Author |
Topic  |
|
nufnuf
Starting Member
11 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 14:21:56
|
Ahoj! Po cca 3 letech ve hre sem s tim skoncoval - asi pred trema mesicema a doslo mi, ze mi sou accounty na nic a treba nekdo bude mit zajem.
Oba accounty jsou vcetne obou placenych datadisku - ToA i Catacombs. Vyjmenovany postavy jsou na server Merlin - kralovstvi Albion
Na 1. accountu mam
50 armsman 50 wizzard 50 cleric - legendary spellcrafter 49 infiltrator - 900+ alchemist 44 scout a mozna jeste nejaky lowbici, ale nepamatuju si je
Prakticky vsechny postavy sou v templatech, par slusnejch artiku ale prevazne low RR - tak RR3 ... Je tam barak - House 200g/week, truhly nacpany vecma Postavy maj dohromady tak 30 platu a myslim ze je tak 20p ve vendorovi, ale nerad bych kecal.
2. account
50 armsman - legendary weaponsmith 50 pally - RR5, armorsmith 800+ 50 cleric - buff/rejuv bot 42 infiltrator a jeste nejaky lowbici tenhle account ma snad i nejaky vyssi postavy na Lancelotu - Hibernia, ale nevim to jiste.
Prachu taky celkem dost - spolumajitele baraku 1. accountu.
V pripade zajmu se mi s lakavou cenovou nabidkou ozvete na email
gmc.gmc@tiscali.cz
ke kazdemu accountu dostanete vsechny 3 originalni krabice se hrou, vytrenovane postavy se slusnym financnim zazemim na nejvice hranem serveru a rada postav jsou legendary crafteri - radsi ani nemyslete na to, kolik penez a casu me stalo je vytrenovat ... Samozrejme nebudete kupovat zajice v pytli a predvedu/ukazu ze dane postavy skutecne na accountu jsou ...
|
|
| |
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 16:52:03
|
Cau. Kasli na to, za ten liter co za to dostanes to nestoji. Pod hrat na classic server je tam zabava . SWG ta za chvilu aj tak omrzi 
Ald |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
nufnuf
Starting Member
11 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 17:10:57
|
Stejne ted makam na projektu/diplomce, takze bude jen lepsi kdyz se toho zbavim - a kdyz zacnu hrat na new serveru, tak je uplne jedno jestli budu mit novou hru nebo tu starou ne? :)
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 17:56:33
|
Tak to schovaj niekde do skrine ale nepredavaj. Budes lutovat.. Tu ti nikdo neda za to take prachy aby sa to vobec oplatilo predat... 
Pozdravuj bracha a opovaz sa to predat  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|