Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 LCD display do 10 000
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 26/06/2005 :  19:01:50  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, poradi mi nekdo jakej LCD display si mam koupit?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30566
tenhle jsem videl v datartu nazivo a docela se mi libil. Celkem cisty barvy, ostrej obraz, ale trochu moc svitil. Jde mi o to, aby byl max za 10k a byla to 17, nebo 19ka... pokud mate nekdo nejakej tip, prosim napiste. Trochu zalezi i na vzhledu, jsem hroznej estet.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

elidor
Administrator

1341 Posts

Posted - 27/06/2005 :  08:58:37  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
mam: http://www.vltava2000.cz/vasepc/goodsdetail.asp?strGoodsID=MFSC%20T19-1
je to 19" .. slusna. existuji samozrejme mnohem lepsi, ale zaroven drazsi. pokud budes kupovat, tak spis koukej po 19" ..
ja osobne mam k fujitsu siemens znacce slabost, takze mozna nejsem objektivni ..

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/06/2005 :  09:07:39  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

mam: http://www.vltava2000.cz/vasepc/goodsdetail.asp?strGoodsID=MFSC%20T19-1
je to 19" .. slusna. existuji samozrejme mnohem lepsi, ale zaroven drazsi. pokud budes kupovat, tak spis koukej po 19" ..
ja osobne mam k fujitsu siemens znacce slabost, takze mozna nejsem objektivni ..

Nemusim mit 19". Ted mam notebook s 15", takze i tak to bude pro me vylepseni. A ten tvuj display je moc drahej. Ale diky samozrejme za zajem.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 27/06/2005 :  09:29:35  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=DAH0235BA - je to za ty prachy uplně vychytaný monitor. Má DVI, integrovaný speakers a USB Hub a velmi hezký design - koupil jsem ho do práce na zkoušku a hnedle jak jsem ho otestil jsem dokoupil další tři.
Obraz naprosto super.

Mají i 19% verzi za cca 10k. Nicméně 17" LCD je podle mě ideální a uplně stačí.

Noe

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/06/2005 :  11:22:59  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

http://www.levi.cz/clanek.php?kod=DAH0235BA - je to za ty prachy uplně vychytaný monitor. Má DVI, integrovaný speakers a USB Hub a velmi hezký design - koupil jsem ho do práce na zkoušku a hnedle jak jsem ho otestil jsem dokoupil další tři.
Obraz naprosto super.

Mají i 19% verzi za cca 10k. Nicméně 17" LCD je podle mě ideální a uplně stačí.

Jo jeste jsem zapomel napsat, ze bez bednicek. Mam 2.1 uplne novy, takze jsou mi ty na displayi nanic. Ale tenhle model co doporucujes vypada dobre, akorat ma trosku slabsi parametry, ale za tu cenu by se to dalo cekat. Jde o to, jesli stiha v nejaky ty hre, ale to v praci asi nevyzkousis.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 27/06/2005 :  16:13:16  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Jo jeste jsem zapomel napsat, ze bez bednicek. Mam 2.1 uplne novy, takze jsou mi ty na displayi nanic. Ale tenhle model co doporucujes vypada dobre, akorat ma trosku slabsi parametry, ale za tu cenu by se to dalo cekat. Jde o to, jesli stiha v nejaky ty hre, ale to v praci asi nevyzkousis.

Repráky pochopitelně nemusíš zapojovat v práci jsem za ně ale moc rád díky ušetřenému místu na stole.
Neovo monitory používám již několik let a nikdy mě nesklamaly obrazem vždy mě přišel super. Hry nevyzkouším nicméně nikdy jsem ani na staršít typech neova neměl sebemenší problémy. Zřejmě nehraju hry na kterých se to pozná.

Noe

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 28/07/2005 :  07:25:46  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
a nebo to poznaj jen lidi typu demostenese ktery slysej i travu rust :P

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 28/07/2005 :  08:48:42  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Acer nebo BenQ se dá sehnat za méně peněz a s lepšími parametry (lepší contrast ratio, nižší response time...) než ten Neovo imho.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 29/07/2005 :  08:37:53  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Acer nebo BenQ se dá sehnat za méně peněz a s lepšími parametry (lepší contrast ratio, nižší response time...) než ten Neovo imho.

Nekde jsem tu myslim psal, ze mi neni uplne fuk design toho displaye. A zrovna tyhle 2 znacky jsou hnusnej hranatej plast. Je to sice to uplne posledni na co koukam, ale rasi si litr priplatim, abych se na to nemusel na stole koukat. .:d

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 29/07/2005 :  09:37:56  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:
Originally posted by Nat

Acer nebo BenQ...
Nekde jsem tu myslim psal, ze mi neni uplne fuk design toho displaye. A zrovna tyhle 2 znacky jsou hnusnej hranatej plast. Je to sice to uplne posledni na co koukam, ale rasi si litr priplatim, abych se na to nemusel na stole koukat. .:d
Obě značky mají možnost výběru ... buďto úplně klasický LCD za co nejméně peněz, nebo nějaký echtovní černy/stříbrný/vyleštěný/polepený za víc.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 29/07/2005 :  11:44:58  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Acer 1722 si teď koupil kolega a vypadá i ukazuje fakt hezky
Jiný kolega má na stole Sony HS75PS sXBlack technologií a super obraz. Na tom aceru jsem viděl i pohyblivé věci a super, na spony jsem viděl jen statické obrázky (ale má taky papírově 8ms). Barvy na Sony fakt super.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 16/08/2005 :  21:40:58  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Jiný kolega má na stole Sony HS75PS sXBlack technologií a super obraz. Na tom aceru jsem viděl i pohyblivé věci a super, na spony jsem viděl jen statické obrázky (ale má taky papírově 8ms). Barvy na Sony fakt super.

Do toho Sony asi pujdu. Je tu nekdo kdo s nim ma spatne zkusenosti? Videl jsem ho na krame a ukazuje vazne hezky a myslim, ze bude i prijemnej na oci. U her travim minimum casu a vzhledem k tomu, ze stejne hraju jen strategie a RPG, tak by asi stalo i 25 ms. :-) Diky Khostri.

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 19/08/2005 :  21:53:18  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Mam Taky Acer 1722 a jsem spokojen.Kdyz jsme presel z CRT na LCD tak se mi malem vypalily oci z te ostrosti oproti memu uz rozmazanemu CRT

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1341 Posts

Posted - 20/08/2005 :  11:29:35  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword
Mam Taky Acer 1722 a jsem spokojen.Kdyz jsme presel z CRT na LCD tak se mi malem vypalily oci z te ostrosti oproti memu uz rozmazanemu CRT

ja si musel na LCD zvyknout .. na zacatku mi to neprislo moc idealni

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 25/08/2005 :  20:58:07  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:
Originally posted by sword

ja si musel na LCD zvyknout .. na zacatku mi to neprislo moc idealni

Souhlasim, bylo to *jine*, ale jakmile jsem si zvykl uz bych se k CRT nevracel.(Uspora mista+ lepsi obraz), i kdyz jak v cem samozrejme.Urcite CRT sou lepsi nez LCD.Ale na to my smrtelnici nemame

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000