Author |
Topic  |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 15:01:51
|
Hodim to sem, tak me nekamenujte, ze to davam sem, i kdyz to sem mozna nepatri. Zajimalo by me jestli jste nekdo narazil v posledni dobe na novy shard nebo cerstve po wipu. RUNuo by byl fajn, aby jel na AOS nebo SE. Diky ~_+
|
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
|
| |
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 15:06:14
|
quote: Originally posted by Murdoc_
Hodim to sem, tak me nekamenujte, ze to davam sem, i kdyz to sem mozna nepatri. Zajimalo by me jestli jste nekdo narazil v posledni dobe na novy shard nebo cerstve po wipu. RUNuo by byl fajn, aby jel na AOS nebo SE. Diky ~_+
o zadnym nevim. snad jedine midkemia, ktera je nejnovejsi spustena ... spis by bylo lepsi rict co od shardu cekas ne? ... |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 22:19:12
|
vlastne nic extra, jenom to aby byl novy, od zacatku, pokud mozno cerstvejsi jak mesic, po wipu by byl este lepsi. Nechci hrat na zajetym serveru, kde je uz XY namakanych lidi a ja tam budu behat jako newbiek jedinej. No nemusi bejt hlavne ceskej, koukal jsem se na servery nic moc extra tu neni (neco se planuje, ale to je v nedohlednu). Hral sem chvili Twilight Zone a predtim neverlands (anglicky server), ale vzhledem k tomu, ze to bylo moc "lehky" me to prestalo bavit, nicmene zase nemam rad systemy, kdy se postava dostava na namaxovani (8 GM abilit) pul roku. A kdyz to bude na RunUO budu taky radsi, dival jsem se do top 100 ale tam se obvykle novejsi shardy nenajdou a nikde sem nenasel zminku o cerstvym wipu.... :/ |
Edited by - Murdoc_ on 16/08/2005 22:22:04 |
 |
|
RadstaR
Starting Member
27 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 22:28:46
|
Podivej se na zahranicni shardy bezici na RunUO Russian Edition. Vetsinou jsou to OSI klony s poradnou podporu AoS, SE a castecne ML. Urcite najdes nejakej nove vzniklej a muzes si vychutnat skro vsechny vychytavky co ma OSI. |
www.manawydan.cz |
Edited by - RadstaR on 16/08/2005 22:30:00 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 01:02:28
|
pokud je to na RUN uo tezko najdes neco co by podle tebe bylo tezky bo tam se vecinou trenuje dost rychle |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 16:35:15
|
radstar dik za tip, havran: vetsina jo, nektere ne, jde to tam pomerne hur, tj jak sem rikal 14 dni mesic na hratelnou podobu |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 11:23:59
|
no tj v podstate rychle, kdyz zapnes makro budes to mit behem chvilky |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
|
Topic  |
|