:

Number of kills:
Albion 206
Midgard 279

Number of solo kills:
Albion 0
Midgard 2

Number of deathblows:
Albion 16
Midgard 28

quote:

sem nebo nejsem,dotkou utocis,kilne ho nekdo jinej,body dostanes,9000rps mam PODLE HERALDU.
a to jestli vim o camelotu neco nebo nevim,nebylo v otazce,lidi me tu napadaj,a ty este urazis!!!
SERU SE SNAD DO TEBE?
MOJE UMENI NENI TAKOVE JAKO VASE ,VY JSTE MACHRI,A KDYZ NEKOHO NAPADNETE,TAK VE VSI SLUSNOSTI.JA SE O TEBE TAKY NEOTIRAM,A JESTLI TE TO SERE,TAKME NE!!
DETI SPOLU NEMAME ,NEZNAS ME TAK OME NEMLUV§ROZUMIME SI?JESTLI CELY DEN DELAS ZE HLEDAS NA HERALDU O LIDECH NEJAKE MALICKOSTI,TAK POKRACUJ,SES CHUDAK!!!
MOJE RPS JSOU MOJE.
A BEZ PROBLEMU JEDU SOLO V KUSE ZLUTY A ORANZOVY MOBY(V CATACOMBACH)TO JSI SE ASI TAKY DOCETL NA HERALDU.
HRAJU CAMELOT ASI 2.5ROKU.ALE NEMUZU O SOBE RICT ZE TO UMIM,I KDYBYCH TO HRAL 10LET,NEMOHL BYCH RICT ZE VIM O CEM TO JE,A ZE JSEM TEN NEJLEPSI.ESTE ZE HRAJU NA GARETHU,DAL UZ SE ONIC ANI NESNAZ.NEMA TO CENU.JA LHAR MARECEK TE ZDRAVIM DEIMNIO,SORY,ALE SES UBOHEJ

No Marecku, nejen caj, ale asi i ledovou sprchu. Rekl bych, ze jsi takovy chameleon, neznam nikoho, kdo by si tu na imperiu delal dalsi identity... Ono neni proc, kdyz se nekdo do nekoho pusti, tak si to alespon pekne vyrikaji, flamuji tu par dni a ja mam alespon co cist. Ale s tebou je to horsi, lidi te nemaj moc radi, tak si das jine jmeno, ale tvuj styl a sloh se proste nezapre. Mozna, kdyby jsi nepouzival capslock, ty ascii znaky a nemel takove nasrane kecy, tak by ani nikdo neprisel na to, ze jsi to ty. Ja osobne nikoho nezatracuji, ale abych ti rek, nejsi asi zrovna oblibenej... Ale to je tvuj problem, mozna se nad sebou chvilku zamysli, nepis tu zbytecne veci, kterych se pak nekdo chytne a tebe to zbytecne nasere.

Take jsem zastancem toho, ze kazdy clovek ma v jadru neco dobreho, snad se doziju toho, ze me prekvapis, ale zatim pokazde, kdyz jsem mel s tebou tu cest se tak nestalo. Ale coz, jsem jeste mlady, tak snad se dockam.

Co jeste vic rict? Snad jen to, ze tvuj topic, ac dobre zacal, spatne skoncil. Skoda, zase se nic nedoctu. Skoda, ze "flameri" nemaji nejake svoje forum, mozna bych se pak docetl vice. Je mi lito, ze stoji proti presile, ale zavinila to tvoje horka hlava. Mas tohle za potrebi? Nebo je to nejaky novy sport?

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/09/2005 :  10:35:03  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

Number of kills:
Albion 206
Midgard 279

Number of solo kills:
Albion 0
Midgard 2

Number of deathblows:
Albion 16
Midgard 28

quote:

SERU SE SNAD DO TEBE?
MOJE RPS JSOU MOJE.

Podle Heraldu mas za celou dobu 2 solo zabiti => Coz potvrzuje muj prvni vyrok o tom, ze lzes jak kdyz tiskne o solovani v RvR.

Podle toho, co tady pises za bludy by jsi mel spis napsat dr. Chocholouskovi misto otazek na druidy => Muj druhy nazor na tebe. :)

A podle toho, ze behas s jinyma grupama /podle tebe solo/ a dotujes jim tam enemy, tak jses DAoC noob nejvetsi tridy a kazis tim hru ostatnim => 3...
------------------------------
PS: NEPOUSTEJ SE DO ME HOSANKU, PROTOZE JINAK SI TE MOJE MANZELKA(KTEROU JESTE NEMAM) NAJDE V REALU. ONA VI KDE BYDLIS A NENI TO ZADNEJ PRIZDISRAC!11!1oneone

EDIT: ZAPOMNEL JSEM oneone

Edited by - Deimnia on 30/09/2005 10:36:35
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 30/09/2005 :  10:57:07  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message
quote:
Originally posted by Deimnia
------------------------------
PS: NEPOUSTEJ SE DO ME HOSANKU, PROTOZE JINAK SI TE MOJE MANZELKA(KTEROU JESTE NEMAM) NAJDE V REALU. ONA VI KDE BYDLIS A NENI TO ZADNEJ PRIZDISRAC!11!1oneone

EDIT: ZAPOMNEL JSEM oneone

zdravim petra zverinu z vaclavaku

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/09/2005 :  11:22:00  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
TO BUDE TKAOVEJ FIČÁK, ŽE SE Z TOHO TADY VIŠCHNI POS***!!!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 30/09/2005 :  11:43:32  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
I FORUM.IMPERIUM VAM BUDE MALE!

EDIT: DEIMNIO POJD NA DUEL! AT MAM ZASE MODREJ SATEK...

Edited by - uschi on 30/09/2005 12:03:46
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/09/2005 :  13:31:29  Show Profile Send Marecek a Private Message
litvíniov,zámecka 2005,už se těším,brabec marek jmeno me,jeste neco?chudak ses ty a me to bavi kazit hru druhym,a zatim mi nikdo nic nerekl.a nerekne,protoze jim pomaham ze vsech nejvicLAMO!!!
POJEDU SI JAK CHCI A TY MI MUZES UZ POLIBIT PRDEL,ROZUMIME SI,KDYZ NEMUZES TX PRESTAT URAZET,TAK MI HO MUZE TA TVOJE TAKY.....
Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/09/2005 :  14:27:27  Show Profile Send Marecek a Private Message
A HLAVNĚ PRO VŠECHNY::::!!!::::
BUDU SI DĚLAT CO CHCI,KDE CHCI A JAK CHCI.POKUD SE TO NĚKOMU NEBUDE LÍBIT,SLUŠNĚ SE SNÍM DOMLUVÍM!!!
ALE POKUD OMĚ NĚKDO BUDE ŘÍKAT ŽE JSEM LHÁŘ,TAK AT!!!
OD DRUHÝCH SE MLUVÍ NEJLÉPE,CHYBY NA SOBĚ NIKDO NEODHALÍ,DRUID JE SUPR,
AŽ BUDE NEKDO LEŽET NA RVR,A BUDE CHTÍT ZVEDNOUT BUDE MU JEDNO JESTLI JSEM V GRUPĚ,NEBO NE.ALE POKUD TI DEMNIO KAZÍM HRU,TAK TO ŘEKNI MAMINCE.
TŘEBA MI DA NA ZADEČEK,APAK BUDE KLID.
NIKOHO JAKO TY JSEM ESTE NEPOTKAL,PROTOŽE NIKDO TAK UBOHEJ NEEXISTUJE.KAŽDÝ SE SNAŽÍ POMOCT,A NÉ URAŽET.POKUD SES TAKOVEJ MACHR,TAK SI UDELEJ DRUIDA NA GARETHU TAKY A PREDVED MI JAK SE EXPY,JA TI PREDVEDU NA VLASTNI OCI JAK JEDU VKUSE,PUL ZA PULEM MOJE ZLUTKY A OJ.
PO ORANŽOVEM MOBU MI ZBYDE 60%LIFE,POKUD MÁŠ TANKA ,TAK MI ŘEKNI KOLIK MÁŠ ,ŽIVOTA TY, HRDINO
MACHRUJ U LIDÍ KTEŘÍ TI TO ŽEROU JA NEJSEM NĚKJAKÁ MRDKA,TO SI ZKOUŠEJ DOMA!!!
POKUD NĚCO CHEŠ,TAK NAPIŠ NA E-MAIL:H.TAKY@SEZNAM.CZ ,A MŮŽEŠ MI TO VYSVĚTLIT,RÁD BYCH VIDĚL JAKEJ SEŠ HRDINA,NA NETU UMÍ KAŽDEJ VYHROŽOVAT.PŘIJED DO lITVÍNOVA A DOKAŽ ,ŽE NEJSI KUNDA KTERÁ,SI HRAJE NA MACHRA.
JO?TAKOVY ŠUKÁNM DO PRDELE!!!
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/09/2005 :  14:39:12  Show Profile Send Aramir a Private Message
To je hukot

Ať si to každý hraje dle libosti ne? Deimnia má velký vzor ve VT

Edited by - Aramir on 30/09/2005 14:39:57
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:01:54  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
quote:

Hmm, nejsi spis Vladko z Vyvolenych?

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:13:11  Show Profile Send Diblajz a Private Message
quote:

quote:

Jsem nevedel ze ve vile muzou parit DAOC,to vedet,tak se prihlasim,aspon bych mohl celej den parit a nenechat se rusit malickostma typu zamestnani,pratele a podobne
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:16:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Aramir

To je hukot

Ať si to každý hraje dle libosti ne? Deimnia má velký vzor ve VT

A do koho jako ty jedes ?!!!??!oneone. Radeji drz jazyk za zuby a krok nebo si moje ex-MANZELKA najde tvou ADRESU A POSLE TE NA DIALIZU !!! JO ???!!! NECHAPU KOMU TIM KéROVánÍm JAKO PROSPEJES !

NejseM ZADNEJ noob A mam na Mordredu Paladina UZ LEVEL 48 A soluju s NIM MODRE MOBY 11+++!! OMG WTF PWNeD iRL BBQ... Takze STFU a DIAF. Ok ThX.

Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:25:08  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
Hergot,ja sem budu zase snad chodit.Tohle mi chybelo,stare dobre Imperiüm. Pokud neni Marecek Pusttule,tak se od nej aspon ucil.

Uschi,diky za link :D
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:28:17  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message
Neni zac, vitej u nas ve virtualni vile, Vladka uz mame, pozor na pr*ele

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:30:42  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

Neni zac, vitej u nas ve virtualni vile, Vladka uz mame, pozor na pr*ele

Pás "prdnosti" je připraven čelit všem útokům !11

+1

Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:33:35  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
Ale Pusttule to asi nebude. Premyslel jsem kde by Pustuule sehnal manzelku. Ledaze by ho nejake bylo lito..prece jen dostat od necra za 1800...to ho bylo lito i me
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:44:15  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message
quote:
A CAJ DOSEL!!!KAFE TAKY.CIGARA MI PRINESE MANZELKA(SNAD BUDOUCI),A NERVY SI SKLIDNIM,ZATIM V LEIRVIKU(JSEM44)A STALE OJ MY NEDELAJ PROBLEM,JEN ME SERE,ZE NEKILNU 3ZLUTKY NAJEDNOU PULNUTY,(ZABITE ZASEBOU,BEZ HEALU),SEM lama!!!

vzdyt zadnou manzelku nema...pokud to chapu spravne! :p

Jinak Marecku jses muj velky vzor, ja se svym druidem na solo nikoho nezabiju :(

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 30/09/2005 :  15:47:51  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message
na druida je potreba mit spravny zaklady a pak to de samo
http://www.novinky.cz/krimi/66297-policie-nasla-tisice-rostlin-konopi-v-obrim-skleniku.html

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians

Edited by - Lim-Dul on 30/09/2005 15:49:03
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:09:49  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

.PŘIJED DO lITVÍNOVA

mÁŠ ZAPLÝ CAPSLOCK!!1!

quote:

quote:

Uši, nevtírej se =)

quote:
Originally posted by Yenlui

Ledaze by ho nejake bylo lito..prece jen dostat od necra za 1800...to ho bylo lito i me

Lmao irl Musím se jít vyčůrat, nebo si zašpiním gatě. Pak můžu pokračovat ve čtení tohoto topicu

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 30/09/2005 16:15:23
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:23:34  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

chudak ses ty a me to bavi kazit hru druhym,a zatim mi nikdo nic nerekl.a nerekne,protoze jim pomaham ze vsech nejvicLAMO!!!

By mě teda zajímalo, co chceš. Říkáš, že tě baví lidem hru kazit, ale pak zase že ti nikdo na to nic neřekne, protože jim pomáháš... hmmm, další nevyhraněnný.

quote:

zatim hraju solo,a do grup me berou akorat ja odmitam,protoze nerad se o něco prosím,rád si pomůžu sám.a navíc hraju s amikama a nijak zvlašt angl.neumím,spis vůbec

A když se teda o nic teda neprosíš a do grup nechodíš, jak těm lidem pomáháš? A vůbec, jak se s něma domlouváš, když neumíš ani anglicky? Mám v tom chaos. Prosím, vysvětli mi to.(hlavně česky, bo mongolsky fakt neumím a Uschi nemá čas na překládání, je prej zaneprázdněný v práci nebo co(nj, kopání v dole je dřina )

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:40:39  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
^^ Korka

Pomaha jim treba tak, ze do nich nechodi :).

Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 30/09/2005 :  19:46:55  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message
Deime, to byl post roku tohleto
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 30/09/2005 :  20:22:07  Show Profile Send Nat a Private Message
Ahojte všichni! (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/09/2005 :  20:54:42  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Nat

Ahojte všichni! (:

To jsi, ale, trosku offtopic, ne ?

Go to Top of Page

Marecek
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/09/2005 :  21:36:44  Show Profile Send Marecek a Private Message
pustule je kamoš
capsloc mam zaply,
dale nadavat umim i do oci,a adresu mas miji,prijed,
Marek Brabec
Zámecka
LItvínov,
tady mě zná dost lidí,a v guildě,taky,aty mě nenasereš,protože košte kteery nadava ,ani mi nanapiše na e-mail kam mam za nim dojet a vyridit si to snim je jen SRAB,
ja treba jsem lhar-ale na srab,kterej pak dostane bobky,
ostatním co tu jsou se velmi omlouvam,
smudlu,diblajze,pustule,znas,
oni tebe taky demnio,a prej ses takovy košte,ze ti není rovno,a modry moby si puluju po4 najednou,bez problemu,pusinku na kokutka a dobraou noc
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/09/2005 :  22:11:31  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
Škoda že to umíš řešit jen přes násilí a nedokážeš se kultivovaně a civilizovaně(není to to samé? Snažím se být jen chytrý). A co je prosím "košte"? A mohl bych taky dostat pusu, plz?
Imho Marecek je Deim a píše sem, aby si mohl nenápadně posthuntit!
edit: ding 800, I win irl!

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 30/09/2005 22:11:49
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 30/09/2005 :  22:22:02  Show Profile Send smajlik02 a Private Message
quote:

pustule je kamoš
capsloc mam zaply,
dale nadavat umim i do oci,a adresu mas miji,prijed,
Marek Brabec
Zámecka
LItvínov,
tady mě zná dost lidí,a v guildě,taky,aty mě nenasereš,protože košte kteery nadava ,ani mi nanapiše na e-mail kam mam za nim dojet a vyridit si to snim je jen SRAB,
ja treba jsem lhar-ale na srab,kterej pak dostane bobky,
ostatním co tu jsou se velmi omlouvam,
smudlu,diblajze,pustule,znas,
oni tebe taky demnio,a prej ses takovy košte,ze ti není rovno,a modry moby si puluju po4 najednou,bez problemu,pusinku na kokutka a dobraou noc

To vis to si moc nevyberes, jsou tu proste nekteri, kteri furt musi do nekoho prazit. holt nekteri se tim asi bavi a v podstate neporadi nic kloudnyho kdyz se na neco ptas, s takovyma lidma bych nemohl hrat, natoz s nima v RL vychazet, akorat si tu honi triko.

EDIT: oops zapomnel jsem +1

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired

Edited by - smajlik02 on 30/09/2005 22:22:48
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To: